Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Aslında geriye dönüp baksak Fb ve Gs'nin de çok çok kötü transferleri vardı :D

Ama bizim kadar değildir tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Buradan da anlıyoruz ki Beşiktaş 85 sonrasından günümüze kadar olan çocukların bütün çocukluğuna sıkmış   :evillol:
Asıl sıkıntı babamın zamanı bizim sülale biraz kalabalık 100 kişiden 97 si Beşiktaş'lı babamın çok etkisi var. Ulvinin mahalleden takım arkadaşıymış ayrıca (Elazığ'dan) ama der ki kuzenlerini ve aile büyüklerini Beşiktaş'lı yaparken üzülmüyor da değildim dert sahibi yapıyordum hepsini diye  :D Tam aklım ermeye başladı çocukluğum gençliğim geçti o 15 senede 1 şampiyonluk göremedim diyor. Ben mesela şanslıyım maf ı yakaladım yine.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Bu da Quaresma olayı gibi sanırım bazıları bazı kişileri iyi hatırlıyor :D

2 Bulgar 1 Perulu ortasahaya koymuştuk Allah'tan Rasim Kara'ya denk gelmişlerdi de takım top oynamıştı yine de.

sen karıştırıyorsun çağrı,ingiltere 96 avrupa şampiyonası sonrası rasim kara gelmişti takımın başına 3 yabancı almıştı kaleye mrmiç ön libero yankov forvet amokachi kadroda şifo alpay sergen oktay falan efsane kadroydu. o dönem dünyanın en iyi takımı milandı bizim maçlarda millet beşiktaşa bak milan gibi top oynuyor die hayran kalırdı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batuhan1903

Ne kadar yanlış tercih olacağını tescillemiş oldu kendisi de böylece  :evillol:
Rüzgar Sağnak'ın Ndoye Gomez olayı dışında herhangi bir olayda patladığını görmedim.

Çevrimdışı Koa_lAA

Bir tek Bulgar istedim şu takıma o da Martin Petrov'du.

Böyle hızlı böyle mermi gibi şut atan bir sol kanat. İnanılmaz bir adamdı kanser oldu sanırım sonra yaşıyor mu acaba.

olmazdı o fazla iyiydi :D sellami savunmada ilerde petrov falan.. olmazmış :)

Çevrimdışı Çağrı

sen karıştırıyorsun çağrı,ingiltere 96 avrupa şampiyonası sonrası rasim kara gelmişti takımın başına 3 yabancı almıştı kaleye mrmiç ön libero yankov forvet amokachi kadroda şifo alpay sergen oktay falan efsane kadroydu. o dönem dünyanın en iyi takımı milandı bizim maçlarda millet beşiktaşa bak milan gibi top oynuyor die hayran kalırdı.

Kadro zaten çok iyiydi hatta o sene Galatasaray yine şike aldı elimizden şampiyonluğu hatırlıyorum baya baya.

Ancak Yankov'u hiç beğenmiyordum zaten o sene inanılmaz averaj yaptık biz 80 küsür gol attık yanlış hatırlamıyorsam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Rüzgar Sağnak'ın Ndoye Gomez olayı dışında herhangi bir olayda patladığını görmedim.

Batuhan onun kendi patlak :D

Stat maliyetleri kıyaslamasını yaparken tüm birikimini sergilemiş oldu fazlasıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/680159357208768512
Serdar Aziz'i piyasaya ilk çıktığı zaman fena bulmuyordum ama sonra fikrim değişti.

Hiç gerek yok böyle bir transfere zaten Bursa da bize oyuncu satmaz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Fakat kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiler, bu transfer hikayesini epey ilginçleştiriyor. Öyle ki, aynı zamanda Arsenal Kiev kulübünün de sahibi olan ve Forbes tarafından dünyanın en zengin 377. iş adamı olarak gösterilen Dnipro başkanı Ihor Kolomoyskyi, Ukrayna’da yaşanan politik sorunlar nedeniyle Ocak ayında ülkeyi terk edebilir. Bu durumda da Dnipro’nun tüm oyuncularının bir ay içerisinde serbest kalma ihtimalleri çok yüksek görünüyor.
http://besiktasliyiz.net/ikinci-sivok-zapotocny-vakasi/
Boyko ve Douglas'ın Ukrandya'daki siyasi olaylardan dolayı serbest kalma ihtimali varmış diyor sitede.Bu işi büyük ihtimalle yalandırda böyle bi ihtimal varsa araştırılmalı.

