Kesinlikle tam olarak budur durum.
Şenol Güneş'i bile bezdirme noktasına gelmek üzere Gökhan Töre kendi bilir kimse vazgeçilmez değil diyorum.

ne oldu yazın satılsın dediğimde herkes karşıydı bana
ne dedim seneye elimizde kalırsa alıcısı bile olmayacak çünkü
bu sene o katkıyı alamayacağız Törenin geçen sene son beş haftadan
itibaren Beşiktaşla işi bitmiştir. Bir gram katkı yapmadan tam tersi
sürekli zarar vererek oynuyor kaptırdığı toptan Rudolfho yu ters yakalatıp
sakat verdik bu gün kaptırdığı toptan golü yedik bir adam oynadığı sürece
ayağına gelen her topu kaybedermi? Duruyor resmen gelip ayağındaki topu
alıp gidiyorlar kaptırdıktan sonra bir adım bile atmıyor geri almak onuda geçtim
oyuncuyu yavaşlatmak amacıyla ve kaptırdığı her top kalemizde tehlike oluyor.
Geçen sene ihanet etti dedim burda isyan çıktı paramı alamadım diye son beş maça
çıkmayan bir oyuncu şampiyonluğa giden takıma ihanet ediyordur bu kadar basit
ya bedava gidecek yada düşük bir paraya satılacak bu yapıdaki bir oyuncuya kimse
10 M vermez bırakın 7-8 bile vermez senin lafındı derbi kazandırdı fener maçında bütün oyunu
tekrar seyredin toplasan beş dakika oyunun içindeydi gs maçında önüne seken bir topu gol yaptı
ama oyunun geneline bakın oyunda hiç yoktu. Törenin oynadığı maçlarda takım on kişi oynuyor
demek bile apsürt kalıyor hani takım on kişi oynasa ona göre oynar bu öyle bir şey değilki adam
aldığı her topu rakibe teslim ediyor. Bu günkü puan kaybının tek suçlusu Şenol hocadır. Daha ilk golü yediğimizde Törenin
çıkartılması lazımdı. Olcayda çok kötü günündeydi. İki kanat işlemeyince bütün yük beklere düştü
aşırı yoruldular ve ara ara hatalar yaptılar kanatların olmaması ne atibayı nede oğuzhanı oyuna sokabildi.
ortada çöktü buda zaten sıkıntılı olan stoperleride aşırı yük altında bıraktı Necipi beğendim çok top kesti
ismail çok iyiydi. Sosa çok iyiydi girdikten sonra quaresma ve cenk kanatları haraketlendirince bir anda eski oyunumuza
döndük ama hoca değişikliklerde çok geç kaldı. Yoksa oyunu çevirirdik
@Çağrı