Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Tolgay ve Veli bu yıl ilk 11 oynayamaz , Sosayıda yazın 13-14 e satarız kaybettiğimiz 3-4 m € luk kısmı şampiyonlukla telafi ederiz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ergin1903

Hangimiz şampiyonluk istemiyoruz . sampiyonlugun degeri parayla ölcülemez ama cok da alternatifsiz olmadigimizi düşübüyorum. osmanli macina kdar herkesin elestirdigi bir adamdan bahsediyoruz. sosayla sampiyon olacagimizin garantisini kim verebilir ? Hepimiz ihtimalleri konusuyorz. Asıl olan 20 m dur . Eger dogruysa tabi. ben sosasiz şampiyon olacagimizi düşündügümden satilsin diyorum. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay ve Veli bu yıl ilk 11 oynayamaz , Sosayıda yazın 13-14 e satarız kaybettiğimiz 3-4 m € luk kısmı şampiyonlukla telafi ederiz.

Veli bundan sonra 11 oynayamaz. Sene sonu gönderilecek muhtemelen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı onurturan

Ya beyler amacımız şampiyonluk. Sportif başarı amacımız. Yerini dolduramayacağımız birini satacaksak hepsini satalım rahatlayalım. :steamed:
+1903 :claps:

Çevrimdışı ahmetx

‪#‎ÖZELHABER‬ : Shanghai Greenland Shenhua FC, Jose Sosa ve Ricardo Quaresma için Beşiktaşimiza 20 Milyon Euro teklif etti. Yönetim bu teklif'e sicak bakmiyor...
bu rakam ikisi içinmiş , yalnız Çinliler Fikret Ormanı iyi keşfettiler veriyorlar damardan  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Çok net söylüyorum, eğer 20 milyon verilir ise 1 dakika düşünülmesin. Sosa takımın akışı içinde önemli bir oyuncu ve eksikliği net olarak anlaşılacaktır. Tolgay gelene kadar da eldeki malzeme ile yeri dolması mümkün değil.

Yalnız şöyle bir dilemma mevcut (yukarıda @Çağrı da yazmış); şampiyon olmamız halinde ŞL ve Şampiyonluk geliriri 20 milyon EUR. Sosa'dan gelecek gelir, EUR 20 milyon. Bir de şampiyonluk kesin değil, bu para kesin. ayrıca, Avrupa piyasası için iyi bir sükse yapmış olacağız. Artık oyuncu alım satımından net paralar kazanan bir kulüp olarak anılacağız.

Ben hakkımı paradan yana kullanıyorum, çünkü bir şmpiyonluk daha alamazsa öldürmez (fena süründürür o ayrı) ama bu para bize resmen can suyu olur.

Çok nesnel ve mantıklı davranmamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece Quaresma'yı alsalar havalimanına omuzumda bırakırım 10 milyon euroya @Yunus Emre Dökmeci ile :D
Yanına Mustafa Pektemek'i de eşantiyon olarak veririz ama o aşırı muhafazakar abimiz asla bırakmaz ülkesini :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

20 m euro demek 64 trilyon eder, ersan alacaklarından vazgeçti ve diğer yarı alacağı  26 trilyon eder.

Afedersinizde şuanda bizim 90 trilyon lirayı ( ve peşin deniyor )  elimizle itecek lüxümüz yok .

Ozi geçer Sosa yerine

Atiba - Necip /  Atiba - Veli / Atiba Tolgay  yapılır , duruma görede Kuarejma veya Olcay Ozi yerine geçer daha Kerim var kenarda. Tosun kanat oynayabiliyor.

90 trilyon ya , siz çıldırdınız mı . Şampiyonluk parasını katlar bu . Ki yine şampiyon oluruz.

Adamın yine bel fıtığı tutacak oynamayacak 3-4 maç zaten . sonra adaptesi 5-6 maç
Veli hala daha kendine gelemedi ve geleceğini de sanmıyorum.

Tolgay da hala soru işareti sahaya çıktıktan sonra en az 1 ay daha koyun eski performansına dönmesi için ki bunun da garantisi yok.

Eğer Sosa'ya 20 m euro gibi bir fiyat verecek kulüp varsa yazın da buna yakın bir teklif gelmesi muhtemeldir.

Ersan'a yazdan beri farklı Çin kulüpleri teklif yaptılar ve sonunda gitti. Sosa için de aynısının olacağını düşünüyorum.

Herşeyi geçtim şampiyonluk yolunda Sosa'nın tecrübesinden de faydalanacağımız maçlar olacaktır. Osmanlı maçı gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Veli bundan sonra 11 oynayamaz. Sene sonu gönderilecek muhtemelen.
tam iyileşemedi o zaman.

Çevrimdışı Savaş

Paralara bak. Bir Porto iki biz :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tam iyileşemedi o zaman.
Veli asla eski Veli olamaz artık. Hiç boşuna beklemeyelim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Bence kulübü kapatalım zarar etmeyiz böylece.Şampiyonluğa giderken Sosa gibi adamı satmayı düşünenler var elim ayağım titriyor sinirden.

Allahtan yönetim bu kadar loser değildir.Sadece bizde çıkar böyle takımin en iyi oyuncularını yarıştayken satalım düşüncesi.Birazdan da iyi

para derler.Sportif başarının esas olduğu prensibi bu camiada kayboluyor maalesef.Acil şampiyon olmamız lazım yoksa bu profil beni acayip

ürkütüyor...

Yüzde yüz katılıyorum. Twitterda okuduklarım hayretlere düşürüyor. Şampiyonluğu bırakmış herkes para da para. E kardeşim o para senin cebine girmiyor ki. Seni şampiyonluk sevindirir mutlu eder parasal açıdan rahatlatır profilini düzeltir kulübün. Neyse yönetim satmama kararı almış. Allahtan twitterdakilerden yokmuş yönetimin içinde.
En kritik oyuncuyu şampiyonluğa giderken satmayı düşünmek çok değişik durum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sadece Quaresma'yı alsalar havalimanına omuzumda bırakırım 10 milyon euroya @Yunus Emre Dökmeci ile :D

14 milyon € sosaya vermişlerdi Quaresma'ya 6 milyon € vermişler galiba.

Çevrimdışı Tolga

Tolga 1 sene 50 milyon euroluk satış yapınca Uefa her türlü kolaylığı sağlar merak etme :D
Anlaşmamız devam ettiğine göre hala risk var demektir :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Bu takımdan Mustafa Pektemek de 3 e gider bu gidişle  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Pektemek'in herhangi bir şekilde gidişine 30 milyon euroya adam satmış kadar sevinirim. Allahın vitaminsiz faydasız herifi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:17:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
tam iyileşemedi o zaman.

Sadece iyileşme değil problem. Zaten bu sistemde yeri yok Veli'yi direk yedek kalır. Atiba'nın pozisyonunda oynayabilecek tarz ortasaha  değil.

Öndeki ikilide de Şenol Güneş oynatmaz. Bu sakatlık maalesef Veli'nin 1-2 sınıf aşağı çekti. Sertliği ile öne çıkıyordu o da kalmayınca..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çin vatandaşlığına geçirelim yarın 7-8 e satarız :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ben reyimi sosanın kalması yönüyle kullanıyorum yazın 3-5 eksiğe satarız bize şampiyonluk şart bu sene şampiyonlar ligine direk katılım bize maddi manevi çok daha fazlasını kazandırır.

Çevrimdışı Samet_

Yüzde yüz katılıyorum. Twitterda okuduklarım hayretlere düşürüyor. Şampiyonluğu bırakmış herkes para da para. E kardeşim o para senin cebine girmiyor ki. Seni şampiyonluk sevindirir mutlu eder parasal açıdan rahatlatır profilini düzeltir kulübün. Neyse yönetim satmama kararı almış. Allahtan twitterdakilerden yokmuş yönetimin içinde.
En kritik oyuncuyu şampiyonluğa giderken satmayı düşünmek çok değişik durum.
Yemin ediyorum rezalet kardeşim ticarethane sanıyolar burayı.Veli atiba diyolar fbnin leş oyununa dönersin bu ikiliyle kaldı ki senin

beklerin fb kadar iyi değil daha da kötü duruma düşersin.Zannediyolar Tolgay şak diye oynayacak kadroya girmesi için bile en az 3 haftası

var.41 puan toplayan takımı bozmaya çalısıyolar.Loserlık işlemeye başlamış bu taraftarın damarlarına.Kupadan çok en kilit oyuncularını

satmaya çalısıyolar.Allahım sen bize yardım et de bu profil yönetimi etkilemesin

Çevrimdışı OrhanAker

Çin transfer dönemi 22 gün daha açık son gün verelim q7 arti sosayi aras da fesih etsin gelsin biran once o zaman

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Çin vatandaşlığına geçirelim yarın 7-8 e satarız :evillol:
yeni evlendi yoksa çinli bir hatunla evlendirirdik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çinliler bu video'yu mu gördüler naptılar :D

Çevrimdışı Savaş

Sosa gitmemeli. Belli ki bu Çinliler bizi izliyor. Bu sene gelecek bi şampiyonluk bu adamları daha da değerli yapar.

Şuan ne alırsak sene sonu da aynı parayı teklif ederler zaten. Takımı boşaltmaya gerek yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

bu çinlilerin yaptığı iş deil yalnız hee...

bilmiyolarmı avrupa transferi 1 şubat kapanıyo..

madem öle bi niyetiniz var sosa yada q17 almak gibi... bi hafta önce nerdeydiniz..

en azından yerine topcu bakılırdı...

şimdi ersana yıllık 3 veren adamlar sosa ya en az 4-5 taahhüt etmişlerdir.. o da gitmek ister tabi... bildiğin bombayı bıraktılar kulübün ortasına bu çinliler..

biz yurtiçinden beklerken renkli basından falan darbe bildiğin elin çinlisi kulübü karıştırdı iyimi ://