Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317337 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Töre özel idmanlarını paylaşmış.
Maşallah, zaten belli bir şekillenme, form tutma durumu vardı Buca maçında.
Töre ikinci yarı kendini gösterme niyetinde

Quaresma yedek o zaman :D  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk bir kac mac Rhodolfo oynayacaktir mutlaka

Ama Belli bir sure sonra Stoper tandemimizin MARCELO - ALEXIS ikilisinden oluşacağını düşünüyorum...

Bunda Alexisin stilinin Ersana benzemesi ve Marceloyu Hocanin cok istemesi en buyuk etkenler olacaktır..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ilk bir kac mac Rhodolfo oynayacaktir mutlaka

Ama Belli bir sure sonra Stoper tandemimizin MARCELO - ALEXIS ikilisinden oluşacağını düşünüyorum...

Bunda Alexisin stilinin Ersana benzemesi ve Marceloyu Hocanin cok istemesi en buyuk etkenler olacaktır..

Rhodolfo yedek kalamaz en çok hava topunu alan adam :)

Marcelo da Bundesliga nin en cok hava topu alan adami :icool:

Marcelo da Bundesliga nin en cok hava topu alan adami :icool:

Burası Türkiye ligi önemli olan burada ne yapacağı :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Quaresma'nın bizde bırakacağını düşünüyorum. Sosa (7 milyon ve üstü) Oğuzhan (20 miyon ve üstü) Töre (15 miyon ve üstü) - Tosic Pektemek Serdar Tolga (3-5 ne verirlerse) şekinde satılmalı. Bu listede olmayan futbolcuların da hiçbiri satılmamalı.

Ayrıca yabancıların yanında yerli transferi de gerek

Eren Albayrak
Serdar Aziz
Serdar Deliktaş
Engin Bekdemir
Emre Güral
Oğulcan Çağlayan
İrfan Can Kahveci
Levin Öztunalı
Aytaç Sulu
Kaan Ayhan
Bilal Başacıkoğlu

Rezan Corlu
Onur Çapın
Dean Selim Florence
Yusuf Mersin

levin öztunalı hemen alınmalı

Burası Türkiye ligi önemli olan burada ne yapacağı :)
Bundesliganin son sırasında ki takim mi daha cok Hava topu verir yoksa Tr ligi lideri Besiktas mi ?

Buradan çıkarabilirsin sorunun cevabını :tabe:

Ali Ece ye cok güveniyorum , Ali ece Marcelo oynadigi takimin üzerinde bir stoper dedigi icin Marcelo iyidir bana göre..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bakalim ztk da stoper tandeminde kimi kullanacak Senol hoca. Konyanin oyun sablonu belli aslinda pasla cikmak isteyecekler stoperlere de cok is dusmez gibi geliyor. Bakalim hayirlisi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Marcelo hava topunda Rhodolfo'nun kat be kat üstünde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

ara transfere girerken 1 stoper ihtiyacımız vardı ancak bugün itibariyle 2 stoper alıp 3 stoper gönderdik yani ihtiyaç 2 ye çıkmadı mı  ben mi yanlış algılıyorum meseleyi ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

ara transfere girerken 1 stoper ihtiyacımız vardı ancak bugün itibariyle 2 stoper alıp 3 stoper gönderdik yani ihtiyaç 2 ye çıkmadı mı  ben mi yanlış algılıyorum meseleyi ?

pedro yu hoca kullanmadığı için hesaba katılmıyodu.. yani giden gelen aynı gibi düşünülebilir..

tek fark milo çok zorunlu durumlar haricinde hoca tarafından oynatılmıyodu ama gelen 2 stoperide sanırım oynatcak..

yani ilk yarı rhodo-ersan vardı hocaya göre sadece stoper artık rhodo-alexis-marcelo var.. 1 tane arttı :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu açıdan bak, Franco ve Milo'nun takıma hiç bir katkısı yoktu, bu ikisinin yerine kendi takımlarında direk 11 de oynayan Laliga'da Valencia ve Sevilla tecrübesi olan 1 stoperle Hollanda'da üst düzey takımlarda oynamış ve kendi takımının üstünde bir adamı kadromuza kattık. Şu an elimizde 3 tane direk 11 oynayabilecek adam var. Tosic ve Necip'i de ilave edersek 5 tane oyuncumuz var. Sene sonunda 1 tane transfer mutlaka yapılacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca Ersan her zaman bir saatli bombaydı, ne zaman hata yapacağını bilemiyorduk. Bunun yerine daha dengeli 2 adam aldık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Şenol Hoca'ya 3 iyi stoper yetiyor zaten şuan için
tosic de anca 4. stoper veya 3.sol bek rotasyonu olabilir şu saatten sonra
büyük ihtimalle de ligde 1 max 2 maça çıkar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Koa_lAA

yakında fifa bu çin pazarına bi kısıtlama veya benzer bişey uygular demedi demeyin...

adamlar avrupa piyasasını da ters düz etti...

o yüzden ersan ın bu paraya gitmesi iyi oldu...

yeni gelenleri hiç bilmiyorum umarım yeterince iyidirler..

Çevrimdışı Çağatay

Ayrıca Ersan her zaman bir saatli bombaydı, ne zaman hata yapacağını bilemiyorduk. Bunun yerine daha dengeli 2 adam aldık.

Liverpool maçında coutinho nun Ersan'ı pazara yolladığı pozisyon vardı hiç unutmam
Adama denk gelse o hızla o ayak giderdi :D

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Sivok~ersan~ franco~atinc~milosevic
Geçen yılki stoperlerin hiçbiri yok şimdi. Değişime bak  :D

Bu arada Fm mantığıyla düşünürsek bu 7 milyonu yazın kullanabiliriz bence.
bir de duruma göre franco ve milosevicten de para gelebilir. Yeni bir oyuncu daha satmadan 10 civarı bir limitimiz olabilir

Çevrimdışı firewater

Biz hala akıllanmamışız yok İbra yok Roben.

yd tarzında insanlar başkan olsa 2 tane 35 yaşında adam alsa Fikret Ormandan daha çok sevilecek.

Bizim böyle oyuncuları alacak bir transfer politikamız yok Fikret Orman gidene kadar.

Umarım bu bir gelenek haline gelir ve diğer başkanlarda bu tarz transferler yapar.

Çevrimdışı Çağatay

yakında fifa bu çin pazarına bi kısıtlama veya benzer bişey uygular demedi demeyin...

adamlar avrupa piyasasını da ters düz etti...

o yüzden ersan ın bu paraya gitmesi iyi oldu...

yeni gelenleri hiç bilmiyorum umarım yeterince iyidirler..

Sosa için de teklif varmış diyollar
aslında aras'ı göndermemiş olsak satalım diyecem ama
oradan gelecek para bir sonraki transfer döneminde kullanılamıyor sanırım
Fıfa'da orası için bir yaptırım yapmadan önce elde kalanları bi itelemek lazım işte pektemekti tolgaydı filan :D

Çevrimdışı ahmetx

Anlaşıldı mesele bizim ihtiyacımız nitelikmiş, olası sakatlık vs den dolayı nicelik sıkıntımız yokmuş defansta
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Sosaya teklif geldiği belli onun için ya maaşıma zam verip yeni sözleşme yapalım ya da beni yollayın diyor .

Çevrimdışı ahmetx

Liverpool maçında coutinho nun Ersan'ı pazara yolladığı pozisyon vardı hiç unutmam
Adama denk gelse o hızla o ayak giderdi :D

Ersan takıma ruh veren bir oyuncuydu bomba filan ama TR de takımların böyle oyunculara ihtiyacı var .

Çevrimdışı Koa_lAA

Sosa için de teklif varmış diyollar
aslında aras'ı göndermemiş olsak satalım diyecem ama
oradan gelecek para bir sonraki transfer döneminde kullanılamıyor sanırım
Fıfa'da orası için bir yaptırım yapmadan önce elde kalanları bi itelemek lazım işte pektemekti tolgaydı filan :D

sosa konusunda tereddütteyim açıkcası...

tek başına maç alma yetisi var..

avrupa transfer sezonu bitmemiş olsa satalım ama bu vakitten sonra yedeği yok adamın..

6 aydır top oynamayan tolgay a güvenilmez..

sosa yı yazın yollarız memleketine üj bej milyona gibi...

Çevrimdışı Çağatay

Sivok~ersan~ franco~atinc~milosevic
Geçen yılki stoperlerin hiçbiri yok şimdi. Değişime bak  :D

Bu arada Fm mantığıyla düşünürsek bu 7 milyonu yazın kullanabiliriz bence.
bir de duruma göre franco ve milosevicten de para gelebilir. Yeni bir oyuncu daha satmadan 10 civarı bir limitimiz olabilir

Bende bi düşündüm de fm mantığıyla da olmuyor o iş sanırım
çünkü bizde bitse bile Çin tarafında transfer dönemi bitmedi
yani transfer olan oyuncu gidebiliyor
ama orada da bitmiş olsaydı ve bir sonraki transfer dönemlerinde oyuncu gitseydi
o zaman kullanabilirdik o parayı