Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301324 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:30:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pozisyonda gol opsiyonu vardı evet ama sonuçta o top oraya gitmedi gitmediyse boştaki ve daha kolay olana niye atmadın diye eleştirilir.

Ama Oğuzhan'ı Oğuzhan yapan da budur. Yarın yine dener aynısını asisti yapar iğne deliğinden geçirdi deriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Aman abi daha fazla yazma Linc edilecez birazdan

Takimin en cok asist yapan oyuncusu takimi tasiyan oyuncu isterse vermez diyenler oldukca fazla burada ben yandim sen yanma...

:) bişi olmaz. doğruya doğru ben bu foruma üye olmadan da aynı şeyi söylüyordum ozzy Q17ye karşı kötü duygular besliyor adı kıskançlıkmıdır çekememezlikmidir nedir bilmemama Ozzy Q17'ye asla pas vermiyor...
NET...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

linç etmiyoruz sürekli yaptığı şeyleri söylüyoruz söylemeyelim mi ?

Ben ekstra birşey diye söylüyeyim töre sahada yürüdüğü için olcay,sosa oynamıyor bilerek enayimiz biz diyorlar ?

Hatırlarsanız geçen sene sosa,ba geçen sene şampiyonluğu bazı oyuncularımız istemedi demişti.
Ben o pası isteyerek atmadığını düşünmüyorum istediği yere atamadı eger yanilmiyorsam pozisyonda ileri sag tarafta kalan gomez olması lazım onun önüne atip direk karşı karşıya bırakmak istedi atamadı..

Ayrıca ben qauresma yı seven birisiyim ama sizin gibi düşünmüyorum qauresma 'nin 90 dk lık fizik durumu olduğunu düşünmüyorum bugün daha erken belkide ikinci yarının başında girmesi gerekiyordu onu ekonomik kullanarak faydalı hale getirebiliriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Bakın siz şunu anlamıyosunuz. Quaresma iyi oynadığı zaman, gol attığı zaman ben de seviniyorum, neden sevinmeyeyim renkli miyim ben? Düşman mıyım Quaresma'ya?

O pas yerine ulaşmadığında çıldıran bendim Quaresma'yı gözüm görmedi bile sağ tarafta :D Diyorumya karşı karşıya olacaktı.

Oğuzhan bu sezonun oyuncusu benim gözümde, yaptığı katkı da yadsınamaz.

Hepsi bizim oyuncumuz, ben neden birini kayırıp ötekini düşüreyim?

Benim tek derdim Quaresma Quaresma diyip diğer bütün oyuncularımızı gömenlerle, ben bunun yapılmasını istemiyorum.
Aynen öyle her yerde şu pası atmadı diye ana avrat küfrediyolar adama, ayıp ya. Ki bence de çok ince düşündü pası geçirebilse tüm her yerde "maestro" başlıkları vardı şuan :D

Çevrimdışı tangaz

Pozisyonda gol opsiyonu vardı evet ama sonuçta o top oraya gitmedi gitmediyse boştaki ve daha kolay olana niye atmadın diye eleştirilir.

Ama Oğuzhan'ı Oğuzhan yapan da budur. Yarın yine dener aynısını asisti yapar iğne deliğinden geçirdi deriz.

yanılıyorsun aslında ne zamanki orada topu Q17 atar oda ortalar santraforlar topu kaleye sokar işte o zaman Oğuz HAN olursun. nasıl ki papaz her zaman pilav yemiyorsa Ozzy'de herzaman yüzyılın pasını atamaz. bakın biz şuan belki 10 gol fazla atmış olabilirdik bunu önleyen etkenlerden birincisidir Oğuzhanın sürekli yüzyılın pasını denemesi, daha basiti deneseydi şuan 55-60 golümüz olabilirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:37:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Sorun şu. Takımda kimsenin özel fanı yok. Sosa neden Oğuzhan'a atmıyorsun demez kimse mesela göze batmaz.

Töre neden Gomez'e atmıyorsun da demez. Oyun devam ediyorken Cenk yedekken kimse Cenk Tosun diye de bağırmaz oyuna girsin diye. Bunlar Quaresma'ya yapılıyor.

Çok yanlış. Hepsi baştan aşağı çok yanlış. Sen böyle ayırırsan yavaş yavaş takımdan da ayırırsın. Oğuzhan'ın sadece Quaresma'ya atmadığı pasın göze batmaması gerek hatalarının göze batması gerek.

Öyle bir yeni nesil ordu var ki ana avrat gidiyorlar sosyal medya hesabına. Hep aynı şeyi söylüyorum 14 maç boyunca Quaresma hep bencil oynadı Oğuzhan'a atmadığı onlarca pas var o zaman hiç tepki gösterilmedi Oğuzhan'a pas at! diye.

Şimdi tersi olunca tepki. İkisi de yanlış bunların ama başlatan yine maalesef yeni nesil ordu bunu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:40:01
  • Beşiktaş / Bodrum
yanılıyorsun aslında ne zamanki orada topu Q17 atar oda ortalar santraforlar topu kaleye sokar işte o zaman Oğuz HAN olursun. nasıl ki papaz her zaman pilav yemiyorsa Ozzy'de herzaman yüzyılın pasını atamaz. bakın biz şuan belki 10 gol fazla atmış olabilirdik bunu önleyen etkenlerden birincisidir Oğuzhanın sürekli yüzyılın pasını denemesi, daha basiti deneseydi şuan 55-60 golümüz olabilirdi...

Katılmıyorum Oğuz HAN  olmaz bunu yaptığında. Sadece oyun gözü iyi olanlar asist öncesi pası yaptı derler. Aynı gözler Olcay'ın 7-8 tane asist öncesi pasını görmüyor mesele Olcay şaHAN olmuyor.

Türkiye'de o yüzyılın pasını atınca HAN oluyorsun. Ha Oğuzhan bunu HAN olmak için yapmıyor tarzı bu o ayrı konu.

Yine aynı yerden bakarsak pas atılmadı denen Quaresma HAN olma işini her maç 8-10 defa deniyor neredeyse. Yani sıkıntıyı bireyselleştirmek işi çözmez daha da dolandırır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben o pası isteyerek atmadığını düşünmüyorum istediği yere atamadı eger yanilmiyorsam pozisyonda ileri sag tarafta kalan gomez olması lazım onun önüne atip direk karşı karşıya bırakmak istedi atamadı..

Ayrıca ben qauresma yı seven birisiyim ama sizin gibi düşünmüyorum qauresma 'nin 90 dk lık fizik durumu olduğunu düşünmüyorum bugün daha erken belkide ikinci yarının başında girmesi gerekiyordu onu ekonomik kullanarak faydalı hale getirebiliriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende quaresma'nın son 30 dk oyuna girmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Yürüyen töreden formsuz olcay'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum Quaresma ilk 11 de başlar 60 dakika oynar sonra son 30 dk olcay töre kim giricekse girer.
 :ok:

Çevrimdışı b.damatoglu

Oğuzhan'a benim bu noktada kızma sebebim şu ki sen kaptan olacak adamsın. Gerekirse Quaresma'yla ya da bi başkasıyla konuşursun şahsi oynamaması için, uyarırsın, yönlendirirsin. Bunları da yapman lazım bu sorumluluğu da alman lazım fakat oas atmamak, top vermemek falan yapılacak işler değil bunlar. Senden beklentiler büyük fakat Oğuzhan böyle bi role soyunmaya niyetli değil demek ki. Bu üzücü işte.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:46:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende quaresma'nın son 30 dk oyuna girmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Yürüyen töreden formsuz olcay'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum Quaresma ilk 11 de başlar 60 dakika oynar sonra son 30 dk olcay töre kim giricekse girer.
 :ok:

Bunun işe yarayıp yaramayacağını Mersin'de göreceğiz sanırım. Ben Quaresma'nın ilk 11 çıkıp etkili olduğu maç neredeyse hiç hatırlamıyorum hep dışarıdan gelip bu performansı veriyor çünkü düşen savunmalara karşı çok etkili.

Umarım etkili olur olamazsa buradaki her tez çürüyecek ve bireyselleştirip ön plana çıkaranlar sorunun isimlerde olmadığını anlayacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Ben Oğuzhan'ın Beşiktaş'ın şampiyonluğunu hiçe sayıp kasıtlı olarak Kötü pas tercihi yapacağını hiç sanmıyorum. Bunların bir tesadüfler serisi olduğunu düşünüyorum. Bence bugün Oğuzhan'ın eleştirilecek daha önemli şeyleri var. İlk yarıda ve ikinci yarının ilk kısmında ortasahadaki rakip baskısını rahatlatamadı, rahatlatmak adına hiçbirşey yapmadı. Oğuzhan Oyun lideri görevini üstleniyorsa bunu yapmak zorunda!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresma tartışmanız bittiyse Beşiktaş'ı konuşalım artık...

Taraftar kendine kaos çıkaracak yer arıyor herhalde. Oğuzhan da bizim, Olcay da, Quaresma da.

Öğlen "Camianın kenetlenmesi, bölünmemesi lazım" deyip akşamki puan kaybından sonra "Oğuzhan Q7'ye bilerek pas atmıyor" diyenler takıma zarar verdiklerinin farkında mı?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:47:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğuzhan'a benim bu noktada kızma sebebim şu ki sen kaptan olacak adamsın. Gerekirse Quaresma'yla ya da bi başkasıyla konuşursun şahsi oynamaması için, uyarırsın, yönlendirirsin. Bunları da yapman lazım bu sorumluluğu da alman lazım fakat oas atmamak, top vermemek falan yapılacak işler değil bunlar. Senden beklentiler büyük fakat Oğuzhan böyle bi role soyunmaya niyetli değil demek ki. Bu üzücü işte.

Yaşınızı girer misiniz profilinize.

Uyarma konusu ile ilgili de, Quaresma'yı uyaran teknik direktörü Carvalhal'ın Quaresma tarafından nelere maruz kaldığını hatırlamıyorsunuz sanırım.

Quaresma uyarma ile değişen bir yapıda olsa şuan Real Madrid'de oynuyordu zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk yarışında kazanmak kadar kaybetmemekte önemlidir.

Bu açıdan bakarsak bugün 2-0 geriden gelip maçı 2-2 ye getirebilmek çok önemliydi.

Geriye kalan 15 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyetle şampiyonluğun gelme ihtimali çok yüksek.(2 beraberlik 2 mağlubiyette olabilir.)

80-81 puan :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Uyarma konusu ile ilgili de, Quaresma'yı uyaran teknik direktörü Carvalhal'ın Quaresma tarafından nelere maruz kaldığını hatırlamıyorsunuz sanırım.

Quaresma uyarma ile değişen bir yapıda olsa şuan Real Madrid'de oynuyordu zaten.
:alala:

Senol Gunes degistirdi iste buyuk oranda hemde :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Bunun işe yarayıp yaramayacağını Mersin'de göreceğiz sanırım. Ben Quaresma'nın ilk 11 çıkıp etkili olduğu maç neredeyse hiç hatırlamıyorum hep dışarıdan gelip bu performansı veriyor çünkü düşen savunmalara karşı çok etkili.

Umarım etkili olur olamazsa buradaki her tez çürüyecek ve bireyselleştirip ön plana çıkaranlar sorunun isimlerde olmadığını anlayacaktır.

Çünkü ilk 11 çıkması gereken maçlarda yedek çıkıyor, yedek çıkması gereken maçlarda ilk 11 başlıyor. bugün 3.cü kez tekrar ediyorum Bugün Quaresma ilk 11'de başlamalıydı ama başlamadı. Mersin maçında Quaresma ilk 11 başlamamalı! ama başlayacak. Ve hiç boşuna bekleme Quaresma Mersin maçında iyi oynamayacak. Ve benim tezim çürümeyecek.

Çevrimdışı 38life

Çünkü ilk 11 çıkması gereken maçlarda yedek çıkıyor, yedek çıkması gereken maçlarda ilk 11 başlıyor. bugün 3.cü kez tekrar ediyorum Bugün Quaresma ilk 11'de başlamalıydı ama başlamadı. Mersin maçında Quaresma ilk 11 başlamamalı! ama başlayacak. Ve hiç boşuna bekleme Quaresma Mersin maçında iyi oynamayacak. Ve benim tezim çürümeyecek.

Ekstra olarak Quaresma ikinci yarının hemen başında girmeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:51:41
  • Beşiktaş / Bodrum
:alala:

Senol Gunes degistirdi iste buyuk oranda hemde :bandit:

Ben değişiklik görmüyorum. Hala topu ayağına istiyor, tek pas yok, topu alıp bir iki tıngırdatmadan hızlı oyun  yok.

Bugün yarattığı farkları da kendi oyunuyla yaptı bizim oyunumuzla değil.

Mersin'e karşı bugün ki yarım saati oynasın burada oyundan çıksın diyenler sıraya girer çünkü düşmemiş dirençli savunmaya karşı bugün son yarım saatte olanlar olmaz.

Biraz daha iyi niyetli ama orasına katılabilirim eskiden çok egoistti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

1 Maç ile mi Quaresma'ya not vericez ben 3-4 maç ilk 11 başlasın derim kesebilen varsa sonra kessin.Yürüyen töre'den daha kötü olamaz töre.Mersin maçında bence töre'yi görücez son çırpınışları.

Gençler maçında derbide yine Quaresma-Olcay'a dönücez gibi.

Not : Quaresma son 30-25 dk oyuncu değil sonradan giriyorsada 2.ci yarı başında girer.

Çevrimdışı b.damatoglu

Yaşım 30, tapatalktan giriyorum.  Yaş kısmını bulamadım. Söylerseniz girebilirim.

Quaresma tipi adamların tavrı onu kimin nasıl uyardığına göre değişir.

Şenol Güneş uyardığında işe yarıyor gördüğünüz gibi.

Benim esas kastetmek istediğim Quaresma'nın nasıl düzeleceği falan değil. Düzelse bile 1 yıl daha oynar en fazla.

Kastetmek istediğim Oğuzhan'ın düzelmesi.  Selçuk İnan mı olacak, Gerard mı olacak. Vurguladığım nokta bu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma'nın bu sene etkili olduğu maçlara bakın . Dikkat edeceğimiz şey ikinci yarılarda oyuna dahil olduğudur genellikle . Bu maçta Şenol Hoca'nın Quaresma ile alakalı yaptığı hata ikinci yarıda oyuna Quaresma'yı geç dahil etmesi . Bu maçtan 1 puan çıkarmamızın en önemli nedeni de defansımızla alakalıydı aslında. Q17'nin 65. dakikada oyuna dahil olması değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ekstra olarak Quaresma ikinci yarının hemen başında girmeli.
MIY macina ilk 11 de başlamıştı dolayisi ile zaten 11 de baslamak zorunda cunku mac 0 dan degil 12.ci dakikadan itibaren devam edecek
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2016, 00:54:20
  • Beşiktaş / Bodrum
1 Maç ile mi Quaresma'ya not vericez ben 3-4 maç ilk 11 başlasın derim kesebilen varsa sonra kessin.Yürüyen töre'den daha kötü olamaz töre.Mersin maçında bence töre'yi görücez son çırpınışları.

Gençler maçında derbide yine Quaresma-Olcay'a dönücez gibi.

1 maç ile değil. Sene başından beri olan şeyi söylüyorum aslında sadece tekrarını göreceğiz. Olcay-Töre karışımı bir kanat bulmadan bu hep böyle gidecek ilk 11 çıkan küfürü yiyecek.

Bence de tercih dediğin gibi olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Ben değişiklik görmüyorum. Hala topu ayağına istiyor, tek pas yok, topu alıp bir iki tıngırdatmadan hızlı oyun  yok.

Bugün yarattığı farkları da kendi oyunuyla yaptı bizim oyunumuzla değil.

Mersin'e karşı bugün ki yarım saati oynasın burada oyundan çıksın diyenler sıraya girer çünkü düşmemiş dirençli savunmaya karşı bugün son yarım saatte olanlar olmaz.

Biraz daha iyi niyetli ama orasına katılabilirim eskiden çok egoistti.

Quaresma 100 yıl değil 100 milyar yıl futbol oynasa tek pas yapmaz. Buyüzden söyleyip duruyoruz ya bizim ana oyun sistemimiz çalıştığı zaman Quaresma yedek kulübesinde olmalı. Çalışmadığı zaman sahada olmalı.

1 maç ile değil. Sene başından beri olan şeyi söylüyorum aslında sadece tekrarını göreceğiz. Olcay-Töre karışımı bir kanat bulmadan bu hep böyle gidecek ilk 11 çıkan küfürü yiyecek.

Bence de tercih dediğin gibi olacaktır.

Çağrı daha kötüsü ne biliyormusun ?

33 yaşındaki Quaresma 1 gol 1 golden önce faul alıyor belkide biraz daha erken alsa hoca 2.ci yarı başı filan 1 de gol atıcak.

24 yaşındaki gencecik adam aynı yaştayız sahada yürüyor.Sen ne dersin ?