Metin Tekin Galatasaraylı değil mi ?
Metin Tekin'in Babasi gsli. Benim bildigim kendisi babasina ragmen besiktasli.
Baskan toplayacak bu besiktasli yazar ve yorumcu tayfasini before soracak;
Uc cesit besiktasli vardir. Besiktasli gecinen besiktasli, besiktastan gecinen besiktasli ve yurekten besiktasli. Siz kimlerdensiniz uleyyyynn(kadir inanir aksaniylan. Elini masaya da vurabilir baskan)
Atilla gokce mesela 5-6 yildir okumayi biraktim. Hakem cikar macin ortasina eder. Rakip iki tane ofsaytten gol atar, bize iki kirmizi 3 tane nizami golunu vermez, iki penaltini gormez, rakibin kirmizi kartlik pozisyonlarina faul bile vermez AMA bu Attila gokce tipi besiktasli gecinen tipler hakemden bahsetmez, belki son paragrafta; cok tepki oldu AMA macta hakemlik bisi Yoktu, der. Bunu simdi mi seedeyim sabahami seeedeyim, dersin sonra.
Aaa fbliler nasil.
Tam tersi.
AY nin pavali ve passatli kopekleri. Bunlara a.y. Ve m.u. Tarafindan nasil yazi yazacaklari hatta yaziya hakem hakkinda hangi pozisyonlardan bahsedeceklerinin dikte edildigi onceleri belirtiliyordu. (Hehe fotomac belirtiliyordusu basimiz belaya girmesin sonra. Hatta yurtdisinda belirtiliyor, Ben bilmem)
Mesela sicak ornek antep maci. Adam poposundan penalti uydurdu, fbnin golunden once Elle kontrol var, antebin penaltisi verilmedi. Yuh. AMA fbli yorumculari okuyun heriflerin yuzu kosele olmus, ne gurur me onur.....
Yok efendim kirmizi kart yanlismis, antep golu elle atmis. Yahu yuh ayiptir. Adamin gol, diyor.
Simdi yeni moda tutturmuslar bir besiktas maci. Yahu ne oldu o macta. 3-5cm bir ofsayt olayi var Adam zaten kendi kalesine atiyor. Zor pozisyon. Bize olsa biraz bagiririm AMA cok da ustelemem sonra. Ikinci Golde faul var diyorlar. Seyrettim seyrettim adam ucan kafa koymus onunde,arkasinda kimseler yok. Ersan 4 sefer atilmaliymis, yuh bea.
Alismis kudurmustan beterdir, diye bosuna dememisler. Bunlar alismis sari karti Olan bjkli futbolcu ikinci faulde atilir. Her faulune kart istiyorlar. (
Hakaret Yasak)₅.