Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309604 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ibrahimovic'in gelmesinden çok Gomez'in gönderilmesi fikri karşısında dehşete düştüm. Gomez daha genç olmasının yanı sıra, takımla, taraftarla uyum sağladı. Takımı temsil edecek karakterde bir oyuncu olduğunu da gösterdi. Bırakın göndermeyi tüm maddi imkanların en az 3 sene burada kalmasını garanti altına almak adına kullanılmasından yanayım. Hatta Bundesliga'ya da dönmesin 34-35 yaşından sonra deneyimli bir parça olarak takımda kalmaya devam etsin. Böyle oyunculara ihtiyacımız var.

Vodafone oyuncu getirecekse orta saha getirsin, stoper getirsin, kaleci getirsin ama kendini oturmuş, potansiyelli, kulüple bütünleşmiş takımın üzerinde görecek birini getirmesin.

Sıkıntı bu zaten tüketim çılgınlığı her yerde. Daha iyisini duyduğu anda insanla elindeki ne verdi ne verir, karakter olarak neler götürür getirir hiç düşünmeden gelsin yenisi modunda.

İnanılmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Vodafone çok istiyorsa Robben'i tutsun getirsin :D

Kaç kez teklif gitmişti? Eski dosyalar açılsın lütfen. :)

Çevrimdışı Çağrı

Sosa ve Atiba devre arasında satılacaktı ama riske girmediler.Töre ve Oğuzhan'ı tutmak zor olacak.

Zor değil satmam dersin olur biter :D

Ortasahasından 4 oyuncuyu hiçbir akıllı takım aynı anda göndermez. Geleceklerin ne vereceğini bilemezsin. 1 sene Atiba Sosa yollar yerlerine iyi oyuncular alırsın.

Öbür sene Töre ve Oğuzhan'ın yollarsın aksi halde nasıl çok adam almak hataysa çok adam satmak da hata olur. Psv değiliz ki yerlerine çat diye koyalım oynasın alttan gelenler. Hele ki stadın açılacağı sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kaç kez teklif gitmişti? Eski dosyalar açılsın lütfen. :)

2 senede 8 kez  :evillol:

Kıza bütün sene çıkma teklif edip boş anında elde eden konumundayız  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Kıza bütün sene çıkma teklif edip boş anında elde eden konumundayız  :biggrinking:

:D

Keşke gelse tanıdık birine bol bol gol attırırdı. :)
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 16:43:36 Kadir Güney ]

Çevrimdışı Tolga

Yılmak yok yola devam :kop:

Çevrimiçi COB

Şu Atletich Bilbao'dan Benàt Exteberreia gelse  Oğuzhanla süper ikili olurdular kanimca.

Çevrimdışı campeon2015

Mbia yine ayrılacak haberleri çıktı.Yapılan görüşmelerde imza parası hariç anlaşılmıştı.Bakalım belki bahsedilen siyahi oyuncu Mbia'dır.

Çevrimdışı Kadir G.

Konya maçını olimpiyatta mı oynayacağız?

Çevrimdışı Tolga

Konya maçını olimpiyatta mı oynayacağız?
Hayır Başakşehir de oynayacağız :)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Şu Atletich Bilbao'dan Benàt Exteberreia gelse  Oğuzhanla süper ikili olurdular kanimca.

Oyuncu almanın en zor olduğu yerden adam istiyorsun :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Mikel san jose daha iyi olmaz mı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı LuceGel

Hayır Başakşehir de oynayacağız :)
Olimpiyatta oynayacağız yanlışın var  :tabe: 2 hafta önce yazıldı sonra aksi söylenmedi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Olimpiyatta oynayacağız yanlışın var  :tabe: 2 hafta önce yazıldı sonra aksi söylenmedi.
Ben de tam tersi Başakşehir'de oynayacağımızla ilgili açıklama yapıldı diye hatırlıyorum bir bakayım.

Çevrimdışı Tolga

Ben de tam tersi Başakşehir'de oynayacağımızla ilgili açıklama yapıldı diye hatırlıyorum bir bakayım.
TFF'nin sitesinden de kontrol ettim maç Başakşehir'de oynanacak :)

Çevrimdışı LuceGel

TFF'nin sitesinden de kontrol ettim maç Başakşehir'de oynanacak :)
Keşke öyle olsa göreceğiz.  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Keşke öyle olsa göreceğiz.  :bandit:
Kesin öyle abi.

Zaten öyle olmasa TFF'nin sitesinde hala Olimpiyat yazıyor olurdu.

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar kendinize gelin böyle şeylerin düşünülmesi bile çok yanlış gözünüzde kocaman bir örnek var.

Adamlar Drogba Sneijder dedi 2 yıl kupaları topladı işte halleri ortada ki devlet desteğine rağmen hiç mi akıllanmadınız? Ne popülizmmiş arkadaş yeter yani.

Biz böyle bir kulüp değiliz. Olmamalıyız da olmaya kalktığımız için bu halleder düştük. Aynı hatayı Ronaldinho'da yapacaklardı, Quaresma da yapmaya zorlandılar şimdi de Ibrahimovic.

Oturmuş takımınız var üzerinde genç yetenekli oyuncular koyalım ambargo koyalım bunu yaparken borç azaltalım diyeceğine yok sponsor alır yok şu olur yok bu olur Fener alsın Ibrahimovic'i onlara yakışır böyle karşılayamayacağı saçma transferler.

Ancak kısmen katılıyorum @Çağrı. Aslında renklilerle karşılaştırmayı sevmem ama konunun doğası gereği yapacağım mecburen..

Tamam, Beşiktaş tarihsel misyonu itibariyle tabi ki bahsettiğin modele uyan bir kulüp değil ANCAK,

burada sorsak 4 yılda 3 şampiyonluk 8 kupa kazanacak Beşiktaş ama sonrasında da 1 veya 2 sene feda/kısmi feda dönemi yaşanacak diye sence kaç kişi "hayır" der?

Yanlış olan eleştirdiğin transfer modeli değil, bizim onu tatbik edemeyiş olmamızdır.

Biz kafa ve fizik olarak futbol hayatını bitirmiş Guti'yi alırken onlar gümbür gümbür oynayan Drogba'yı aldılar...
Biz 8 milyona tabata'yı alırken onlar sneijder'i aldılar
Biz pektemek'i gol umudu olarak alırken onlar Elmander'i aldılar
Biz Veli'ye orta sahada bel bağlarken onlar Melo'ya bağladılar
Bizim kaleci mevkisine 112 yıllık şerefli tarihimiz boyunca harcamadığımız parayı sadece Muslera'ya (90 milyon TL) harcadılar...
...
...
...

Bu örnekler uzar gider ama şimdi Necmi abi'yi kızdırmiyim daha fazla renkli ismi ağzıma alarak meraklısı da değilim ama Demirören dönemi aysal dönemi arasında çok büyük bir vizyon farkı vardı şimdi bu yüzden yıldız düşmanı olmaya gerek yok. Bir de tabi Yıldız var yıldız var. Bu da bir komplekstir neticede.

Makulu bizim genç ve yetenekli oyuncularımızla dünya çapında yıldızların harmanlandığı bir kadrodur. Bunu ancak kısmen bu ve önceki seneler yapabildik, gelecekte de yapabileceğimiz ölçüde başarılı olacağız. Ez cümle konuya dönersek sponsor destekli bir IBRA/IBRA ayarı oyuncu transferi Beşiktaş'a sadece çok büyük fayda sağlayacaktır buna demirören dönemi kompleksiyle karşı çıkmaya gerek yok kanaatindeyim..

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ın T. Konya maçı Fatih Terim Stadı'nda

Beşiktaş - Torku Konyaspor maçı 27 Aralık 2015 saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

27.12.2015 Pazar günü saat 19.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması gereken müsabakanın aynı gün ve saatte Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanması planlandı.

Haber 2 Aralık günü yapılmış @LuceGel abi.

Çevrimiçi Necmi

Sıkıntı bu zaten tüketim çılgınlığı her yerde. Daha iyisini duyduğu anda insanla elindeki ne verdi ne verir, karakter olarak neler götürür getirir hiç düşünmeden gelsin yenisi modunda.

İnanılmaz.
Ergen gsli taraftar profili  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Başakşehirde oynayacağız Açıklama yapıldı

Çevrimdışı Tolga

Ibrahimovic, sponsorla gelsin diyorsunuz da buna UEFA'nın izin vereceğini düşünmüyorum.

Sonuçta hala devam eden bir transfer durumumuz var.

Oyuncu satmadan bonservisli oyuncu transfer edemiyoruz.

Gerçi boşa konuşuyoruz da neyse :D