Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Bence yanlış adreste kaleci aranıyor. Mutlaka Almanya'ya bakılmalı. Önerilerim;

loris karius: Panzerimiz Mario Gomez gibi stuttgart menşeili. Aslen City bünyesinde ama Mainz'da kiralık olarak oynuyor. Mainz/City bırakır mı bilmem ama sene sonu 8-10 miyon gibi bir  paraya al, 10 sene kafan rahat olsun.

rene adler: zaten herkes iyi kötü biliyor. Yaş 30. Hamburg'da fena gitmiyor, bence 5 milyon gibi bir teklifle gidersek Hamburg hayır demez. Ona da 2 yıllık, 2 milyondan bi kontrat bağlarız. 2-3 yıl kafa rahat eder. almanya milli takımının kalecisi olmuş adamı gözün kapalı alacaksın abisi. Zaten sözleşmesi 2017 de bitiyormuş, gelecek sene bedava gideceğine para ile satabilirler.

marwin hitz: aslen isviçreli, 28 yalında kaleci augsburg kalecisi. bilicavari hareketleri olsa da coşkulu ve ateşli bir tarzı var. Boyu uzun, yer tutuşu iyi. Değerlendirilebilir.
Benim istediğim kaleci zaten rene Adler bence doğru adres

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence yanlış adreste kaleci aranıyor. Mutlaka Almanya'ya bakılmalı. Önerilerim;

loris karius: Panzerimiz Mario Gomez gibi stuttgart menşeili. Aslen City bünyesinde ama Mainz'da kiralık olarak oynuyor. Mainz/City bırakır mı bilmem ama sene sonu 8-10 miyon gibi bir  paraya al, 10 sene kafan rahat olsun.

rene adler: zaten herkes iyi kötü biliyor. Yaş 30. Hamburg'da fena gitmiyor, bence 5 milyon gibi bir teklifle gidersek Hamburg hayır demez. Ona da 2 yıllık, 2 milyondan bi kontrat bağlarız. 2-3 yıl kafa rahat eder. almanya milli takımının kalecisi olmuş adamı gözün kapalı alacaksın abisi. Zaten sözleşmesi 2017 de bitiyormuş, gelecek sene bedava gideceğine para ile satabilirler.

marwin hitz: aslen isviçreli, 28 yalında kaleci augsburg kalecisi. bilicavari hareketleri olsa da coşkulu ve ateşli bir tarzı var. Boyu uzun, yer tutuşu iyi. Değerlendirilebilir.
Futbol altyapısı sağlam bir kaleci olmasını ben de tercih ederim. Boyko'nun altyapısına güvenmiyorum izlediğim kadarıyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Futbol altyapısı sağlam bir kaleci olmasını ben de tercih ederim. Boyko'nun altyapısına güvenmiyorum izlediğim kadarıyla.

Abi ben artık kalede her gelen 3 topun 4'ünü almayan, top ceza sahasına girdiğinde tedirginlik hissetmeyeceğim bir kaleci görmek istiyorum. aklın yolu bir; dünyada üst düzey oyuncu fabrikası ülkeler belli: Almanya, Belçika, Hollanda, kısmen İsviçre ve Brezilya. Hangi pozisyon olursa olsun, oyuncu alacakken ilk olarak bakacağın adresler buraları olacak. Adam oynadığı ligde en az 30 maça ilk 11 çıkmış mı? Ümit milli takımda veya A milli takımda en az 3-5 defa milli olmuş mu? Piyasası olan, kendini kanıtlamış bir oyuncu mu? bunlar tamamsa yardır gitsin.

Haa, bu arada buraya potansiyelli adam gelmesin abi. sanki ligimizde çok bir top oynanıyor da bir de potansiyelli adam alıp gelişmesini bekliyoruz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Hicks

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi ben artık kaleye her gelen 3 topun 4'ünü alan, top ceza sahasına girdiğinde tedirginlik hissetmeyeceğim bir kaleci görmek istiyorum. aklın yolu bir; dünyada üst düzey oyuncu fabrikası ülkeler belli: Almanya, Belçika, Hollanda, kısmen İsviçre ve Brezilya. Hangi pozisyon olursa olsun, oyuncu alacakken ilk olarak bakacağın adresler buraları olacak. Adam oynadığı ligde en az 30 maça ilk 11 çıkmış mı? Ümit milli takımda veya A milli takımda en az 3-5 defa milli olmuş mu? Piyasası olan, kendini kanıtlamış bir oyuncu mu? bunlar tamamsa yardır gitsin.

Haa, bu arada buraya potansiyelli adam gelmesin abi. sanki ligimizde çok bir top oynanıyor da bir de potansiyelli adam alıp gelişmesini bekliyoruz.
Orta saha Forvet gibi adamlara alternatif olarak potansiyeli olan adam alabilirsin ama bizim gibi bir takımın kaleye potansiyeli olan bir adam alma lüksü yok. Ne onun gelişim yolundaki hatalarını kaldırabilecek durumdayız ne de ona bu şansı verebilecek. Bize hazır pişmiş dumanı üstünde kaleci lazım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haketmeyen adama gidip kaptanlık verirsen bugün kötü dahi olsa formsuz da olsa takımı da satsa bunun acısını çekersin. Kaptanlık yoldan geçene verilecek bir şey değil. Bunu ne zaman anlayacak acaba bizim yönetim merak ediyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Alper1903

Haketmeyen adama gidip kaptanlık verirsen bugün kötü dahi olsa formsuz da olsa takımı da satsa bunun acısını çekersin. Kaptanlık yoldan geçene verilecek bir şey değil. Bunu ne zaman anlayacak acaba bizim yönetim merak ediyorum..

Sirf su yuzden devre arasi kaleci alinmasi sart. Alamadik, kabul etmediler falan denir, kaleci almadan 2.yariya baslarsak kaliriz yine buna.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sirf su yuzden devre arasi kaleci alinmasi sart. Alamadik, kabul etmediler falan denir, kaleci almadan 2.yariya baslarsak kaliriz yine buna.
Anlatmak istediğim nokta şu. Sen bu adamı alıp takımın 1 numaralı adamı yapıyorsun yarın kötü oynadığında ki kötü oynuyor hata yaptığında ki yapıyor formsuz olduğunda ki formsuz takımı sattığında ki satıyor buna karşı elin güçlü olmuyor ama kaptan olmayıp sıradan bir adam olsa yedeğe koyarsın kadro dışı bırakırsın. Şu durumda adamı savunmak için resmi siteden kendi taraftarına atar yapmak durumunda kalıyorsun. Bir nevi kendi ayağına kurşun sıkıyorsun. Karakteri oturmamış ve bu camianın dinamiklerini içselleştirmemiş adamları bu takıma kaptan yapmayacaksın, bu iki iki dört gibi bir kural..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Anlatmak istediğim nokta şu. Sen bu adamı alıp takımın 1 numaralı adamı yapıyorsun yarın kötü oynadığında ki kötü oynuyor hata yaptığında ki yapıyor formsuz olduğunda ki formsuz takımı sattığında ki satıyor buna karşı elin güçlü olmuyor ama kaptan olmayıp sıradan bir adam olsa yedeğe koyarsın kadro dışı bırakırsın. Şu durumda adamı savunmak için resmi siteden kendi taraftarına atar yapmak durumunda kalıyorsun. Bir nevi kendi ayağına kurşun sıkıyorsun. Karakteri oturmamış ve bu camianın dinamiklerini içselleştirmemiş adamları bu takıma kaptan yapmayacaksın, bu iki iki dört gibi bir kural..

herif çöktü kulübün üzerine kabus gibi. bildiğin uyanamıyoruz. Herşeyi geçtim, insanda biraz izan olur yaa. İnsan sakatım falan der, hala oynuyor bi de.

Valla ben hayatımda böyle hareket görmedim. Bazen pektemek'ten mi daha çok tiskiniyorum, Tolga'dan mı karar veremiyorum. İkisi de çöktü kulübün üzerine!

Çevrimdışı ozan062

zaten kaptanlık vermeselerdi cok daha az tepki olurdu cidden ben bizim camiaya mal olmamıs birisinin bu takımda kaptan olması kadar garip bir uygulamayı kaldıramıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herif çöktü kulübün üzerine kabus gibi. bildiğin uyanamıyoruz. Herşeyi geçtim, insanda biraz izan olur yaa. İnsan sakatım falan der, hala oynuyor bi de.

Valla ben hayatımda böyle hareket görmedim. Bazen pektemek'ten mi daha çok tiskiniyorum, Tolga'dan mı karar veremiyorum. İkisi de çöktü kulübün üzerine!
Tribünlere çağırıp özür filan dilenecekmiş diye yazılar okumuştum. Özür dileyende tribüne çağıranda benim gözümde Beşiktaş'lı değildir. Oportünist gereksiz insanlardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Tribünlere çağırıp özür filan dilenecekmiş diye bir yazılar okumuştum. Özür dileyen de tribüne çağıran da benim gözümde Beşiktaş'lı değildir. Oportünist gereksiz insanlardır.

Yaparlar abi yaparlar. Bak adını anmak istemediğim şahıs tekrar başkan adayı olsun, onu bile bağrına basar çoğu taraftar.

Çevrimdışı Batuhan1903

Yaparlar abi yaparlar. Bak adını anmak istemediğim şahıs tekrar başkan adayı olsun, onu bile bağrına basar çoğu taraftar.
kim olduğunu bilirsin sen diyelim daha çok yakışır o şahsa. :evillol:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geçen de aynı şeyi söylediniz Tolga oynamadı. Totem yapıyorsanız bilelim ona göre konuşalım  :icool:

Çevrimdışı Alper1903

Onu anladim abi. Zaten bir iki istisna disinda cogu buyuk mactan "sakatim" bahanesiyle kacan adamdan kaptan olmaz. Bu bi kere karakter sorunu. Meydanin bos kalmamasi lazim, kaleci transferi olursa taraftar baskisiyla kadroya giremez. Benim endisem bu sekilde 11'de baslatarak taraftara alistirmak, kaleci transferinden kacinmak. Bu senaryo gerceklesirse -Allah korusun- illa ki yine bizi yakacak bu adam belli. Ivme kazanmis takimi da baltalayacak, takimin kaderini etkileyecek.

Çevrimdışı Renton

Tribünlere çağırıp özür filan dilenecekmiş diye yazılar okumuştum. Özür dileyende tribüne çağıranda benim gözümde Beşiktaş'lı değildir. Oportünist gereksiz insanlardır.
İmkansız o olay.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen de aynı şeyi söylediniz Tolga oynamadı. Totem yapıyorsanız bilelim ona göre konuşalım  :icool:
Belki okuyan birileri vardır buraları  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Belki okuyan birileri vardır buraları  :evillol:

Yallah Tolga Yallah! Kış kış tolga kış kış!! tolga çık tolga çık tolga çık! Yallah Tolga Yallah!

Çevrimdışı panic13

Kalede tolga'yı görünce ben;

Çevrimdışı can1903

Hoca yüzünden nalet olsun ki kaleci alınacagına ınancım düşüyor.

Beşiktaş'ın kalesindeki adam sakatlık numarası yapıyor, hatalı gol yiyor her golden sonra belini tutuyor!

Yaptığına anlam veremiyorum hocanın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Ben Boyko transferinde Tolganın bugün kaleye geçmesi konusundan daha tedirginim .Olmadı 6 aylığına 36 lık Tim Howard ı kiralıyalım yazın süper star bir kaleciyle anlaşalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst