Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286710 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Aynen ben de öyle anladım.

S.Lizbon maçıyla ilgili konuşurken takıma baya kızmış ama özellikle Tolga'ya kızmış gibi geldi bana o yüzden kaleci konusunda biraz daha umutlandım ben bakalım.

Stoper belki kiralık Papy olabilir.

aynen  acikca soylemedi ama tolgayi kafasindan silmis sanirim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ozan062

2 ocak kaleci gelmiş olur vay anasını yeminle suan yerimde duramıyorum bu habere bayıldım:)) stoper işi ocak sonuna kadar sürer
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

transfer teklifi gelen oyuncuda bana gore oguzhandır cnk diğer arkadaslar bu sıralar düşüşte anca toparlayacaklar dolayısıyla benimdüşüncem bu ne dersiniz?:D

Çevrimdışı Savaş

Kaleci için paraya kıyıp stoperi kiralık alıcaz sanırım.

Stoper için aklıma Papy geliyor kiralık ve opsiyonlu bir şekilde. Kaleci hala muamma.

Çevrimdışı talha

transfer teklifi gelen oyuncuda bana gore oguzhandır cnk diğer arkadaslar bu sıralar düşüşte anca toparlayacaklar dolayısıyla benimdüşüncem bu ne dersiniz?:D
Ozanın hesabı eşe geçirmişler

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı campeon2015

Kaleci pahalı olacak defans kiralık olacak büyük ihtimalle.İnşallah Sirigu gelir.Teklif gelen oyuncu Sosa imiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan önceliğimiz kaleci olucak dedi :)

Çevrimdışı alimm

Başkanı dinledikten sonra Beşiktaş taraftarı :  "Kaç para lan bi Neuer ? "
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı LuceGel

Kaleci 2 ocakta gelmiş olacaksa transfer bitti demekki kim acaba  :alala: Yokmu şöyle üstümüze bir duyum atacak  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Kaleci 2 ocakta gelmiş olacaksa transfer bitti demekki kim acaba  :alala: Yokmu şöyle üstümüze bir duyum atacak  :)

hakan arıkan :D

Çevrimdışı alimm

başkanın kaleci konusunda net konuşması transferin büyük ölçüde bittiği fikrini veriyor bana...

Çevrimdışı LuceGel

2-3 güne transfer ettiğimiz klubten birileri konuşur bizimkiler saklasa bile  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ahmetx

Başkanın konuşmasından anlaşılan kaleciyle anlaşılmış detaylar kalmış 15 gün sonra kampa katılacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı alimm

papy ve ospina 1.5 yıl için kiralık olarak gelecekler....... diye tahmin etmekteyim...

Çevrimdışı Tolga

Bu arada hatırlatalım.

Devre arası transfer dönemi, 5 Ocak-1 Şubat
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu arada hatırlatalım.

Devre arası transfer dönemi, 5 Ocak-1 Şubat

bizim takım 2 ocakta kampa katılcakmış galiba başkanda oraya yetiştirmek istiyor yeni kaleciyi :)

Çevrimdışı Kadir G.

2 ocakta gelecek mi dedi ne oldu da forum bayram yerine döndü? :)

Çevrimdışı Tolga

bizim takım 2 ocakta kampa katılcakmış galiba başkanda oraya yetiştirmek istiyor yeni kaleciyi :)
Belki Ospina konusunda pürüzler giderilmiş ve kiralıkta olsa anlaşma sağlanmış olabilir diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Yalnız başkan Fulya davasını kazanmamıza rağmen adını anmak istemediğim kişi konusunda yan çiziyor. Arena yapılıyor diye o şahsın yaptıklarını sineye çektiğimizi sanmasın başkan. O hesabı sormazsa ayıp eder. Beşiktaş'a onun kadar zarar veren bir adam daha olmamıştır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

muhtemelen bu kadar hızlı bittiyse bu kiralıktır dimi bence mantıklı cnk diğer türlü uzun bir pazarlık süreci olurdu:D

yani secenekler hayli azalacak

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Eğer şuan kaleci ile anlaşıldıysa üzüldüm açıkçası mevzu Fikret Orman olunca ve mali durumumuz ortadayken kesenin ağzını açtı aldı diyemiyorum. Bu kadar çabuk çözüldüyse çok iyi bir kaleci değil demek ki beklentiyi düşük tutmak lazım. Sağlam kaleci olsa şartlar zorlanır pazarlık süreci uzardı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız başkan Fulya davasını kazanmamıza rağmen adını anmak istemediğim kişi konusunda yan çiziyor. Arena yapılıyor diye o şahsın yaptıklarını sineye çektiğimizi sanmasın başkan. O hesabı sormazsa ayıp eder. Beşiktaş'a onun kadar zarar veren bir adam daha olmamıştır.
Evet sanki konuşmada dava açanları neredeyse suçlu gibi göstermiş. Hoş olmadı.
Korku akıl katilidir.

Belki Ospina konusunda pürüzler giderilmiş ve kiralıkta olsa anlaşma sağlanmış olabilir diye düşünüyorum.

herşey olabilir :)

Çevrimdışı İrfan

Beyler duyumcu moduna girmek istemiyorum ama paylaşayım istedim.
Sivas ciddi şekilde Pektemek'i istiyormuş. Samimi bi arkadaşın babası Sivasspor'da antrenör bugün o patlattı bana da bombayı. Pektemek'le Nakoulma'yı alcaklar büyük ölçude anlaşılmış dedi. Kira bonservis sordum bonservisle dedi bizimki için bakalım hayırlısı olsun :)

Ikinci olarak fikstürümüzü çıkardım. Önümüzdeki 19 maçın 13'ünde Istanbul'dayız 6 maçta şehir değiştireceğiz sadece. Dar rotasyonda büyük avantajımıza olacak :)
We are Electric..!