Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288070 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Eslem'in önemli bir meziyeti var. Sırtı dönük gayet iyi oynayabiliyor. Kiralanmalı..

Çevrimdışı Mehmet57

Mustafa Pektemek ve kadroya giremeyen stopperlerden biri Ndiaye transferinde kullanilsa guzel olur.

Çevrimdışı TØLGA

Epey yakından takip ediyorum.  :eyes

Potansiyel aralığı çok yüksek. Leverkusen de istiyor.
avrupadan istiyorlarsa önü açılmalı Türkiye'de bir takımda oynuyacaksa bu takım da biz olmalıyız

gençlere verilen değerden dolayı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Altınordu çok değişik bir başkana sahip. Vermem diyorsa gerçekten vermez.

sezon sonu gelirseniz öncelik sizin de demiş
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı beyin Olmaz dedigi 3 gun yaşamıyor

Sezon basindan beri Ben bu Çocuk olur dedikce O Olmaz dedi

Sonuc Kerim Her hafta SHOW yapmaya basladi..

@Çağrı Ospina ve Sirigu Gelmez desene bisey deniycem :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cenk :bawling: :bawling:

felaket olmuş üzüldüm cengoya geçen sene attığı gol sayısını şimdiden yakaladı ama kafası mahvolmuş

felaket olmuş üzüldüm cengoya geçen sene attığı gol sayısını şimdiden yakaladı ama kafası mahvolmuş
Cenkin Ne kadar iyi ve kaliteli bir futbolcu olduğunu ve nasil bir Beşiktaş li oldugunu hepimiz biliyoruz.
Rvp den , Fernandao dan , Burak ve Poldiden fazla Golu var bu sezon ustelik yedek forvet olmasina ragmen..
Nazar Degdi Tosunumuza..

Bana Gore Bu Ülkenin tartismasiz en iyi yerli forveti yine Gol vuruşu ve bitiricilik olarak da bu ligin en iyilerinden..

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenkin Ne kadar iyi ve kaliteli bir futbolcu olduğunu ve nasil bir Beşiktaş li oldugunu hepimiz biliyoruz.
Rvp den , Fernandao dan , Burak ve Poldiden fazla Golu var bu sezon ustelik yedek forvet olmasina ragmen..
Nazar Degdi Tosunumuza..

Bana Gore Bu Ülkenin tartismasiz en iyi yerli forveti yine Gol vuruşu ve bitiricilik olarak da bu ligin en iyilerinden..

çok yavaş kalıyor yalnız forvet dediğin hızlı olur gomez bile o vücut ağırlığına rağmen çabuk hızlanabiliyor.

Cenk dün o kadar yavaş kaldı ki ayağı takıldı sonunda çime daha önceki maçta çok yavaş kalmıştı rakip gelip top'una dokunmuştu.

Çevrimdışı ahmetx

Cenk Tosun yavaş bir forvet , Tanju Çolak gibi yavaş olmasına rağmen gol pozisyonunda patlama yapıp hızlanamıyorda ama sakin kalabilmeyi, topa vurmasını , pozisyon almasını ve yardımlaşmayı biliyor bizde en fazla 2. forvet olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Cenk Tosun yavaş bir forvet , Tanju Çolak gibi yavaş olmasına rağmen gol pozisyonunda patlama yapıp hızlanamıyorda ama sakin kalabilmeyi, topa vurmasını , pozisyon almasını ve yardımlaşmayı biliyor bizde en fazla 2. forvet olabilir.

aslında genç siyahi atletik bir forvet alırsak gelişmeye açık cenk tosun 2.ci forvet bile olamaz en fazla 3.cü olur.

aslında genç siyahi atletik bir forvet alırsak gelişmeye açık cenk tosun 2.ci forvet bile olamaz en fazla 3.cü olur.

Gollerde son vuruşlarına bakarsanız acayip zor golleri basite çevirdiği oluyor. 10-15 dk oynayınca kendi hücum karakterini ortaya koyamaması abes değil ama adam zaten şimdiden geçen seneki gol sayısını yakalamış, ortaya bir şey koyamadı da denilemez. Cenk'in puan getiren maçı kurtaran yeterince golü yok, geçen sezon çok önemli bir golü vardı. Genelde öndeyken 2., 3., 4. 5.'yi atıyor. Yedek forvet olduğu için anormal gelmiyor. Antepte 10.000dk forma giyerken bizde daha 2000 dkyı bulamadı. Bu sezon ligde 360dk forma giymiş, daha fazla süre aldıkça hepimizi memnun eder.

Gollerde son vuruşlarına bakarsanız acayip zor golleri basite çevirdiği oluyor. 10-15 dk oynayınca kendi hücum karakterini ortaya koyamaması abes değil ama adam zaten şimdiden geçen seneki gol sayısını yakalamış, ortaya bir şey koyamadı da denilemez. Cenk'in puan getiren maçı kurtaran yeterince golü yok, geçen sezon çok önemli bir golü vardı. Genelde öndeyken 2., 3., 4. 5.'yi atıyor. Yedek forvet olduğu için anormal gelmiyor. Antepte 10.000dk forma giyerken bizde daha 2000 dkyı bulamadı. Bu sezon ligde 360dk forma giymiş, daha fazla süre aldıkça hepimizi memnun eder.

acayip zor golleri basite çevirdiği oluyor.Basit golleri atamadığıda oluyor :) Geçen sene bilic şans vermiyordu ki şenol hoca ile o şansı buluyor cenk tosun.Ben asla kötü oyuncu demiyorum zaten cenk tosuna ama yavaş.Ama cenk bizim ilk 11'i mizde olamaz yedek olarak iş yapar.

Çevrimdışı Serdkar

ÖZEL HABER

Ara transfer döneminde bir kaleci, bir de stoper takviyesiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, ilk icraatlarını gerçekleştirmek üzere…

Siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan Dnipro’nun kalecisi Boyko ve tecrübeli stoperi Douglas Silva’nın transferi için Ukrayna ekibiyle anlaşma sağladı.

İki oyuncu için Dnipro’ya 6 milyon Euro ödeyecek olan Beşiktaş, bu parayı 3 yıl vadeli olarak ödeyecek.

http://fourfourtwo.com.tr/2015/12/18/besiktas-boyko-ve-douglasi-bitirdi/

ÖZEL HABER

Ara transfer döneminde bir kaleci, bir de stoper takviyesiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, ilk icraatlarını gerçekleştirmek üzere…

Siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayan Dnipro’nun kalecisi Boyko ve tecrübeli stoperi Douglas Silva’nın transferi için Ukrayna ekibiyle anlaşma sağladı.

İki oyuncu için Dnipro’ya 6 milyon Euro ödeyecek olan Beşiktaş, bu parayı 3 yıl vadeli olarak ödeyecek.

http://fourfourtwo.com.tr/2015/12/18/besiktas-boyko-ve-douglasi-bitirdi/

boyko çok iyide douglas tartışılır :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oha. :nerd:

Cenk'in bitiriciliği gün geçtikçe gelişiyor bunu görmüyor musunuz? Chicharito, Soriano falan gelmeyecekse bu takımın 2. forveti daima Cenk'tir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Oha. :nerd:

Cenk'in bitiriciliği gün geçtikçe gelişiyor bunu görmüyor musunuz? Chicharito, Soriano falan gelmeyecekse bu takımın 2. forveti daima Cenk'tir.

yav bitiricilik diyorsunuz ben ona laf mı ediyorum :)

Yavaş diyorum yavaş :)

Abartma
Rvp , Fernandao , Gomezde yavas Forvetler ona bakarsan

Ne yani yavas forvetler , Hizli forvetlerden daha mi az is yapıyor??

Onemli olan bitiricilik , Zeka ve Son vurus yetenegi , Bunlarda Cenkte var

Burak mesela Hizli forvet her topa kaçıyor savunma arkasina ama Zeka ve Son vurus yok adamda..
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 11:04:04 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı talha

Boyko da Douglas ta işimizi görür

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Dünkü maçı izlemedim de bunun dışında yavaş olması gözüme çarpmadı açıkçası. Bu sezon özelinde aceleciliği, bazen kararsızlığı, son tercihleri, aceleciliği dolayısıyla son vuruşları beklediğimden kötüydü. Bunlar da aldığı sürenin kısıtlılığından diye düşünüyorum. Hızla ilgili pek kötü görmüyorum. Bilmiyorum daha dikkatli izleyen arkadaşlar varsa Cenk'in hızı nasıl bunu yazsalar daha doğru olur :)

Dünkü maçı izlemedim de bunun dışında yavaş olması gözüme çarpmadı açıkçası. Bu sezon özelinde aceleciliği, bazen kararsızlığı, son tercihleri, aceleciliği dolayısıyla son vuruşları beklediğimden kötüydü. Bunlar da aldığı sürenin kısıtlılığından diye düşünüyorum. Hızla ilgili pek kötü görmüyorum. Bilmiyorum daha dikkatli izleyen arkadaşlar varsa Cenk'in hızı nasıl bunu yazsalar daha doğru olur :)
Cok da yavas degil orta Seviye diyelim biz ona
Ne hizli nede yavaş yani..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uçmasına gerek yok.

Bizim oynadığımız oyunda hızlı bir forvete ihtiyaç yok ki zaten :) Kanatlarımız hızlı, forvetlerimizin bitiriciliği sağlam, orta sahalarımız yaratıcı.

Oyunu rakip alanda oynuyoruz. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı beyin Olmaz dedigi 3 gun yaşamıyor

Sezon basindan beri Ben bu Çocuk olur dedikce O Olmaz dedi

Sonuc Kerim Her hafta SHOW yapmaya basladi..

@Çağrı Ospina ve Sirigu Gelmez desene bisey deniycem :D
Kerim şov mu yapıyor :o_o:

Kerim şov mu yapıyor :o_o:
Yapmiyor mu :money:

Daha ne yapsin sizi memnun etmek icin :alala:

Dun attigi Golu Olcay 40 firin ekmek yese atamaz :tabe: