Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291236 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

dnipro kampanya yapıyor anlaşılan
1 tane boyko alırsan 1 adet douglas hediye
sadece boyko yu vermiyorlar
oldu olacak koli bandıyla yapıştırıp verin :akuma:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son 2 maçtır takım savunması adına sezon başındaki halimize nazaran gelişme kaydettik. Daha çok pres yapıp daha çok mücadele ediyoruz. İyi bir kaleci ile maç başına yediğimiz gol oranı da düşer.
atalayın dediği alan oyununu daha iyi oynamaya başladık ve ciddi anlamda az pozisyon vermeye başladık

Çevrimdışı Çağatay

şu douglas bizde ersanı kesemez ki
ama boyko bizdeki tüm kalecilerden iyi olduğu için bir nebze kabul edilebilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir ben mi istemiyorum bu Douglas'ı?

Isınamadım bu adama. Kim gelirse gelsin başarılı olacak ama bu adam patlayacak gibi bi his var içimde.
bende istemiyorum 1 2 tık iyi olması koşuluyla ersan tipi stoper istiyorum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Benim hiç içime sinmedi bu isimler. Umarım hedef şaşırtıyorlardır. Bir yandan umutluyum çünkü başkan ipucu dahi vermiyor saklıyor. Mesele aynı isimler üzerinde döndüğü için de çok isim attılar ortaya.

Çevrimdışı GÖRKEM

Eğer kalemizde ortalama kaleci olsaydı bu sene şu ana kadar yediğimiz gol
6-7 geçmezdi. Yenen gollere baksana yenecek gol değil tolgada ayak yok sadece orta açmayla
ilgili değil top tutarkende ayaklarını kullanmıyor ayağının dibinden geçen topa atlıyor. Birde
top kaleye girdikten sonra atlıyordu. toplarada çıkarken elini kaldırıp gözünü kapatıp çıkıyor
herhalde çünkü vuramazsa topu kaybediyor etrafında top arıyordu :D
Biz zaten pozisyon vermiyoruz bir kaleci gelsin yenilmesi çok güç bir takım oluruz.

Söyle söyleyelim: Cok iyi bir Kalecimiz olsaydi 6-7 Golden fazla yemeyebilirdik.

Tolga Akhisar Macina kadar cok fazla net Hata yapmasa da tutulabilecek bir Kac Topu tutamadi.

Bire Bir de kötü. Yan Toplarda kötü. Savunma arkasina atilan toplarda kötü. Uzaktan sutlarda da iyi degil.

Ben bu Sezon idare edebilir bizi diye düsünüyordum ama Sporting Maci ile son Sansini yitirdi. Yaptiklari inanilmazdi. Resmen Maci bizden alip onlara verdi. O Golleri Günay bile olsa kesinlikle yemezdi. Artik Kaleci Transferi sart oldu ama alacaksak önümüzdeki yillarda Kafamizin rahat olacagi bir Kaleci almaliyiz. Su anki Oyun Anlayisimizla Yan Toplarda cok Pozisyon vermiyoruz. Yani cok uzun Boylu Kaleci alinmasa daha iyi olur diye düsünüyorum cünkü cok uzun Boylu olmanin da dezavantajlari var. Bize daha cok refleksleriyle Cizgide cok iyi olan ve Savunma arkasina atilan Toplari hizli bir Libero gibi toplayan Kaleci lazim.

Çevrimdışı Serdkar

Tolga yüzunden iki gere pes pese Avrupadan elendik ...Sirf bu iki Macda zarar en azindan 3-4 M € ....
Herkesin cok övdü Muslera bile Süperligde hatali gol yedi ..O Kabul ama Muslera 100% Gollerde kurtariyor...Defansin arkasina atilan toplarda Tolga gibi uymuyor...Tolga ayaki ile tutulacak toplari eleriyle kurtmaya calisiyor ve Sporting Ruizden yedigi golde gibi sonuc cikiyor...
Bir Kaleci birde topu Oyuna iyi sokabilmesi lazim...
Günay bu bakimdan bir iki Level daha iyi Tolgadan...Günay o kadar sans verilseydi keske..Ama Senol Hoca tek hatasi bence Manevi Ogluna fazla güvendi

Google da Денис Бойко yazarak aratın çıkan videoları izleyin defoları öyle görürsünüz  :D
örnek bir tane koyabilir misiniz?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Bize çizgi kalecisi lazım değil.

