Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7290939 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Ben bu şekilde bir sene yükselmiş fakat mazisinde veya gelecekte umut vermeyen takımın oyuncularını sevmiyorum.

Sürekli başarılı olmuş takım oyuncusu lazım. Her futbolcu bazı dönemlerde iyi performans gösterir fakat sonrası?

Dnipro sadece geçen sene başarı gösterdi lakin geçmişte bir başarısı yok. Hal böyle olunca bu takımın oyuncularını kapışmak saçma geliyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bize çizgi kalecisi lazım değil.

Gözünü seveyim atalay. Kesinlikle Cizgide cok iyi olan bir Kaleci lazim. Diger özellikleri de olmali tabi ama Cizgi de iyi olmasi en önemlisi. Yedigimiz Gollere baktigimiz zaman cok net görebiliyoruz bunu.

Çevrimdışı Kadir G.

Pektemek'e yüklenen çok olunca hemen sıvamaya başlamışlar. Atiba'nın 1.5 katı para alıyor bırak onun kadar faydalı olmayı oynadığı zaman zararı dokunuyor.

Aldığı 1.5 milyonla mandıra işine girsek ondan fazla kâr ederiz.

Çevrimdışı atalay

Gözünü seveyim atalay. Kesinlikle Cizgide cok iyi olan bir Kaleci lazim. Diger özellikleri de olmali tabi ama Cizgi de iyi olmasi en önemlisi. Yedigimiz Gollere baktigimiz zaman cok net görebiliyoruz bunu.

Tam tersi. Diğer özellikler iyi olmalı 1v1 becerisi, yer tutuşu gibi. Elbette çizgi üzerinde, altı pasta iyi olacak. Lakin ceza sahasına hakim olmalı. Ayakları ve oyun kurma becerisi iyi olmalı.

Çevrimdışı OrhanAker

Ntvspor douglas 4.5 milyon demis yuh harbi acayip kazik yemis oluruz.o paraya sene sonu gelecek balantaya raziyim.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

Pektemek'e yüklenen çok olunca hemen sıvamaya başlamışlar. Atiba'nın 1.5 katı para alıyor bırak onun kadar faydalı olmayı oynadığı zaman zararı dokunuyor.

Aldığı 1.5 milyonla mandıra işine girsek ondan fazla kâr ederiz.
https://twitter.com/yagiz1903/status/677862318407946241
Anlaşılan Pektemeği göndermeyecekler yine onun yolunu yapıyorlar.Taraftar boşuna forma alıyor alışveriş yapıyor senede 200 bin forma satılsa anca Pektemeğin maaşı ediyor. :s20: :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

Ntvspor douglas 4.5 milyon demis yuh harbi acayip kazik yemis oluruz.o paraya sene sonu gelecek balantaya raziyim.

O paraya devre arası Caceres,Balanta,Papy alınabilir.Ayrıca Nkalou 'ya sene sonu 4.5 milyon euro imzalama parası verip iknada edebilirsin.

Çevrimdışı GÖRKEM

Tam tersi. Diğer özellikler iyi olmalı 1v1 becerisi, yer tutuşu gibi. Elbette çizgi üzerinde, altı pasta iyi olacak. Lakin ceza sahasına hakim olmalı. Ayakları ve oyun kurma becerisi iyi olmalı.

1e1 ve Cizgi Üzeri iyi olmali. Yer tutusu zaten bunlara dahil. Ceza Sahasi Hakimiyeti de önemli. Ayaklari cok iyi olsa da güzel olur tabi ama olmazsa olmaz diyecegimiz bir sey degil bu.

Çevrimdışı Kemal

Boykoyu beğenmeyen arkadaşlar umarım farkındalardır kalemizi Tolga koruyor daha doğrusu koruyamıyor ve bize Sirigu Ospina falan alamayacakları için gittide Deportivo nun sakat kalecisine doğru kayacaz.

Çevrimiçi mayguntr

Gomezi nerdeyse bedava,Ba'yı 7 ye almış bir adam stopere 4.5 verir mi sizce  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aranan tarzda stoper ve kaleci bonservisle alınamıyorsa kiralık seçeneklerine bakılmalı. Kulübün parası en iyi şekilde değerlendirilmeli , verdiğin para için en iyi performans alınmalı oyuncudan .  Boyko ve Douglas bu tanıma uymuyor maalesef.

Çevrimdışı ozan062

Stoper meselesi içinde. Ersan - Rhodolfo tandemi epey uyumlu.

Bu ikiliyi bozmak mantıklı değil. O mevkinin Back up oyuncuları yok. Sağ/Sol stoper oynayabilecek sürekli vurguladığım tarife uygun bir isim gerek. Silva o tarife pek uygun değil.

malum  iki kulvara dustukj sanırım oraya oyuncu alınmaz pedrolar milolar hatta tosicle devam edilir yani sadece kaleci transfer edilir

bari iyi para verip alalımda düzgün bir kaleci kafamız rahat olsun
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Bizim çizgide golleri yememiz çizgiden çıkmayan bir kalecimiz olduğu içindi.
yoksa o gelen topların çoğunu önde keser ortalama bir kaleci adam önündeki iki metreye düşen topa bile çıkmıyordu.
biz defans yapan bir takım değilizki çizgi kalecisi lazım olsun biz ya kontra yeriz ya duran top yada yan top bize karşı karşıyada
çevik bir kaleci olsun bu bile gol oranını yarı yarıya düşürür.

Çevrimdışı ozan062

Emin ol Fm'nin Scoutları bizimkilerden iyidir.

en azından baskan fikret ormandan daha iyi gözlemleri vardır o konuda suphesiz aynı fikirdeyizdir:))

Çevrimdışı Batuhan1903

en azından baskan fikret ormandan daha iyi gözlemleri vardır o konuda suphesiz aynı fikirdeyizdir:))
Fikret Demirer :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Boykoyu beğenmeyen arkadaşlar umarım farkındalardır kalemizi Tolga koruyor daha doğrusu koruyamıyor ve bize Sirigu Ospina falan alamayacakları için gittide Deportivo nun sakat kalecisine doğru kayacaz.

iyide hocam uzun yıllar tekrar takviye yapılmıcak o sebeble musleranın altı değil üstü lazım bize ama bana gore bu cocuk musleraya yaklasamaz ki musleranın gsye gelmeden onceki kariyeride vardı yani uzun yıllardır piyasa yapmıs adam almak lazım boyle yeni kalecilerle işimiz yok

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sinirli birine benziyor ben volkan demirele benzettim vücut yapısı , hareketleri,psikopat oluşunu filan psikopat olması bence iyi lig'de yıllardır böyle adamlar tutuyor lig için yeterli mi görücez, douglas'a hiç güvenmiyorum Ts filan alsa keşke ne gerek var böyle adama tecrübeli bir stoper alınabilir aslında şampiyonluk yarışında ihtiyacımız var

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Fikret Demirer :evillol:

o ayrı oda var tabii:)  ama maça izlemeye giden bizimki :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Tolga yok artık unutun onu :D benim bildiğim sıralama ospina mandanda boyko
ama duyduğumda şenol hocanın birinci tercihi boyko muş yönetiminde ospina Şenol güneş kaleciden anlar
o nedenle yapılacak kaleci transferine saygıyla bakmak gerekiyor.

Çevrimdışı serdart

ben boyko ve douglas konusunda şoru işaretliyim. aynı ücrete daha iyileri olabilir. boyko nun en iyi kurtarışları diye verilen youtube videosunda top nedense hep boykonun orasına burasına çarpıyor. ben de tolgayı muhteşem bi kaleci gibi gösterebilirim bi video ile. boyko bence yanlış seçim. handanovic, sirigu nun altında kalıyor. bırak muslerayı volkan dan iyi olacağını zaten hiç sanmıyorum.

Çevrimdışı ozan062

Tolga yok artık unutun onu :D benim bildiğim sıralama ospina mandanda boyko
ama duyduğumda şenol hocanın birinci tercihi boyko muş yönetiminde ospina Şenol güneş kaleciden anlar
o nedenle yapılacak kaleci transferine saygıyla bakmak gerekiyor.

artı yabancı transferlerinde cok nadir tutturdugunuda soyleyelim kariyerinde maalesef o konuda ben cok soru isaretli bakıyorum kaleci bile olsa cnk

o sisman f yada j ile baslayan bir kalecileri vardı tsdeyken brezilyalı hatırlayın orda agır cuvallamıstı ordan bir tecrübe olmalı

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim yönetim yine taktik yapıyor herhalde douglas'a 4.5 milyon € hayatta vermez yönetim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1e1 ve Cizgi Üzeri iyi olmali. Yer tutusu zaten bunlara dahil. Ceza Sahasi Hakimiyeti de önemli. Ayaklari cok iyi olsa da güzel olur tabi ama olmazsa olmaz diyecegimiz bir sey degil bu.
ayağı iyi olmasını geçtim geri pas ve degajı iyi olsa bana yeter :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim çizgide golleri yememiz çizgiden çıkmayan bir kalecimiz olduğu içindi.
yoksa o gelen topların çoğunu önde keser ortalama bir kaleci adam önündeki iki metreye düşen topa bile çıkmıyordu.
biz defans yapan bir takım değilizki çizgi kalecisi lazım olsun biz ya kontra yeriz ya duran top yada yan top bize karşı karşıyada
çevik bir kaleci olsun bu bile gol oranını yarı yarıya düşürür.

Ikisi de olacak diyorum bende zaten. Kesebilecegini kesecek. Yalniz bir cok Golü cikma imkani olmayan Pozisyonlarda yedik. Örnek mi? Kasimpasa Macindaki ilk 2 Gol. Akhisar Macindaki ikinci Gol ve Sporting Macindaki ikinci Gol.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 17:41:39 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim yönetim yine taktik yapıyor herhalde douglas'a 4.5 milyon € hayatta vermez yönetim :)
bence ikisini alırız o fiyata :kop