Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320718 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

son cümlende gördüğüm egemen korkmazdan sonra gerisini okumadım .

ayrılış şekli sebebi ile görüşüne katılıyorum ama maksat günü kurtarmaksa duygusallığa gerek yok die düşünüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat_

rodolfo yu eleştirecek arkadaşlar dikkatli olsunlar ben dün burada rodolfo bize yaramaz aradığımız stoper değil yazdım diye troll ilan edildim hatta yöneticiye de şikayet ettiler ilkokul öğrencileri  :s20:
abi sen once uslubunu duzelt  bende o yazismalari okudum sadece rhodolfo icinmi millt sana troll dedi bari milleti yaniltici sekilde yazma her lafin olaydi oyle bi yakistirma yapildi sende yoneticilere rapor edersin sana troll diyenleri olur biter

Çevrimdışı tangaz

Ben arjantinli defanslarıda beğeniyorum.

kesinlikle katılıyorum. temaslı oyunu sevmeleri seri olmaları sebebiyle bizim takıma cuk otururlar. bizim skalanın çok üzerinde hatta hayal ama zenitli garay müthiş bir adam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı panic13

kesinlikle katılıyorum. temaslı oyunu sevmeleri seri olmaları sebebiyle bizim takıma cuk otururlar. bizim skalanın çok üzerinde hatta hayal ama zenitli garay müthiş bir adam...

Latin amerika liglerindeki genel futbol yapısı, bizim şu an oynamaya çalıştığımız yapıya benzer. Gerçi onlar oyunu 60-70 metrede oynuyor ama genelde takımlar birbirini önde karşılıyor. O sebeple, brezilya ve arjantin'den gelecek oyuncuların bize uyaağına ben de katılıyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Latin amerika liglerindeki genel futbol yapısı, bizim şu an oynamaya çalıştığımız yapıya benzer. Gerçi onlar oyunu 60-70 metrede oynuyor ama genelde takımlar birbirini önde karşılıyor. O sebeple, brezilya ve arjantin'den gelecek oyuncuların bize uyaağına ben de katılıyorum.

latin oyunculardaki tek sıkıntı gereksiz düzeyde duygusallık ve IQ seviyelerinin düşük olması durumu. bu birazda yetişme tarzı+eğitim düzeyinin sonucu... ama benin tezim 20-22 yaş aralığında olup 7-8 milyon euro civarındaki arjantinli ve/veya brezilyalı adamlara yatırım yapmanın doğru olacağı yönünde...

Çevrimdışı campeon2015

Töre > WestHam 18 milyon

Andre Carillo > BJK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Töre > WestHam 18 milyon

Andre Carillo > BJK

18 milyonluk teklif varsa beklenmesi hata
Athletico nun 12 milyonluk teklifi dusuk gelmisti bana ama 18 milyon suan iyi para
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Carillo'yu Quaresma'yla takas yapalım ileri 3lüyüde Töre Gomez Carillo yapmış oluruz.Bu fikre @Yunus Emre Dökmeci bile itiraz etmeyecektir. :evillol: Ayrıca Sevilla'da istiyormuş.Konopun intikamı için Carillo'yu ellerinden almak şart oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu west ham ın kaleciside panter hee... biliç i kaç maç kurtardı belli deil.. erdiınn.. takas artı üste para alsak falan olur aslında..

töre= 12m öro+ edriyın

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Amokachi Afrika kıtasında sivrilen oyuncuları Beşiktaş'a önerecekmiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Töre west ham haberleri çıkmış yine. Ocakta gitmesini istemem çünkü vaktimiz az yeri kiminle doldurulur belli değil. 5 milyona idare edecek oyuncu getirip borç siliyoruz açıklamasını kabul edemem.

Planlanan biri varsa satılabilir orası ayrı.

Carillo'yu Quaresma'yla takas yapalım ileri 3lüyüde Töre Gomez Carillo yapmış oluruz.Bu fikre @Yunus Emre Dökmeci bile itiraz etmeyecektir. :evillol: Ayrıca Sevilla'da istiyormuş.Konopun intikamı için Carillo'yu ellerinden almak şart oldu.
:vur :vur Ederim
Carillo iyidir Hojdir ama banena
Toreyi satip alırsak olur :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Töre west ham haberleri çıkmış yine. Ocakta gitmesini istemem çünkü vaktimiz az yeri kiminle doldurulur belli değil. 5 milyona idare edecek oyuncu getirip borç siliyoruz açıklamasını kabul edemem.

Planlanan biri varsa satılabilir orası ayrı.
Ocağıda beklemesinler hemen göndersinler.
yeri dolması şart değil ilk yarı ne katkısı oldu sorun çıkartmaktan başka
adam geçen seneden beri kafasında Beşiktaşı bitirdi faydasından çok zararı var.
geçen sene son beş maçta takımı nasıl bozduysa bu senede bozacak.
öyle bir paraya eldeki bombadan kurtulabiliyorsan bir dakika bile beklenmez
cayarlar falan nemelazım gitmesi en büyük katkıdır.

Çevrimdışı Kemal

Şuan kimse Töreyi satmaz, kimse aklını yemedi bu Yönetimde o kadar.

Beşiktaş a Sudan UCUZ kaleci

Beşiktaş Dnipronun kalecisi Denys Boyko ile Yillik 1.1 milyon € ya anlasti , Besiktas Dniproyu ikna etmeye calisiyor

Hadi ins :sevinc :sevinc

HtSpor

Çevrimdışı Batuhan1903

:vur :vur Ederim
Carillo iyidir Hojdir ama banena
Toreyi satip alırsak olur :tabe:
Töre'Yide Carillo için ben sattırmam. :boxin:

12 Milyonluk teklifi az buluyordum ama soylendigi gibi 18 milyonluk bir teklif varsa Düşünmek bile hata..

Çevrimdışı tangaz

12 Milyonluk teklifi az buluyordum ama soylendigi gibi 18 milyonluk bir teklif varsa Düşünmek bile hata..

katılıyorum hiç düşünmez satarım ben olsaydım. geçen sene c.brugge'deki gedoz bile neler yapmıştı öyle bir dünya adam bulunur yerini de doldurur. dünyada yeri dolmayacak sadece 2 tane futbolcu var...

Çevrimdışı Kadir G.

Verilecek bonsevise bağlı abi gidip kimse 10 milyona satmaz Töre'yi. Formsuz sorunlu hali 2 derbi maçına %100 etki etti. Genel tabirle 12 puanlık 2 maç.

Yeri doldurulmazsa gönderilmemeli çünkü elimizde frei gibi ne yaptığını çopu zaman bilmeyen, olcay gibi kulübe geldiği günden bu yana en kötü topunu oynayan, quaresma gibi bir günü bir gününü tutmayan 3 kanat oyuncumuz var. Şu halde bile kanat lazım töre gidince kimse alınmazsa hiç olmaz.

18 milyon konuşuluyor satılıp 10-12 milyona onu geçebilecek biri gelirse karşı olmam. Tutumluluk mantığıyla 5 milyona oyuncu getirip kalan parayı borca faize yatırmakla borç inmiyor. Kadronun kalitesini arttırıp şampiyon olmamız lazım.

Son olarak sezon sonu aynı paraya satmayı tercih ederim çünkü transfer yapmamız için birilerinş yollamamız gerekecek ffp den dolayı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş a Sudan UCUZ kaleci

Beşiktaş Dnipronun kalecisi Denys Boyko ile Yillik 1.1 milyon € ya anlasti , Besiktas Dniproyu ikna etmeye calisiyor

Hadi ins :sevinc :sevinc

HtSpor

Hadi bakalım :)

Çevrimiçi Savaş

18 milyon euro az para mı arkadaşlar neden satılmasın Gökhan?

Her türlü satarım o paraya bi dakika bile beklemem.