Eğer kalemizde ortalama kaleci olsaydı bu sene şu ana kadar yediğimiz gol
6-7 geçmezdi. Yenen gollere baksana yenecek gol değil tolgada ayak yok sadece orta açmayla
ilgili değil top tutarkende ayaklarını kullanmıyor ayağının dibinden geçen topa atlıyor. Birde
top kaleye girdikten sonra atlıyordu. toplarada çıkarken elini kaldırıp gözünü kapatıp çıkıyor
herhalde çünkü vuramazsa topu kaybediyor etrafında top arıyordu 
Biz zaten pozisyon vermiyoruz bir kaleci gelsin yenilmesi çok güç bir takım oluruz.
Söyle söyleyelim: Cok iyi bir Kalecimiz olsaydi 6-7 Golden fazla yemeyebilirdik.
Tolga Akhisar Macina kadar cok fazla net Hata yapmasa da tutulabilecek bir Kac Topu tutamadi.
Bire Bir de kötü. Yan Toplarda kötü. Savunma arkasina atilan toplarda kötü. Uzaktan sutlarda da iyi degil.
Ben bu Sezon idare edebilir bizi diye düsünüyordum ama Sporting Maci ile son Sansini yitirdi. Yaptiklari inanilmazdi. Resmen Maci bizden alip onlara verdi. O Golleri Günay bile olsa kesinlikle yemezdi. Artik Kaleci Transferi sart oldu ama alacaksak önümüzdeki yillarda Kafamizin rahat olacagi bir Kaleci almaliyiz. Su anki Oyun Anlayisimizla Yan Toplarda cok Pozisyon vermiyoruz. Yani cok uzun Boylu Kaleci alinmasa daha iyi olur diye düsünüyorum cünkü cok uzun Boylu olmanin da dezavantajlari var. Bize daha cok refleksleriyle Cizgide cok iyi olan ve Savunma arkasina atilan Toplari hizli bir Libero gibi toplayan Kaleci lazim.