Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318580 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Konoyplanka'yı aldıkları için Sevilla'nın ilgisi hiç de oyunmuş gibi gelmiyor bana :D

...)₂ gibi çıkıp duruyor bu sevilla :D

Çevrimdışı Batuhan1903

Olabilecek en kötü senaryoyu da konuşmak lazım.

Peşinde olduğumuz kalecilerin çoğu çok iyi ama Ayıboğan dışındakilerin devre arası transferi gerçekten zor.

İlla ki zorlayacaklardır ama koşullar şöyle ki;

Hamburg kaleye Drobny'i koyarım derse ve Adler ciddi baskı yaparsa bırakır kalecisini.

Arsenal Şezni dönmeden asla bırakmaz, bıraksa da maliyeti var.

Mandanda birçok açıdan çok zor çünkü oyuncun da çok meraklı değil buraya.

Ayıboğan şuan durumu en müsait olan kaleci.

İş bir anda şuraya da dönebilir. Paramız var ama kulüpler şuan bırakmıyor yazın bırakırlar. Kötü kaleci alacağımıza yazın alalım Tolga ile devam.

Olmayacak şey de değil bu isimlerin hiçbirini koparamazlarsa. O yüzden şuan en büyük çaba Adler ve Boyko içindir bence özellikle de Boyko.
Bir ihtimal daha var o da Hakan Arıkan mı dersin.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Boyko hariç başka bir kaleci hayırlı olsun :evillol:

İyice troll oldun çıktın moderasyon şart oldu olmayacak böyle  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Tolga geçeceğine Şenol Güneş'i yeğlerim şuan  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konoyplanka'yı aldıkları için Sevilla'nın ilgisi hiç de oyunmuş gibi gelmiyor bana :D
Sen karıştırma orasını :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

İyice troll oldun çıktın moderasyon şart oldu olmayacak böyle  :evillol:
Sen şimdi böyle konuşunca sataşan benmişim gibi görünüyor ah şu whatsappın dili olsa da konuşsa :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Tolga geçeceğine Şenol Güneş'i yeğlerim şuan  :lol:
En azından pozisyonunu doğru alır kalede bu da birşeydir :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Konoplyanka da ukte kaldı yine hatırlattınız. İlk defa kaliteli ve bedava birine çökecektik kaptılar elimizden.

Çevrimdışı Batuhan1903

Deportivo'nun kalecisi çok iyi bir yedek kaleci olurdu bize ancak orada da sorun var ilk 18'de 2 kaleci barındıramıyor kulüpler.

Ölü yatırım olacaktı adam.
Daha öncede söylemiştim kenarda oturan yedek kaleci isterse Hayrettin olsun zaten kaleciler maç içinde en fazla yılda bi kez sakatlanıyorlar.O yüden 2. kalecinin yabancı olması problem oluşturmaz sadece maçlarda 18de yerini alamaz.

Çevrimdışı Mehmet K

Neden ben bile @Mehmet K :upto:

Sen genelde herkesten farklı bakıyorsun olaya temkinli yaklaşıyorsun o yüzden tutuyor dediklerin

Çevrimdışı Tolga

Sen genelde herkesten farklı bakıyorsun olaya temkinli yaklaşıyorsun o yüzden tutuyor dediklerin
O açıdan dediysen doğru genelde öyleyimdir ama bu sefer başkanın açıklamalarından yola çıkarak kendimce bir çıkarım yaptım :D
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 14:46:46 Tolga ]

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı can1903

Olabilecek en kötü senaryoyu da konuşmak lazım.

Peşinde olduğumuz kalecilerin çoğu çok iyi ama Ayıboğan dışındakilerin devre arası transferi gerçekten zor.

İlla ki zorlayacaklardır ama koşullar şöyle ki;

Hamburg kaleye Drobny'i koyarım derse ve Adler ciddi baskı yaparsa bırakır kalecisini.

Arsenal Şezni dönmeden asla bırakmaz, bıraksa da maliyeti var.

Mandanda birçok açıdan çok zor çünkü oyuncun da çok meraklı değil buraya.

Ayıboğan şuan durumu en müsait olan kaleci.

İş bir anda şuraya da dönebilir. Paramız var ama kulüpler şuan bırakmıyor yazın bırakırlar. Kötü kaleci alacağımıza yazın alalım Tolga ile devam.

Olmayacak şey de değil bu isimlerin hiçbirini koparamazlarsa. O yüzden şuan en büyük çaba Adler ve Boyko içindir bence özellikle de Boyko.
Benim bahsettiğim bu, böyle olacak gibi hissediyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mersinli oyuncular paralarını alamadıkları için Bursa'ya gitmiyorlarmış.

Düşme potasında Eskişehir ve Mersin 29-30. haftadan önce düşmesi kesinleşirse hiç işimize gelmez alttaki takımlar salarlar lig sıkı olmalı 2. yarı.

Umarım bir şekilde toparlar bu takımlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Kadir G.

Mersin maça çıkmazsa puan silme cezası da alır tüy dikerler.

Çevrimdışı Tolga

Mersinli oyuncular paralarını alamadıkları için Bursa'ya gitmiyorlarmış.

Düşme potasında Eskişehir ve Mersin 29-30. haftadan önce düşmesi kesinleşirse hiç işimize gelmez alttaki takımlar salarlar lig sıkı olmalı 2. yarı.

Umarım bir şekilde toparlar bu takımlar.
Aynen katılıyorum.

Eğer 2 takımda erkenden havlu atarsa ligin gidişatı değişebilir özlellikle de bizim işimize yaramaz bu.

Altta rekabet ne kadar sıkı ve uzun sürerse Fb'nin deplasmanda takılma ihtimali o kadar yüksek olur.

Eskişehir 7 puanda ve bu hafta içeride Gençlerbirliği ile oynayacak. Kazanırlarsa 2. yarıya daha hırslı girebilirler aksi olursa geçmiş olsun.

Mersin için de Bursa maçı çok kritik.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@Ozan062  bence sen yanliş takımi tutuyorsun, besiktaş taraftari oldugunu unutma , besiktasin gerceklerini kabullenmen lazim. Yada git real madridi tut , cunku senin hayal dunyani anca bu takim tatmin edebilir 😃

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Aynen katılıyorum.

Eğer 2 takımda erkenden havlu atarsa ligin gidişatı değişebilir özlellikle de bizim işimize yaramaz bu.

Altta rekabet ne kadar sıkı ve uzun sürerse Fb'nin deplasmanda takılma ihtimali o kadar yüksek olur.

Eskişehir 7 puanda ve bu hafta içeride Gençlerbirliği ile oynayacak. Kazanırlarsa 2. yarıya daha hırslı girebilirler aksi olursa geçmiş olsun.

Mersin için de Bursa maçı çok kritik.

Biz alttaki takımlarla içerde oynayacağız. Bu takımların 2. yarı ligde kalmak için en büyük çabası dediğin gibi iç saha maçları oluyor.

9 maç 24 puan filan almak zorunda Eskişehir ve Mersin çünkü 35-36 görmeden kalmaları zor ligde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Biz alttaki takımlarla içerde oynayacağız. Bu takımların 2. yarı ligde kalmak için en büyük çabası dediğin gibi iç saha maçları oluyor.

9 maç 24 puan filan almak zorunda Eskişehir ve Mersin çünkü 35-36 görmeden kalmaları zor ligde.

Alttaki takımların en büyük umudu içeride oynayacakları maçlar bu açıdan bakarsak biz neredeyse hepsiyle içeride oynayacağız (belki Sivas deplasmanı) ama Fb'nin bu takımlarla deplasmanda maçları var.

Olası birkaç takımın erken kopması hiç işimize gelmez.

Çevrimdışı celiker1

Bardağın dolu tarafına bakarsak biz puanları iç sahada veriyoruz :evillol:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Bardağın dolu tarafına bakarsak biz puanları iç sahada veriyoruz :evillol:
İçeri de 3 maçta puan kaybettik. (Ts, Kasımpaşa ve Akhisar)

Sezonun geneline bakarsak bu 3 takıma da içeride puan kaybetmek çok anormal bir durum değil ama özellikle Ts ve Akhisar maçlarını kazanabilirdik olmadı tabi.

Trabzon, sezon başı bugünkü gibi sorunlu bir takım değildi daha iyi durumdaydılar ve buna ek olarak 1-1 ken Quaresma'nın atılması da tuzu biberi oldu.

Kasımpaşa, bana göre BJK-Fb-Gs dan sonra bu ligi 4. bitirme potansiyeli en yüksek takım. O yüzden bunu da çok abartmamak lazım.

Beni en çok üzen maç aslında Akhisar maçı oldu. İyi oynadığımız bir maçı haketmediğimiz bir şekilde kaybettik ama Akhisar da şuan ligde bulunduğu sıra itibariyle öyle elini kolunu sallaya sallaya yenebileceğimiz bi rakip değildi.

2. yarı içeride oynayacağımız 8 maç ilk yarıya oranla daha kolay maçlar olacak.

Mersin, G.Antep, Gençlerbirliği, Eskişehir, Antalya, Bursa, Kayseri ve Osmanlı.

Bu maçların hepsini normalde kazanmamız lazım ama hadi ben buna 1 tane beraberlik yazıyorum.

8 maçta en kötü 7 galibiyet 1 beraberlik ile çıkarız diye düşünüyorum ki o da 22 puan yapar. Gayette iyi bir puandır.

2. yarı 5 kez İstanbul dışına çıkacağız bunu da avantaja çevirmemiz lazım.