Çevrimdışı tangaz

Bir tek Bulgar istedim şu takıma o da Martin Petrov'du.

Böyle hızlı böyle mermi gibi şut atan bir sol kanat. İnanılmaz bir adamdı kanser oldu sanırım sonra yaşıyor mu acaba.

martin petrov müthiş bir adamdı bir hazırlk maçında bizim milli takımıda madara etmişti onun süratinde adam son 20 yılda belkide gelmedi. kanser olan petrov "stilian petrov" du...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo, Jose Sosa, Pedro Franco, Ramon Motta ile Kasımpaşalı Titi ve Scarione Noel kutlamasında...

Çevrimdışı Çağrı

martin petrov müthiş bir adamdı bir hazırlk maçında bizim milli takımıda madara etmişti onun süratinde adam son 20 yılda belkide gelmedi. kanser olan petrov "stilian petrov" du...

Hah doğru Celtic'te oynayandı sanırım ne oldu acaba kaderi..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Kadro zaten çok iyiydi hatta o sene Galatasaray yine şike aldı elimizden şampiyonluğu hatırlıyorum baya baya.

Ancak Yankov'u hiç beğenmiyordum zaten o sene inanılmaz averaj yaptık biz 80 küsür gol attık yanlış hatırlamıyorsam.

ben üniversitedeydim o sene muazzam şike yapıldı fatih terimin ilk senesiydi cincon 15-16 penaltı çalmıştı. sergenin meşhur van maçında metin tokat denen hırsızın penaltısını vermediği frikikte smaç yapılan maç falan oynanmıştı. cincon şampiyon yapılırken fatih teriminde temelleri atıldı sonra 4 sene şampiyon olup uefayı aldılar. bizim yarımız kadar top oynamıyorlardı. takım şampiyon olamadı rasim hoca istifa etti takım dağıldı. cincon desen hırsızlıkla efsane takımlarının temelini attı sonra transferler falan üstüne koyarak gittiler. bunları iyi inceleyen beşiktaşlılar bizim jenerasyn yanii esas düşmanın fener değil cincon olduğunu çok iyi bilirler...

Çevrimdışı Çağrı

ben üniversitedeydim o sene muazzam şike yapıldı fatih terimin ilk senesiydi cincon 15-16 penaltı çalmıştı. sergenin meşhur van maçında metin tokat denen hırsızın penaltısını vermediği frikikte smaç yapılan maç falan oynanmıştı. cincon şampiyon yapılırken fatih teriminde temelleri atıldı sonra 4 sene şampiyon olup uefayı aldılar. bizim yarımız kadar top oynamıyorlardı. takım şampiyon olamadı rasim hoca istifa etti takım dağıldı. cincon desen hırsızlıkla efsane takımlarının temelini attı sonra transferler falan üstüne koyarak gittiler. bunları iyi inceleyen beşiktaşlılar bizim jenerasyn yanii esas düşmanın fener değil cincon olduğunu çok iyi bilirler...

Rasim Kara benim içimde kanayan yaradır. Fatih Terim'in başarılarını o elde edebilirdi ne olursa olsun bırakmamalılardı onu çünkü inanılmaz ofansif futbol oynatıyordu.

O yüzden Feda döneminde Samet Aybaba değil onu bekliyordum ben hala da neden altyapıya düşünülmez anlamak da güçlük çekiyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

o ahlaksız serdar azizi agzında dolandırandan süphe duyarım ruzgar efendiye yakıstıramadım

bu adam kadar gs meraklısı baska (Hakaret Yasak)₅ bir adam yok,,, bizden birine faul yapar hakeme cullanır

gsden selcuk abiciğine ufak bir dokunur aglar yalvarır aman abi gozunun yagını içeyim der seviyeyi yerle bir eder

boyle karaktersiz adamlara topu oynatmıcan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler transfer hafiften sonlanmaya başlayınca hemen nostaljiye kaydınız böyle olacaksa son güne kadar transferler belli olmasın. :evillol: Ayrıca bu olay araştırılmalı
https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/680163790462279680

Çevrimdışı ozan062

fakat ruzgara katılıyorum bu cakma zagonun bizde işi yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tangaz

Rasim Kara benim içimde kanayan yaradır. Fatih Terim'in başarılarını o elde edebilirdi ne olursa olsun bırakmamalılardı onu çünkü inanılmaz ofansif futbol oynatıyordu.

O yüzden Feda döneminde Samet Aybaba değil onu bekliyordum ben hala da neden altyapıya düşünülmez anlamak da güçlük çekiyorum.

o yıllarda 3 büyük takımda da şampiyon olamayan giderdi hırsız fatih efsane oldu delikanlı rasim hocam istifa etti. o takım şampiyon olsaydı inan bana 6 sene üst üste şampiyon olurduk sergen oktay alpay şifo amokachi ertuğrul takım kaliteli ve gençti bizim şuan 22-23 şampiyonluğumuz yoksa inan sebebi cincondur.

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar yanlış tercih olacağını tescillemiş oldu kendisi de böylece  :evillol:
aslında burda amaç oyuncunun alınmasını istemek değil tekrar
Bursayla bir maceraya girip oyalansınlar taktiği adamların serdar azizi bize vermelerinin tek yolu
iki üç katı bonservis ödememiz onuda son güne kadar uğraştırırlar son andada cayabilirler.
bursaya oyuncu için teklif götürenin aklından zoru var derim kendilerini bir şey sanmalarına
sebep yaratmaya ne gerek var

Çevrimdışı Batuhan1903

aslında burda amaç oyuncunun alınmasını istemek değil tekrar
Bursayla bir maceraya girip oyalansınlar taktiği adamların serdar azizi bize vermelerinin tek yolu
iki üç katı bonservis ödememiz onuda son güne kadar uğraştırırlar son andada cayabilirler.
bursaya oyuncu için teklif götürenin aklından zoru var derim kendilerini bir şey sanmalarına
sebep yaratmaya ne gerek var
Kötü niyetle düşündüğünü düşünmüyorum Rüzgar Sağnak'ın Serdarı örnek vermesindeki sebep Hoca'nın oyuncuyu istemesinden kaynaklanıyor.Madem bu parayı veriyorsun git Serdar'ı al da bar iyi oyuncu olsun Douglas'a vereceğine demek istiyor.Bende Serdar'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bence Papy>Serdar>Douglas.Papy için uğraşılmasından yanayım.

Çevrimiçi Necmi

daha gençsin ondandır :evillol:
adam aklınla değil gerisiyle konuşuyor.
Tüm yorumları Beşiktaşın yararına değilde
Fikret Orman düşmanlığıyla söylenmiş laflar
dünyanın en iyi stoperini alsa o gene aynı şeyleri yazar.
Birilerine sallayarak kendini markalaştırmaya çalışan biri
ciddiye almaya değmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kötü niyetle düşündüğünü düşünmüyorum Rüzgar Sağnak'ın Serdarı örnek vermesindeki sebep Hoca'nın oyuncuyu istemesinden kaynaklanıyor.Madem bu parayı veriyorsun git Serdar'ı al da bar iyi oyuncu olsun Douglas'a vereceğine demek istiyor.Bende Serdar'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bence Papy>Serdar>Douglas.Papy için uğraşılmasından yanayım.
Serdar iyi oyuncumu yani bırakın ALLAH aşkına..

Douglas i ben sahsen çok iyi bulmuyorum ama burda herkes istiyordu.

Burdan itibaren senin yorumun ile alakali degil genel.

1 sene çıkış yapan takımdan adam alinirmi tezide yanlış konopylanka gayette iyi oynuyor oda2  sezondur adam akıllı oynuyor..

Boykoya karşı bi kac ön yargim vardi bugün geçmişe dönük maçlarını buldum izledim bizde is yapar inşallah boyko gelir ama douglas için cok pozitif bakamıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Videolardaki en trajik şey Boyko'nun her çıkardığı topu Douglas'a eksi olarak yazacak olmanız  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli