Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler bakin ne Buldum
Ergen Gomez ve Beck :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı campeon2015

Kulübün tasarım işleriyle kimler ilgileniyor bilmiyorum ancak acilen değişiklik yapılması lazım.Pazarlanan ürünlerin tasarımı olsun,son çıkan Töre ürünü olsun hepsi vasat.Bu kadar kötü tasarım yapmak ayrı bir marifet olsa gerek.Aynı zamanında Nike'ın teklifini kabul etmemek ve Adidas ile devam etmekte hataydı.Nike ile satışlarda patlama yaşayabilirdik ve daha iyi bir sözleşme ile yola devam edebilirdik.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 23:44:50 campeon2015 ]

Çevrimdışı Kemal

Boyko nun 1 e 1 leri ve Refleksleri iyidir hele bizim kalede çığır açar , hava hakimiyeti oyun motivasyonu da iyidir , tek eksik yani oyuna başlama ve oyun kurma .

Çevrimdışı mellfred

ntvspor'da spor gecesinde douglas ile anlaştığımızı ve 4.5 m euro ödeyeceğimizi söylediler şimdi

Çevrimdışı Doğuhan

@Çağrı kanatlarda Tabelaya 15-20 Gol katkı yapmali en az diyordun sanirim Yaz doneminde

Suana kadar , Q17 : 4 Gol
Kerim : 3 Gol
Olcay : 3 Gol
Tore: 3 Gol

Kanat oyuncularımizn Suana kadarki Tabela katkisini Yeterli buluyormusun :alala:

quaresmanın ts golü ve gomeze verilmemek için ona yazılan golü sil 2 önemli puan değiştiren golü var
kerimin attığı goller hep averaj golleri oldu
olcay mersinde ilk hafta müthis oynadı ama sonucu değiştiren gol bakımından katkısı yok
törenin 3 üde puan getiren goller olduğu için en değerlisi onda buda bu kötü haliyle ne kadar önemli oyuncu olduğunu ve ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyo

Çevrimdışı Çağatay

Biz Douglas a 4.5m vermeden Boyko yu bize vermeyecekler sanırım...
Hayır ikisi de sezon sonuna kadar satin alma opsiyonlu kiralansa bir şey demeyecem ama işte gönül razi olmuyor böyle olunca da...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulübün tasarım işleriyle kimler ilgileniyor bilmiyorum ancak acilen değişiklik yapılması lazım.Pazarlanan ürünlerin tasarımı olsun,son çıkan Töre ürünü olsun hepsi vasat.Bu kadar kötü tasarım yapmak ayrı bir marifet olsa gerek.Aynı zamanında Nike'ın teklifini kabul etmemek ve Adidas ile devam etmekte hataydı.Nike ile satışlarda patlama yaşayabilirdik ve daha iyi bir sözleşme ile yola devam edebilirdik.

şöyle formalara hasret kaldık :)

arkadaşlar douglas silva hayırlı olsun.

Boyko Menajeri:Denys Boyko Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi 3 Ülkeden Teklif Var Turkiye İtalya Rusya Türkiye'den gelen Teklif Üst Düzey Bir takımdan oyuncumda Avrupa'da Oynuyan ve Ligde'de Şampiyonluğa Oynuyan bir takım İstiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bir buçuk yilligina papy kiralanamaz miydi ki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Oo duyumlar başlamış, kahvemi alıp izliyorum  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Ben Sirigu'yu Ospina'yı falan geçtim hiç bir insan evladı bana aynı maliyetlerle Mandanda yerine Boyko'nun alınmasını savunamaz.Bu iş resmen menejer kazığı.

Başkan Orman'ın en çok istediği isim Ospina'ydı.Ancak Arsenal 9 milyon civarı istedi bu paraya mümkün değil.Beşiktaş kiralamak içinde teklif yaptı cevap bekleniyor ancak kiralık olarak da sağlam ücret isterler gibi.Zor
Fırat Günayer

Çevrimdışı Kemal

T shirt olayı saçma olmuş ne yani gs yi yenmek bizim için ekmek gibi şu gibi doğal , akhisar yenin t shirt mi basılıyor aynı şey

Çevrimdışı Batuhan1903

Başkan Orman'ın en çok istediği isim Ospina'ydı.Ancak Arsenal 9 milyon civarı istedi bu paraya mümkün değil.Beşiktaş kiralamak içinde teklif yaptı cevap bekleniyor ancak kiralık olarak da sağlam ücret isterler gibi.Zor
Fırat Günayer
Bademi önemsemeyin gün içinde tüm çıkan transfer haberlerini toplar gece onları yeniymiş gibi anlatır.

Çevrimdışı Deniz

Ospina olmuyorsa Boykoya razıyım ama en kötü boyko olmalı bu isim.
Kaleci geldikten sonra bu takımda en yüksek beklenti olacak isim olacak.Muslera efekti beklenecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bademi önemsemeyin gün içinde tüm çıkan transfer haberlerini toplar gece onları yeniymiş gibi anlatır.

önemseyen yok zaten yalnız ospina'yı bizim başkanın istediğini bende biliyorum :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospina olmuyorsa Boykoya razıyım ama en kötü boyko olmalı bu isim.
Kaleci geldikten sonra bu takımda en yüksek beklenti olacak isim olacak.Muslera efekti beklenecek.
Kafayı sıyırıcam yapmayın lütfen aynı maliyete Mandanda varken Boyko alınmaz.Yine menejer kazığı olacak.

Çevrimdışı Batuhan1903

önemseyen yok zaten yalnız ospina'yı bizim başkanın istediğini bende biliyorum :)
Bende biliyorum başkana yakın falanda değilim biyerde okumuştum belki senin yazında okudum yani bademde bi yerden okuyup akşamları gelip hikaye anlatıyor. :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

badem bi dünya isim attı ortaya hangisi tutarsa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

badem bi dünya isim attı ortaya hangisi tutarsa
ospina zor ama olabilir? Boyko olablilir ama piyasası var
valdes de gelebilir, douglasda olabilir ama papy djibolodjide var
hepsi olabilir  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ospina zor ama olabilir? Boyko olablilir ama piyasası var
valdes de gelebilir, douglasda olabilir ama papy djibolodjide var
hepsi olabilir  :evillol:

10 tane yazarım bende nasılsa birtane tutar :)

Çevrimdışı can1903

10 tane yazarım bende nasılsa birtane tutar :)
fırat ile atış poligonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Şenol hoca sene başında Mandanda'yı istemediği için alınmadı yoksa anlaşılmıştı. Hoca vazgeç şu inadından Mandanda bizim efsanemiz olur.

Çevrimdışı Deniz

Kafayı sıyırıcam yapmayın lütfen aynı maliyete Mandanda varken Boyko alınmaz.Yine menejer kazığı olacak.
Boyko o kadar da kötü bir kaleci değil.
Mandanda da gelebilir ama çıta bunların altına düşmemeli
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba