Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287626 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Vedat muriç

Giresunspor. Arnavut asıllı Türk vatandaşı , yaş 21..

Şu anda liglerden alınacak tek santrafor.
Evet ben de onu beğeniyorum.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Sanmıyorum ama Pektemek gidecekse yerine biri şart.

Genç bir oyuncu olabilir.
kupa ile lig var gerek var mı?

sene sonu bakarız  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

kupa ile lig var gerek var mı?

sene sonu bakarız  :ok:
Sakatlık ya da ceza durumlarında yedek kulübesinde bir forvetin olması şart bence.

Fb zaman zaman bunun sıkıntısını yaşadı.

Çevrimdışı xenos

Başkan 2 Ocak'ta takım toplanıyor o zamana kadar kaleciyi getirmemiz gerek demiş 2 haftada sonuçlanacak gibi konuşmuş bakalım neler olacak.

@Çağrı iddia da olsa sanki Boyko ve Douglas olacakmış gibi, 6-7 M € ikisi olur mu dersin ?.

http://twitter.com/FutbolUkraine/status/677516572081176576

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı iddia da olsa sanki Boyko ve Douglas olacakmış gibi, 6-7 M € ikisi olur mu dersin ?.

Olabilir. Boyko bence iyi de olur ama Douglas'ı istemiyorum. Daha iyisi olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Mou Chelsea'den gittigine göre hazir ortalik yangin yeriyken simdi papy ye cökebiliriz
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 21:21:02 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende dun aynisini yazdim 6-7 milyona ikisini alabilir miyiz diye
Ama adamlar sadece Douglasa 6 milyon istiyor
En az 4-5 milyonda Boykoya isterler..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kerim ne Gol atti be kardesim

Hep soyluyorum su Cocuga daha fazla sans vermek lazim..

Son 10 dakika degilde Gs macindaki gibi son 30 -35 dakika oynatmak lazim..
Oynadikca gelisir , Acilir , Zaten bunun sinyallerini veriyor..

Bilic donemine gore daha fazla sans buluyor suan buda performansina yansiyor zaten..

Çevrimdışı Deniz

Pektemekin devre arasi kesinlikle ayrilmasi lazim.baktik olmuyor masaya oturup tazminat vererek sozlesmesini fesh etmek lazim.

Genc bir forvet ile anlasip uygun fiyata daha cok verim almaliyiz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'la bir telefon görüşmesinde futbolcuları Çağlar Söyüncü ile ilgili olarak Orman'a "Bizim çocuklarımızla bir yeminimiz var. En az 1 sezon Altınordu A Takım forması giymeden bir yere gitmek yok. İnşallah sezon sonu görüşürüz" dediğini bildirdi.
Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 11 Kasım Çarşamba günü kendisini aradığını ve Altınordu'da yapılan çalışmalarla ilgili tebrik ettiğini belirterek, "Çağlar Söyüncü konusu gündeme gelince ben, 'Bizim çocuklarımızla bir yeminimiz var. En az 1 sezon Altınordu A Takım forması giymeden bir yere gitmek yok. İnşallah sezon sonu görüşürüz' dedim. Bu sistemi kurallar ve ilkelerle yönetmezsek un ufak edileceğimizi de vurguladım. Bunun üzerine Şenol hocanın Çağlar'ı oynatmak istediğini, dışarıda ise 'biz bu işi bitiririz' şeklinde konuşanların olduğunu belirtince, yeminimizin bir misyonunun, büyük bir çabanın karşılığı olduğunun altını çizip, dışarıda konuşulanların ise geçersiz olduğunu bildirdim.

Bunu saygıyla karşıladı ve sezon sonu Beşiktaş Kulübü'ne öncelik tanınmasını istedi, kabul ettim. Yapılan tüm görüşme bundan ibarettir" diye konuştu.

Çevrimdışı AmaralGürses

Goteborg'dayken begenirdim Mervan Celik'i, Besiktas'a gelsin isterdim ama patlamayi yapamadi bir turlu. Fark etmemisim Akhisar'in aldigini..

Çevrimdışı TØLGA

Goteborg'dayken begenirdim Mervan Celik'i, Besiktas'a gelsin isterdim ama patlamayi yapamadi bir turlu. Fark etmemisim Akhisar'in aldigini..
gençlerbirliğinden geldi zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Cenk tosunun morali acayip bozuktur adam 1 yıldır saç ektirme işiyle uğraşıyor kafasını yardılar boydan boya resmen

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Kadro derinliğinde de kimi değişikliklere ihtiyacımız olduğu görünüyor. Demoralize yedeklere sahip olmaktansa potansiyelli, alacağı süreyi kovalayan oyuncuların alternatif olması çok daha iyi bir kadro planlaması demek. Bizim için bu tam anlamıyla söylenemez. Hazır yabancı sınırı gibi bir sorunumuz da yokken maliyeti problemi yaratmayacak hatta yıllık ücrette kar edebileceğimiz değişiklikler yapmalıyız. Devre arası bunun için iyi bir zaman olmayabilir. İki transfere odaklanılacaktır. Ancak, şimdiden yaz dönemi için kimi planlamalara girişilmeli.

Franco, Pektemek ve Motta mental açıdan kopmuşlar. Yedekte durmalarının da bir anlamı yok. Geçen sene maç ritmi yakalayıp iyi görüntü çizen Serdar Kurtuluş iyice hantallaşmış. Kadrodaki yerini genç bir oyuncu almalı. Bu mevkilere sözü geçen oyunculardan daha umut veren ve daha az yıllık ücret alan takviyeler gayet mümkün.

Günay, Milosevic, Kerim olumlu örnekler bu konuda.

Bu arada sözü geçen Vedat Muriqi'yi memleket takımında oynuyor olması dolayısıyla iki senedir izliyorum. Bu sene büyük çıkış yakaladı. Süper Ligde oynayacak yetenekleri var ancak mental açıdan oyun bilgisi vs yetersiz. Fiziği ve boyuna karşın hareketli olması PTT savunmacılarına karşı büyük fark yaratıyor. Fakat örnek verecek olursam Sivas ve Mersin'de izlediğiniz Ricardo Pedriel'de yıllar önce Giresunspor'daydı ve çok daha potansiyelli görünüyordu. Oyuncu tipi olarak benzemeseler de en fazla o seviyeleri göreceğini sanıyorum.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 00:34:14 worns ]

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı şöyle ortaya bir bomba bıraksan da buralar bir hareketlense :D

Çevrimdışı Deniz

Cenk tosunun morali acayip bozuktur adam 1 yıldır saç ektirme işiyle uğraşıyor kafasını yardılar boydan boya resmen
Ben de onu dusundum adamin o kadar ugrasi bosa gitti..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

kökü onda be abi gene çıkar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@atalay sen altınorduyu takip ediyordun galiba

çağlar hakkında ki fikrin nedir?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

@atalay sen altınorduyu takip ediyordun galiba

çağlar hakkında ki fikrin nedir?
@atalay bu altinordu dan caglar  transferi  hakkinda bi bilgin varmi  :naughty: :naughty:

Epey yakından takip ediyorum.  :eyes

Potansiyel aralığı çok yüksek. Leverkusen de istiyor.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 01:47:22 atalay ]

Çevrimdışı Tolga