Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292731 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 19:54:50 atalay ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Benim kaleci adayım da Timo Horn. Yazında yazdım. Fakat mümkün değil.

Gerçekçi hedefler koymak lazım.
Liverpoolun alacağı söyleniyodu jürgen özellikle istiyormuş son zamanlardaki akıma bende katılayım tim horn>>liverpool mignolet>>Beşiktaş :) benim kaleci adayım ısrarla ve ısrarla rene Adler sirugu ve handonoviç kalibresinde bir adam ama takımı hamburg adam napsın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fourfourtwo ne kadar güvenilir Boyko+Douglas 6 M € 3yıl ödemeli anlaşmışız.
Guvenilir kaynak ama anlasma kismi net degil
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batuhan1903

Adamın en iyi videosunda bile istisnasız uzaklaştırdığı her topu rakibinin kucağına atıyor.Böyle bir transfer umarım yapılmaz.Saatli bomba resmen bu adam.

Çevrimdışı Çağrı

BOYKO demişken     http://football24.ua/home/showSingleNews.do?epichnyiy_avtogol_pochti_alya_denis_boyko_zabili_v_kuveyte_video&objectId=286801&lang=ru

Öğlen konuştuğumuz gibi ayakları çok kötü zaten yalnız videolardan biri sanırım 4-5 yıl öncesi Kievdeyken ki o ara çok tecrübesizdi.

Diğerinde ise büyük şanssızlık var adamda ne omuz varmış çarpan top o hızla kaleye gitmiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Ayakları kötü adamı sevmem.

O yüzden Boyko gelmesin. Benim için kaleciliğin %60'ı iyi ayaktır.

O topu ileriye taşıyamıyorsan çok bir anlamı kalmıyor kaleciliğin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı campeon2015

Benim beklentim Sirigu.Yönetim sadece kaleci alarak transferi kapatabilir.Güvenilir kaynaklar Sirigu ve eşinin İstanbul'dan ev baktıklarını söylüyor.Başkan Sprorting maçı sonrası İtalya'ya gitmiş De Jong veya Caceres için olabilir.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 20:21:21 campeon2015 ]

Çevrimdışı atalay

Teknik direktörü efsanevi bir kaleci olan takım kalecisini muhtemelen önüne konanlardan o seçiyordur  :D

Bu konuda tercihi kimseye bırakmayacaktır.

Antrenörlük kariyerinde transfer yoluyla tercih ettiği bir kaleci söyle!

Çevrimdışı Çağrı

Kaleci için ana kıstas hata yapmaması.

Devamında gollük top çıkarması.

Ayak önemli ancak büyük takımlarda ayak kadar önemlisi oyun içi konsantrasyon. Devamlı top gelen kaleci ile 1-2 kontra yiyen kalecinin performansı çok farkeder.

Oliver Kahn'ın en önemli özelliği maçta gelip gelebilecek 1-2 topu çok iyi çıkarmasıydı. Bizim kalemize çok top gelmiyor ama geldiği zaman da sağlam geliyor en önemli nokta bu yüzden konsantrasyon.

Elimizdeki adaylardan en atletik olan Mandanda aslında bizim kalecimiz o. Bireberilerde en iyi olan Ospina. Cepheden ve havadan en iyi olan Boyko. Hepsinde iyi olan Handanovic.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Boyko'nun blokaj sorunu var. Topları havuza, tehlikeli alana tokatlıyor. Ayakları ve oyun kurma becerisi kötü. Atletik değil. Ceza sahasına hakim bi' alan kalecisi değil.

Geçen yıl çok büyük performans gösterdi. Fakat basit hata sayısı da yüksek.

Çevrimdışı ozan062

yanlıs hatırlamıyorsam

senol hocanın jefferson faciası var hatırlatırım o sebeble kaleci işinede el atmaması gerekir sadece gelen kimse onu formda tutsun o bize yeter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

Antrenörlük kariyerinde transfer yoluyla tercih ettiği bir kaleci söyle!

Adama kaleci gerekti mi diye sorsana :D

2009'da geldi Trabzon'a Tolga'dan Onur'a gitti forma ve Onur baya baya kaleci oldu.

2005'te geldiğinde yine Petkovic vardı ki oda iyi kaleciydi.

93'te geldiğinde de Nihat varmış ki o da iyi kaleciydi o döneme göre.

Sanırım bir Jefferson'u aldılar o burada tutmadı sonra Brezilya milli kaleci oldu.

