Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312089 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

boyko fark yaratır :)
27 yaşına kadar hepi topu 6 kez A milli , 3 kez ilk 11 oynayan  ve Ukrayna liginde 2013-2014 sezonundan itibaren ligde ilk 11 başlayan bir kalecinin fark yaratacağını zannetmiyorum
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

A SPOR: Beşiktaş dnipro'nun kalecisi Boyko ile prensipte anlaştı boyko devre arası yola çıkıyor.

aspor haberi olmasına sevindim zaten prensip anlaşması diyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

27 yaşına kadar hepi topu 6 kez A milli , 3 kez ilk 11 oynayan  ve Ukrayna liginde 2013-2014 sezonundan itibaren ligde ilk 11 başlayan bir kalecinin fark yaratacağını zannetmiyorum

A milli takımında oynamayınca kötü olduğu anlamına mı geliyor abi :)

Tolga her maç 11 de başlıyor günay hep yedek dışardan biri baktığında tolga günaydan daha iyi kaleci zanneder bu mantığa göre :)

ilk 11 de başlamıyor diyede kötü kaleci olduğu anlamına gelmiyor :)

Boyko'dan daha iyisini alıcaksak ospina,sirigu,mandanda tabi ki bende isterim ancak boyko'ya da hayır demem :)

Nani: "Sahada bir hakem göremedim. Ayağımı kırmak için müdahalelerde bulunuluyor, faul verilmiyor. Ben buraya tekme yemek için gelmedim."

Mario Gomez: "Yediğim Tekmeler mühim değil, ben böyle Sert maçları cok seviyorum."

BEŞIKTAŞLI MARIO!

Çevrimdışı Kalyoncu

Nani: "Sahada bir hakem göremedim. Ayağımı kırmak için müdahalelerde bulunuluyor, faul verilmiyor. Ben buraya tekme yemek için gelmedim."

Mario Gomez: "Yediğim Tekmeler mühim değil, ben böyle Sert maçları cok seviyorum."

BEŞIKTAŞLI MARIO!
Bu portekizlilerden biz çok çektik birazda başkaları çeksin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu portekizlilerden biz çok çektik birazda başkaları çeksin

aynen çok portekizli yaramıyor takıma.Şuan 2010 yılındaki Beşiktaş gibi fb :)

Bizimde o zaman teknik trektorumuz bile portekizliydi 5 tane portekizli vardı :) Teknik trektorle beraber.

Şimdi fenerde 4-5 tane var.Teknik trektorle beraber :)

Çevrimdışı ahmetx

A milli takımında oynamayınca kötü olduğu anlamına mı geliyor abi :)

Tolga her maç 11 de başlıyor günay hep yedek dışardan biri baktığında tolga günaydan daha iyi kaleci zanneder bu mantığa göre :)

ilk 11 de başlamıyor diyede kötü kaleci olduğu anlamına gelmiyor :)

Boyko'dan daha iyisini alıcaksak ospina,sirigu,mandanda tabi ki bende isterim ancak boyko'ya da hayır demem :)
Ukrayna ligi dediğin  Dinamo ,Şahtar ve Metalistten oluşuyor geçen yıl Dnipro Avrupada parladı o kadar yani Milli takıma kaleci bu takımlardan gider başka rakibi yok zaten ona rağmen 6 defa çağrılmış.

Evet bence Tolga Günaydan daha iyi kaleci  :D ama Beşiktaşın kalecisi değil o ayrı mesele.

Ukrayna ligi dediğin  Dinamo ,Şahtar ve Metalistten oluşuyor geçen yıl Dnipro Avrupada parladı o kadar yani Milli takıma kaleci bu takımlardan gider başka rakibi yok zaten ona rağmen 6 defa çağrılmış.

