Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312701 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

25 az bana gore 29 yasında birisi için
85 li abi gomez de bu gidişle tüm çakımı çine satacağız astronomik bedellerle satalım bari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolgaya Sozleme uzatma teklifi yapılacakmış

Anc : Boyko geldi diye seni gozden çıkarmadık , Sozlesmeni uzatacagiz demiş :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :akuma: :akuma: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anc : Boyko geldi diye seni gozden çıkarmadık , Sozlesmeni uzatacagiz demiş :s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling: :akuma: :akuma: :steamed:
abowww

abowww

Senol Hoca nin Boykoyu oynatacagina olan inancim giderek azaliyor :by2:

Çevrimdışı cursedofdragon

sen her habere inanıyon mu yunus ?

Ben haberi paylaşıyorum Dogruluk payida olabilir her haberi de yalan haber diye sallamak ne kadar doğru ?

Her habere tabiki inanmıyorum

Ayrica heberde Anc nin hem Tolga hemde ismail ile görüştüğü Tolgaya 1.2 milyon civari verileceğini soylemis , Ismail e ise takimin en az kazananlarindan birisin bunun farkindayim seninde ucretini iylestiregiz demis..

Inanip inanmamak sana kalmis...

Çevrimdışı uğur07

Konu disi ama bi forumda fenerlinin biri paylasmis ilginc geldi, baslik subat uykusu
2008-2009
Fenerbahçe 1-1 Gaziantep
İBB 2-0 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 1-0 Fenerbahçe

2009-2010
Fenerbahçe 1-1 Diyarbakır
Manisa 2-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-3 Bursa
İBB 2-1 Fenerbahçe

2011-2012
Samsun 3-1 Fenerbahçe
Eskişehir 2-1 Fenerbahçe
Karabük 2-1 Fenerbahçe

2013-2014
Eskişehir 2-1 Fenerbahçe
Sivas 2-0 Fenerbahçe
Elazığ 1-1 Fenerbahçe

2014-2015
Fenerbahçe 0-0 Trabzon
Fenerbahçe 1-2 Akhisar
Konya 1-1 Fenerbahçe

2015-2016
Antalya 4-2 Fenerbahçe

Tolga Yedek kaleci olarak kalabilir buna itirazim yok ama Senol Hoca onu oynatir bu 1 !

Boyko gibi adama yillik 900.000 € verip Yerli yedek kaleciye 1.2 milyon € verilirse iste ozaman olay cikar

Indirsin ucretini 700-800.000 € ya Kalsin..

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu disi ama bi forumda fenerlinin biri paylasmis ilginc geldi, baslik subat uykusu
2008-2009
Fenerbahçe 1-1 Gaziantep
İBB 2-0 Fenerbahçe
Gençlerbirliği 1-0 Fenerbahçe

2009-2010
Fenerbahçe 1-1 Diyarbakır
Manisa 2-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe 2-3 Bursa
İBB 2-1 Fenerbahçe

2011-2012
Samsun 3-1 Fenerbahçe
Eskişehir 2-1 Fenerbahçe
Karabük 2-1 Fenerbahçe

2013-2014
Eskişehir 2-1 Fenerbahçe
Sivas 2-0 Fenerbahçe
Elazığ 1-1 Fenerbahçe

2014-2015
Fenerbahçe 0-0 Trabzon
Fenerbahçe 1-2 Akhisar
Konya 1-1 Fenerbahçe

2015-2016
Antalya 4-2 Fenerbahçe
Hayırlısı ile  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi doganay

Tolga kalirsa yedek kaleci olarak kalir. Bu yasinda da ona simdi aldigi parayi kimse vermez, heleki bizim yonetim asla vermez. Boyko'nun aldigi paranin altina teklif yapilir oda 700-800 eur civari olur tahminen. Kabul ederse yedek olarak kalir, yedek kaleci icinde yeterli okadarda gommeyelim adami. Daha iyi yerli kaleci nerden bulucaz yedege.

Tolga kalirsa yedek kaleci olarak kalir. Bu yasinda da ona simdi aldigi parayi kimse vermez, heleki bizim yonetim asla vermez. Boyko'nun aldigi paranin altina teklif yapilir oda 700-800 eur civari olur tahminen. Kabul ederse yedek olarak kalir, yedek kaleci icinde yeterli okadarda gommeyelim adami. Daha iyi yerli kaleci nerden bulucaz yedege.
Ayni fikirdeyim indirsin ucretini 700-800.000 € ya kalsin yedek kaleci olarak ama 1.2 milyondan bahsediliyor bu para Tolga gibi bir kaleci icin hele ki yedek kaleci icin yuksek bir rakam ustelik As kalecin 900.000 € kazaniyorken :D

Çevrimdışı Kemal

Tolga yedek kaleci olarak 700 k ya fln kalmayi hayatta kabul etmez trabzon lobisi hiçbir zaman evlatlarina bunu layık görmez . Bakacaz gorecez bakalım sene sonunda ben mi lafımı yiyecem o lobi mi

Çevrimdışı ozan062

futbol dısında yaptıgı yatırımlarla hayli durumu iyi bir topcudur o sebeble bunun kokusunu umuyorumki çebi almıstır 500-700 arası yapacaktır fazlası olursa artniyet var demektir
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Üsluplara biraz daha dikkat beyler bayanlar

Çevrimdışı TayfurU

biz bence demba yı ucuza verdik 20m na gitmeliydi bence en az ayrıca ersan da ucuza gitti bence 3 senede 12m kazanacak orada biz 7m aldık en az 10m olmalıydı o da bence.

gomez için de 25m az verilen paraları gördükten sonra çünkü gomez dünya çapında bir yıldız oraya daha çok tanınan isimler yüksek fiyata gidiyor.

Çevrimdışı BlackEagle23

Üsluplara biraz daha dikkat beyler bayanlar

ya tamam üslupta abicim sinirlendiriyolar adamı tolgayı oynatacakmış maçta ya bak tolga diyorum te allahım yine sinirlendim. :s20:
Aşığım sana doyamıyorum,
Ne de güzelsin bakamıyorum,
Seni sevmeye kıyamıyorum,

BU NE BÜYÜK AŞKK
ŞANLI BEŞİKTAŞŞ

Çevrimdışı can1903

Haberi paylaşır inanmak senın elinde veya inanmamak. Gomez'e 25 gelmesi, Tolga'nın sözleşmesinin uzatılması doğal. TFF Sitesinde Tolga'nın sözleşmesi 2017e kadar zaten
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 14:23:14 can1903 ]
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Izmirde maci dışardan izleyen Cocuk bulunmuş , Kulup tarafindan G.antep macina davet edilmiş Babasi ile birlikte maci tribunden izleyecekmis :claps:

SENOL GÜNEŞ :

Benim oyuncum rakipten çekinerek oynayacaksa , O oyuncunun Beşiktaş ta işi yok ! :claps: :claps:

Çevrimdışı Anıl1903

Izmirde maci dışardan izleyen Cocuk bulunmuş , Kulup tarafindan G.antep macina davet edilmiş Babasi ile birlikte maci tribunden izleyecekmis :claps:
Yönetim bu tarz bir durum oldumu anında değerlendiriyor  :claps: :claps: :claps:

Yönetim bu tarz bir durum oldumu anında değerlendiriyor  :claps: :claps: :claps:
Bize yakisan da budur zaten

Beşiktaş li duruşu bunu gerektirir..

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bu yaşıma kadar hiçbir futbolcu için sakatlansın diye dua etmedim ama tolga için artık nerdeyse dua etmeye başlıcam  :akuma: o değil boykoda oynamaya oynamaya sinir olacak  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 14:52:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kupa maçında kaleye geçerek başlayacaktır Boyko.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Kupa maçında kaleye geçerek başlayacaktır Boyko.

Kupa için aldık yani , zaten Mersin ve ts maçları için oralara kadar Tolga oynayacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim en merak ettiğim şey boyko fener derbisinde sahada olacak mı