Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306290 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

FB maçı için en büyük çekincem Quaresma'nın bir numaralı hücum opsiyonu olması. Maalesef Beşiktaş'ın hücum alışkanlıklarını sekteye uğratıyor. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

FB maçı için en büyük çekincem Quaresma'nın bir numaralı hücum opsiyonu olması. Maalesef Beşiktaş'ın hücum alışkanlıklarını sekteye uğratıyor. 
belki töreyi kullanır olamaz mı ?

Çevrimdışı Yasin A.

Neden son sayfa da herkesin Beşiktaş ile tanışma anısı var?  :iblush:
nacizane inceden birşeyler bende karalamak isterim.
Benimki de basit bir hikaye olsa da hafızada yer etmiş ve silinmiyor.
Tüm aile koyu fenerli, yeğenler, dayı, enişte, vs.. herkes fenerli formalı kombineli kongre üyesi vs.. benim tek garip peder beyim beşiktaşlı birde her akşam 2 tek'i garanti olan dedem.
daha ilkokulda bile bana ne harçlıklar veriliyor, ne kolalar ne çikolatalar alınıyor fenerli olayım diye, eskiden pendik girişte lunapark vardı sonra kartal'a da kurdular dayım lunapark'a gidelim mi derdi, e çocuguz sevinçle evet derdik sonra kulise başlardı dayım, ban dönünce dededin babanın önünde artık fenerliyim diyeceksin diye, ben her bu teklifi duydugumda çekindiğimi böyle hayır demek istediğimi ama lunaparkı da kaybetmek istememenin verdigi hissi de aynı anda yaşardım. e me kem küm derken dayım hadi gel lunaparka gidince ikna olursun derdi.
kaç sene boyunca lunaparkta bişeye binmek istedigimde yada eve dönmeyelim daha kalalım istedigimde en büyük fener demişimdir çok defa  :biggrinking: ama her eve dönüşümüzde dayım sorardı bende hep beşiktaş derdim.   :super: eşşek sıpası deyip bassardı küfrü bende kaçardım  :D
yine birgün lunaparka gidelim dedi, ben o sevinçle anneme haber vereyim derken merdivenlerden düşmüştüm  :bandit: kaşım açılmıştı. telaşla hastaneye götürdüklerini hatırlıyorum orada dikiş atılmış vs.. ben hatırlamıyorum, dayıma sormuşum; dayı ben beşiktaşlıyım fenerli olamam yine götürür müsün lünaparka demişim, dayımda o an ikna olmus ve kabul etti benim beşiktaşlı oldugunu.. artık çocuk aklımızla dayanılmaz bir yük olmus bu heralde  :evillol:
nasıl beşiktaşlı oldugumu hatırlamam ama nasıl vazgeçmediğimi, nasıl sıkı sıkı bağlandıgımı hiç unutmam.
Hep beraber çok fener maçına gittik, inönü'ye de gittik arada takılırız birbirimize ama bu dünyada 4 tane çirkef olmayan fenerli sayarım 3'ü benim aileden. gerçekten objektif insanlardır ama eniştemi saymam o da fenerli ama adama fenerbahce 2+2=5 ettiğini söyledi de, 5'e inanmaya başlar. o kadar kapalı dış dünyaya  :D
seneler geçti, yaşlılar yerlerini yeni doğan çocuklara, yeni bireylere bıraktılar.
o güzel insanlar güzel hatıralarla aklımızda kaldılar.
O yaşlarda ne zaman bir çocuk görsem bu kıvamda yaklaşabilir miyim, o çocuklara böyle güzel dokunabilir miyim, doğruyu iyiyi öğretebilir miyim diye düşünürüm.
Herkesin karşısına iyi, doğru insanlar çıkarsın hayat.
dünya dönüyorsa bize böyle güzel anılar yaşatan insanların hatrına dönüyor.

Çevrimdışı atalay

belki töreyi kullanır olamaz mı ?

Quaresma şuan kızağa çekilemez. Oğuzhan'ın sazı eline alması lazım, bunun için de Olcay kritik oyuncu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Arkana bakmadan kaç şimdi  :D

Quaresma şuan kızağa çekilemez. Oğuzhan'ın sazı eline alması lazım, bunun için de Olcay kritik oyuncu.

Artık kaçma şansın da yok geliyorlar  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkana bakmadan kaç şimdi  :D

Artık kaçma şansın da yok geliyorlar  :D
Suphesiz ki bizler futbolu sizden daha iyi biliriz , Kimse bizim sabrimizi test etmeye kalkmasin :biggrinking:

Quaresmayi size yedirmeyiz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:11:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Suphesiz ki bizler futbolu sizden daha iyi biliriz , Kimse bizim sabrimizi test etmeye kalkmasin :biggrinking:

Quaresmayi size yedirmeyiz :bandit:

2 akşam önce 4 saat beni yediniz biraz Atalay'ı yiyin  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

ya bu adam forum da çoğu kişiyi sinir ediyor laf yetiştiriyor ama gerçekte otur çekirdek al izle konuşmasını o derece :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

@Çağrı bir haber atacagim simdi senin alanina giriyor bi ilgilenip bilgi verirmisin ??

Gokhanin sakatligi ile ilgili boyle bir haber yapilmis nedir bu sakatlik sonuclari falan.. @Çağrı

Çevrimdışı RQ7_351903

Ayıptır, adamların Koray'ı Ülker Stadın'da görünce ki halini görmek lazım. :D

https://twitter.com/19sadecebjk03/status/702480509906108416

Saracoglu , Deplasman taraftari girisine Japon Bayragi Asıldı !

Adam olacaksiniz ulAn !

Japon Bayraklari fora unutma unutturma Beşiktaşlı !
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 15:24:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Sen niye hedef gösteriyorsun şimdi.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:23:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Gokhanin sakatligi ile ilgili boyle bir haber yapilmis nedir bu sakatlik sonuclari falan.. @Çağrı

Hahahahaha  :kop:

Kim yazdıysa bunu sağlık sözlüğünden terimler ekleyerek bir şeyler yapmaya çalışmış  :D

O kadar zımbırtıya rağmen ortaya koyabildiği bir sakatlık yok. İnstabilite denilen durum eklemlerde olur. Eklem etrafındaki bağlar, yumuşak doku ya da eklem sıvısına bağlı eklemde boşluk hissi ve çıkma tehlikesi olabilir.

Ancak teşhis yoksa ki yok, durumda büyütülecek bir şey yok demektir. Normale burkulmanın iyileşmesi 10-14 gün sürer 14 günde de bu adam günde 24 saat yatsa bile -ki mümkün değil- kaslarında sadece %10 güç kaybı oluşur.

Adamlar nerdeyse ayağını kaybedecek gibi haber yapmış :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:25:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen niye hedef gösteriyorsun şimdi.  :bandit:

Güzel bir hedefsin bence 4-5 saat ufak parçalar halinde ısırabilirler  :lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hahahahaha  :kop:

Kim yazdıysa bunu sağlık sözlüğünden terimler ekleyerek bir şeyler yapmaya çalışmış  :D

O kadar zımbırtıya rağmen ortaya koyabildiği bir sakatlık yok. İnstabilite denilen durum eklemlerde olur. Eklem etrafındaki bağlar, yumuşak doku ya da eklem sıvısına bağlı eklemde boşluk hissi ve çıkma tehlikesi olabilir.

Ancak teşhis yoksa ki yok, durumda büyütülecek bir şey yok demektir. Normale burkulmanın iyileşmesi 10-14 gün sürer 14 günde de bu adam günde 24 saat yatsa bile -ki mümkün değil- kaslarında sadece %10 güç kaybı oluşur.

Adamlar nerdeyse ayağını kaybedecek gibi haber yapmış :D
He iyi yani korkulacak bisey yok diyorsun ozaman :ok:

Çevrimdışı ozan062

süpersin çnk en son maçta anlaşıldıki senol hocanın talimatıyla tüm toplar q7 ye gönderilmek üzere anlasılmıs

sebebide tahminim formsuz oguzhanı oyun içinde rahatlatmak fakat anlamadıgımız sey su bu evet genclere mersine işe yarar amaa fener maçında yaramaz

ha töre ve q7yede olmaz bu arada her zaman daha fazla alternatif olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:29:07
  • Beşiktaş / Bodrum
He iyi yani korkulacak bisey yok diyorsun ozaman :ok:

Bilekte çok nadir sakatlıklar korinkleşir ve uzun zamana yayılır.

Aşilin yırtılması kopması gerek, Tendinit olabilir yine aşil tendonu iltihaplanır, talus kemiği kırılır 1 yıl düzgün bazamazsın, malleollarda sorun olabilir vs birkaç durum daha var.

Ancak burkulma sonucunda zaten ödem sonrası MR çekilir mutlaka futbolcularda bağlarda sıkıntı var mı diye. Gökhan'ın önemseyip önemsememesine bakmaz yani o iş fizyoterapist zaten hemen gereğini yapar sanki Gökhan bileği burkulunca tedavi ettirmemiş gibi bir hava vermişler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilekte çok nadir sakatlıklar korinkleşir ve uzun zamana yayılır.

Aşilin yırtılması kopması gerek, Tendinit olabilir yine aşil tendonu iltihaplanır, talus kemiği kırılır 1 yıl düzgün bazamazsın, malleollarda sorun olabilir vs birkaç durum daha var.

Ancak burkulma sonucunda zaten ödem sonrası MR çekilir mutlaka futbolcularda bağlarda sıkıntı var mı diye. Gökhan'ın önemseyip önemsememesine bakmaz yani o iş fizyoterapist zaten hemen gereğini yapar sanki Gökhan bileği burkulunca tedavi ettirmemiş gibi bir hava vermişler.
Heryerden saldirmaya basladi renkli medya :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son dk eyyamcı cünoyu atamışlar derbiye  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:33:55
  • Beşiktaş / Bodrum

Başkası sürpriz olurdu zaten kartlara dikkat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hoca bir sürpriz yapıp Fener maçına Quaresma-Cenk kanatlarıyla çıksa ne güzel olur. Şu anda ne Olcay ne Gökhan bu formlarıyla ilk 11 oynamayı hak etmiyor. Cenk ise ilk 11 oynamak için ne gerektiyse yaptı şu ana kadar. Sezonun en önemli maçında Cenk'i bu şekilde onore etse, yüzümüzü kara çıkarmaz bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2016, 15:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol hoca bir sürpriz yapıp Fener maçına Quaresma-Cenk kanatlarıyla çıksa ne güzel olur. Şu anda ne Olcay ne Gökhan bu formlarıyla ilk 11 oynamayı hak etmiyor. Cenk ise ilk 11 oynamak için ne gerektiyse yaptı şu ana kadar. Sezonun en önemli maçında Cenk'i bu şekilde onore etse, yüzümüzü kara çıkarmaz bence.

Cenk oynarsa yenik duruma düştüğünde hamle şansı kalmaz. O yüzden yedek başlaması daha doğru olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Başkası sürpriz olurdu zaten kartlara dikkat.

deplasman takımını ezdirmemeli

yani bize değil evsahibine kart göstermeli :lol: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Akten

Eyyamcı diyoruz da şu anda bu maçın altından kalkabilecek tek hakem Cüneyt Çakır.