Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318820 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Benim görüşüm hala sabit.

1 sene çıkış yapan takımların daha evvel bilinmeyen oyuncularını almak asıl kumar geliyor bana.

Her futbolcunun parladığı bazı zamanlar olabilir, geçmişte herhangi bir başarısı olmayan fakat 1 sene parlamış oyuncular bana göre her zaman tehlikelidir.

O sebeple Boyko'ya fazla üzülmem. Başarıyı daha fazla tecrübe etmiş bir kaleci benim için daha iyi. Bakalım şimdiki hedef kim olacak.

daha kötüsü olabileceğini neden düşnümüyoruz hiç ?

Boyko kötü olucaktı diyoruz ya boykodan daha kötü kaleci gelirse ki burda rajkovic ismi geçiyor 20 yaşında ki bir çocuğa mı emane edeceğiz kaleyi ?

Madem ona emanet edeceğiz veysel geçsin kaleye ?

Çevrimdışı Çağrı

Boyko kötü olucaktı diyoruz ya boykodan daha kötü kaleci gelirse ki burda rajkovic ismi geçiyor 20 yaşında ki bir çocuğa mı emane edeceğiz kaleyi ?

Veysel sakat zaten geçemez de Veysel ile Rajkovic'i kıyaslamak da büyük abartı olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gökhan İnler'i oynatmıyor Leicester bu arada. 6 aylığına kiralanabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca geliştirebileceği bir kaleci istiyormuş yani genç bir kaleci. Boyko'nun transfer edileceğini sanmıyorum zaten Everton'la anlaşmış.

Çevrimdışı Çağatay

Gökhan İnler'i oynatmıyor Leicester bu arada. 6 aylığına kiralanabilir mi diye düşünmüyor değilim.

elzem durumlar için tutuyorlar sanırım biri sakatlanırsa filan diye
dediğin gibi çok süre almamış
ligde 4 maça çıkmış ortalama 30 ar dk oynamış

Şenol hoca geliştirebileceği bir kaleci istiyormuş yani genç bir kaleci. Boyko'nun transfer edileceğini sanmıyorum zaten Everton'la anlaşmış.

geliştirecek adam istiyorsa rajkovic i alıp geliştirsinler işte mis :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Savaş

Zaten genç bi kaleci de alınması taraftarı değilim. Şuan daha sağlam tecrübeli mümkünse 28 29 üzeri ve defansa güven verebilecek bir kaleci lazım.

Benim demek istediğim anlık parlayan oyuncuların her zaman bu performansı verip veremeyeceği. Boyko geçen seneye kadar ne yapmış ki? Yani adını bile bilmiyordum ben açıkcası. Yada Dnipro'nun ne başarısı vardı bu zamana kadar vsvsvs

Bence en uygunu hala söylüyorum Mandanda.. Hem tecrüübeli hem fiyat olarak uygun. İkna etmeliler bir şekilde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Everton hayrını görsün. Sağolsunlar aldılarsa. :)
Bencede keşke douglas silva bacelarıda alsalar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko nun Youtubeden videolarini ve Gecen sezonun Uefa mac ozetlerini izlemenizi tavsiye ederim

Gonzalo Higueni Deli etmis bir adamdan bahsediyoruz , 2 Macta Higuenin 5-6 Net Golunu cikardi deli etti adami , Napoliyi tek basina yikti..

1.97 Boy var , Boyuna ragmen Cevikligi son derece iyi , Aciyi kapatmasi falan cok iyi.. ( Bu arada Lakabi da KİNG KONG tur Boyko nun )

Dnipro 4.5 milyon istiyor oda 1 yillik kontrati kaldigi icin adam seneye serbest yoksa 6-7 milyon dan asagisina vermezlerdi..
Yunus emre yine ucuyorsun arkadaş.. Takım tutar gibi adam tutuyorsun

Hakan Gündoğar : Beşiktaş önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ilk transferini açıklamış olacak.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar daha başlamadı bile transfer sezonu kimse bir yere imza atmadı şimdiden sallamak hiç mantıklı değil yönetime.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Umarım Rene Adler ile ilgileniyoruzdur hiç ismi geçmedi.

Tecrübeli, kariyerli, karakterli mükemmel bir kaleci bizim için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Umarım Rene Adler ile ilgileniyoruzdur hiç ismi geçmedi.

Tecrübeli, kariyerli, karakterli mükemmel bir kaleci bizim için.
Keşke be

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

videoya göre yorum yapamıyoruz en az 20 maçınızı izlemiş olmamız gerekiyor.

Sen izledin mi çağrı en az 20 maçını nasıl bir kaleci :)

1 senelik çıkış yapmamış olması gerekiyor geneli iyi bir kaleci olması gerekiyor o açıdan nasıl ?

Çevrimdışı Çağrı

1 senelik çıkış yapmamış olması gerekiyor geneli iyi bir kaleci olması gerekiyor o açıdan nasıl ?

Tüm kriterleri sağlıyor :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mmeteris

Bence adler olabilir. Nedenlerine bakacak olursak?
1. Takımda almanca konuşan bir çok oyuncu var.iletişim avantajı(takım kimyası açısından)
2. Bundesliga tecrübesi üst düzey olan, senelerdir bu ligde oynayan bir oyuncu(bizim açımızdan)
3. Tolgay'ın hamburgdan takım arkadaşı, dolayısıyla transferde yardımı olabilir. Ayrıca gomez' in ve beck' in olumlu izlenimlerini alabilir(oyuncu açısından)
4. Genç değil yaşlı değil..tam ideal.ve hamburg gibi orta karar bir takımdan şampiyonluk hedefi olan bir takıma iyi bir ücrete transfer şansı iştah açıcı olabilir (oyuncu açısından)
5. Soyadı adler yani kartal :) (gereksiz detay açısından)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

20 olmasada leverkusen de 2 3 hamburg da bi kaç maçına denk gelmisimdir. Yıllardır kaleci sorunu olduğu için ayrıca bende kendi çapımda kaleci olduğum için izlediğim her maç kaleciler dikkatimi çeker.

Çağrının dediği gibi adler her türlü işimizi görür alıp gelsinler..

Çevrimdışı Çağrı

Adler hokey kalecisi gibi. Çizgiyi çok iyi kapatıyor. Fit ve tecrübeli 4-5 yıl daha kariyeri var üst seviyede.

2 milyon euroya oynuyor vergiyi düşünce. 2-3 milyon bonservisi olur sadece.

Gomez mutluyken o ve Beck'in itelemesiyle getiririz buraya istersek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten genç bi kaleci de alınması taraftarı değilim. Şuan daha sağlam tecrübeli mümkünse 28 29 üzeri ve defansa güven verebilecek bir kaleci lazım.

Benim demek istediğim anlık parlayan oyuncuların her zaman bu performansı verip veremeyeceği. Boyko geçen seneye kadar ne yapmış ki? Yani adını bile bilmiyordum ben açıkcası. Yada Dnipro'nun ne başarısı vardı bu zamana kadar vsvsvs

Bence en uygunu hala söylüyorum Mandanda.. Hem tecrüübeli hem fiyat olarak uygun. İkna etmeliler bir şekilde.
Senin ne basarin var seni kim tanıyor diye sorarlar adama :alala:

Bahsettiğin takim Uefada final oynamış , Biz 113 yillik tarihimizde yari finali bile gorememisiz

Bir adami brkac mac izleyerek iyi kotu oldugunu anlayabilirsin ne alakasi var adami kim tanıyormuş falan gibo şeylere adam Kaleci iste mis gibi kaleci

Mesela avrupadan bir adam getir bir mac izlet tolgayi 1 macta anlar ne oldugunu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

27 yasinda Uefa finali oynamis
Ukrayna milli takimina 2 yildir duzenli cagirilan adam Tecrübesiz ilan edilmis :alala:
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Senin ne basarin var seni kim tanıyor diye sorarlar adama :alala:

Bahsettiğin takim Uefada final oynamış , Biz 113 yillik tarihimizde yari finali bile gorememisiz

Bir adami brkac mac izleyerek iyi kotu oldugunu anlayabilirsin ne alakasi var adami kim tanıyormuş falan gibo şeylere adam Kaleci iste mis gibi kaleci

Mesela avrupadan bir adam getir bir mac izlet tolgayi 1 macta anlar ne oldugunu..

Yanlış örnek. Dnipro bir kez "takım halinde" finale çıktıysa bu onu bizden başarılı yapmaz. Beşiktaş kulübünün kadrosunda bulunmuş veya hali hazırda bulunan kaç oyuncuyu dnipro oynatabilir. Böyle bir maddi gücü veya çekici unsuru var mı? Finale çıkmasını sağlayan oyuncularını da kaybetti zaten.

Amma büyüttünüz dniproyu da sıradan kalecisini de. Beşiktaşla falan kıyaslamışsın fanatiklik yapmaktan vazgeçmelisin bence. Kaleci çok iyiyse 17-18 yaşında da peşinde talipleri dolaşır. Bir senelik performansla kimse oyunun en önemli bölgesine transfer yapmaz. Ha everton yapacak dersen onların şampiyonluk iddiası yok bizim var.