Adamın kaleci ihtiyacı ilk kez bizde oluştu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu Gil çok pahalı bir stoper mi? Bir de bir tane daha isim var dı. Sol ayak. O da fena içime sinmişti. Adını unuttum şuan onu da denesek ya. Gökhan hoca Rhodo'yu getirdi. Tamam Rhodo menajer işi ama o kadar adam var ve senin 8 ayın vardı. Bula bula Douglas Silva mı buldular.

Ne bilim caio gil falan var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Adama kaleci gerekti mi diye sorsana :D

2009'da geldi Trabzon'a Tolga'dan Onur'a gitti forma ve Onur baya baya kaleci oldu.

2005'te geldiğinde yine Petkovic vardı ki oda iyi kaleciydi.

93'te geldiğinde de Nihat varmış ki o da iyi kaleciydi o döneme göre.

Adamın kaleci ihtiyacı ilk kez bizde oluştu.

Onu söylüyorum işte. Pratikte bir tercih yok ortalıkta... Bu arada Şenol Güneş'in kalecilik bilgisini filan sorgulamıyoruz. Elbette kaleci kumaşından anlıyordur.

Çevrimdışı Çağrı

yanlıs hatırlamıyorsam

senol hocanın jefferson faciası var hatırlatırım o sebeble kaleci işinede el atmaması gerekir sadece gelen kimse onu formda tutsun o bize yeter

Facia mı?

O dönem Dünya'nın en potansiyelli 2-3 kalecisinden biriydi o kaleci Ozan.

Buradan ayrıldıktan sonra 22 kez Brezilya milli olmuş adam.

Ki onu da kendi mi aldı bilmiyoruz bakmak gerek ama bulamayız bilgi  sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Facia mı?

O dönem Dünya'nın en potansiyelli 2-3 kalecisinden biriydi o kaleci Ozan.

Buradan ayrıldıktan sonra 22 kez Brezilya milli olmuş adam.

yahu bi git

evet bende hatırlıyorum brezilyalıydı milli takım potansiyelliydi

ama aldıgı kiloları ve yediği golleri ben hatırlıyorum yapma etme

Çevrimdışı Çağrı

yahu bi git

evet bende hatırlıyorum brezilyalıydı milli takım potansiyelliydi

ama aldıgı kiloları ve yediği golleri ben hatırlıyorum yapma etme

Yahu adam ne yapsın? O dönem ben olsam ben de alırdım herkes de alırdı o kaleciyi Dünya'nın gözü üstündeydi çünkü Brezilya liginde inanılmaz iyi sezon geçirmişti.

Baya da iyi para verip aldılar. Adam yönetimi, karakteristik problemler ayrı konudur.

Böyle bakarsan meşhur çöken forvet Adriano'yu alanı da gömersin. Adam Dünya'nın en iyi forvetiyken kendini bitirdi antrenör ne yapsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Her açıdan olabilecek ama henüz tam olmamış kaleci istiyorsak orada Maccabi'de duruyor mutsuz adam.

Predrag Rajkovic. Ama pamuk eller cebe tabi ki minimum 4-5 milyon isterler. Yazın 3 milyon verip almadık adamı.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yahu adam ne yapsın? O dönem ben olsam ben de alırdım herkes de alırdı o kaleciyi Dünya'nın gözü üstündeydi çünkü Brezilya liginde inanılmaz iyi sezon geçirmişti.

Baya da iyi para verip aldılar. Adam yönetimi, karakteristik problemler ayrı konudur.

Böyle bakarsan meşhur çöken forvet Adriano'yu alanı da gömersin. Adam Dünya'nın en iyi forvetiyken kendini bitirdi antrenör ne yapsın.

bari devam eden süreçte onu kullanılabilir halde tutsaydı yapamadı aynı tolgada oldugu gibi ben bu konuda maalesef hocanın etkisini göremiyorum

sadece bu sene sürekli sakatlanmıyordu sürekli mızmızlanmıyordu maç içinde onuda ben antrenman tekniğine değil doktorlara baglıyorum bilmiyorum siz nediyorsunuz

yoksa adam yine aynı tolgaydı gunay da yine aynı adam:) kısa zaman geçti vs demeyin etki etmesi gerektiği süreç cokca vardı hocanın elinde ama olmadı

Çevrimiçi Koa_lAA

şenol güneş işini bilir rahat olunnn...

imkanlar dahilinde en iyi tercihi yapacaktır...

malum para yok... en mantıklı kaleci transferini yapar şenol güneş.. ben rahatım o konuda...