Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317599 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Hadi bakalım sene sonu üstün kamuoyu baskımızla sonucu alıcaz o zaman

valla sizden ne kadar az olursa şansımız yüksek diyeyim kapatayım konuyu.

Çevrimdışı yigitcan1903

o zaman rahmetli boşuna demiş; "gerekirse hakemi de yeneceksin" diye
niye demiş bunu neden deme ihtiyacı hissetmiş
çünkü en çok bizim hakkımız yeniyor masa başında yada saha içinde
geçen sene derbi öncesi bunları yapan adam
yine derbi öncesi bizim maça veriliyorsa ben işkillenirim arkadaş

Hakkımız yenmiyor demiyorum
Aynen Vedat Kaptanın dediği gibi çıkıp yeneceksin hiçbir şeye takılmadan diyorum
Hakemse hakem,federasyonsa federasyon
Sahada sıraya dizeceksin

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Para peşin olarak anlaşma yapıldı imzalar da atıldı alınmama sebebi nedir?
Cinliler parayi 1 kuruslar ile odemis , para hala sayiliyor

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Vay abi ne Olcay'mış ya dünkü kaçırdığı gol sene sonu 1 gol averaj ile şampiyonluğu kaçırırsak tarihe geçer, Top oynamıyor bu adam ilk 18'e bile alınmaması lazım topçu filan değil.
O topçu değil dediğin adam her sezon 8-10 gol atıp bir o kadar asist yapıyordu bu sezona kadar.

Töre-Quaresma beraber oynadığında etklili bir şekilde hücum edemediğimiz ortada siz hala Olcay'ı gömme derdindesiniz.

Her oyuncu gol kaçırabilir peki Töre ile Quaresma niye o pozisyonlara giremiyor bir de onu düşünseniz aslında Olcay'ın kıymetini anlayacaksınız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

formsuz Olcay tam bir felaket , kendisini severim ama oynamasın abi formsuz Olcay oynamasın, seneye de Allah aşkına yerine başkası alınsın şöyle topa vurmasını bilen orta açabilen birisi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Olcay bu yıl geçmiş sezonlara oranla istatiksel anlamda daha az katkı veriyor kabul ediyorum ama benzer profilde başka oyuncu yok elimizde bu yüzden de oynatmak zorundayız.

Yazın burada boşuna dil dökmedik o kadar. Olcay'ın daha yeteneklisi lazım diye.

Gittik Töre'nin bir benzeri olan Quaresma'yı aldık.

Çevrimdışı Nartallo

Olcay'da özgüven eksikliği hissediliyor. Çekingenlik var, eskiden çat diye tavana vururdu veya uzak köşeye bırakırdı rahatça...

Ama dünkü kaçırdığı golü de kanat olarak sadece Kerim atardı. Diğer kanatlarımız tekte vurmak yerine, topu durdurup adam geçmeye çalışırdı.

Çevrimdışı tangaz

formsuz Olcay tam bir felaket , kendisini severim ama oynamasın abi formsuz Olcay oynamasın, seneye de Allah aşkına yerine başkası alınsın şöyle topa vurmasını bilen orta açabilen birisi

92-93 sezonunda Mitar Mrkela die yugoslav bir sol açık almıştık. müthiş adamdı bildiğin rüzgarın oğluydu seri çalımlarla sıfıra iner müthiş sert ve muz ortalar yapardı. sağından atıp solundan geçtiği adam asla yakalayamazdı onu. bosna savaşı çıtı o dönemde ve sırp olduğu için ülkemizde siyasete kurban gitti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Sosa - Olcay kanatlarını ( Sosa sağ, Olcay sol)  bir maçta görmek isterim aslında. Oguzhan da ofansif oynarsa bol bol besler bu ikiliyi. Hücum geçişleri ve akıcılığı çok hızlı olur gibi duruyor kagıt ustunde. Ayrıca merkezde de Atiba'nın yanına Necip veya Veli geleceginden orta saha direnci de önemli ölçüde artar. Bu opsiyon denenmeli bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 16:14:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bozuk para istemiş bizimkiler

Isınma turlarına başlıyorum diyorsun  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 16:15:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu da Sorun. Ben nereye geldim diye sorabilir Adam birden kendi kendine.

Ayrica bu Ligde ortalama 3.5 Gol atilir bence.

En Büyük 2 Ligin Sampiyonluk Adaylari da yapiyorlar.

Sorun da orada zaten en büyük 2 ligin şampiyonluk adaylarının  hücumcuları çok fazla günümüz futbolu için.

Onun dışında ortalama 2'yi bulan takım sayısı bile çok fazla değil. Ligin yapısını da düşünürsek bence gayet iyi bu ortalama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Önümüzdeki haftalarda Tolgay fit duruma geldiğinde ;

Atiba-Tolgay-Oğuzhan-Sosa-Töre ya da Quaresma gibi bir 11 e dönebiliriz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kadıköy'e Süleyman Seba'nın resmi'nin basılı olduğu atletler ile çıksak müthiş olur atacağımız bir gol sonrası çıldırırlar, Alayına'da Başkanımızı gösteririz sussun köpekler!

+1
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

92-93 sezonunda Mitar Mrkela die yugoslav bir sol açık almıştık. müthiş adamdı bildiğin rüzgarın oğluydu seri çalımlarla sıfıra iner müthiş sert ve muz ortalar yapardı. sağından atıp solundan geçtiği adam asla yakalayamazdı onu. bosna savaşı çıtı o dönemde ve sırp olduğu için ülkemizde siyasete kurban gitti.
Katılmıyorum  :) O zamanlarda uzun süre sol açığımız olmadığı için büyük umutlarla bakmıştık. Zira herkes Beşiktaş'ın sağ taraftan Recep - Rıza - Metin ile atak yapacağını bilirdi ama buna rağmen önlem alamazdı. Mrkela bir maçta gol attıktan sonra ki nadiren gol atardı tribünlere o kadar hızlı koştu ki herkes " bu adam maç içinde bu şekilde koşsa takım şampiyon olur " demişti. İnan Beşiktaş'ın oyuncusu değildi ve yeteri kadar katkı veremediği için gönderildi 
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı eski inönü

ilk dikkatimi çeken şey Barcelona hücumlarının hepsinde Olcay var (Oğuzhan, Sosa ve zaman zaman Töre ona eşlik ediyor) ve hiçbirinde Quaresma yok. Bu tesadüf degil.

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum  :) O zamanlarda uzun süre sol açığımız olmadığı için büyük umutlarla bakmıştık. Zira herkes Beşiktaş'ın sağ taraftan Recep - Rıza - Metin ile atak yapacağını bilirdi ama buna rağmen önlem alamazdı. Mrkela bir maçta gol attıktan sonra ki nadiren gol atardı tribünlere o kadar hızlı koştu ki herkes " bu adam maç içinde bu şekilde koşsa takım şampiyon olur " demişti. İnan Beşiktaş'ın oyuncusu değildi ve yeteri kadar katkı veremediği için gönderildi

@Hasan Tahsin abi bence yanılıyorsun, 2-1 alıp elendiğimiz göteborg maçını hatırla neler yapmıştı. izmitte kocaelisporu 4,1 yendiğimiz maç vardı adam 40.dakikada zorla attırtmıştı kendini 10 kişi ile 4-1 almıştık kocaelisporda 3 yugo vardı boşnak+kosovalı kuzmanovskiydi biri. maçtan sonra açıklama yapılmıştı kırmızı görüp attırmasa kendini ikinci yarı bacağını kıracaktık demişlerdi. sezona çok iyi başlamıştı savaş ilerledikçe sıkıntı çıkmıştı hatta bir maç öncesi bosna katliamını kınıyoruz pankartı açacaktık pankartı tutmak istememişti sıkıntı zirve yapmıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ilk dikkatimi çeken şey Barcelona hücumlarının hepsinde Olcay var (Oğuzhan, Sosa ve zaman zaman Töre ona eşlik ediyor) ve hiçbirinde Quaresma yok. Bu tesadüf degil.

Olcay çabuk oynamakla acele oynamak arasındaki dengeyi kurabilse tadından yenmeyecek aslında ama kabiliyet noksanlığı ve paralelindeki özgüven eksikliği sıkıntı yaratıyor bazı maçlarda

Çevrimdışı cursedofdragon

Bide içimizdeki arkadaşlar susalım diyor buyrun.

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 14.02.2016 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 75.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, flaş röportajların geç tamamlanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, basın toplantısının geç tamamlanmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, toplam 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

EssiLor

• Ziyaretçi

Artık Quaresma eleştirileceğine bence Olcay eleştirilsin önceden çok eleştirildi Quaresma
Adam boş kaleye atamıyor arkadaş
Benim 10 yaşındaki biraderimi koysan atardı onu
Quaresma dan verim almaya başladığımızı düşünüyorum eskisi gibi bencil değil eskisi gibi şimarık havalı değil bu adam takımın ağabeyi
Bu takım şampiyon arkadaş.

Çevrimdışı Kalyoncu

Olcay bu yıl geçmiş sezonlara oranla istatiksel anlamda daha az katkı veriyor kabul ediyorum ama benzer profilde başka oyuncu yok elimizde bu yüzden de oynatmak zorundayız.

Daha sezon bitmedi bir atmaya başlasa devamı gelir ben inanıyorum olcaya yine benzer istatistikle kapatacaktır sezonu

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Olcay çabuk oynamakla acele oynamak arasındaki dengeyi kurabilse tadından yenmeyecek aslında ama kabiliyet noksanlığı ve paralelindeki özgüven eksikliği sıkıntı yaratıyor bazı maçlarda
evet katılıyorum ama büyük baskı var cocugun uzerinde. Yedek klübesinde taraftarın her fırsatta kayırdığı bir adam varken sahada Olcay'ın özgüvenin düşmesini ve panik yapmasını doğal karşılıyorum ben.

Çevrimdışı tangaz

evet katılıyorum ama büyük baskı var cocugun uzerinde. Yedek klübesinde taraftarın her fırsatta kayırdığı bir adam varken sahada Olcay'ın özgüvenin düşmesini ve panik yapmasını doğal karşılıyorum ben.

haklısın, hatta iyi başladığı ilk 15 dk gol attığı yada asist yaptığı maçlarda direkt oyunu domine ettiğini Aybaba döneminden beri sürekli gördük. verim/yetenek doğrultusunda bakarsak takımın en iyisi Olcay bence.

Çevrimdışı TURKahvesi

zamanında dediydim bu forumda (sanırım sezon başıydı) Chelsea'dan Alman M.Marin'i alalım diye görüşümü belirtmiştim
hiç olmazsa kiralik olarak kadromuza katabilirdik
en azından rotasyonda bile müthiş katkı verirdi
Q17 müzmin olarak sağ açıktır keza G.Töre'de öyle bu ikisini sezon boyunca yerlerinde değerledirecektin
sol açık ise Olcay,Marko ve Kerim bunları da sezon boyunca yerlerinde değerlendirecektin
hatta Marko'yu değişik oyun veryasyonlarında da değerlendirebilirdin
Marko'nun oyun yapısı takımda yer alan başta Sosa olmak üzere Oğuzhan,Atiba,Tolgay gibi pas trafiğini iyi düzenleyen yerde sağlam işler yapabilirdi
neyse yeteri kadar destek gösterilmedikten sonra bunları konuşmak da gereksiz.

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin 2 tribünü kapatılmış bizim maçta okul ve maraton tribünleri .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...