Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299051 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

Açıkçası Şenol hocanın transferde eski kafalı olduğunu düşünüyorum.Sene başında Serdar Azizi istemesi Ozanı istemesi(iyi oyuncu ama 7 milyon euro etmezdi ki etmedide) birde Sebastian Frey'in zamanında yaptığı açıklamalar Ben varken burada yabancı kaleci oynayamaz demişti Bursa'dayken hoca.Bunların hepsini birleştirdiğimizde sene başında Mandanda'nın transfer edilmesini hocanın istemediği iddaasına inanırım.

Transferde eski kafali oldugunu dusunmuyorum.
Her teknik adam eski takiminda basarili buldugu oyuncuyu yeni takiminda da gormek ister bu cok normal.
Serdar bence de vasat birisi ama ozan tufan son derece yetenekli bir oyuncuydu fenere giderek kendi kariyerine en buyuk darbeyi vurdu.
Frey meselesine gelirsek kaleci olarak ptt ligi seviyesinde birisiydi pozisyon almayi bilmez ondeki oyuncularla iletişimi sifir yan toplarda basarisiz yani bir kalecide olmamasi gereken hersey o adamda vardi.
Adamlarin basinı acikca oyuncunun gelmek istemedigini yazdi zaten bizim basin mi yoksa avrupa basini mi diye kiyaslama bile yapmiyorum avrupa medyasi bizimki gibi italyaya esyalarini toplamaya giden Gomez i Quaresma ile alemlere akti diye yazan kasarlasmis medyadan bin kat daha dogru yazar.ustune cok da tartismaya gerek yok bence.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol güneşin Mandandayı reddetmesine %1 ihtimal dahi vermiyorum kesinlikle bilinçli olarak çıkartılmış yalan haber.
Adama tek teklif sundular o da çürümüş valdesdi, şenol hoca istemedi uçağın kapısından döndü onun haricinde hiçbir kaleci ile anlaşılmadı zaten ne mandanda tarafı bunu açıkladı ne de bizim taraf.

Sırf yıpratılma amacı ile çıkartılan bu tarz haberlere kesinmiş gibi kendinizi inandırmayın Şenol Güneş ta 13 Ağustos 2015 te ligtvde kaleci istediğini açıkça söylemişti.
Yine devre arası kaleci alınamazsa ya da transfer gecikirse "şenol güneş istemiyor yoksa Dino Zoff u Oliver Kahn ı,Neueri,Joe Hart ı bile alırız " tarzıda haberlerin çıkacağına adım kadar eminim.
Deniz unutmamak lazım ki daha Lizbon maçına kadar Şenol Hoca bu takımda kaleci Tolga ile rekabet edecek bir kaleci aradıklarını söylüyordu .Hocanın kaliteli bir kaleci istemesiyle bu söylem bir çelişki doğuruyor . Kaleci seçimi sadece Şenol Hoca'ya bırakılmamalı. Şenol Hoca'nın kaleci seçiminde belli ki önyargıları var ideal olan kaleciyi seçmede.

Çevrimdışı Ensar

Bu takıma Fener sempatizanı ve yine mental sorunlu bir futbolcu geldi Sezer Öztürk adında . Anlaşılan o ki biz taraftar olarak hiç mi ama hiç ders almıyoruz ve Donk gibi bu kulübün kapısından geçemeyecek bir adamı bu kulüpte istiyoruz .
sezen dün gece boks maçında boksörün yüzünü siliyordu az sövmedim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Feyenoord, Twente'de oynayan Peru'lu genc orta saha Renato Tapia icin 2 milyon onerdi. Psv'nin araya girip 2,5 milyon onerecegi soyleniyor.

Tam bizlik oyuncu. Cok genc, ucuz, yetenekli.

Çevrimdışı LuceGel

Şöyle bir şey gördüm. Doğru mu  :alala:

https://twitter.com/buzzspor/status/678156619662958592
Gomez gibi adam gitmek isterse bonservis karşılığında gider o anlamda söylemiş bence.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gomez gibi adam gitmek isterse bonservis karşılığında gider o anlamda söylemiş bence.
Demba Ba gibi sezon sonu gitmesin sonra bir alacak bir Gomez daha nereden bulacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba gibi sezon sonu gitmesin sonra bir alacak bir Gomez daha nereden bulacağız  :tabe:
Falcao'ya çökeriz Gomez giderse  :D

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Donk devre arası gs ye yıllık 2 m +  oyuncu karşılığında gidecek deniyordu pazarlık için bizim adımızı geçiriyorlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı LuceGel

Yeni sezonda yeni stadda olmak isteyecektir heleki yarışmacı avrupada oynayan güçlü bir kadroda,gitmesi içi olağanüstü olumsuz şeylerin olması gerekir seneyede bizle olacak bence sıkıntı yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Issaksonn diyolar :o_o: :o_o: :duman:
Yok artık taraftar olimpiyat başakşehir Ümraniye ne denk gelirse yakar  :D

Çevrimdışı Anıl

Charles Kabore: "Benimle ilgili tek bir gerçek var, o da Beşiktaş'ın benimle ciddi şekilde ilgilendiği. Bu konuda daha fazla yorum yapamam."

http://www.transfermarkt.com.tr/charles-kabore/profil/spieler/57402

Çevrimdışı Kadir G.

Manchester falan ister bonservistr anlaşılırsa gider de gönderdiğimizle kalırız gibi. Mario Gomez'in yeri nasıl dolar bilmiyorum. Çıtayı öyle bir yere çıkarttı ki.

Şu an 30 yaşında bizden 3.5 milyon alıyor sözleşmesi bitince 2 milyon daha alacak. İsteğim 4 sene bizde kalması. Bu takımı taşır.

Çevrimdışı Kadir G.

Kartal Yuvasına yakın zamanda giden varsa bir şey merak ediyorum uzun kollu çubuklu forma gelmiş mi?

Çevrimdışı Deniz

Deniz unutmamak lazım ki daha Lizbon maçına kadar Şenol Hoca bu takımda kaleci Tolga ile rekabet edecek bir kaleci aradıklarını söylüyordu .Hocanın kaliteli bir kaleci istemesiyle bu söylem bir çelişki doğuruyor . Kaleci seçimi sadece Şenol Hoca'ya bırakılmamalı. Şenol Hoca'nın kaleci seçiminde belli ki önyargıları var ideal olan kaleciyi seçmede.
Tamam da sezonun ortasinda hocanin tolgaya gommesi ne kadar mantikli olur ki?basina tabii ki öyle diyecek nasil bir kaleci istediğini yönetime bildirmistir.
Zaten ANÇ de ospina mevzusunu acikladi ustu kapali yani bu tip bir kaleci almak istiyoruz.
Kaleci secimi sadece hocada olmaz sambade de bu iste ciddi soz payi olur onemli olan istenilen ,kaliteli bir isim alinsin.benim tek korkum bu tarz bir isimle anlasamayip gunu kurtarmak adına transfer yapilmasi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

İmza parası da dahil olmak üzere 3 yıllık 10-12 milyon euroluk bir sözleşme teklif edip sene sonu O'nu getirecez deseler 6 ay daha Tolga'ya bile katlanabilirim.
ben katlanamam @Anıl  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kartal Yuvasına yakın zamanda giden varsa bir şey merak ediyorum uzun kollu çubuklu forma gelmiş mi?
Gelmiş olması lazım, siyah ve beyaz vardı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Kabore nasıl bir oyuncu ?
Ortalama bir oyuncu yuksek beklentiye girilmeyecek bir isim.
Bunu yazin lucas transferi olmadiktan sonra istemistik bu transfer gerceklesmemisti.atibaya benziyor oyun anlayisi ama biraz daha savunma agirliklisi.paslari atiba kadar yaratici olmaz

Çevrimdışı Ersoy

Ortalama bir oyuncu yuksek beklentiye girilmeyecek bir isim.
Bunu yazin lucas transferi olmadiktan sonra istemistik bu transfer gerceklesmemisti.atibaya benziyor oyun anlayisi ama biraz daha savunma agirliklisi.paslari atiba kadar yaratici olmaz

E bu saatten sonra artık alsan ne zaten almasan ne Veli döndü Tolgay'a da az kaldı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Surekli "senol gunes yazin mandandayi reddetti" deniyor , kaynak gosterirmisiniz. Sacma sapan twitler hariç tabi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

4.5 milyon euro'ya Douglas diyolla.

Neden opsiyonlu Papy kiralanmayı düşünülmüyor anlamış değilim. 4.5 büyük para.. Kaleci bütçesine eklense bu para daha iyi olmaz mı?