Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315780 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

Sosayı satacak olsalardı Arası göndermezlerdi , Sosa sene sonu gider.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bizim yönetim zamanında uyanamadı Demba Ba'yı sudan ucuza vermişiz en az 20-25 edecek adamdı
ne yapsın adamlar ilk defa böyle bir teklifle karşılaştılar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı canU

Ya beyler amacımız şampiyonluk. Sportif başarı amacımız. Yerini dolduramayacağımız birini satacaksak hepsini satalım rahatlayalım. :steamed:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan'ın sözleşmesi niye yenilendi diye baya bir serzenişte bulunmuştum yönetime. Hakkını vermek lazım harika bir iş çıkardılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ergin1903

20 milyona hangi şartlarda olursa olsun hayir denilmemeli.  Bu adamlarin da yabanci siniri var. Sene sonu bu parayi vereceklerinin garantisi yok. tolgay ve veli tam performanslarina ulaşmasalar bile yeterli olurlar diye düşünüyorum. Olmadi kerim oynar. Sosa nin son maclarda performansi artti. Yoksa sosa da beni şahsen tatmin etmiyordu. sosa kalsa bile şampiyonlugun garantisi yok. Yalniz satsan 20 m garanti. Sampiyonluk cok önemli ama 20 m bizi gelecek için bile kurtarabilir diye düşünüyorm.

Çevrimdışı firewater

yazık lan su fbli renklilere naniyi satmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

adamın sözleşmesinde 8,5milyona serbest kalır maddesi var 25milyon niye versinler yahuu :) :)

Çevrimdışı onurturan

Ne satması arkadaslar bence sosanin maasına zam yapilip böyle sacma sapan düsünceleri kafasindan atmak lazim.. Bu sene sampiyon olucaz zaten cok basarili transferler yapiyoruz ama burasi futbol kulübü sadece para kazanmasi gereken holding degil  ikisini bir arda goturebilmek lazim ersan hamlesi risk tamam heyecan verici ve alinabilir bir risk ama Sosa ya 30 verseler ne olacak abi Osmanlidan 3 puan almasaydik suan ne durumda olurduk.. Sosanin ikizleri dogduktan sonra oyuna kattigi artilar zekasi ara paslari yeri geldi tek umudumuz olmadi mi.. Seneye birsuru paramiz olsa ne olacak ozzie gidicem dicek tore gidicem dicek ondan sonra hep beraber paralari sayariz artik ne buyuk basari.... :director:

Çevrimdışı Yıldırım

eğer 15-20M EURO doğruysa sosa satılmalı :ishock: :ishock:

Çevrimdışı rico_paşa

Sosa konusu çok karmaşık. Benim çok beğendiğim bir oyuncu ama 20m az değil satılır bence yerine de kerim oynar tolgay gelene kadar. Risk mi risk ama kerim de oynamadan asla kendini geliştiremez.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı mülkübey

ersan son transferlerden sonra yedeğe çekilebilecek bir oyuncu durumuna düşmüştü ve gitmesi ve giderken bolca para kazandırması süper oldu , ama sosa için aynı şeyleri söylemek zor. Bu seneki performansı diğer oyuncular tarafından doldurulabileceğin üzerinde ve takıma katkısı gerçekten çok fazla. Şampiyon olur muyuz bilemem ama sosa olursa yine pekçok atakta ve asistte parmağı olacağı kesin gibi. Sene sonunda 2-3 milyon eksik bile kazanılsa sosanın satılması şampiyonluk yolunda büyük eksi olur diye tahmin ediyorum. Hele ki tolgayın ne durumda olduğu bu kadar belirsizken.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fit bir Tolgay Sosa'dan takıma daha çok katkı sağlar bu açık net. Tolgay olmadığı için Oğuzhan'ı yeterince efektif kullanamıyoruz Tolgay'ın gelişiyle birlikte hücum etkinliğimiz çok daha artar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:04:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
20 milyon euro eşittir Şampiyonlar liginden alacağın para.

Şampiyonluğu neden istediğimiz mesele burada. Şampiyonlar liginden gelecek para ise alın onu veriyorlar. Değil ise ne verilirse verilsin şimdi adam satılmaz.

Ersan ile Sosa bir değil. Tolgay hazır olsa tamam derdim ama Tolgay en az 1  ay daha oynayamaz. O yüzden gelecek olan sene sonu gelsin Demba Ba'da olduğu gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluğa oynayan bir takım arka arkaya kritik oyuncularını satmamalıdır.

Sosa giderse Aras'ın ya da Tolgay'ın yarım sezonda ne verecekleri soru işareti.

Ersan'dan sonra bile çoğumuzda şüphe var zaten bir de Sosa giderse çok sıkıntı yaşayabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:05:08
  • Beşiktaş / Bodrum
eğer 15-20M EURO doğruysa sosa satılmalı :ishock: :ishock:
Sosa konusu çok karmaşık. Benim çok beğendiğim bir oyuncu ama 20m az değil satılır bence yerine de kerim oynar tolgay gelene kadar. Risk mi risk ama kerim de oynamadan asla kendini geliştiremez.

@rico_paşa @Yıldırım arkadaşlar hoşgeldiniz yaşlarınızı girer misiniz profillerinize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:06:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Ersan'dan sonra bile çoğumuzda şüphe var zaten bir de Sosa giderse çok sıkıntı yaşayabiliriz.

Aras gitti umarım çok şey verir yarım sezon Vallecano'da :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Samet_

Bence kulübü kapatalım zarar etmeyiz böylece.Şampiyonluğa giderken Sosa gibi adamı satmayı düşünenler var elim ayağım titriyor sinirden.

Allahtan yönetim bu kadar loser değildir.Sadece bizde çıkar böyle takımin en iyi oyuncularını yarıştayken satalım düşüncesi.Birazdan da iyi

para derler.Sportif başarının esas olduğu prensibi bu camiada kayboluyor maalesef.Acil şampiyon olmamız lazım yoksa bu profil beni acayip

ürkütüyor...

Çevrimdışı Tolga

Aras gitti umarım çok şey verir yarım sezon Vallecano'da :D
Yok hani geri çağıralım diye söyleyenler var ya o yüzden dedim :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa bu paralara giderse yazın, Ziyech , Dede ve Mayke alınır bu paraya aman aman!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çinliler 14 milyon € vermiş.Başkan 20 milyon € istemiş.Adamlar tekrar bir fiyat yapıp bizim yönetime sunucakmış tam 20 milyon € olmasa bile 17-18 milyon € civarında bir teklif gelebilir 31 yaşındaki adamı o fiyata satmamak enayilik olur ancak yerine kim oynucak ?

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca şimdi satılan oyunculardan elde edilen bonservis ücretlerini yazın kullanabiliyor muyuz bunun da iyi araştırılması lazım.

Sosa'yı sattık diyelim yazın bu parayı kullanamazsak ne anladım ben bu işten.

Çevrimdışı Kemal

20 m euro demek 64 trilyon eder, ersan alacaklarından vazgeçti ve diğer yarı alacağı  26 trilyon eder.

Afedersinizde şuanda bizim 90 trilyon lirayı ( ve peşin deniyor )  elimizle itecek lüxümüz yok .

Ozi geçer Sosa yerine

Atiba - Necip /  Atiba - Veli / Atiba Tolgay  yapılır , duruma görede Kuarejma veya Olcay Ozi yerine geçer daha Kerim var kenarda. Tosun kanat oynayabiliyor.

90 trilyon ya , siz çıldırdınız mı . Şampiyonluk parasını katlar bu . Ki yine şampiyon oluruz.

Adamın yine bel fıtığı tutacak oynamayacak 3-4 maç zaten . sonra adaptesi 5-6 maç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Çin'de transfer tahtası ne zaman kapanıyor bilmiyorum ama Fener maçını oynayıp gidebiliyorsa, Tolgay o zamana kadar fit hale gelecekse mümkün.

Ama yine de çok büyük risk bu topa girilmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

‪#‎ÖZELHABER‬ : Shanghai Greenland Shenhua FC, Jose Sosa ve Ricardo Quaresma için Beşiktaşimiza 20 Milyon Euro teklif etti. Yönetim bu teklif'e sicak bakmiyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:10:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Ayrıca şimdi satılan oyunculardan elde edilen bonservis ücretlerini yazın kullanabiliyor muyuz bunun da iyi araştırılması lazım.

Sosa'yı sattık diyelim yazın bu parayı kullanamazsak ne anladım ben bu işten.

Tolga 1 sene 50 milyon euroluk satış yapınca Uefa her türlü kolaylığı sağlar merak etme :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:11:12
  • Beşiktaş / Bodrum
‪#‎ÖZELHABER‬ : Shanghai Greenland Shenhua FC, Jose Sosa ve Ricardo Quaresma için Beşiktaşimiza 20 Milyon Euro teklif etti. Yönetim bu teklif'e sicak bakmiyor...

Sadece Quaresma'yı alsalar havalimanına omuzumda bırakırım 10 milyon euroya @Yunus Emre Dökmeci ile :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli