Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305805 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:51:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
alexis bana biraz tedirgin geldi. Marcelo gibi zihnen kendini hazırlamamış. Sanırım hafta arası oynanacak ZTK maçı iyi bir fırsat olacak uyum için.

Adam oynamayı bile beklemiyordu ki pat diye sahaya attık noluyoruz lan! oldu bir anda :D

Bir de adam İspanyol hermano olsun o kadar  :evillol:

ersandan biraz daha fazla karta yatkın gibi geldi bana çağrı sen ne düşünüyorsun ?

Alexis

Öyledir acımasızdır da çok sert girdiği oluyor. Valencia'da uzayamamasının sebebi stoperde Albiol sağ bekte Miguel gibi iki baş belası ile rekabet etmek zorunda olması oldu.

O sezon 8 sarı 1 kırmızı görmüş.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2016, 13:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Quaresma'nın önümüzdeki maç süre alması gerek. Bence töre'den daha çok hakkediyor. Amma top ezdi dün... kenarda formda adam var, küstürmeyelim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresma'nın önümüzdeki maç süre alması gerek. Bence töre'den daha çok hakkediyor. Amma top ezdi dün... kenarda formda adam var, küstürmeyelim.
Ben o açıdan bakamıyorum, belki Töre çok top eziyor ama oyuna katkısı quaresma'dan çok daha yüksek. Rakamlara bakınca bunu daha iyi anlıyoruz. NBA'deki gibi Verimlilik puanı diye bir tanımlama olsa Quaresma'dan çok daha etkilidir kanımca. Ayrıca elimde Töre varken 23-24 yaşında 33 yaşında bir adama tercih etmem.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ama iyi sıçrar sıkıntı yok :D

Çata çat oyunu sever karta yatkın asıl sıkıntı burada.
Dün oyuna girdiği ilk pozisyonda fena girdi çağrı:) kart yer dedim ama cok şükür yemeden bitirdi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Ben o açıdan bakamıyorum, belki Töre çok top eziyor ama oyuna katkısı quaresma'dan çok daha yüksek. Rakamlara bakınca bunu daha iyi anlıyoruz. NBA'deki gibi Verimlilik puanı diye bir tanımlama olsa Quaresma'dan çok daha etkilidir kanımca. Ayrıca elimde Töre varken 23-24 yaşında 33 yaşında bir adama tercih etmem.

ben de sana katlıyorum. Q17 kesinlikle rotasyon oyuncusu olarak daha verimli. Zaman zaman 11 çıkıp, zaman zaman kenarda durması iyi. Zaten fiziği, kolay adam geçmek üzerine kurulu oyun tarzına çoğu zaman yetmiyor. Kritik maçlarda 60'tan sonra girmesi veya 60'a kadar kullanılması daha iyi olacak kalan maçlarda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

konya maçında quaresma ve boyko ilk 11'e :)

Çevrimdışı Kalyoncu

beşiktaş ın zaten defans oyuncusu yada oyunu yok sen zaten gol atamayan bir takımsın 1-0 1-0 maç kazanıyorsun .bejekeye kadıkoyde 1 atsan yetermi hadi 2 attın o yetermi 3 ü zaten atamıyorsun öyle bi anlayışı yok hocanın. en fazla 2 attın ee peki kadlec le alvesle ozan souzayla volkanla o hücum gücünü nasıl durduracaksın ? yani kadıkoyde yenmen için en az 3-4 gol bulmalısın çünkü en az 2 yiyeceksin sende 3-4 atacak yetenek varmı yok . 

erteleme maçlarına gelelim zaten aylardır defanssız çıkıyor adamlar 2 yedilermi 3 atıyorlar ha defansla yemişler ha defanssız yemişler sorun varmı yok zaten defansın hatasını forvet atarak karşılıyor .ha yeni transferleri olmuş ha olmamış önemli değil adamların defansla işi yok zaten . tutuşmuşlar fenerliler :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Boyko ve Quaresma

Deve cüce gibi :D

Yelek yarısına gelmiş adamın

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

ben de sana katlıyorum. Q17 kesinlikle rotasyon oyuncusu olarak daha verimli. Zaman zaman 11 çıkıp, zaman zaman kenarda durması iyi. Zaten fiziği, kolay adam geçmek üzerine kurulu oyun tarzına çoğu zaman yetmiyor. Kritik maçlarda 60'tan sonra girmesi veya 60'a kadar kullanılması daha iyi olacak kalan maçlarda.
Bu sene çalımda atamadı çoğu pozisyonda

Çevrimdışı Deniz

Quaresma ile ilgili dün hoca konuştu zaten ,gelecek maçta o oynayacaktır.