Evet bence Tolga Günaydan daha iyi kaleci  :D ama Beşiktaşın kalecisi değil o ayrı mesele.

küçümsediğin dinamo hep avrupa liginde hiç gitmediğini görmedim bu sene şampiyonlar liginde :)

Shaktar zaten şampiyonlar liginden beri gelmiyor :)

Metalistte keza aynı şekilde sürekli avrupa liginde :)

Şimdi bu takımların arasına birde dnipro eklendi :)

Bizden fazla takım gönderiyor ukrayna ligi :)

Bide milli takımlara çok takılmamak gerekiyor abi bak mesala bizim milli takıma yıllarca haketmeyen ne kadar çok insanlar oynadı sabriler,servetler vs :)

Ukrayna milli takımına burdan bakabilirsin abi : http://www.transfermarkt.com.tr/ukraine/startseite/verein/3699
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 15:01:41 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ozan062

eldekilerden vasıflı olabilmesi için en azından devamlılıgı yani oynamıs oldugu bir bes sene olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

küçümsediğin dinamo hep avrupa liginde hiç gitmediğini görmedim bu sene şampiyonlar liginde :)

Shaktar zaten şampiyonlar liginden beri gelmiyor :)

Metalistte keza aynı şekilde sürekli avrupa liginde :)

Şimdi bu takımların arasına birde dnipro eklendi :)

Bizden fazla takım gönderiyor ukrayna ligi :)

Ukrayna milli takımına burdan bakabilirsin abi : http://www.transfermarkt.com.tr/ukraine/startseite/verein/3699

kesinlikle küçümsemiyorum , milli takımın havuzu bu 3 takım dniproyuda ekle artık 4 takım çok fazla rakibi olmamasına rağmen 6 kez milli olmuş dedim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kesinlikle katılıyorum alacağımız kaleci Mandanda Ospina seviyesinden aşağı olmamalı.

Çevrimdışı Batuhan1903

adam epl de zaten tempo yapamadığı için şutlandı bir vardı bir yoktu.
bırak maçtan maçayı oyun içinde bile git gelleri var burası epl ye benzemez
o nedenle zaten her maç ağlıyor. Hakem faktörüne gelince ben öyle hakem kıyakları görmüyorum
onlar gs değil hakem hata yapıyor ama lehlerinede aleyhlerinede oluyor bizdede olduğu gibi
bu sene bizde bariz hakem doğranmasına uğramadık o nedenle mazereti bırakalımda işimize bakalım
bu sene doğranan trabzon kayrılanda her zaman olduğu gibi gs
Necmi abi en iyi ihtimalle onlara kıyak yapmazlar ama bizim önümüzü kesmeye çalışırlar.Aziz o kadar masraf yaptıktan sonra ligi bize bırakır m.Amacım Feneri övmek falan değil sadece bir tespitti.Ligin son haftalarında işler kızısınca anadolu takımları olumune defans yapıp bize gol attırmayacaklar zar zor 1 gol atacağız sonra 2 yi ararken kontradan golu yiyeceğiz.İşte o golü yemeyelim diye üst düzey bir kaleci ve stoper gerekiyor.Biz bu maçları hep yaşadık.

Çevrimdışı ozan062

fanatik diyorki

handanovicle imzalar atılacak diyor

diyor demesine de imzayı bize değil intere atıcagını ekliyor:)

simdi bizi agır tahrik etmiyormu bu elfanatik?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

fanatik diyorki

handanovicle imzalar atılacak diyor

diyor demesine de imzayı bize değil intere atıcagını ekliyor:)

simdi bizi agır tahrik etmiyormu bu elfanatik?

fanatik,fotomaç,ntvspor bunları okursanız ağır tahrik altında kalırsınız tabi benim gibi okumazsanız kafanız hep dinç  :ok:

Çevrimdışı Batuhan1903

kesinlikle küçümsemiyorum , milli takımın havuzu bu 3 takım dniproyuda ekle artık 4 takım çok fazla rakibi olmamasına rağmen 6 kez milli olmuş dedim.
Tolga Zengin, kötü bulduğumuz kalecimiz bile 9 kere milli formayı giymiş ki rakipleri Rüştü, Volkan Demirel, Onur, Volkan Babacan gibi iyi kalecilerdi.Bırakın Tolga'yı Hakan Arıkan bile 4 kez giymiş. Boyko 3 kere giyebilmiş önünde sadece Pyatov vardı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko çizgi kalecisi değilki :alala: ospina çizgi kalecisi tanımına daha uyar.
boykonun günay gibi absürt çıkışları var. deplasmanı bilmem ama iç sahada formayı
Tolgaya verecek yürek kimsede olmaz Tolga defteri Beşiktaşta kapandı. Bu saatten sonra
olması mümkün görünmüyor.
Necmi abi , bir libero gibi topu oyuna geriden sokup oyunu yönlendirmede problemleri var Boyko'nun . Çizgi kalecisi ile kastettiğim  kalecinin sadece çizgide çakılı kalması değil. Tolga ile alakalı temennilerine deplasmanda dahi forma verilmemesini katarak sana katılıyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

Necmi abi , bir libero gibi topu oyuna geriden sokup oyunu yönlendirmede problemleri var Boyko'nun . Çizgi kalecisi ile kastettiğim  kalecinin sadece çizgide çakılı kalması değil. Tolga ile alakalı temennilerine deplasmanda dahi forma verilmemesini katarak sana katılıyorum.
Malesef Tolga bugun 11 deymiş Via Övünç Özdem

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Malesef Tolga bugun 11 deymiş Via Övünç Özdem
Bu tür haberlerle taraftarı yokluyorlar. Umarım doğru değildir .İnşallah şimdi herkes daha fazla katılır neden Beşiktaş'a daha net bir kaleci transfer etmemiz gerektiğine.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 15:33:52 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Hicks

Akhisar-GS maçından sonra diğer yatan takımlar da aklıma geldi, şöyle bir baktım da, bu nasıl bir şeymiş ya, göz göre göre yiyorlar bizi:

Akhisar - GS:

Toplam 8 maç:
Akhisar Galibiyeti: 1
GS Galibiyeti: 7
Beraberlik: 0

1 maç kupa, GS galibiyeti.
GS Akhisar puan kaybı: 3

Akhisar - BJK:

Toplam 7 maç:
Akhisar Galibiyeti: 2
BJK Galibiyeti: 3
Beraberlik: 2

BJK Akhisar puan kaybı: 10

İBB - GS:

Toplam 15 maç:
İBB Galibiyeti: 3
GS Galibiyeti: 9
Beraberlik: 3

GS İBB puan kaybı: 15

İBB - BJK:

Toplam 17 maç:
İBB Galibiyeti: 4
BJK Galibiyeti: 5
Beraberlik: 8

2 maç kupa, 1 İBB, 1 beraberlik.
BJK İBB puan kaybı: 28

Kayseri - GS:

Toplam 29 maç:
Kayseri Galibiyeti: 1
GS Galibiyeti: 20

2 GS galibiyeti kupa.
GS Kayseri puan kaybı: 19

Kayseri - BJK:

Toplam 30 maç:
Kayseri Galibiyeti: 11
BJK Galibiyeti: 16

3 maç kupa, 2 Kayseri, 1 BJK galibiyeti.
BJK Kayseri puan kaybı: 33
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu tür haberlerle taraftarı yokluyorlar. Umarım doğru değildir .İnşallah şimdi herkes daha fazla katılır neden Beşiktaş'a daha net bir kaleci transfer etmemiz gerektiğine.
İnşallah yönetimin kafasında şu Tolga iyi oynasada kaleci almasak düşüncesi yoktur.

Çevrimiçi Rasim

Akşamki Fener maçını izledikten sonra Boyko'dan üst düzey bir kaleci ve Douglastan üst düzey bir stoper alınmadığı takdirde bu senenin şampiyonu Fenerbahçe olur. :s20:
:o_o: :o_o: :o_o: :o_o: :o_o: :o_o:
Beşiktaş!

Akhisar-GS maçından sonra diğer yatan takımlar da aklıma geldi, şöyle bir baktım da, bu nasıl bir şeymiş ya, göz göre göre yiyorlar bizi:

Akhisar - GS:

Toplam 8 maç:
Akhisar Galibiyeti: 1
GS Galibiyeti: 7
Beraberlik: 0

1 maç kupa, GS galibiyeti.
GS Akhisar puan kaybı: 3

Akhisar - BJK:

Toplam 7 maç:
Akhisar Galibiyeti: 2
BJK Galibiyeti: 3
Beraberlik: 2

BJK Akhisar puan kaybı: 10

İBB - GS:

Toplam 15 maç:
İBB Galibiyeti: 3
GS Galibiyeti: 9

GS İBB puan kaybı: 15

İBB - BJK:

Toplam 17 maç:
İBB Galibiyeti: 4
BJK Galibiyeti: 5

2 maç kupa, 1 İBB, 1 beraberlik.
BJK İBB puan kaybı: 28

Kayseri - GS:

Toplam 29 maç:
Kayseri Galibiyeti: 1
GS Galibiyeti: 20

2 GS galibiyeti kupa.
GS Kayseri puan kaybı: 19

Kayseri - BJK:

Toplam 30 maç:
Kayseri Galibiyeti: 11
BJK Galibiyeti: 16

3 maç kupa, 2 Kayseri, 1 BJK galibiyeti.
BJK Kayseri puan kaybı: 33

Çok güzel çıkartmışsınız :) Ama adamlar o kadar yüssüz ki utanmazlar inanmazlar :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga Zengin, kötü bulduğumuz kalecimiz bile 9 kere milli formayı giymiş ki rakipleri Rüştü, Volkan Demirel, Onur, Volkan Babacan gibi iyi kalecilerdi.Bırakın Tolga'yı Hakan Arıkan bile 4 kez giymiş. Boyko 3 kere giyebilmiş önünde sadece Pyatov vardı.
oleksandr shovkovskiy bırakalı iki yıl oldu pyatovda boş kaleci değil bizdeki sorun kaleci bulamamak sürekli denememiz bu istatistik hiçbirşey benim için çünkü özellikle istediğiniz Sirigu milli takımda kaç maçı var bak bakalım önünde ondan daha iyi birisi var forma giymesini beklemek yanlış olur böyle istatistik verip kötü kaleci demekte yanlış

Çevrimdışı Batuhan1903

oleksandr shovkovskiy bırakalı iki yıl oldu pyatovda boş kaleci değil bizdeki sorun kaleci bulamamak sürekli denememiz bu istatistik hiçbirşey benim için çünkü özellikle istediğiniz Sirigu milli takımda kaç maçı var bak bakalım önünde ondan daha iyi birisi var forma giymesini beklemek yanlış olur böyle istatistik verip kötü kaleci demekte yanlış

Sirigu nun 15 maçı var en azından onunda onunde Buffon falan vardı.Anlatmak istediği aslında adam bi donem bile çıkış yapmamış geçmişinde geçen sene hariç.1 sene üst düzey etki göstermiş oyuncuyu almak iyi bir fikir değil yaşı 21-22 olmadığı takdirde.Bunu Olcan Adın Volkan Şen Tabata transferlerinde de gördük önemli olan oyuncunun belli bir standardı tutturmasıdır.

Çevrimdışı panic13

Bence yanlış adreste kaleci aranıyor. Mutlaka Almanya'ya bakılmalı. Önerilerim;

loris karius: Panzerimiz Mario Gomez gibi stuttgart menşeili. Aslen City bünyesinde ama Mainz'da kiralık olarak oynuyor. Mainz/City bırakır mı bilmem ama sene sonu 8-10 miyon gibi bir  paraya al, 10 sene kafan rahat olsun.

rene adler: zaten herkes iyi kötü biliyor. Yaş 30. Hamburg'da fena gitmiyor, bence 5 milyon gibi bir teklifle gidersek Hamburg hayır demez. Ona da 2 yıllık, 2 milyondan bi kontrat bağlarız. 2-3 yıl kafa rahat eder. almanya milli takımının kalecisi olmuş adamı gözün kapalı alacaksın abisi. Zaten sözleşmesi 2017 de bitiyormuş, gelecek sene bedava gideceğine para ile satabilirler.

marwin hitz: aslen isviçreli, 28 yalında kaleci augsburg kalecisi. bilicavari hareketleri olsa da coşkulu ve ateşli bir tarzı var. Boyu uzun, yer tutuşu iyi. Değerlendirilebilir.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari