Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Yarın yenersek puan farkı 1 olacak
Puan kaybettikçe fener bizim üstümüze gelip bizi ezmeye çalışıyor
Ama kendileri edilecekler ezikler
Ya gerçekten zoruma gidiyor
Allah için yarın yenelim şu Mersin'i
Puan farkı 1 olacak
Fenerbahçe Bursa'ya kaybederse biz gençleri yenersek 2 puan önlerine geçicez yine lider olacaz
ALLAHIM sen yardım et yarın Yarabbim.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 00:18:12 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Scout

Edildi @Scout
Kaçıncı Dakikada Küfür Edildi ? Video Hazırlayıp fenerbahçe Taraftarının Yanlışını(...) Tüm Sosyal Medyaya Gösterelim
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 00:21:06 Scout ]
Pika Pika

Çevrimiçi Samet Ç

Beyler Süleyman Sebaya Küfür Edildi mi Bugün ?
Edildi. Daha önceden de edilmişti. ilk kez olan bir şey değil bu yani.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Aykan19o3

Gönül ister ki Gençlerbirliği maçında Olimpiyat'ta müthiş bir destek olsun takıma güç ve moral aşılansın Fenerbahçe maçı öncesi.
Sosyal medyadan örgütlenilemez mi acaba? Ben İzmir'den kalkıp gelmeyi düşünüyorum, başka Beşiktaş yok. Bu dönemlerde yanında olmazsak ne zaman yanında olucaz Beşiktaş'ımızın?
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 05:40:13 Aykan19o3 ]

Çevrimdışı Kai Hiwatari

İnşallah bugün ve haftasonu oynanacak maçlarımızı kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Aranıza yeni katıldım bu arada, bu da ilk iletim olsun :) Artık bu sene şampiyon olalım Allah'ın izniyle. Fener'in puan kaybedeceğine nedense inanmıyorum ya. Bi takılsalar. Şöyle 2 maç üst üste. O kadar güzel olacak ki. Çok kuvvetli lobileri var maalesef. Hakemlerin yaptıkları belli. Allah yardımcımız olsun...

EssiLor

• Ziyaretçi

Haydi Beşiktaş'ım
Kap bugün 3 puanı indir puan farkını 1 e
Şanpiyonluk bize yakışır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Turgay demir
Aziz Yıldırım'ın hem kupada hemde ligde Beşiktaş'ı saf dışı bırakmak için operasyon yaptığını söyledi.
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 08:22:24 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Librarius

FB kotu tezahurattan PFDK'ya sevkedilmis. Sinirdalar mi? Yani tribun kapama veya taraftar yasagi gelir mi?

Ayrica Basaksehir'li Mahmut denen haini unutmayin, unutturmayin. Oguzhan'a yaptigi hareket cok hainceydi. Sanirim fanatik bir FB'li ve resmen Oguzhan'i sakatlamak icin o hareketi yapti.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı b.damatoglu

Gönül ister ki Gençlerbirliği maçında Olimpiyat'ta müthiş bir destek olsun takıma güç ve moral aşılansın Fenerbahçe maçı öncesi.
Sosyal medyadan örgütlenilemez mi acaba? Ben İzmir'den kalkıp gelmeyi düşünüyorum, başka Beşiktaş yok. Bu dönemlerde yanında olmazsak ne zaman yanında olucaz Beşiktaş'ımızın?
Katılıyorum stadı doldurmak için bi kampanya düzenlenmeli. Necmi abi sen dersen bu kampanya büyür yürür.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

İnşallah bugün ve haftasonu oynanacak maçlarımızı kazanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz. Aranıza yeni katıldım bu arada, bu da ilk iletim olsun :) Artık bu sene şampiyon olalım Allah'ın izniyle. Fener'in puan kaybedeceğine nedense inanmıyorum ya. Bi takılsalar. Şöyle 2 maç üst üste. O kadar güzel olacak ki. Çok kuvvetli lobileri var maalesef. Hakemlerin yaptıkları belli. Allah yardımcımız olsun...
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

FB kotu tezahurattan PFDK'ya sevkedilmis. Sinirdalar mi? Yani tribun kapama veya taraftar yasagi gelir mi?

Ayrica Basaksehir'li Mahmut denen haini unutmayin, unutturmayin. Oguzhan'a yaptigi hareket cok hainceydi. Sanirim fanatik bir FB'li ve resmen Oguzhan'i sakatlamak icin o hareketi yapti.
Sinirdalar , Eger sevkedildilerse CEZA ALACAKALAR !!

Normalde bir sonraki Ic saha maci bizimle oldugu icin Pfdkya sevkedileceklerini hic düşünmüyordum iyi oldu bu..

Çevrimdışı cursedofdragon

Sinirdalar , Eger sevkedildilerse CEZA ALACAKALAR !!

Normalde bir sonraki Ic saha maci bizimle oldugu icin Pfdkya sevkedileceklerini hic düşünmüyordum iyi oldu bu..

tribün kapatma cezası değil bizim ki kişilere ceza verilebilir.

tribün kapatma cezası değil bizim ki kişilere ceza verilebilir.
Fb den bahsediyorum

Pfdk ya sevkediomisler , Ceza alacaklar ins Tribun kapatma Cezasi alirlar

3 Oyuncumuz kart sinirinda dikkatli olmak lazim

Gomez , Beck ve İsmail..

Ozguzhanin ayaginda 2 tane Vida deligi varmis , Doktor bilegin bile kopabilrdi demiş

Hakem efendi pozisyona birak kart gosyermeyi faul bile vermemisti :akuma:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb den bahsediyorum

Pfdk ya sevkediomisler , Ceza alacaklar ins Tribun kapatma Cezasi alirlar

Ben neden bahsediyorum yunus :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

3 Oyuncumuz kart sinirinda dikkatli olmak lazim

Gomez , Beck ve İsmail..

Allahtan ucu de cok kart goren oyuncu degiller olmasin da olursa bi tek ismail gorebilir.

Çevrimdışı Ensar

maça insanları davet etmek gerekiyor gözlerine sokmak gerekiyor kolundan tutup götürmek gerekiyor allah aşkına şu olimpiyatı doldurun başka Beşiktaş yok yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Allahtan ucu de cok kart goren oyuncu degiller olmasin da olursa bi tek ismail gorebilir.
İsmail de En az Beck kadar onemli bizim icin suanda..

Tosic aklima geldikçe deliriyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez kartsız sezonu tamamlayabilir de ismail veya beck bu maçta görse fena olmaz sanki gençler maçında tosic oynasın solda bir şey olmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maça insanları davet etmek gerekiyor gözlerine sokmak gerekiyor kolundan tutup götürmek gerekiyor allah aşkına şu olimpiyatı doldurun başka Beşiktaş yok yok
bu maçla alakalı kaç bin bilet satılmış herhangi bir bilgi var mı ?