Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303208 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Paraguayliymis, daha 88 dakika oynamis takiminda. Galiba oradaki goller U-17/20 golleri. Fazlasiyla bencil. Ucuzsa alip kiraya verebilecegimiz bir adam olur su an bir Kerim Frei dahi degil. Oynadigi maclar nasil maclarsa kimse kimseye dokunmuyor, 2-3 kisinin arasina topla girip cikartmiyorlar artik Avrupa ve Turkiye'de (oyuncu Gokhan vs. gibi cok gucluyse baska, ama bu tifili yerler bizim ligde).

Yahu daha 17'si yeni bitiyor adamın tabi ki dokunamayacaklar :)

Bu yaşlarda en önemli şey yetenektir. Bununla transfer edersin ve fizik yükleme yaparsın 21-22 de kucağında bir yıldız olur.

Ne zaman altyapıyı oturturuz, oyuncuları eğitecek seviyeye getiririz bu tarz oyunculardan yıldız yaratırız. Böyle yetenekler bulmak kolay değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Koa_lAA

rıza hoca deilde eren derdiyok fena form tuttu sakatlıktan sonra...

çok iyi forvet.. ligin en lerinden bana göre...

gomez... cenk... eren... fena forvet hattı olur...

keşke alsak bu kızanı...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O değilde şu Boyko'nun adı her geçtiğinde aklıma Yuri Boyka geliyor  :boxin:
Benimde :tabe:
Fizigi ve agresifligide benziyor zaten
Her adi geçtiğinde kendi kendime Boyka boyka diyorum :biggrinking:
Gelirse tribünlerin slogani Belli : Boyko , Boyko , Boyko
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ryan Donk yine bos gecmedi..

Ama bosverin yaa Karakteri bozuk , Anadolu topçusu bize uymaz...

Bu adam Hollanda milli takımi gormus Hollanda ligi Ve Epl gormus adam neyse uzatmayayim..

Çevrimdışı Çağrı

İsmi geçen hiçbir kaleciye burun kıvırılmaz şuan hepsi iyi oyuncular standart yüksek.

Boyko, Rajkovic, Ospina, Mandanda hangisi gelirse gelsin kale emniyette olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu adam Hollanda milli takımi gormus Hollanda ligi Ve Epl gormus adam neyse uzatmayayim..

İstediği kadar atsın olmaz.

Aynı yanlışlara tekrar tekrar düşüyoruz. Belli bir yaştan sonra ki gelen Anadolu topçuları ile olmuyor. Bu adam gider Mersin'e atar ama GS maçında tısar. Avrupa'da gidemez. Olmaz yani kapasitesi bu kadar bunu aşamaz. Bunu aşmayan adam bize lazım deil.

Karakteri falan boş hikaye asıl olay burada.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Brugge ve Paşa hariç alan takımlar neden 1 sezon bile oynatmadı, neden üst seviyeyi göremedi bunu düşünmen gerek. Çünkü burası üst seviye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İsmi geçen hiçbir kaleciye burun kıvırılmaz şuan hepsi iyi oyuncular standart yüksek.

Su Stoijkovici izledinmi @Çağrı fikir vermesi acisindan..

Benim favorim an itibari ile Boyko artik..
Ospina ile Boyko arasında gidip geliyordum , Boyko da karar kildim :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 21:40:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı talha

1.Mandanda

2. Rajkovic

3.Ospina

4.Boyko

Rajkovic'i de potnasiyelinden dolayı koydum yoksa bence dire Mandanda olmazsa Ospina.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

1.Mandanda

2. Rajkovic

3.Ospina

4.Boyko

Rajkovic'i de potnasiyelinden dolayı koydum yoksa bence dire Mandanda olmazsa Ospina.  :evillol:

Benim için hiç farketmez istediğini al gel bunlardan o yüzden rahatça bekliyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

sorun şu ki bunlardan birinin gelme ihtimali bence en fazla %50.
%50 ihtimal leite, fabri (izlemedim şahsen ama olumsuz yorumlar gördüğüm için diyorum) veya ismi geçmeyen başka bir tolgamsı vs. gibi palyatif transferler yapacaklar ki, tam rezalet olur herşeyden önce de FFP bütçemiz sıfırlanacağı için.

Çevrimdışı talha

sorun şu ki bunlardan birinin gelme ihtimali bence en fazla %50.
%50 ihtimal leite, fabri (izlemedim şahsen ama olumsuz yorumlar gördüğüm için diyorum) veya ismi geçmeyen başka bir tolgamsı vs. gibi palyatif transferler yapacaklar ki, tam rezalet olur herşeyden önce de FFP bütçemiz sıfırlanacağı için.

fabri gelemez artık 6 ay yok.

leite'yi duymadı hiç. Ama artık öyle rezil trasnfer olayı olmaz. Umut tabi bende ki de.

Çevrimdışı talha

Stoijkovic olmaz. Gelirse zaten menajer olayına bağlarım ben. Çünkü adamın bu yaşa kadar adam akıllı bir deneyimi yok.

deneyim derken büyük takım açısından diyorum.

Bence yine ne varsa Mandanda sonra Ospina'da var. Olabilir Şezni tadından yenmez.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu daha 17'si yeni bitiyor adamın tabi ki dokunamayacaklar :)

Bu yaşlarda en önemli şey yetenektir. Bununla transfer edersin ve fizik yükleme yaparsın 21-22 de kucağında bir yıldız olur.

Ne zaman altyapıyı oturturuz, oyuncuları eğitecek seviyeye getiririz bu tarz oyunculardan yıldız yaratırız. Böyle yetenekler bulmak kolay değil.

Dostum U21 tamam da U17 hic bir sey ifade etmiyor. Batuhan her mac gol atiyordu, Muhammed Demirci desen cosuyordu halleri ortada. Ha yasina gore yetenekli tamam, 1.5-2'ye veriyorlarsa alir kiraya verirsin. Yoksa boyle adamlar icin risk alip 5-6 verecek bir kulup olmamaliyiz.

Bu arada Dsuzdzsak en az 10 gol 10 asist yapar demistin, Volkan Sen bile 41 macta 17 gol 12 asist yapmis Bursa'da Cucak 16 macta 3 gol 4 asistle oynuyor ki penaltidan gol (goller?) de var. Unutmadim.  :lol:

E madem burada oyuncu tavsiyesi veriliyor scout kismina yolladigim tavsiyeyi suradan da vereyim:

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/1sH6EFTBBSw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

1.5 milyona kapatiriz. Hem Uzakdogu'da reklamimiz olur hem de zora giren maclarda asiri kapanan rakiplere karsi hava toplarinda tehdit yaratacak bir adam.

1.Mandanda

2. Rajkovic

3.Ospina

4.Boyko

Bir Sergen Yorumu yapayim buna
Ospina iyi , Boyko Guzel , Mandandaaaa onunda adi Guzel :evillol:

Bu videolari nasil ekliyoruz bu arada?

Çevrimdışı Çağrı

Dostum U21 tamam da U17 hic bir sey ifade etmiyor. Batuhan her mac gol atiyordu, Muhammed Demirci desen cosuyordu halleri ortada. Ha yasina gore yetenekli tamam, 1.5-2'ye veriyorlarsa alir kiraya verirsin. Yoksa boyle adamlar icin risk alip 5-6 verecek bir kulup olmamaliyiz.

Bu arada Dsuzdzsak en az 10 gol 10 asist yapar demistin, Volkan Sen bile 41 macta 17 gol 12 asist yapmis Bursa'da Cucak 16 macta 3 gol 4 asistle oynuyor ki penaltidan gol (goller?) de var. Unutmadim.  :lol:

E madem burada oyuncu tavsiyesi veriliyor scout kismina yolladigim tavsiyeyi suradan da vereyim:

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/1sH6EFTBBSw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

1.5 milyona kapatiriz. Hem Uzakdogu'da reklamimiz olur hem de zora giren maclarda asiri kapanan rakiplere karsi hava toplarinda tehdit yaratacak bir adam.

:D

Dzsudzsak 10-10 ile kapatacaktır merak etme tabi o takımda onu yapanın burada neler yapabileceğini de konuşuruz sonra takım kaleye gidemiyor Dzsudzsak olmasa gol atamayacaklar  :D

Zaten amaç o 1 milyon civarına alıp pişirmek kadroda bu tarz 2-3 tane genç yetenekli ama potansiyeli de olan oyuncu mutlaka olmalı Pektemek gibi adamlar yerine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ama ana sıkıntdı Dzsudzsak'tan ziyade Bursa çok kötü takım. Zaten gidişatta belli.

Bu arada Bursa düşerse Necid ve Dzsudzsak'a direk sulanmak lazım.

Çevrimdışı mellfred

eren derdiyok bize gelmeli tam bir santrafor.

Çevrimdışı Savaş

Ama ana sıkıntdı Dzsudzsak'tan ziyade Bursa çok kötü takım. Zaten gidişatta belli.

Bursa karışacak. Emre Taşdemir'e çökmek lazım anında. Oldukça potansiyelli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

:D

Dzsudzsak 10-10 ile kapatacaktır merak etme tabi o takımda onu yapanın burada neler yapabileceğini de konuşuruz sonra takım kaleye gidemiyor Dzsudzsak olmasa gol atamayacaklar  :D

Zaten amaç o 1 milyon civarına alıp pişirmek kadroda bu tarz 2-3 tane genç yetenekli ama potansiyeli de olan oyuncu mutlaka olmalı Pektemek gibi adamlar yerine.

Boşversene yine pektemeki sıvamaya başlayanlar çıkmış ortaya. Onlara göre Lizbondan sonra ospinayla da anlaşılmıştı derbiden sonra vazgeçtiler.

Çevrimdışı Çağrı

Kötü kaleci değil iyi kaleci o da.

Refleksleri ve blokajı iyi, birebirlerde çok iyi açı daraltan yan topları da iyi olan bir kaleci.

Ancak yaşından da dolayı biraz ağır diğerlerine oranla. En önemlisi de pozisyon alması çok iyi olmayan bir kaleci o yüzden devamlı uçarak çıkarıyordu denk geldiğim maçlarda.

Bu tarz kalecilerin sadece Avrupa'da Uefa veya şampiyonlar ligi maçlarını izleyebildiğim için çok emin de olamıyor insan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

1.Mandanda

2. Rajkovic

3.Ospina

4.Boyko

+1903

Çevrimdışı talha

Bursa karışacak. Emre Taşdemir'e çökmek lazım anında. Oldukça potansiyelli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ona da çokmeli evet. Bursa'lıları çıldırtmak lazım biraz. Sözüm buradaki kardeşlerimden dışarı tabi.  :evillol:

Dostum ne Necid'i ne Dsuzdzsak'i? Cenk Tosun > Necid, Tore & Quaresma > Dzsudzsak. Olsa olsa o genc sol beklerinden transfer olur, ona da 5 milyon euro diyeceklerinden hayrini gorsunler (ayrica Ismail onun yasindayken ondan daha iyiydi).