Hoca rotasyon sağlamaya çalışıp bütün futbolcuları hırsılı,dinç ve kondisyonu yüksek tutmaya çalışıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Quaresma ile ilgili dün hoca konuştu zaten ,gelecek maçta o oynayacaktır.

Hoca rotasyon sağlamaya çalışıp bütün futbolcuları hırsılı,dinç ve kondisyonu yüksek tutmaya çalışıyor

dün quaresma girmesi gerekirdi ama tektemeliklerini filan giyiyordu quaresma ayıp oldu neyse 90 dk konya maçında sahada kalır büyük bir ihtimalle öyle gönlünü alırız :)

Çevrimdışı OrhanAker

dün quaresma girmesi gerekirdi ama tektemeliklerini filan giyiyordu quaresma ayıp oldu neyse 90 dk konya maçında sahada kalır büyük bir ihtimalle öyle gönlünü alırız :)
Gomez çıksa yine sorun olmazdı da sosa çıkıp cenk girince garip oldu biraz moralide anında bozuldu zaten.
Konya maçında oynamasi lazım

Çevrimdışı tangaz

dün çalımla adam geçme konusunda Töre çok kötüydü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet K

Rhodolfo bugün akşam ameliyat olacakmış.

Çevrimdışı Scout

I think Besiktas will be the surprise team of The Champions League next year. Congrats Besiktas. Yabancı Bir Sitede Bir Kullanıcının Yorumu :iblush:
Pika Pika

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene çalımda atamadı çoğu pozisyonda

Çalım yeteneği çok düşmüş fiziksel olarak kalınlaşınca, eskiden daha ince ve pır pırdı kas kütlesini arttırınca çabukluk kaybolmuş bu da çalım yeteneğine direk olarak etki etmiş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Dünkü Antep ligin bayağı iyi takımlarından devre arası yabancı transferleriyle güçlenmişler, ilk yarıda özellikle hücum bölgesinde son topları çok iyi savundular Töre Oğuzhan olcayla top kaybımız çok oldu ama takımın inanılmaz bir fizik gücü olmuş farklı bir takımla oynasak dünkü coşkulu takım 9-10 tane atabilirdi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Alexis, rakibin arkasındayken rahatsız edecek, ayağı gösterecek, beklemeden topla rakip arasına girip hamle yapacak bir oyuncu. Bu kazanılan toplar ile hızlı hücum şansı yaratır. 2 aydır resmi maç yapmıyor fakat kısa sürede maç temposu kazanır. Sürekli oynuyordu zaten. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye kupasında yarım devrede olsa Tolgay'ı görsek fena olmaz mı? Madem takımla idmanlara çıkıyor en azından yarım devre 30 dk denenebilir bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu arada boyko ile ilgili bazı mesajları okurken aklıma geldi..

Bazı arkadaşlar tolga'nın oynaması hakkında , hoca hemşehricilik yapıyor demişler. Hoca Trabzonlu, Tolga artvinli.. hoca Tolga ile ne kadar hemşehri ise, boyko ile de o kadar hemşehri.. çünkü boyko da suyun karşı tarafından ukrayna'dan.. o da karadenizli.  :evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Scout

Bazı arkadaşlar tolga'nın oynaması hakkında , hoca hemşehricilik yapıyor demişler. Hoca Trabzonlu, Tolga artvinli.. hoca Tolga ile ne kadar hemşehri ise, boyko ile de o kadar hemşehri.. çünkü boyko da suyun karşı tarafından ukrayna'dan.. o da karadenizli.  :evillol:
:zuhaha:
Pika Pika

Çevrimdışı denilanz

Trabzonluya da Rizeliye de laz demek gibi bir şey. Hep söylerim, Trabzonlu eğer Lazsa Tekirdağlı da, İstanbullu da Laz. Hatta madem dedin Boyko da Laz.

Çevrimdışı tangaz

umut buluta hindistandan teklif varmış acaba pektemek ve serdarı bu ay iteleyemezmiyiz  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona