Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317950 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

silvio proto da benim çok hoşuma giden bir kaleci... yaşıda 32.. kaleci için çok ideal bi yaş.. alınsa sevinirim...

Çevrimdışı tangaz

silvio proto da benim çok hoşuma giden bir kaleci... yaşıda 32.. kaleci için çok ideal bi yaş.. alınsa sevinirim...

kesinlikle katılıyorum. iş görür gayet yeterlidir. A class kaleciyi devre arası zaten alamayız (alınacak kalesi A class iş çıkarırsa lafım yok ama sürpriss olur)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

quaresmaya laf edenin cocugu olmaz :o_o:

tolgayı savunan arkadas kaldıysada onada selam olsun
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 13:51:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ekrembaser

Rhodolfo genel anlamda beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Ama dünkü maç özelinde konuşuyorum mesele tek başına Rhodolfo-Ersan değil.

1 hafta evvel Gs maçını pozisyon vermeden bitirdik çünkü sürekli önde ve doğru oyunculara pres uygulayarak top yaptırmadık. Bizim bunu sezonun çoğu maçında uygulamamız lazım ki top kalemizden uzak olsun.

Sezonun tüm maçlarını gözden geçirin, biz ne zaman ön alanda rakibe basıyoruz ve top yaptırmıyoruz o zaman kalemizde daha az pozisyon veriyoruz. Özellikle dünkü maçta oyuncular hiç konsantre değillerdi ve bu yüzden de sürekli kalemizde tehlike yaşadık.

2 golde de İsmail'in olması gereken yerde olmadığını da eklemek lazım. Hala pozisyon alışında problemler var maalesef.

Kısacası şunu söyleyeyim bizim bu savunmayı komple değiştirme şansımız yok bu yüzden de mümkün olduğunca oyunu rakip yarı sahada oynamak durumundayız. Tabi bunu her maç 90 dakika yapabilmek zor ama yine de 60-70 dakika yapmak durumundayız eğer şampiyon olmak istiyorsak.

Bizim silahımız istek ve tempo bundan vazgeçemeyiz.
teknik olarak kesinlikle doğru bir yorum ancak dün oynanan sahanın bir buz pisti olduğunu gs maçında yapılan şeylerin bu maçta uygulamanın mümkün olmadığını ilave etmek isterim pas yapamadık top betonda seker gibi sekti son yıllarda bu kadar berbat bi zemin görmedim. Bu takım için bahane olamaz ama takım içinde tekniğiyle ön plana çıkan futbolcularımız verimlilikleri en az %50 azaldı diyebiliriz buda bizi dirençsiz gösterdi. Dün ki oyunun en büyük açıklaması budur. Bir takım bir haftada bu kadar farklı oynayamaz

Çevrimdışı Çağrı

quaresmaya laf edenin cocugu olmaz :o_o:

tolgayı savunan arkadas kaldıysada onada selam olsun

Seni gidi çaktırmamaya çalışan Quaresma hayranı seni sen sus senin kimseye laf etmeye hakkın kalmadı senin de zaafın çıktı ortaya  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

teknik olarak kesinlikle doğru bir yorum ancak dün oynanan sahanın bir buz pisti olduğunu gs maçında yapılan şeylerin bu maçta uygulamanın mümkün olmadığını ilave etmek isterim pas yapamadık top betonda seker gibi sekti son yıllarda bu kadar berbat bi zemin görmedim. Bu takım için bahane olamaz ama takım içinde tekniğiyle ön plana çıkan futbolcularımız verimlilikleri en az %50 azaldı diyebiliriz buda bizi dirençsiz gösterdi. Dün ki oyunun en büyük açıklaması budur. Bir takım bir haftada bu kadar farklı oynayamaz
Kötü zemin de oyunumuzu etkiledi tabi onu atlamamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Seni gidi çaktırmamaya çalışan Quaresma hayranı seni sen sus senin kimseye laf etmeye hakkın kalmadı senin de zaafın çıktı ortaya  :evillol:

vallahi cıktı

heleki ikinci gelişiyle ve biraz olsun kendisini değiştirmesi orn kart almada biraz daha kontrollu olması beni dahacok fanatikleştiriyor:)

Çevrimdışı Çağrı

vallahi cıktı

heleki ikinci gelişiyle ve biraz olsun kendisini değiştirmesi orn kart almada biraz daha kontrollu olması beni dahacok fanatikleştiriyor:)

Dün atmaya çalıştığı tekmeyi görmedin galiba sen  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tekme atmaya calismadi yok oyle bisey

Rakip dirsek atti adamin ayaklari yerden kesildi ne tekmesi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Tekme atmaya calismadi yok oyle bisey

Rakip dirsek atti adamin ayaklari yerden kesildi ne tekmesi :alala:

Dikkatli izle ayağını savuruyor orada Allah'tan denk gelmedi Yunus Emre
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı zekotha

kesinlikle katılıyorum. iş görür gayet yeterlidir. A class kaleciyi devre arası zaten alamayız (alınacak kalesi A class iş çıkarırsa lafım yok ama sürpriss olur)

abi a class alamıyorsak böyle bir kaleciyi de almayalım. kiralayıp sene sonu yine a class alalım. sonra elimizden çıkarması dert oluyor. tosic, motta vs gibi

Çevrimdışı ozan062

onları yapsın:) agresif biri olmalı en acıgı kapanabilecek mevki :P

Çevrimdışı Mehmet K

Dikkatli izle ayağını savuruyor orada Allah'tan denk gelmedi Yunus Emre

Akşam ben de söyleyecektim de linç edilirim diye söylemedim.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 15:07:39 Mehmet K ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İşine gelince nasıl ölümüne savunuyorsun :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Kadir G.

Aynen maçın ortasında kırmızıyı yesin kalan 9 kişi onun yerine de oynar.

Çevrimdışı Mehmet K

Bu arada yaz döneminde veya devre arasında kiralık olarak Dodô'yu alsak nasıl olur? Inter'de şans bulamıyor yetenekli bir oyuncudur kendisi.

http://www.transfermarkt.com.tr/dodo/profil/spieler/109038#ath

Çevrimdışı Nartallo

Kerim oynadıkça açılıyor, 3 maçtır gayet iyi işler yapıyor, dün hücum anlamında da çok denedi, çok faul aldırdı.

Kerim, Miloseviç ve Cenk her zaman için daha fazla süre hakediyorlar.

Çevrimdışı ozan062

İşine gelince nasıl ölümüne savunuyorsun :evillol:

huyumdur her zaman ki gibi bir yolunu bulurum  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Kerim oynadıkça açılıyor, 3 maçtır gayet iyi işler yapıyor, dün hücum anlamında da çok denedi, çok faul aldırdı.

Milosevic ne yaptı da haketti daha fazla süreyi şimdiye kadar?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

kerim maç içinde cok gel gitli oluyor misal dün sunu fark ettim aldı topu gidiyor yanındakine kısa pas verdi ve içeriye dogru kosu yaptı bekliyor tekrar kendiisine,  fakat bizimkiler tekrar geri gonderdiler topu

bu sekilde birkaç kez geri donus olmayınca oda bundan vazgeçti ve ister istemez pasif oyuna dondu:) biraz fazla oyunun kendi etrafında donmesiniistiyor uyum saglamakta sorunu var

ha kabiliyetli adam simdi istemesi dogal sonucta kısa mesafede dar alanda fark yaratıyor

meselaa olcaydan bahseden yok:)

adam hakikaten kotu oynadıgında dokuluyor be yani toplanacak tarafı kalmıyor

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

konyanın bugün etimesgut maçında gördüğü kırmızı kartın cezası yine kupa maçları için geçerli, değil mi?

Çevrimdışı Tolga

Şimdi Boyko-Douglas ikilisi mi geliyor @Çağrı sen bilirsin :upto:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli