Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295973 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Şenol hoca sene başında Mandanda'yı istemediği için alınmadı yoksa anlaşılmıştı. Hoca vazgeç şu inadından Mandanda bizim efsanemiz olur.

fransiz gazetelerinde mandandanin teklifi reddettigi yaziyor. kulupten ayrilmak istememis
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Buluşamadık senle bir türlü yarim..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

fransiz gazetelerinde mandandanin teklifi reddettigi yaziyor. kulupten ayrilmak istememis
Haberler yalandır Kesin olarak sene başında Mandanda ve kulubu hazırdı Şenol Hoca istemedi.

Çevrimdışı TALAT

Haberler yalandır Kesin olarak sene başında Mandanda ve kulubu hazırdı Şenol Hoca istemedi.

yalansa sana inaniyim o zaman. kssin dogrudur

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Marsilya yedek kalecisi yokken takım kaptanını devre arası bize ucuza neden versin sezon sonu sözleşmesi bitiyor olayı hikaye Marsilya zaten kötü 2-3 milyon için devre arası mandanda yı bırakmazlar bu transfer en az Handan ve sirigu kadar zor

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina bile aynı seviyede mi tartışılır o yüzden boyko falan gelince herkes hayalkırıklığı yaşayacak. Taraftar aklında boykoyu almıyor çünkü muslera ile kıyaslanacak hep.

Derbide tribünde musleraya çok küfür edildi hepsi de iyi kaleciliğine.

Burada rakip oyuncu hayranlığı yapmak istemem lakin galatasaray gibi rezil bir camiaya hem oyun hem de karakter olarak yakışmayan tek isim keşke yolu bizimle kesişmiş olsaydı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko o kadar da kötü bir kaleci değil.
Mandanda da gelebilir ama çıta bunların altına düşmemeli
Malesef Boyko o çıtada değil.Uefa kupasını takım olarak aldılar tıpkı 2004 Avrupa Şampiyonasındaki Yunanistan gibi o takımdada öne çıkan çok oyuncu olmamıştı. Boyko maç kurtarmaz hatada yapmaz en azından dengeler Mcgregor'dan hallicedir.Ama Mandanda olsun Ospina olsun bu adamlar Muslera gibi maç kurtarır.Bize normal kalecide (boyko) yeterli olur ama maç kazandıran kaleciyle yenilmez armada oluruz şampiyonluğumuz kesinleşir.

Çevrimdışı TØLGA

yalansa sana inaniyim o zaman. kssin dogrudur
abi klüp içinden çoğu kişi şenol hoca istemedi diyo

mandanda taraftara şirin gözükmek için reddettim demiş olabilir malum valbueanaya yaptıkları ortada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

abi klüp içinden çoğu kişi şenol hoca istemedi diyo

mandanda taraftara şirin gözükmek için reddettim demiş olabilir malum valbueanaya yaptıkları ortada

valla ben soylenti falan bilmem. okudugumu soyluyorum. 4 senelik teklifi redettmis yaziyor. hatta bu sezon icin tekrar ugrasan besiktasa duygusal oldugu icin gidip gitmeyecegi de soru isareti yaziyordu.

kulubun icinden diye bugune kadar neler duyduk.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 01:01:20 TALAT ]

Çevrimdışı TØLGA

valla ben soylenti falan bilmem. okudugumu soyluyorum. 4 senelik teklifi redettmis yaziyor. hatta bu sezon icin tekrar ugrasan besiktasa duygusal oldugu icin gidip gitmeyecegi de soru isareti yaziyordu.
doğrudur olabilir  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Transfer dönemlerini next next deyip geçemiyor muyuz? Belirsizlik kadar nefret edilecek çok az şey var.

Çevrimdışı TØLGA

Transfer dönemlerini next next deyip geçemiyor muyuz? Belirsizlik kadar nefret edilecek çok az şey var.
en iyisi sosyal medya'yı takip etmemek o dönem  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı alimm

Olay şu... Şimdilik dnipro'lular cepte, ta ki daha iyisini bulana kadar yani daha iyisinin  fiyatını istenilen seviyeye indirene kadar; tabi bu ospina olur sirigu olur neuer olu veya stoper papy olur balanta olur, o pazarlık atmosferine bağlı ama şöyle bir gerçek var ki bu transfer sezonunda en kötü ihtimalle boyko ve douglas gelecek... Onun için bu sefer rahatım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

İmza parası da dahil olmak üzere 3 yıllık 10-12 milyon euroluk bir sözleşme teklif edip sene sonu O'nu getirecez deseler 6 ay daha Tolga'ya bile katlanabilirim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Aynı formülü geçen gün ben de yazmıştım :D
Biliyorumda ben asıl Roma'nın hala kaleci kovaladığını belirtmek istedim bu da demek oluyorki çezni arsenale ospina bize :halay: :halay:

Çevrimdışı campeon2015

Biliyorumda ben asıl Roma'nın hala kaleci kovaladığını belirtmek istedim bu da demek oluyorki çezni arsenale ospina bize :halay: :halay:

Arsenal'e dönmek istemiyormuş.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu Boyko'yla Douglas'ın menejeri yada Türkiye hakları kimde Ertan Göksu mu acaba?

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneşin Mandandayı reddetmesine %1 ihtimal dahi vermiyorum kesinlikle bilinçli olarak çıkartılmış yalan haber.
Adama tek teklif sundular o da çürümüş valdesdi, şenol hoca istemedi uçağın kapısından döndü onun haricinde hiçbir kaleci ile anlaşılmadı zaten ne mandanda tarafı bunu açıkladı ne de bizim taraf.

Sırf yıpratılma amacı ile çıkartılan bu tarz haberlere kesinmiş gibi kendinizi inandırmayın Şenol Güneş ta 13 Ağustos 2015 te ligtvde kaleci istediğini açıkça söylemişti.
Yine devre arası kaleci alınamazsa ya da transfer gecikirse "şenol güneş istemiyor yoksa Dino Zoff u Oliver Kahn ı,Neueri,Joe Hart ı bile alırız " tarzıda haberlerin çıkacağına adım kadar eminim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı EMİR EMRE

OSPİNA: With both Wojciech Szczesny and Emi Martinez out on loan at Roma and Wolves respectively, it looks unlikely that Arsenal will let their number two goalkeeper go in January. If any deal is reached it looks unlikey that the Gunners would let Ospina go before the Summer.

yabancı kaynaklar da Temmuz'dan önce Ospina olmaz diyor  :by2:

HANDANOVİC: The shot-stopper appears to be very close to signing a renewal with the Biscione, but this isn't keeping rumours from bouncing across Turkish media.

FCInterNews.it believes the move is highly unlikely, as negotiations between Handanovic and Inter for the player's renewal are very advanced.

Handanovic çok daha düşük ihtimal diye lanse edilmiş. Mandanda'da Aston Villa'ya 4mio euro civarında gidebilir demişler.

Bunların hepsi dedikodu olmakla birlikte Handanovic okuduğum kadarıyla imkansız duruyor.

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 02:23:16 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Batuhan1903

With both Wojciech Szczesny and Emi Martinez out on loan at Roma and Wolves respectively, it looks unlikely that Arsenal will let their number two goalkeeper go in January. If any deal is reached it looks unlikey that the Gunners would let Ospina go before the Summer.

yabancı kaynaklar da Temmuz'dan önce Ospina olmaz diyor  :by2:
Rüzgar Sağnak Arsenal kaleci alacak diyordu. Yakın arkadaşlar Francis'le (Arsenal Scout Şefi).
https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/672444123958386688
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 02:22:37 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rüzgar Sağnak Arsenal kaleci alacak diyordu. Yakın arkadaşlar Francis'le (Arsenal Scout Şefi).
https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/672444123958386688

İnşallah kaleci alırlar Ospina açığa çıkar orada biz kaparız