Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323346 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

1461 trabzonun 7 attığı takıma biz rakip 10 kişiyken tek golü zor atıyoruz. söyleyecek sözüm yok.

Trabzon çimde oynadığı için olabilir mi?

Çevrimdışı Mehmet K

Şu sahadaki oyunculardan sadece Cenk oynayabilecek durumda.

Çok kalitesiz abi ya.

Sadece Cenk Tosun istekli de o yüzden..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Trabzon çimde oynadığı için olabilir mi?
Çimle alakası yok işini ciddiye almakla alakası var. bu kadar ofsayta düşüyorsan konsantre değilsin demektir maça.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Çakal oyuncu gerekliliğine filansa kesinlikle katılmıyorum. Zaman değişebilir, futbol da değişebilir ama biz Türkiye'de oynuyoruz. Türkiye'de futbol diye bir şey yok. Birisine benzemek zorunda değilsiniz.

Birileri öyle başarılar kazandı diye tek yol bu mantığıyla hareket etmek zorunda da değilsiniz. Gerekli olan çirkef değil lider oyuncudur. Kavgayla gürültüyle mi kupa istiyorsunuz? Olmayan penaltıya itirazla pislik yaparak mı?

Gerekli organizasyonu yapamayan takımlar bunlara ihtiyaç duyarlar. Mükemmelliğin peşinde koşacağınıza başka takımların bulduğu yöntemlerin tekrarını istiyorsunuz çok ilginç gerçekten.

Bir takım takır takır futbol oynarsa ne böyle etkenlere ne dış etkenlere gerek kalmaz. Bu ülkede doğru organizasyon kuran Bursaspor bile şampiyon oldu herkes olur.

Kendi fanusumuzdan çıkıp bakın. O çakal oyunculardan biri Inter'e gitti orada kart manyağı oldu. O çakal takım Avrupa'da elek oldu geçiniz bunları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çimle alakası yok işini ciddiye almakla alakası var. bu kadar ofsayta düşüyorsan konsantre değilsin demektir maça.

O da çimle alakalı. Çıkıp oyna deseler istemeyeceğin bir zemin var oyuncunun konsantrasyonu illa ki düşer.

Çevrimdışı Çağrı

Bu ülke her alanda bundan kaybediyor. Birisinin kurduğu organizasyonda onların kurallarını onlardan daha iyi şekilde işletme şansınız yok sizin bunu anlamanız gerek.

Onlara çıkmayan kartlar size çıkar. Onlara çalınmayan fauller size çalınır. Onlarda medyanın peşinde düşmediği oyuncular sizde düşer.

Başkasının kurallarıyla başkasını kopyalarak hiçbir şey kazanamazsınız. Düzensizliğe daha fazla düzesizlikle karşılk vererek hiçbir şey elde edemezsiniz.

Ekol olmak da bu değil zaten. Bizim ekolümüz iyi futbol temiz futbol. Kupa mı kazanamadık? Yeterince iyi kadro kurulamadığı içindir.

Faktörler belli. Lobi, medya, hakemler. Kadronu buna göre kuracaksın iyi değil çok iyi şekilde kuracaksın biz futboldan en iyi anlayan en entellektüel camiayız bununla başaracağız böyle gereksiz işlerle değil.

Ben sahada olmayanı arayan, tahrik eden, tekme atan oyuncu görmek istemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çakal oyuncu gerekliliğine filansa kesinlikle katılmıyorum. Zaman değişebilir, futbol da değişebilir ama biz Türkiye'de oynuyoruz. Türkiye'de futbol diye bir şey yok. Birisine benzemek zorunda değilsiniz.

Birileri öyle başarılar kazandı diye tek yol bu mantığıyla hareket etmek zorunda da değilsiniz. Gerekli olan çirkef değil lider oyuncudur. Kavgayla gürültüyle mi kupa istiyorsunuz? Olmayan penaltıya itirazla pislik yaparak mı?

Gerekli organizasyonu yapamayan takımlar bunlara ihtiyaç duyarlar. Mükemmelliğin peşinde koşacağınıza başka takımların bulduğu yöntemlerin tekrarını istiyorsunuz çok ilginç gerçekten.

Bir takım takır takır futbol oynarsa ne böyle etkenlere ne dış etkenlere gerek kalmaz. Bu ülkede doğru organizasyon kuran Bursaspor bile şampiyon oldu herkes olur.

Kendi fanusumuzdan çıkıp bakın. O çakal oyunculardan biri Inter'e gitti orada kart manyağı oldu. O çakal takım Avrupa'da elek oldu geçiniz bunları.
Yine çok duygusal bir bakış açısı. Peki sana şöyle sorayım çağrı elimizde Zago, Guinti, Ernst, Pascal, İlhan tarzında sertlik sağlayan bir tane adam var mı? Bu sene GS ve feneri Melo, Emre gibi adamlar olmadığı için elek yapmadık mı? Olsalardı yine psikolojik olarak bize baskı kurmazlar mıydı?
Zamanında Recep Çetin bu tür pis işleri yaparken biz alkışlamıyor muyduk?
Takır takır futbol oynuyoruz ama en yakın rakibimizle puan farkımız 1 üstelik onları yenmemize rağmen, puan kaybettiğimiz maçlardaki eksikliğimiz neydi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon ile de kıyaslamayın maçı o takımın 11'i ile motive olarak çıkması ile bu takımın bitse de gitsek mantığıyla gelmesi aradaki kalite farkını ortada kaldırır. Kalite önemlidir ancak motivasyon çok daha önemlidir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O da çimle alakalı. Çıkıp oyna deseler istemeyeceğin bir zemin var oyuncunun konsantrasyonu illa ki düşer.
Bu adamların ilk 11 deki yeri garanti de benim haberim mi yok konsantrasyon kaybı yaşamalarını çime bağlıyoruz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

2.yarı 8 yapsak da memnun kalmazsın :)

Çevrimdışı Kadir G.

Bu adamların ilk 11 deki yeri garanti de benim haberim mi yok konsantrasyon kaybı yaşamalarını çime bağlıyoruz?

Geçelim onu motta franco miloseviç son toplarını oynuyor. Serdarın mustafanın tosicin ilk 11 için mücadele ettiğini mi sanıyorsun?

Sivasın soğuğunda tarla gibi zeminde son hizmetlerini veriyorlar final motivasyonuyla mı çıksınlar. Adamların aklında maç bitse de duşa girsek var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçelim onu motta franco miloseviç son toplarını oynuyor. Serdarın mustafanın tosicin ilk 11 için mücadele ettiğini mi sanıyorsun?

Sivasın soğuğunda tarla gibi zeminde son hizmetlerini veriyorlar final motivasyonuyla mı çıksınlar. Adamların aklında maç bitse de duşa girsek var.
O zaman oynatmasın Şenol Güneş. Altyapıdan çocukları koysun oraya 4-5 tane. Şu kafada olan adamı oynatsan ne olur oynatmasan ne olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Yine çok duygusal bir bakış açısı. Peki sana şöyle sorayım çağrı elimizde Zago, Guinti, Ernst, Pascal, İlhan tarzında sertlik sağlayan bir tane adam var mı? Bu sene GS ve feneri Melo, Emre gibi adamlar olmadığı için elek yapmadık mı? Olsalardı yine psikolojik olarak bize baskı kurmazlar mıydı?
Takır takır futbol oynuyoruz ama en yakın rakibimizle puan farkımız 1 üstelik onları yenmemize rağmen, puan kaybettiğimiz maçlardaki eksikliğimiz neydi?

geçen seytan rıdvan muthiş bir tespitte bulundu,, beşiktaş deplasman sıralamasında acık ara lider,

fakat evsahibinde ise cok gerilerde dolayısıyla bunun dengesi olmadıgı için o fark bir türlü olusamıyor bu rakipler kendi evinde kazanıyorlar az fireyle goturuyorlar

dersenki stadımızı actıgımızda durum değişecekmi bence benzer seyler devam edicektir belli bir süre cnk inönüdede hep ev sahibi profilimiz berbattı fakat o zaman deplasmanda berbattı yani ordaki eksiklik adamların evde puan alması

bu tespitten sonra acıkcası senol gunese karsı daha az yorum yapmaya basladım cnk ne yapabilirki:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Serhat sertlik olsun sertliğe sözüm yok ki. İlhan, Giunti, Pascal, Ernst bunlar çakal değildi bunlar sert oyunculardı bunlardan tabi ki olacak takımda.

Keşke hem yetenekli hem böyle oyuncular olsa. Emre, Melo bu oyuncuların klasmanına giremezler. Bunlar pislik. Olmayanı arar, elle dokunur dokunmadım der, penaltı yapar yapmadım der yukarıdaki oyuncular bunları yapan oyuncular değildi.

Puan kaybettiğimiz maçlarda eksikliğimiz bu tarz oyuncu değildi ki bu sene. Kaleye 10 defa gidip o topu içeri sokamadık. Çünkü şut atmayı bilen bitiricliği iyi oyuncu yok takımda.

Biz hep üstündük hep çok kaçırdık hücumdan Olcay'ın 2-3 tık üstü oyuncumuz olsa, Sosa yerine de topu kaleye 10 maçta 1 değil 5 maç sokan oyuncumuz olsa tüm maçlarımızı kazanmıştık çirkef oyuncuya ihtiyaç duymadan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca Beşiktaş oyuncusunun maç bitsede gitsek diye bir mazereti olamaz. Çıkıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır, ama ben mücadele etmeyim sakatlanırım havada soğuk zaten devre arasında gidicem diye düşüneni zaten oraya götürmeyeceksin, götürüyorsan da maksimum verimi alacaksın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

geçen seytan rıdvan muthiş bir tespitte bulundu,, beşiktaş deplasman sıralamasında acık ara lider,

fakat evsahibinde ise cok gerilerde dolayısıyla bunun dengesi olmadıgı için o fark bir türlü olusamıyor bu rakipler kendi evinde kazanıyorlar az fireyle goturuyorlar

dersenki stadımızı actıgımızda durum değişecekmi bence benzer seyler devam edicektir belli bir süre cnk inönüdede hep ev sahibi profilimiz berbattı fakat o zaman deplasmanda berbattı yani ordaki eksiklik adamların evde puan alması

bu tespitten sonra acıkcası senol gunese karsı daha az yorum yapmaya basladım cnk ne yapabilirki:)

İnönü'de o kadar kötü olmasının sebebi hep organizasyon eksikliğiydi. Doğru oyuncuyu seçip dominant takım kuramadık.

Delgado, Bobo, Nobre, ne bunlar Allah aşkına 5 yıl bu oyunculara katlandık biz bunların hiçbiri dominant hücum oyuncusu değil.

Daha geriye gidersek Okan Buruklar Tayfunlar Tabatalar Beşiktaş son 10 yıldır yoktu sahada yoktu bunu kıstas bile almayın.

Her şeyi 2015'ten başlayarak kıyaslayın artık ki hala dominant kadro yok bu arada. 2-3 çok önemli hamle gerekiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat sertlik olsun sertliğe sözüm yok ki. İlhan, Giunti, Pascal, Ernst bunlar çakal değildi bunlar sert oyunculardı bunlardan tabi ki olacak takımda.

Keşke hem yetenekli hem böyle oyuncular olsa. Emre, Melo bu oyuncuların klasmanına giremezler. Bunlar pislik. Olmayanı arar, elle dokunur dokunmadım der, penaltı yapar yapmadım der yukarıdaki oyuncular bunları yapan oyuncular değildi.

Puan kaybettiğimiz maçlarda eksikliğimiz bu tarz oyuncu değildi ki bu sene. Kaleye 10 defa gidip o topu içeri sokamadık. Çünkü şut atmayı bilen bitiricliği iyi oyuncu yok takımda.

Biz hep üstündük hep çok kaçırdık hücumdan Olcay'ın 2-3 tık üstü oyuncumuz olsa, Sosa yerine de topu kaleye 10 maçta 1 değil 5 maç sokan oyuncumuz olsa tüm maçlarımızı kazanmıştık çirkef oyuncuya ihtiyaç duymadan.
Aynı noktada birleşiyoruz. Geriye düştüğün maçta sertlik gösterip takımı ayağa kaldıracak adamı kast etmek istedim, geriye düştüğümüz anda bunu kabulleniyoruz, Gomez gibi üst düzey bir forvetimiz olmasa geriye düştüğümüz 2 maçıda zor çevirirdik ama bu tarzda sertlik ve ruh veren adamların olursa takımıda ayağa kaldırır. Onların tarzı Melo, Emre bizim Guinti,Zago, İlhan Mansız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

İnönü'de o kadar kötü olmasının sebebi hep organizasyon eksikliğiydi. Doğru oyuncuyu seçip dominant takım kuramadık.

Delgado, Bobo, Nobre, ne bunlar Allah aşkına 5 yıl bu oyunculara katlandık biz bunların hiçbiri dominant hücum oyuncusu değil.

Daha geriye gidersek Okan Buruklar Tayfunlar Tabatalar Beşiktaş son 10 yıldır yoktu sahada yoktu bunu kıstas bile almayın.

Her şeyi 2015'ten başlayarak kıyaslayın artık ki hala dominant kadro yok bu arada. 2-3 çok önemli hamle gerekiyor.

dogru,, iste o sebeble klubun scoutluga suna buna ihtiyacı yok simdilik, kısa vadede bolca kupa kaldırılması gerektiğinden dolayı yatırım topcusu değil

hakiki taş gibi topcuya ihtiyacı var eldekilerin yerini daha iyisiyle doldurucaz yani yedeğiyle değil sonrasında iki yıl verim alıcaz ardından genç birini alıcaz ve goturecez kısa vadede boyle projeye luzum yok

ben size yonetimin yeni hedefini sunuyorum muhakkak boyle bir niyetleri var portnonun sefi amokachiler bilmemneler bunlar hep içi boş projeler basladılar pompalamaya hazırlıklı olun....

scoutluk tek genc adam alma seysi değil verimli topcuyu bulmak içinde kullanılıyor biliyorum ama suan ona luzum yok bosuna milyonlar gidecek cnk duzenin orturması zamanımızı yicek bosuna

Çevrimdışı Çağrı

Aynı noktada birleşiyoruz. Geriye düştüğün maçta sertlik gösterip takımı ayağa kaldıracak adamı kast etmek istedim, geriye düştüğümüz anda bunu kabulleniyoruz, Gomez gibi üst düzey bir forvetimiz olmasa geriye düştüğümüz 2 maçıda zor çevirirdik ama bu tarzda sertlik ve ruh veren adamların olursa takımıda ayağa kaldırır. Onların tarzı Melo, Emre bizim Guinti,Zago, İlhan Mansız..

Kesinlikle hemfikirim bunda. Bunlar lider oyuncu ve o bizde yok. Sosa'nın bunun yapması gerek o hepsinden rahat karakter olarak. İsyankar yapısı yok. Olsa bile istikrarı yok.

Bir kanat oyuncumuz bir  10 numaramız bir de stoperimiz böyle olsa işin şekli çok değişir.

Zago, Sergen, Pancu koy bu takıma takımın bütün ruhu değişir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

dogru,, iste o sebeble klubun scoutluga suna buna ihtiyacı yok simdilik, kısa vadede bolca kupa kaldırılması gerektiğinden dolayı yatırım topcusu değil

hakiki taş gibi topcuya ihtiyacı var eldekilerin yerini daha iyisiyle doldurucaz yani yedeğiyle değil sonrasında iki yıl verim alıcaz ardından genç birini alıcaz ve goturecez kısa vadede boyle projeye luzum yok

ben size yonetimin yeni hedefini sunuyorum muhakkak boyle bir niyetleri var portnonun sefi amokachiler bilmemneler bunlar hep içi boş projeler basladılar pompalamaya hazırlıklı olun....

O projelerin kadro yapılanması ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben.

Kadrodaki 3. forvetin, 5. ortasahan ve 4.stoperin sene 10 maçı bile görmeyecek oyuncular olacak.

O adamlar 1.5 milyon euro alıp Pektemek gibi oturacağına 18 yaşında potansiyel vaad eden oyuncular olsun mantığı güdülüyor olabilir ki mantıklı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eldekileri verimli kullanamıyoruz neyin projesi? Kullanamadığımız adamların listesi :

Pedro: Büyük ihtimalle satacağız
Milo: Büyük ihtimalle satacağız veya kiralayacağız
Eslem: Kupa maçlarında bile zar zor sonradan oyuna giriyor. Sene başında kiralamak yerine kadroda tuttuk şimdi sakatlandı bundan sonra verim almamız imkansız. belkide altyapıdaki en iyi adamımızdı.
Veysel: Sakat bildiğim kadarıyla. Dördüncü kaleci olarak kadroda tutacağımıza bu sene başında kiralık vermemiz lazımdı.
Kerim Frei: Dakika katkı olarak belkide en verimli oyuncularımızdan ama halen takımın bir parçası olduğunu hissetmiyor böyle devam ettiği sürece istediği etkiyi yapamayacak.
Gökhan Töre: Bir şekilde Quaresmanın gelmesinden sonra iyice çöküşe geçti. Bu tür adamları kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur biz umarım kaybetme yolunu seçmeyiz.

Durum böyleyken hangi kafayla altyapı hamlelerine girişiyoruz daha ortada doğru düzgün pilot takımımız yok, ingilteredeki reserve lig gibi bir ligimiz yok. 18 e bile altyapıdan Necip hariç giren oyuncu yok yarın öbür gün Veli ve Tolgay gelse Necip'i de almayacağız kadroya.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

O projelerin kadro yapılanması ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben.

Kadrodaki 3. forvetin, 5. ortasahan ve 4.stoperin sene 10 maçı bile görmeyecek oyuncular olacak.

O adamlar 1.5 milyon euro alıp Pektemek gibi oturacağına 18 yaşında potansiyel vaad eden oyuncular olsun mantığı güdülüyor olabilir ki mantıklı olur.

temel amac buysa guzel ama mevcut hocayla bu işler zor aynı bilic gibi var olan kadroyu cok bozmamak temel amacı ozelliklede kotu olan uzerinde hiç durmuyor misal pedro onu bir sildi bir daha yuzune bakmıyor aynı sekilde motta gibi gibi dolayısıyla bu projelerin dogru ellere teslim edilmesi lazım diye dusunuyorum ama dediğin gibi pektemek duracagına 18lik genc dursun basımın ustunde yeri var o bana mac kaybettirse gurur duyarım o derece:)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle hemfikirim bunda. Bunlar lider oyuncu ve o bizde yok. Sosa'nın bunun yapması gerek o hepsinden rahat karakter olarak. İsyankar yapısı yok. Olsa bile istikrarı yok.

Bir kanat oyuncumuz bir  10 numaramız bir de stoperimiz böyle olsa işin şekli çok değişir.

Zago, Sergen, Pancu koy bu takıma takımın bütün ruhu değişir.
Ligi sirkülase ederiz bu adamlardan biri bile olsa. Yeri geldiğinde sorumluluk alan yeri geldiğinde liderlik yapan karakter koyan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Amokachi ile ilgili haberler çıkmışta yanlış hatırlamıyorsam 1-2 sene evvel de Güney Afrika'da bizim için oyuncu bakması konusunda anlaşılmıştı diye biliyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...