Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303072 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Tam anlatamamışım sanırım.

Oyuncuların bireysel olarak ne mentalitede olduğu hiç önemli değil benim için. Önemli olan benim felsefemi uygulamaları.

Benim felsefem ne Şenol Güneş olarak? Olabildiğince hızlı ve az pas sayısı ile ortadan kaleye gitmek. Oğuzhan bunu mu yapıyor? Evet. Sosa? Evet. Olcay? Evet. Hatta İsmail? Evet. Peki kim yapmıyor bunu kim topu önce bi sağa sola çekeyim sonra orta yaparım diyor?

Quaresma ve yavru Quaresma Töre. Basit oyun istiyorum bu iki oyuncu dışında herkes basit oynuyor. Onlar da oynayacak. Olmuyor mu? O zaman hem yetenekli hem de basit oynayanı bulacağım onlar gidecek mesele tam olarak bu.

Olcay konusunda; form düşer ama mentalite aynıdır. Bugün yapmaz ama 2 maç sonra yapar adam oynuyor dersin Antep maçında olduğu gibi. Ama Quaresma hiçbir zaman böyle olmayacak anlatmak istediğim bu. Yazın da yanlış tercih yaptık derken buydu.
Uzatmak istemiyorum ama katılmıyorum da bunuda belirteyim sadece menatliteye uyması oynaması için yeterli değil benim için.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ama Quaresma hiçbir zaman böyle olmayacak anlatmak istediğim bu. Yazın da yanlış tercih yaptık derken buydu.

Quaresma'yi kullanmasini bilirsen patlama yapabilir. Cenk-Gomez-Q7 üclüsü ile cikarsak Gomez ile birlikte Cenk de hava Toplarinda tehdit olusturur. Oyunu sagdan Sola tasiyarak Quaresma'ya orta firsati vermeye calismak gerekir. Ki illaki o firsatlari buluyor kendi de bir sekilde. Ve iyi kullandigi da oluyor.

Çevrimdışı Tolga

Bazı maçlarda Cenk'i kanatta oynatmak mantıklı olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:28:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Teknik direktör profilleri var.

Van Gaal oyun mentaliteme uymayan oyuncuyu asla oynatmam der. 1 kez uyarır sonra çöpe atar ya da askeri yapar.

Ferguson oyun mentalitesine uyacak yetenekli oyuncuyu genç yaşta alır eğitir hataya pay bırakmaz.

Ancelotti için önce oyuncunun yetenekli olması önemlidir. Sonra mentaliteye uydurmaya çalışır.

Magath mentalitesine uymayacak oyuncuyu almaz. Gelir gelmez takımı temizler kendi oyuncularını alır.

Liste uzar gider. Sizin neyi seçeceğiniz önemli.

Biz mentalitesine uyan oyuncuyu geliştiren, uymayanı değiştirmeye çalışan, ısrarla uymayanı uzay boşluğuna bırakan hocayı seçtik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Vakit bulduğumda Olcay'ın bu sezon formda olduğu bir maçta yaptıklarını kare kare anlatacağım.

Hangi noktada katkısı olduğunu daha net görürüz böyle anlattığımızda bizim gözümüzle izlemeyen insanlara sanki hayal satıyormuşuz ya da olmayan bir şeyi anlatıyormuşuz gibi geliyor tahmin edebiliyorum.

Abi formda olduğunda eyvallah da formsuz hali hiç ama hiç çekilmiyor,son 4-5 maçtır baya formsuz durumda eğer bu formsuz halini bile Kerim veya Q7 kesemiyorsa ya Şenol hocamızın tercihlerinde bir sorun vardır ya da çok kalitesiz kanatlara sahibizdir.Sırf sisteme uyuyor diye formsuz oyuncuyu oynatmak yerine kaliteli bir hoca kaliteli formda bir oyuncuyu o sisteme adapte edebilmeli yok oyuncu sisteme uymayacaksa da güle güle denebilmeli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:30:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Quaresma'yi kullanmasini bilirsen patlama yapabilir. Cenk-Gomez-Q7 üclüsü ile cikarsak Gomez ile birlikte Cenk de hava Toplarinda tehdit olusturur. Oyunu sagdan Sola tasiyarak Quaresma'ya orta firsati vermeye calismak gerekir. Ki illaki o firsatlari buluyor kendi de bir sekilde. Ve iyi kullandigi da oluyor.

Sene başında yazdım ben de. Ama Cenk de oyun geçişlerinde sıkıntılı topu 2. bölgeden 3. bölgeye taşıyamazsın soldan. Mecbur sağdan taşıman gerek bu kez de Quaresma'nın bireyselliğine kalacaksın yine.

O yüzden maç maç değişmeli bu durum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

En kötü 12-13 m euro civarında bir bedele satarız diye düşünüyorum.

Gerçi A.Madrid alamaz artık ama başka yerlerden özellikle İngiltere'den buna yakın teklifler gelecektir diye düşünüyorum.
Madridin cezası kalktı.

Son bir şey diyorum.

ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Madridin cezası kalktı.

Son bir şey diyorum.

ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ.
Hangi ara kalktı. Bu ara baya geriden geliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Hangi ara kalktı. Bu ara baya geriden geliyorum :D
wenger açıklama yaptı hatta başvuracaklar ve cezaları kalkıcak dedi. Kalktı ocak 25 yanılmıyorsam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

Sene başında yazdım ben de. Ama Cenk de oyun geçişlerinde sıkıntılı topu 2. bölgeden 3. bölgeye taşıyamazsın soldan. Mecbur sağdan taşıman gerek bu kez de Quaresma'nın bireyselliğine kalacaksın yine.

O yüzden maç maç değişmeli bu durum.

Orada Ismaili'e cok yük biner evet. Ama iyi kapanan Takimlara karsi kesinlikle böyle oynanmali bence.

Tolgay'in bir an önce geri dönmesi önemli Sosa da gecer o zaman sol Kanata.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:36:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Orada Ismaili'e cok yük biner evet. Ama iyi kapanan Takimlara karsi kesinlikle böyle oynanmali bence.

Tolgay'in bir an önce geri dönmesi önemli Sosa da gecer o zaman sol Kanata.

O olabilir bence de.

Solda Sosa - İsmail, sağda Quaresma - Beck göbekte Tolgay Oğuzhan Atiba
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 01:39:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Maç eksiği ile 51-49 gidelim Kadıköy'e uzarız. Bursa göstersin kendini yoksa küme düşecekler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

O olabilir bence de.

Solda Sosa - İsmail, sağda Quaresma - Beck göbekte Tolgay Oğuzhan Atiba

Iyi Kadro oldu bu gercekten.  :ok:

Çevrimdışı kyiv

Konya maçıyla başlayan hakem rezaleti gözüken o ki devam edecek.

- Son 4 maçta Fenerbahçeye verilen 5 penaltı?
- Beşiktaşın lehine cart diye çıkan kırmızılar?
- Fenerbahçeye çalınamayan kırmızlar?
- Fenerbahçenin rakiplerinin 21 maçta 8 kırmızı görmesi?
- Beşiktaş'ın rakiplerinin 19 maçta 1 kırmızı görmesi?
- Bursaya verilen seyiricisiz oynama cezası?

Yokmu bunları görüp kamuoyu yaratacak Beşiktaş yönetimi veya Beşiktaşlı?

Bu saatten sonra Fenerbahçe saha dışında heryerden saldıracak besbelli. Önlem almak lazım, yapılanlara karşı kamuoyu oluşturmak lazım. Özellikle bu hakem atamalarını yapan BÜNYAMİN GEZER.Kendisinin Beşiktaş düşmanı olduğu biliniyor.Mutlaka önlem alınmalı. Gerekiyorsa gitsinler Yıldırım Demirörenle görüşsünler. Yazık olmasın bu seneyede.Göz göre göre hakem oyunlarıyla bir yılın daha heba olmasına dayanamayacağız.

İşin teknik taktiği kalan maçlarda hikaye olacak gibi, kötü oynansa bile 3 puan almak daha önemli o nedenle hakem vasıtasıyla kayba karşı ne gerekiyorsa yapılmalı.

Çevrimdışı Orhan

Su bünyamin gezerden cidden tiksiniyorum.

Çevrimdışı Necmi

Kesinlikle tam olarak budur durum.
Şenol Güneş'i bile bezdirme noktasına gelmek üzere Gökhan Töre kendi bilir kimse vazgeçilmez değil diyorum.
:alala: ne oldu yazın satılsın dediğimde herkes karşıydı bana
ne dedim seneye elimizde kalırsa alıcısı bile olmayacak çünkü
bu sene o katkıyı alamayacağız Törenin geçen sene son beş haftadan
itibaren Beşiktaşla işi bitmiştir. Bir gram katkı yapmadan tam tersi
sürekli zarar vererek oynuyor kaptırdığı toptan Rudolfho yu ters yakalatıp
sakat verdik bu gün kaptırdığı toptan golü yedik bir adam oynadığı sürece
ayağına gelen her topu kaybedermi? Duruyor resmen gelip ayağındaki topu
alıp gidiyorlar kaptırdıktan sonra bir adım bile atmıyor geri almak onuda geçtim
oyuncuyu yavaşlatmak amacıyla ve kaptırdığı her top kalemizde tehlike oluyor.
Geçen sene ihanet etti dedim burda isyan çıktı paramı alamadım diye son beş maça
çıkmayan bir oyuncu şampiyonluğa giden takıma ihanet ediyordur bu kadar basit
ya bedava gidecek yada düşük bir paraya satılacak bu yapıdaki bir oyuncuya kimse
10 M vermez bırakın 7-8 bile vermez senin lafındı derbi kazandırdı fener maçında bütün oyunu
tekrar seyredin toplasan beş dakika oyunun içindeydi gs maçında önüne seken bir topu gol yaptı
ama oyunun geneline bakın oyunda hiç yoktu. Törenin oynadığı maçlarda takım on kişi oynuyor
demek bile apsürt kalıyor hani takım on kişi oynasa ona göre oynar bu öyle bir şey değilki adam
aldığı her topu rakibe teslim ediyor. Bu günkü puan kaybının tek suçlusu Şenol hocadır. Daha ilk golü yediğimizde Törenin
çıkartılması lazımdı. Olcayda çok kötü günündeydi. İki kanat işlemeyince bütün yük beklere düştü
aşırı yoruldular ve ara ara hatalar yaptılar kanatların olmaması ne atibayı nede oğuzhanı oyuna sokabildi.
ortada çöktü buda zaten sıkıntılı olan stoperleride aşırı yük altında bıraktı Necipi beğendim çok top kesti
ismail çok iyiydi. Sosa çok iyiydi girdikten sonra quaresma ve cenk kanatları haraketlendirince bir anda eski oyunumuza
döndük ama hoca değişikliklerde çok geç kaldı. Yoksa oyunu çevirirdik @Çağrı

Çevrimdışı 38life

Ben Şenol havanın açıklamasını yeni dinledim şimdi. Bildiğin Alexis'e ayar çekmiş. Bi stoperin maçın başında kart gormesi iyi birşey değil falan diyor. Umarım Alexis daha iyi olur.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

alıp gidiyorlar kaptırdıktan sonra bir adım bile atmıyor geri almak onuda geçtim
Geçen sene ihanet etti dedim burda isyan çıktı paramı alamadım diye son beş maça
ya bedava gidecek yada düşük bir paraya satılacak bu yapıdaki bir oyuncuya kimse
10 M vermez bırakın 7-8 bile vermez senin lafındı derbi kazandırdı fener maçında bütün oyunu
tekrar seyredin toplasan beş dakika oyunun içindeydi gs maçında önüne seken bir topu gol yaptı
ama oyunun geneline bakın oyunda hiç yoktu. Törenin oynadığı maçlarda takım on kişi oynuyor
demek bile apsürt kalıyor hani takım on kişi oynasa ona göre oynar bu öyle bir şey değilki adam
aldığı her topu rakibe teslim ediyor. Bu günkü puan kaybının tek suçlusu Şenol hocadır. Daha ilk golü yediğimizde Törenin
çıkartılması lazımdı. Olcayda çok kötü günündeydi. İki kanat işlemeyince bütün yük beklere düştü
aşırı yoruldular ve ara ara hatalar yaptılar kanatların olmaması ne atibayı nede oğuzhanı oyuna sokabildi.
ortada çöktü buda zaten sıkıntılı olan stoperleride aşırı yük altında bıraktı Necipi beğendim çok top kesti
ismail çok iyiydi. Sosa çok iyiydi girdikten sonra quaresma ve cenk kanatları haraketlendirince bir anda eski oyunumuza
Dün olcayla töre hücumda hiç yoklardı ama başakşehir kontralara çıkarken arkadan gelip top aldıkları çok oldu. Ayrıca Töre bi maç kötü oynadı diye bu sezon hiç katkı vermemiş mi oluyor abi?
26 maç 6 gol 8 asist 14 gole direkt katkı. Daha ne yapsın bu adam?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin A.

Olcay'ın defansif yönü kuvvetli diye Quaresma'yı küstürüyor hoca. Quaresma'da aptal bir adam degil, Olcay gibi yetenek fakirine bakıyor ik 11 kendisine bakıyor yedek.
Olcay'ın beşiktaş'a yaptıgı katkı tartışılmaz, kimsenin adım atmaya dermanı yokken 65 metre depar atıp gol atan Olcay ama son haftalarda rotasyona girmek zorunda, son yarım saat topçusu.
Dün Başakşehir'den puan alabilirdik, ikinci yarı Q17, 50-55'de de Kerim girseydi.
Yok ama hocam kafasında 11 oturtmak istiyor, haklı da fakat Olcay ve Töre ona bir yerde ihanet ediyor.
Gökhan'ın dün durumu neydi öyle ya, her topu aldıgında stop edip yürüyor felan.
Mersin maçında Olcay'ı kesmesi lazım, Q17 ile başlaması lazım. gidişata göre de baktın Töre toparlanmıyor hemen kızağa çekip Kerim'i sokmalı.
Kerim var, Q17 var diyoruz, sağlam kanatlarımız var diyoruz, ee bu adamlar bu kadar ölüyken ne zaman oynatacaksın hoca bunları?
Son olarak Necip.. Ah be Necip... Şu sırtı kalaye dönük adamlara faul yapmaya bayılıyorsun, zaten stoperler yok takımda, durmadan faul yapıp ölü top yediriyorsun takıma. Hiç m futbol zekası olmaz, hiç mi antremanlarda konusulmuyor bunlar ya?

Çevrimdışı Yasin A.

Ağbi, Töre'yi bu kadar gömme hemen, kafası dağınık bir çocuk ama bu kadar sert eleştriyi hak etmiyor bence.
Futbol hatalar oyunu, dünde kaleye 50 metre ve çaprazda alakasız yerde sırtı kaleye dönük adamı indirdi Necip ve akabinde adamlar orta gol yaptılar.
Necip'i de gömelim o zaman.
Töre'yi motivasyonla bir seviyeye getirmeli şenol Hoca. Ha şeye katılıyorum, Beşiktaş'ta böyle naz atar Atletico Madrid'e gitse 4 nala koşar diyorsan evet öyle.
Kulağı çekilmelidir fakat bence Beşiktaş'a faydalıdır.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dün akşamki oyun
Quaresmanın her daim 11 de oynayıp Olcayın yedek kalmasının doğru birşey olacağını birkez daha gözler önüne serdi
Sadece bir maç üzerinden değil her maç'da böyle olmalı
Herkes töre ve q7 olmaz birlikte diyor ama ben öyle düşünmüyorum
Olcay çok etkisiz Malesef performansı genel olarak inişli çıkışlı bir maç'da bekleneni veriyorsa 3-5 maç sessizliğe bürünüyor inişli çıkışlı bir performanslı futbolcu lazım değil bize şanpiyonluğa oynuyoruz
Quaresma ve Törenin olduğu 11 bizim ideal 11 imiz dir ve gayet güzel bir ikili iyide anlaşıyorlar
Quaresma muhteşem bir oyuncu.
Cenk tosuna yaptığı trivela orta harikaydı cenkde o ortada güzel bir gol attı
Böyle giderse Malesef şampiyonluk zor
Oğuzhan'ın uyarılması gerek Quaresma sağ aşağıda görüldüğü gibi bomboş iken oğuzhanın içeriye pas atması Quaresmaya bir Garezi mi var gibisinden düşüncelere kapılmamıza vesile oluyor Oğuzhan beni çok gerdi uyarılması lazım hemen
Gomez maşallah 4 pozisyon kaçırdı üzdü beni açıkçası
Ali Palabıyık denen utanmaz bilerek mi Veriliyor bizim maçlara ?
Alexis e başından beri
güvenemiyorum Malesef
Alexis yerine Douglas ı neden almadılar diyenler var ama şu gerçek ki
Marcelo sakat veya cezalı olduğunda stoperimiz kalmıyor Alexis ve Necipe muhtaç oluyoruz buda korkunç tablo ortaya çıkarıyor.
İnşallah Mersin'i yeneriz.
Dün akşamki sonuçla ve futbolla sadece Fener'i sevindirdik
Dikkatli olmamız lazım.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2016, 09:16:14 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç eksiği ile 51-49 gidelim Kadıköy'e uzarız. Bursa göstersin kendini yoksa küme düşecekler.

51-49 ?

52-51 olması o çağrı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

25-34 haftalar arasında sadece 2 maçı fb'den sonra oynayacağız önce oynayıp kazanmamız baskı altına alabilir fb'yi gerçi fark etmez bu sene şampiyon olacağız :eyes

Çevrimdışı cursedofdragon

geçen sene bu zamanlar böyle bir olay olmuştu ? Hersene hakem hataları hep bize burda fernandao sarı kart görmüştü.