Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

son golden sonra atibanın o kaybettikleri o beckin top kayıplarını bi benmi gordum? oncesindede ortasaha direnci dusuktu bence ilk yarısını izlemedim ama int okudum hep uzaktan sut denemiş daglara taslara atmıs dendi

normalde boyle oynamazki bu adamlar onun için kötü diyorum

Beck bir tane vurdu o kadar başka şut atmadı ikisinden biri. 4-0 dan sonra son 3-5 dk rahat oynasın hatta ikili mücadeleden de kaçsın gerekirse itirazım olmaz. Konu edilecek birşey bile değil. Bence gayet iyiydi ikisi de. İsmail fecaatti mesela o başka ama Beck ve Atiba'yı konuşmaya gerçekten gerek yok bence bu maç.

Çevrimdışı Deniz

Artık top yönetimde ,imkanları zorlayıp alabilecekleri en iyi kaleciyi ve en iyi stoperi almaları lazım.2 iyi transfer kadro derinliği için devrim niteliğinde olacaktır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kirimli90

fener son macini kazanirsa 40 puan toplamis olacak. bir de bizden puan alabilseydi liderdi. Bu kadar cok puan toplayan bir takima karsi mucadele ederken, iki uc tane spor yazari geyik besiktas'in rakipleri bu durumdayken aradan siyrilmali gibi komik yorumlar yapiyorlardi da allahtan son haftalarda sesleri fazla cikmiyor. senol gunes demek kapak demek.

Çevrimdışı Tolga

Ligin 2. yarısındaki maçlarımızın en azından 4-5 tanesini Başakşehir de oynayabilirsek çok iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ligin 2. yarısındaki maçlarımızın en azından 4-5 tanesini Başakşehir de oynayabilirsek çok iyi olur.

Derbimiz yok minimum 5 ini oynarız diye düşünüyorum zaten ilk 3 ü garanti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nisana kadar tüm maçları orada oynarız umarım

Çevrimdışı xenos

Övünç sordu bu soruyu, başkan ilk 3 iç saha maçımız Başaksehirde dedi.

Çevrimdışı 38life

Kaleci sorunumuz yok!

-Şenol Güneş

Çevrimdışı EMİR EMRE

Daha geçen hafta açıklanmıştı resmi olarak halbuki.

Biraz takip etseler spor muhabirleri böyle sorular sormazlar.

Çevrimdışı AmaralGürses

Servet Çetin Cezalı duruma düşmüş maçta yok

Çevrimdışı Tolga

3 maç olur 5 maç güzel o zaman :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı xenos

Daha geçen hafta açıklanmıştı resmi olarak halbuki.

Biraz takip etseler spor muhabirleri böyle sorular sormazlar.

Vallaha ben de şimdi öğrendim. :D

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

Kaleci sorunumuz yok!

-Şenol Güneş

Piranalar gibi Beşiktaşımza saldıran basına malzeme mi verseydi Tolga ligin en kötü kalecisi, 5 para etmez, yerine kalas koysak da fark etmez diyip gerçekleri söyleyerek? Yönetime kaleci transferinin ne kadar elzem olduğunu bildirmiş durumda, basın saldırmasın, malzeme bulmasın diye dışarıya böyle konuşuyor. Bunca yıldır üzerine oyunlar oynanan camia olarak artık bu oyunlara gelmeyelim bu lafları motamot almayalım lütfen...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vallaha ben de şimdi öğrendim. :D

yok abi lafım sana değildi  :D

Çevrimdışı Koa_lAA

yıllardır avrupa takımlarındaki forvetlerin topun dibine girerek kaleciyle karşı karşıyayken gol atışını izledim...

hep hayıflanırdım.. bizim forvetler neden bodozlama kalecinin üstüne vurur topu diye...

artık hayıflanmıyorum :D

adam topun dibine girip bırakıyo köşeye.. aynen 2. goldeki gibi..

adamsın gomez..

Çevrimdışı Efe

fb ve gs hesapları kavga ediyormuş fb diyormuş gomez size daha iyi attı gs hayır size daha iyi attı :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Mehmet57

Mario Gomez. Gelirken oyle sevinmistim ki :D

Herseyden ziyade, Galatasaraylilarin her mac kahrolup, Hamzaogluna kufur etmesi bile yetiyor.  :lol:

Çevrimdışı fani madida

şenol hocanın gollere sevinci çok güzel ya çocuk gibi seviniyor adam  :sevinc
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Stadyum programı da Beşiktaş ikinci yarıda 40 puan bile alamaz ilk 9 dakilere deplasmana gidiyor diyor :)

Topunuzla tüfeğinizle gelin ulan  :lol: :lol:

Çevrimiçi Mehmet57

Adamlar hala utanmadan "ama Besiktas deplasmana gidiyor" diyebiliyorlar ya :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı atalay

Avrupa'nın en iyi deplasman takımı (en çok puan toplayan) deplasmanlarda zorlanır. Aynen...

Çevrimdışı AmaralGürses

Stadyum programı da Beşiktaş ikinci yarıda 40 puan bile alamaz ilk 9 dakilere deplasmana gidiyor diyor :)

Topunuzla tüfeğinizle gelin ulan  :lol: :lol:

Ellerinden geleni yapsınlar ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ULAN !

Çevrimdışı EMİR EMRE