Çevrimdışı Çağatay

oyun dısındaki defosu

bu ve benzeri hareketleri özellikle derbilerde yaparsa gözünün yaşına bakmazlar burda

çare: öfke kontrolü

Çevrimdışı Kadir G.

oyun dısındaki defosu

Bize bunlar lazım değil. Rakibi kıvrandıracak oyuncu lazım o da oyunuyla. Oğuzhan gibi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu Boykoyu bir tek ben beğenmiyorum galiba
Bende beğenmiyorum en son seçenek olmalı Boyko aynı şekilde Douglas ta.

Handanovic>Sirigu>Ospina>Mandanda>Boyko

Nkalou>Caceres>Balanta>Papy>Douglas

Çevrimdışı atalay

Kalecileri değerlendirmem istenmiş. Fakat bahsi geçen isimleri 1-2 kez yazdım zaten.

Boyko'nun pik yaptığı tek bir sezonu var. Avrupa maçlarını izledim. Benim fikrim olumsuz. 

Çevrimdışı Batuhan1903

dnipro takımı iyi defans yaptığı için bu kadar az yemiş yoksa gsye koysan 30 maçta 45-50 gol yer en az.  :icool:
Gs'de 120 gol yer. Malum 4 rakamını severler. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Stoper meselesi içinde. Ersan - Rhodolfo tandemi epey uyumlu.

Bu ikiliyi bozmak mantıklı değil. O mevkinin Back up oyuncuları yok. Sağ/Sol stoper oynayabilecek sürekli vurguladığım tarife uygun bir isim gerek. Silva o tarife pek uygun değil.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 16:46:52 atalay ]

Çevrimdışı Batuhan1903

4.5 milyona Balanta'yı alırsın Zapata'yı alırsın Caceres'i alırsın Toloi'yi alırsın nedir bu Douglas ısrarı bir türlü çözemedim
Kesinlikle katılıyorum Douglas'ın Fm profilleri rezalet bununla kesin yargıya tabi varılmaz ama en azından birazcık yol gösterir oyuncuyu tanımlamak için.

Çevrimdışı Serdkar

Kesinlikle katılıyorum Douglas'ın Fm profilleri rezalet bununla kesin yargıya tabi varılmaz ama en azından birazcık yol gösterir oyuncuyu tanımlamak için.

FM Profiline göre oyuncumu alalim !!

Çevrimdışı atalay

Asıl mesele şudur. Kalecileri kim izliyor? Zira Kaleci kumaşından anlamak farklı bir meziyettir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dniprolu ne tandem Douglas ne de kaleci Boyko , Beşiktaş'ın sistemine uyacak oyuncu profilinde. Her ikisi de takım boyu uzun defansif oyun anlayışını benimseyen bir takımda daha ideal bir oyun sergiler.
Beşiktaş'a oyuncu transfer ederken sadece oyuncunun kalitesi büyük takımda oynayacak mentalitede olmasına değil aynı zamanda sistemine uyacak oyuncu olmasına da özen gösteriyorlardır muhtemelen. Bu oyuncular kamuoyunu oyalamak için öne sürülüyor olabilir.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/yagiz1903/status/677861809257320448
Eyvah algı operasyonu yapıyorlar.Demekki stoper almayabilir yönetim :s20: :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

FM Profiline göre oyuncumu alalim !!
Emin ol Fm'nin Scoutları bizimkilerden iyidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Sirigu Handan ospina gibi diğer adı geçen kalecileri alabileceğimizi düşünmüyorum o yüzden boyko iyi seçim olacaktır Tolga'dan sonra neuer gibi gelecek herkese