Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317535 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Kalyoncu

Bende temkinli baslamaktan yanayim acikcasi Gülhan

Vitor gördü göreceğini Atibaya baski yapinca çıkamadigimizı gordu ve 3 on libero ile oynuyorlar

Necip - Atiba yapabiliriz

Mesela şöyle :

Necip - Atiba

Ozi

Sosa.                               Quaresma

Gomez

Q17 yerine Olcay da olabilir.

Ama mevcut orta saha ile cikarsak biraz sikinti yasayabiliriz diye düşünüyorum..
Şenol hocada gördü atibaya baskın yapınca cıkamadığımızı sosa yada oguzhandan biri gelip top alacaktır muhakkak bekleride çıkartacaktır

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol hocada gördü atibaya baskın yapınca cıkamadığımızı sosa yada oguzhandan biri gelip top alacaktır muhakkak bekleride çıkartacaktır

Kendi sahanda oynamakla deplasmanda oynamak arasinda cok fark var

Adamlar 2 defansif orta saha ile bazende 3 defansif orta saha ile oynuyorlar

2 veya 3 defansif orta sahaya karsi orta sahamiz zayif kalabilir bide onde baski yaparlarsa sikinti yasariz bu benim görüşüm

Mersin ve Basaksehir orta sahasinin baskisinda bile sikinti yasayan orta sahamızın Fenerin defansif orta shasinin yapacagi baskida daha fazla sikinti yasamasi muhtemel..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben toreyi cok seviyorum AMA tepemin tasini attirmaya basladi. Potansiyelinin yuzde 20sini veriyor suan. Butun mesele bu.

Fb maci ozelinde, karsisinda quaresma olan bir gg yahut caner tedirgin olurlar.
Boru degil quaresma bu. Begenirsiniz begenmezsiniz zevk meselesidir AMA bu adam dunya futboluna gelmis en fantastik oyunculardan biridir. Barcelona yerine ingiltereye gitseydi biraz daha farkli bir kariyeri olurdu.

Simdi Ben Hoca olsam. Quaresmayi butun hafta gazlar ve salarim nani ve gg nin ustune. Simdi fbde nani olunca quaresmayi gazlamak kolay. Duzgun motive edilirse bu adam orayi silindir gibi ezer gecer.

Sosayi kanatta kullanmak istesem de Tolgay hazir degil. O yuzden toreyi canerin karsina atarim.

Senol Hoca ilk onbiri acikladigi an futbolcular macin sonucunu anlayacaklar.

Senol Hoca buyuk takim oyuncusuydu, buyuk takim calistirdi. Fb macina ideal kadro ile cikacaktir. 6-7 stoperli mustafa denizli kadrosu cikmaz o maca.

Sene sonu toreyi 17-20 gibi okutur bizim baskan.

Sol bek, stoper, orta Saha ihtiyacimiz var. rodolfo eskisi gibi olmaz bence. Milosevic daha iyi donebilir. Ben yatirim oyuncusunun forvet olmasini istiyorum. Gomez, tosun ucuncu opsiyon pektemek yahu.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Aykan19o3

Kendi sahanda oynamakla deplasmanda oynamak arasinda cok fark var

Adamlar 2 defansif orta saha ile bazende 3 defansif orta saha ile oynuyorlar

2 veya 3 defansif orta sahaya karsi orta sahamiz zayif kalabilir bide onde baski yaparlarsa sikinti yasariz bu benim görüşüm

Mersin ve Basaksehir orta sahasinin baskisinda bile sikinti yasayan orta sahamızın Fenerin defansif orta shasinin yapacagi baskida daha fazla sikinti yasamasi muhtemel..

Pas yapmadan baskıdan nasıl kurtulcaksın? Necip ile başlamak demek oyunu geride kabullenmek demek. Bana göre Atiba-Oğuzhan yeterlidir, Sporting maçında golü bulana kadar oynadığımız oyunun benzeri bir oyun oynarsak galibiyetle ayrılırız o maçta tek hatamız öne geçtikten sonra değil de 2-1 geriye düştükten sonra Necip'i oyuna almak oldu. Skoru bulduktan sonra Necip'i alır direkt toplarla kontra ararsın ona eyvAllah.

Çevrimdışı b.damatoglu

Quaresma t sörtü müthiş. Buram buram kalite kokuyor tasarım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kesinlikle, Kartal Yuvası ürünlerinin kesimleri işte aynen böyle olmalı. O kadar şekilsiz ve bol ki ürünler inadına almıyorum. Bir kere yıkayınca genişliyor kendini salıyor. Quaresmanın üzerindeki t-shirt kalite kokuyor.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl1903

Son zamanlarda  iyi tasarımlar var kesimleri de tam vücuda oturuyor.Quaresma'nın giydiği tshirtün farklı yazılarla olanları var öneririm aldım gayet memnunum :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2016, 21:44:14 Anıl1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Çağrı alsana bir tane  :kop: :kop:

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2016, 21:41:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Yunus Emre Dökmeci ısmarlayacak bana  :evillol:
Eger iş yunus emreye kaldiysa yarın kapıda ürün:)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulup taraftarin tasarimlarini inceleyip begenilenleri uretip satisa sunacakti ya hani

Iste bu urun taraftar tasarımıymış , Taraftar tasarimi oldugu nasilda belli oluyor

Kac yildir söylüyoruz şu kartal yuvasinin basina taraftar ruhlu birini getirin diye

Çevrimdışı Kalyoncu

Kulübümüz taraftar tasarımlarını baz alarak Q17ARESMA tişörtünü Kartal Yuvası'nda satışa çıkardı. Sende tasarımını yap, tasarim@bjk.com.tr adresine gönder ve sürpriz hediyelerin sahibi ol. Hem sen kazan, hem Beşiktaş'ımız kazansın! #Gururlan

http://www.kartalyuvasi.com.tr/tr/q17-t-shirt-p-4959
(taraftarın parmağı olduğu çok belliydi) :)

Tshortte Q17Aresma yazıyor ustte de Trivela yaparken resmi var super tasarım :ishock: :ishock:

Çevrimdışı b.damatoglu

Jordan'ın air logosundan esinlenilmiş. Çok yaratıcı. Bi de töreing tşörtü var. İşi bilene verince nasıl fark yaratılıyor.

Quaresmaya çok düşkünlüğüm yok ama sırf bu tasarımın hakkını vermek için alacağım tşörtü

Çevrimdışı Çağatay

baya bir oluyor hatırlamıyorum kim sormuştu ama şimdi girince farkettim kamuşlaj ti-şörtlerde çıkmış
bizim hentbol takımının giydiklerinden
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Şuan şampiyonluğa odaklanmış durumdayım ve bu yüzden geceleri uyuyamiyorum . Hele maç yaklaştıkça sıkıştırıyor bunye .

Çevrimdışı Librarius

Hurriyet gazetesi artik mide bulandiriyor... FB bulteni olsa ancal bu kadar olurdu.

FB'nin en silik isimlerinin aciklamalarini bile mansete cekiyorlar internet sayfalarindan.

Mesela FB taraftarlarii Bursa il idaresinin almis oldugu karari idari mahkemeye sikayet ediyor, bir bakiyorsunuz Ahmet Ercanlar denen herif bunu Hurriyetin mansetinde ornek dilekceyi yayinliyor. Yani lobicilik yapiyor koskoca Hurriyet gazetesi.

Sonra FB yonetimi Bursa il idaresini elestiriyor, bir bakiyorsunuz yine mansete cekilmis. Haber metni tamamen FB'li yonetimin dilini yansitiyor.

Sonra silik ve bos beles bir yoneticisi cikip: "Besiktas algi operasyonu yapiyor" diyor, bir bakiyorsunuz o aciklama da mansette.

Kisacasi Hurriyet gazetesi FB bulteni gibi FB lobiciligi yapiyor.

Ayni gazete Besiktas baskaninin aciklamalarini gizliyor, Senol Hoca'nin hakem aciklamalarini gizliyor, Oyuncularimizin itirazlarini gizliyor.

Az once Hurriyet denen yalaka ve kisiliksiz gazeteye telefon acip itirazimi bildirdim. Musait olan yapsin.

Besiktas tarafatari olarak BIZ BU OYUNU BOZARIZ ARKADAS...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Adamlar video yapıyor aga! Tüğlerim diken diken oldu yeminle...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Müthiş olmuş işte bize böyle şeyler lazım şampiyonluğa giderken.

Yapanın ellerine sağlık

Tek kelimeyle muhtesem olmus emegine yüreğine saglik yapanlarin :claps: :claps: