Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287637 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TALAT

kimse linc etmeden soyle bir fikrim var. handanovice ne kadar ffp limitiz varsa bonservis olarak teklif edelim. sanirim 11m euro gibi bir limitti. bildigim kadari ile interde ffp kiskacinda. boyle bir paraya hayir diyemezler. kendisine de 2,5-3m euro teklif edelim. dusununce olmucak sey degil ☺☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı LuceGel

Beyler duyumcu moduna girmek istemiyorum ama paylaşayım istedim.
Sivas ciddi şekilde Pektemek'i istiyormuş. Samimi bi arkadaşın babası Sivasspor'da antrenör bugün o patlattı bana da bombayı. Pektemek'le Nakoulma'yı alcaklar büyük ölçude anlaşılmış dedi. Kira bonservis sordum bonservisle dedi bizimki için bakalım hayırlısı olsun :)

Ikinci olarak fikstürümüzü çıkardım. Önümüzdeki 19 maçın 13'ünde Istanbul'dayız 6 maçta şehir değiştireceğiz sadece. Dar rotasyonda büyük avantajımıza olacak :)
Pektemek Sivasta iş yapar ben olsam sivasa bitimi vermem küme düşsünler,bize karşı herzaman düşman bir camia hakettiğini almalı.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 17:01:07 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pektemek Sivasta iş yapar ben olsam sivasa bitimi vermem küme düşsünler,bize karşı herzaman düşman bir camia hakettiğini almalı.
Söz konusu olan Mustafa Pektemek'se kırmızı halı serdiririm adamların ayaklarına. Mustata Pektemek'ten bahsediyoruz Beşiktaş'a Demirörenden sonra en fazla zararı veren adamdır benim gözümde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

kimse linc etmeden soyle bir fikrim var. handanovice ne kadar ffp limitiz varsa bonservis olarak teklif edelim. sanirim 11m euro gibi bir limitti. bildigim kadari ile interde ffp kiskacinda. boyle bir paraya hayir diyemezler. kendisine de 2,5-3m euro teklif edelim. dusununce olmucak sey degil ☺☺

Sorun nakit olarak o kadar paramızın olmaması. Onun haricinde Handanoviç harici transfer yapılmayak dense bir saniye düşünmeden kabul ederim.

İmkansıza yakın handanoviç o yüzden beklentimi Ospina üzerine kuruyorum. O da kolay değil fakat bastırıp almak lazım kendisi de tolga hakkında konuşurken ne kadar sinirlendiğini belli etti kaleciye yüklü bonservis kıymak zorunda.

Çevrimdışı TALAT

Sorun nakit olarak o kadar paramızın olmaması. Onun haricinde Handanoviç harici transfer yapılmayak dense bir saniye düşünmeden kabul ederim.

İmkansıza yakın handanoviç o yüzden beklentimi Ospina üzerine kuruyorum. O da kolay değil fakat bastırıp almak lazım kendisi de tolga hakkında konuşurken ne kadar sinirlendiğini belli etti kaleciye yüklü bonservis kıymak zorunda.

nakit paramiz var midir yok mudur o kadarini bilmiyorum ama ben de kaleci icin paraya kiyma taraftariyim. stoper alinmaz ise de kaleci icin uzulmem

gelen kaleci bize kalan maclarda 2-3unu kazandirip hata ile hic kaybettirmez ise sampiyon oluruz. ayrica arkalarimda guven duyduklari bir kaleci goren defansin da performasi artacaktir
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 17:08:12 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

PFDK, Tahkim Kurulu kararlarını açıkladı.
TFF'den yapılan açıklamada;

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 14.12.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan bu kadar Net konuştuğuna gore Kaleci konusunda baya yol kat edilmis

Bu ismin Boyko veya Ospina olduğunu düşünüyorum

Bu arada daha fazla para harcanacaksa Bu Sirigu olmali

Forumun aksine Bana gore Sirigu > Handanovic bunun tartışılması bile gereksiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

18'de olmayan Mario Gomez, antrenman eksiği yaşamamak için takımla ısınma antremanında yer aldı.
ALMAN PANZERİ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

18'de olmayan Mario Gomez, antrenman eksiği yaşamamak için takımla ısınma antremanında yer aldı.
ALMAN PANZERİ
Adam !
Alman olsun Camurdan olsun be kardesim
Disiplin , Is ahlaki , karakter hersey var adamlarda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adam !
Alman olsun Camurdan olsun be kardesim
Disiplin , Is ahlaki , karakter hersey var adamlarda..

Alman olupta disiplinsiz,iş ahlakalı,karakteri olmayan görmedim zaten :)

Hilbert,ernst,fink,gomez,beck :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Yapmayın Pektemek'in maaşı 1.6 milyon euro 4 yıl daha alıcak bu parayı 6.4 milyon euro para yapar Sivas'a bedava bile göndersek o kadar karlı olacağızki Pektemeğin şuanda kulube herhangi bir katkısı bulunmuyor.6.4 milyon euro'yla en basitinden Ospina alınır.

Çevrimdışı Tolga

ALMAN PANZERİ
Alacaksan Alman alacaksın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Sanmıyorum ama Pektemek gidecekse yerine biri şart.

Genç bir oyuncu olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu kulupten Pektemek Tosic Motta Milosevic Franco Serdar gönderilmelidir.Bu oyuncuları gönderdiğimizde yıllık yaklaşık 5.5 milyon euro oyuncuların maaşlarının ödemeyeceğimizi düşünürsek kar edicez.Bunların yerine adam başı 1 er milyon euro ya 5 oyuncu alınmalıdır tabi bazıları 700 e oynayacak bazıları 1.3 e oynayacak.Şimdi diyeceksinizki bu adamları gönderdik bu yeni gelen oyuncular bonservisli zarar etmiyecezmi.Etmeyeceğiz çünkü kimilerini bedavaya sene sonu alacağız kimilerine bonservis vereceğiz elbet ama boş oyuncuya vermeyeceğiz atıyorum adamı 2 milyon euroya aldık 2 sene oynatıp 5 e satacağız ha bunların 2 si tutar 3 ü tutmaz o zamanda bonservisten ne kar ne zarar elde etmiş olacağız ve kadro kalitemiz artmış olacak.

alt yapıdan bir forvet çıkartırsın genç :) 2.ci yarı gonderilsin teklif varsa pektemek :) Hali ortada işte 7 metreden boş kaleye kaçırıyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi bence Sirigu'ya 8-9 verip stoper içinde 3-4 milyon euro'ya Balanta-Papy-Douglas 3 lüsünden birini alalım.Handanovic bana kalırsa Sirigu'dan çok az bi farkla üstündür ama Sirigu ondan 3 yaş daha genç bu da demektir ki oyuncuyu satabiliriz yada 3 yıl daha fazla kullanabiliriz.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 19:32:58 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Vedat muriç

Giresunspor. Arnavut asıllı Türk vatandaşı , yaş 21..

Şu anda liglerden alınacak tek santrafor.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

Rajkovic haberi mi çıkmış ?!

Yazın nerdeydi akılları sadece 4 milyona alırken Maccabi? Bu saatten sonra alırsak büyük iş olur Rajokovic'i.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

@atalay bu altinordu dan caglar  transferi  hakkinda bi bilgin varmi  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

Başkan 2 Ocak'ta takım toplanıyor o zamana kadar kaleciyi getirmemiz gerek demiş 2 haftada sonuçlanacak gibi konuşmuş bakalım neler olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Başkan 2 Ocak'ta takım toplanıyor o zamana kadar kaleciyi getirmemiz gerek demiş 2 haftada sonuçlanacak gibi konuşmuş bakalım neler olacak.

2 Ocak degildir o 2 Şubat tır
2 Ocak olsa duramazsin :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Başkan 2 ocak dediğine göre ya kova kaleci olur diye bekliyorum ya da ilk defa paraya kıymış kaleci almış heralde diyorum. Tüm imkanları zorlaması lazım böyle gitmez.

Çevrimdışı 38life

"Avrupaya gitmek için türkiye kupası güzel bir yol bizim için."

Mustafa Denizli

Yok artık... Adam resmen ilk 2'ye girme ihtimalini kendi bile kafasında bitirmiş.