Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Pektemek demek gol demek nasıl yazılır Çince , algı yaratalım :)

Çevrimdışı can1903

Robben benim as oyuncumdur Pes ve FIFA'da G-E-L-S-İ-N
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Benim soylemek istedigim de bu, ama hucum savunmadan basliyor aslinda. Defans guven vermedigi, hizli mudahele edip duzgun top cikartamadigi zaman ileriye de istedigi gibi oyunu yikamiyor takim, bunun icinde hem birbirleriyle hem de takimin oyun sistemiyle uyumlu bir ikili sart. Kasimpasa macinda Milo vardi mesela Ersan'in yerine, Ersan'in eksikliginde yasandi o durum ve orada hatalar oldu ama ben sirf stopere yuklemiyorum oradaki sonucu. Stoperin bir iki hatasinin otesinde takim oyununun bozulmasi asil sikintili nokta, yoksa bir oyuncu hata da yapabilir takim bunu cevirir yeter ki istedigi sekilde oynayabilsin, oyunu kontrol edip rakip alana yikabilsin. 
en uyumsuz haliyle bile ilk yarıya göre çok daha iyi olacak defans hattımız nerdenmi biliyorum
en azından artık kalede kaleci var stoperleri geçen her top gol olmayacak.

Çevrimdışı tangaz

en uyumsuz haliyle bile ilk yarıya göre çok daha iyi olacak defans hattımız nerdenmi biliyorum

Şenol hoca oynatırsa tabii  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca oynatırsa tabii  :akuma:
mecbur oynatacak bizden fazla şampiyonluk istiyordur. :D
kendi bacağına sıkacak hali yok iç sahada ilk yenen golde hatalı olmasa bile
taraftarı kimse tutamaz. ama ertelenen maçlarda ihtiyacımız var moralinide yüksek tutmak zorunda
dengeli bir geçiş yapacaktır. Hoca sert öyle kimsenin gözünün yaşına bakmaz
bir sürü egolu oyuncumuz var bunlar üzerinde iyi denge kurdu.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ersanla sampiyonluk falan gitmez beyler 7 milyon euro stopere zehir para.3 tane duzgun denebilecek stoper var goturur ligi atmaya devam edersek sikinti yok 6 ayda 25 milyonluk satis yaptik yerlerine daha iyi adamlar geldi hayal gibi geciyor transfer 2 senedir

Şu an sıkıntı atmakta zorlanıyoruz biraz. Takım yine pozisyona giriyor am son vuruş sıkıntısı var bi kaç zamandır.

Onuda aştık mı zaten yine çok 4-5 gollü galibiyetler izleriz :ok:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Robben İbra tövbe bismillah uykumuz açıldı gece gece :evillol: :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kutay

şimdi linç edilcem belki ama ben ibrahimovici istemem ya bana çok itici geliyor çok egoist ibra geleceğine edin dzeko gelsin bence tabi bu söylediklerim gomez giderse geçerli olur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

taraftarı kimse tutamaz. ama ertelenen maçlarda ihtiyacımız var moralinide yüksek tutmak zorunda

geçen Gomez Bild'e sanırım röportaj vermişti Magath'tan beter die  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tayfun_bjk

Zamanında ersan FEDA derken €g€m€n veda demişti.

Birisi şimdi para içinde yüzücek senelik 3.5 milyon € diğeri 2.ci ligde sürünüyor.İşte adalet  :ok:
bravo kardeşim ne kadar güzel bir tespit ..

Çevrimdışı tayfun_bjk

necmi hocam bence antremanlarda gordu senol hoca yeni stoperleri 10-2 durumunu o yüzden onay verdi ersan içinde besiktasımız içinde dogrusunu burada senol gunesten daha iyi biliyorum bu işi diyebilecek birisi çıkmayacaktır elbette..

Çevrimdışı Gürcan

%100 katiliyorum abi kalede artik insallah sorun olmaz. Onceden stoper de kalede kotuydu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Ersan'ın gidişi oldukça karışık düşüncelere sürüklüyor. Sezonun ortasında oldukça iyi bir devre geçirmiş, takımın oyun yapısına uygun stoperimizi göndermek kaygı veriyor. Alexis ve Marcelo direk takıma girmek zorunda kalacak ve uyum dönemlerini çok kritik maçlarda yaşayacaklar. Ayrıca 3 stoper rotasyon için yeterli değil, riskli.

Öte yandan 7 mil euro muadili oyuncuları 1-2 mil seviyesine bulabildiğimiz piyasada kaçırılacak teklif değil. Riskler alınmaya değer diye de düşünmek zorunda kalıyoruz. Takımın sıkıntılı ekonomik cetvelinde sadece maaşların düzenini sağlasa bile şampiyonluk mücadelesinde etki sağlayacak bir para. Alexis'in tecrübesiyle açığı kapatmasını ummaktan başka çare yok.

Ibrahimovic meselesine ben oldukça soğuk bakıyorum. Gomez-Ibrahimovic değişikliğinin hiç bir anlamı yok. Bizim Gomez'in bonservisini sene sonunda almamız gerekiyor.

Vodafone, Yaya Toure'yi getirsin sansasyonel iş istiyorsa. Santrafora ihtiyacımız yok.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Ersan'ın gidişi oldukça karışık düşüncelere sürüklüyor. Sezonun ortasında oldukça iyi bir devre geçirmiş, takımın oyun yapısına uygun stoperimizi göndermek kaygı veriyor. Alexis ve Marcelo direk takıma girmek zorunda kalacak ve uyum dönemlerini çok kritik maçlarda yaşayacaklar. Ayrıca 3 stoper rotasyon için yeterli değil, riskli.

Öte yandan 7 mil euro muadili oyuncuları 1-2 mil seviyesine bulabildiğimiz piyasada kaçırılacak teklif değil. Riskler alınmaya değer diye de düşünmek zorunda kalıyoruz. Takımın sıkıntılı ekonomik cetvelinde sadece maaşların düzenini sağlasa bile şampiyonluk mücadelesinde etki sağlayacak bir para. Alexis'in tecrübesiyle açığı kapatmasını ummaktan başka çare yok.

Ibrahimovic meselesine ben oldukça soğuk bakıyorum. Gomez-Ibrahimovic değişikliğinin hiç bir anlamı yok. Bizim Gomez'in bonservisini sene sonunda almamız gerekiyor.

Vodafone, Yaya Toure'yi getirsin sansasyonel iş istiyorsa. Santrafora ihtiyacımız yok.
:ok: :ok:

Çevrimdışı tangaz

bugün yaya tourenin guardiolanın gelişi ile çine gideceği çinlilerin yıllık 40 milyon maaş vereceği haberleri çıkmıştı bende vodafone şu herifi ikna etse bize hediye etse die aklımdan geçirmiştim, aklın yolu bir :ok:

Çevrimdışı Türkay

Bonservisi zaten bizde 1000 euro'ya  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Ersan hamlesinin tek sıkıntılı yanı ertelenen maçta tosicin görev alacak olması.
Ersan bu sezon işimizi yeterince görüyordu başarılı da bir grafik çizmişti ama yöneticiler teklifi iyi bulmuş ve ayrılmasına karar vermiş ,bize hayırlı olsun demek düşer.
İnşallah şampiyonluk yolunda yara almayız ve mutlu sona ulaşırız ,kutlamalara da Ersan gelip katılır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TayfurU

Çine isim yapmış kişiler yüksek bedeller ile gidebilir bu ara benim düşüncem UEFA nın Buna bir düzenleme getireceği kara para işlerine falan .

Sosa ya 15m teklif olabileceğine inanıyorum ben 2 sene önce CL finali oynadı karizmatik bir adam 15m da orası için fazla bir para değil bonservis olarak Yaya toure nin Çinde maaşı yıllık  40m gibi bir şey olacakmış yani orada ki pazar öyle .

Quaresma da dünyaca tanınan bir isim onu da yazın veya seneye devre arası 10 15 m civarı satabileceğimizi düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 08:20:49 TayfurU ]

Çevrimdışı mülkübey

Ersan geçmişte çok hata yaptı bu sene ise iyi iş çıkarıyordu ancak su an alınan stoperler ersanı aratmayacaklar ve bir de şu var kulübe iyi para kazandırıp giden pektemek bile olsa takdiri hakeder :)

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın rüyamda Antep maçının ertelendiğini gördüm :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Günaydın rüyamda Antep maçının ertelendiğini gördüm :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dayak istiyorsun sen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bir futbolcu takimi icin daha ne yapabilir ki ? Helal olsun be Ersan. Bundan sonra Besiktastan transfer yapmanin kriteri budur. Enkaz oyuncular haric..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan transferi hayırlı olsun. Umarım Çinliler gelecek sene bolca trivela rabona falan seyrederler. 10 milyon euro çok para değil Çinliler için  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kartalBaz

Ersan transferi hayırlı olsun. Umarım Çinliler gelecek sene bolca trivela rabona falan seyrederler. 10 milyon euro çok para değil Çinliler için  :lol:
10 milyona yunus emre bile affetmez satar abi :).

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Günaydın herkese. Ben Fikret Başkanın bi iki sezon oynattıktan sonra satabileceği futbolcular alacağını düşünüyorum. İbrahimoviç belki Gomez in yüksek bedelle satışı olursa gelebilir ama Töre nin olası satışı sonrası Robben in alınacağına ihtimal vermiyorum. Gelecek vadeden isimlere yönelecektir başkan  :ok: