Açıkçası Şenol hocanın transferde eski kafalı olduğunu düşünüyorum.Sene başında Serdar Azizi istemesi Ozanı istemesi(iyi oyuncu ama 7 milyon euro etmezdi ki etmedide) birde Sebastian Frey'in zamanında yaptığı açıklamalar Ben varken burada yabancı kaleci oynayamaz demişti Bursa'dayken hoca.Bunların hepsini birleştirdiğimizde sene başında Mandanda'nın transfer edilmesini hocanın istemediği iddaasına inanırım.
Transferde eski kafali oldugunu dusunmuyorum.
Her teknik adam eski takiminda basarili buldugu oyuncuyu yeni takiminda da gormek ister bu cok normal.
Serdar bence de vasat birisi ama ozan tufan son derece yetenekli bir oyuncuydu fenere giderek kendi kariyerine en buyuk darbeyi vurdu.
Frey meselesine gelirsek kaleci olarak ptt ligi seviyesinde birisiydi pozisyon almayi bilmez ondeki oyuncularla iletişimi sifir yan toplarda basarisiz yani bir kalecide olmamasi gereken hersey o adamda vardi.
Adamlarin basinı acikca oyuncunun gelmek istemedigini yazdi zaten bizim basin mi yoksa avrupa basini mi diye kiyaslama bile yapmiyorum avrupa medyasi bizimki gibi italyaya esyalarini toplamaya giden Gomez i Quaresma ile alemlere akti diye yazan kasarlasmis medyadan bin kat daha dogru yazar.ustune cok da tartismaya gerek yok bence.