Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316402 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Evet bu haftaki rakibimiz halis muhlis özKAHYA...
atarmı acaba Atiba'yı yine...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RQ7_351903

Maç dışarıda olsaydı saçma bir kartla birisini harcardı ama içerde oynuyoruz ortalık'da kara bulut dolaşıyor, o bizden adam harcarsa onu da harcarla şu anki durumda.

Çevrimdışı tangaz

sanırım artık herkesin hemfikir olduğu konu Quaresma ve Töre yanyana olmuyor ve kesilecek ilk adam Töre.  ikisi aynı anda takımdayken ozzy'de rezil bir görüntü alıyor ve takım çok sıkıntı yaşıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Maç dışarıda olsaydı saçma bir kartla birisini harcardı ama içerde oynuyoruz ortalık'da kara bulut dolaşıyor, o bizden adam harcarsa onu da harcarla şu anki durumda.

içerde olması daha kötü ya, tribünde bir taşkınlık olsa bide oradan ceza keserler...

Çevrimdışı cursedofdragon

sanırım artık herkesin hemfikir olduğu konu Quaresma ve Töre yanyana olmuyor ve kesilecek ilk adam Töre.  ikisi aynı anda takımdayken ozzy'de rezil bir görüntü alıyor ve takım çok sıkıntı yaşıyor.

Töre'yi kesince oğuzhanda quaresma'ya pas atmıyor.

Quaresma bu sefer kimseye pas atmıyor herkesi çalımlıyor.

Töre'yi oynatsak o yürüyor kerim oynasın bari

:D  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kuruntuya gerek yok hakem vs diye
Senelerdir futbolcu taraftar yönetim bam teli oluyo işler ciddileşince
Kendi kendimizi bitiriyoruz mental olarak bizi biçecekler,doğrayacaklar diye
Çıkacan oynayacan
Faydası yok zararı var bu tarz düşünce yapısının

Çıkacan oynayacan

Biz oynuyoruzda hakem derbi öncesi 7 tane oyuncunun ayağı çizgiye basarken sadece sarı kartı olan atiba'ya gidip 2.ci sarı kartı verip derbide cezalı duruma düşürünce futbolun zevki kalmıyor.

Aynı hakem daha sonraki maçlarında 10 tane oyuncunun penaltı atılırken ceza sahasının içerisine girmesine birşey demiyor ilginç değil mi...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ozan062

herhangi bir oyuncumuzu atması bile bizim baya zorlanmamıza sebebiyet verecek

bana gore yonetim maçtan bir iki gün once bi toplantı yapar basın toplantısı baskı altına alıp kırmzıların onunu kesme amaclı bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı canU

Çıkacan oynayacan

Evet futbolcular üzerinde net bir şekilde etkisi oluyor. Konsantrasyon eksikliği ya da ruhsuzluk gibi bir duruma sokuyor

Ancaaak

Biz konuşmazsak bunlar bu atamalara devam ederler. feneri kollamaya bizi ezmeye çalışırlar. Turgay demir dedi aziz istedi diye serkan tokat maç almıyor öyle bir algı oluşuyor hasan aliyi attı diye. Bu hafta serkan tokata maç vermişler süperligde o maçtan beri ilk kez. Konuşursan kamuoyu önüne getirirsin hareket alanı bırakmazsın bu çakallara. Oyüzden takım da alışsın bu tarz oyunlar oynanacak üzerimize onlar işini yapsın biz taraftar yönetici olarak görevimizi yapalım.

Çevrimdışı RQ7_351903

Kadıköy'e Süleyman Seba'nın resmi'nin basılı olduğu atletler ile çıksak müthiş olur atacağımız bir gol sonrası çıldırırlar, Alayına'da Başkanımızı gösteririz sussun köpekler!

Çevrimdışı tangaz

Töre'yi kesince oğuzhanda quaresma'ya pas atmıyor.

Quaresma bu sefer kimseye pas atmıyor herkesi çalımlıyor.

Töre'yi oynatsak o yürüyor kerim oynasın bari

:D  :evillol:

o zaman şöyle yapalım

atiba tolgay
olcay ozzy sosa
gomez

:tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz oynuyoruzda hakem derbi öncesi 7 tane oyuncunun ayağı çizgiye basarken sadece sarı kartı olan atiba'ya gidip 2.ci sarı kartı verip derbide cezalı duruma düşürünce futbolun zevki kalmıyor.

Aynı hakem daha sonraki maçlarında 10 tane oyuncunun penaltı atılırken ceza sahasının içerisine girmesine birşey demiyor ilginç değil mi...
Bunlar olmayacak demiyorum zaten
Faydasız diyorum
Önceden düşünüp stresi 1 ken 5 yapmanın anlamı yok

Çevrimdışı Çağatay

Çıkacan oynayacan

Aynı kahya değil miydi derbi öncesi atiba yı atan
aynı kahya değil miydi benzer pozisyonları es geçen
bizi zaten biçtiler zaten doğranıyoruz
senin düşüncen biraz öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey oluyor ozaman

Bunlar olmayacak demiyorum zaten
Faydasız diyorum
Önceden düşünüp stresi 1 ken 5 yapmanın anlamı yok

Sesimizi çıkarmazsak 2004 sezonu gibi olur böyle eyyamcı hakem atamaları devam eder.

Takım böylesine giderken stadsız şampiyonluğa oynarken tabi ki sesimizi çıkartıcaz daha çok çıkartıcaz hatta.

Hakemi baskı altına alıcaz.

o zaman şöyle yapalım

atiba tolgay
olcay ozzy sosa
gomez

mantıklı ama bunun için fit bir tolgay lazım hazırmı göremedik daha :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Evet futbolcular üzerinde net bir şekilde etkisi oluyor. Konsantrasyon eksikliği ya da ruhsuzluk gibi bir duruma sokuyor

Ancaaak

Biz konuşmazsak bunlar bu atamalara devam ederler. feneri kollamaya bizi ezmeye çalışırlar. Turgay demir dedi aziz istedi diye serkan tokat maç almıyor öyle bir algı oluşuyor hasan aliyi attı diye. Bu hafta serkan tokata maç vermişler süperligde o maçtan beri ilk kez. Konuşursan kamuoyu önüne getirirsin hareket alanı bırakmazsın bu çakallara. Oyüzden takım da alışsın bu tarz oyunlar oynanacak üzerimize onlar işini yapsın biz taraftar yönetici olarak görevimizi yapalım.
Şahsi fikrim adamlar yüzsüz,hiç etkilenmiyorlar
Biz safi kendimizi geriyoruz
Futbolcuların elleri ayakları birbirine dolanıyor,taraftar sus pus
Hep,bizi zaten şampiyon yapmazlar ki havası var,kendimi bildim bileli

Çevrimdışı yigitcan1903

Sesimizi çıkarmazsak 2004 sezonu gibi olur böyle eyyamcı hakem atamaları devam eder.

Takım böylesine giderken stadsız şampiyonluğa oynarken tabi ki sesimizi çıkartıcaz daha çok çıkartıcaz hatta.

Hakemi baskı altına alıcaz.
Valla dediğim gibi zerre etkilenmiyorlar bence,umurlarında değil
Sadece biz etkileniyoruz,yaratmaya çalıştığımız baskı kendi başımızı yiyor
Eskiden ezelden beceremeyiz zaten,bizim kalemimiz işler değil bunlar

Çevrimdışı RQ7_351903

o zaman şöyle yapalım

atiba tolgay
olcay ozzy sosa
gomez

Vay abi ne Olcay'mış ya dünkü kaçırdığı gol sene sonu 1 gol averaj ile şampiyonluğu kaçırırsak tarihe geçer, Top oynamıyor bu adam ilk 18'e bile alınmaması lazım topçu filan değil.

Şahsi fikrim adamlar yüzsüz,hiç etkilenmiyorlar
Biz safi kendimizi geriyoruz
Futbolcuların elleri ayakları birbirine dolanıyor,taraftar sus pus
Hep,bizi zaten şampiyon yapmazlar ki havası var,kendimi bildim bileli

Yoo taraftar hiçte sus pus değil gayette etkileniyorlar.

Başakşehir maçında mehmet batdal'ı çıkarmasaydı abdullah avcı sarı kartı gösterticektik ki ev sahibi değildik.

Dünde taraftar hakemi iyi baskı altına aldı hatta duymadınız herhalde "ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ" dedik.

Gençlerbirliği maçındada her faulden sonra öyle bir tepki vereceğiz ki düdük çalmaya korkacak bizim aleyhimizde.  :ok:

"Sizin ki şuna benziyor hakem hakkımızı yesin biz sessiz sedasız duralım hakem hakkımızı yemeye devam etsin oyuncular korkak oynasın siz bunu istiyorsunuz galiba."

Çevrimdışı yigitcan1903

Yoo taraftar hiçte sus pus değil gayette etkileniyorlar.

Başakşehir maçında mehmet batdal'ı çıkarmasaydı abdullah avcı sarı kartı gösterticektik ki ev sahibi değildik.

Dünde taraftar hakemi iyi baskı altına aldı hatta duymadınız herhalde "ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ" dedik.

Gençlerbirliği maçındada her faulden sonra öyle bir tepki vereceğiz ki düdük çalmaya korkacak bizim aleyhimizde.  :ok:

"Sizin ki şuna benziyor hakem hakkımızı yesin biz sessiz sedasız duralım hakem hakkımızı yemeye devam etsin oyuncular korkak oynasın siz bunu istiyorsunuz galiba."
Valla ben öyle görmüyorum
Senelerdir sonuç hiç değişmiyor
Faydasını görüyorsanız devam edin ne diyim
Benim gözlemim bu

Benim gözlemim bu

Senelerdir böyle top oynamıyoruz çünkü ondandır belki.

Çevrimdışı Çağatay

Benim gözlemim bu

o zaman rahmetli boşuna demiş; "gerekirse hakemi de yeneceksin" diye
niye demiş bunu neden deme ihtiyacı hissetmiş
çünkü en çok bizim hakkımız yeniyor masa başında yada saha içinde
geçen sene derbi öncesi bunları yapan adam
yine derbi öncesi bizim maça veriliyorsa ben işkillenirim arkadaş

Çevrimdışı tangaz

Vay abi ne Olcay'mış ya dünkü kaçırdığı gol sene sonu 1 gol averaj ile şampiyonluğu kaçırırsak tarihe geçer, Top oynamıyor bu adam ilk 18'e bile alınmaması lazım topçu filan değil.

averaj konusunda sıkıntı yapmaya gerek yok
averaja en çok katkı veren adam topsuz oyundaki etkinliği takımı hızlandırması sebebiyle Olcaydır
gol atamıyor denilen adam her yıl 10 civarı gol atıyor Biliç'in kısır takımında dahi bu skorları yakalıyordu. Töre ve Q7den fazla tabela yaptığını ben değil istatistikler söylüyor. Olcay sınırlı yetenekleri olan ama iyi bir oyuncu. oyuncumuza bu denli hakaretvari söylemler biz beşiktaşlılara yakışmıyor. eleştirelim ama hakaret etmeyelim  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Senelerdir böyle top oynamıyoruz çünkü ondandır belki.

Hadi bakalım sene sonu üstün kamuoyu baskımızla sonucu alıcaz o zaman