Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285962 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrı veya Atalay boş bir zamanınız olduğunda  gündemizimde olabilecek kalecileri artı veya eksi yönleriyle kısaca karşılaştırabilir misiniz?

Bizlerde önümüze sunulan her kaleci nasıl die yeni baştan konuşmayalım.

Ospina, Mandanda ,Sirigu, Rajkovic,Handanovic, Diego lopez, Fabri, Leite, Jesfferson ve Tolga :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

kaynak sporx
Böyle çıkarsa çok kötü bi tasarım olmus olur bu ne
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çağrı veya Atalay boş bir zamanınız olduğunda  gündemizimde olabilecek kalecileri artı veya eksi yönleriyle kısaca karşılaştırabilir misiniz?

Bizlerde önümüze sunulan her kaleci nasıl die yeni baştan konuşmayalım.

Ospina, Mandanda ,Sirigu, Rajkovic,Handanovic, Diego lopez, Fabri, Leite, Jesfferson ve Tolga :evillol: :evillol:

Bana göre kıyaslayayım.

Handanovic (top klas)>Sirigu(A)>Ospina(B+)>Mandanda(B)>Boyko(B-)>Diego Lopez(C+)>Fabri(C-)>Tolga (yıldızlı F)  :D

Fabri sakat gelmez diğerlerini de bilmiyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana göre kıyaslayayım.

Handanovic (top klas)>Sirigu(A)>Ospina(B+)>Mandanda(B)>Boyko(B-)>Diego Lopez(C+)>Fabri(C-)>Tolga (yıldızlı F)  :D

Fabri sakat gelmez diğerlerini de bilmiyorum.
Bahsedilen kalecilerden birisinin devre arasında alınabileceğini sanmıyorum. Yine sırf transfer yapmak için transfer yapalım hatasına(Milosevic, Tosic v.b) düşmez umarım yönetim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Bahsedilen kalecilerden birisinin devre arasında alınabileceğini sanmıyorum. Yine sırf transfer yapmak için transfer yapalım hatasına(Milosevic, Tosic v.b) düşmez umarım yönetim..

Aynı hata kaç kere yapılır die merak ediyorum. İşallah bunu yönetim bize yaşatmaz

Çevrimdışı ozan062

Aynı hata kaç kere yapılır die merak ediyorum. İşallah bunu yönetim bize yaşatmaz

en kolay sıyrılma yontemi ki bir yere kadar haklılar

devre arası topcu transferi zordur ve para yok:) hatta zaman kısıtlı derler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlkini çok isterim stoper almasalar da razı olurum Türkiye'ye o ayarda bir kaleci  gelmedi ama devre arası ihtimali yok neredeyse, sene sonu olsaydı belki. İlk 2 bizi aşar. Diğerleri istenirse alınır. Ama ben maalesef kiralanmazsa kaleci bonservisle alnırsa Tosiç tarzı bir transfer yapıp yine hata yapacaklarını düşünüyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı panic13

Değerli arkadaşlarım,

Bence Handanovic'i "transfer" kelimesi ile birlikte bile kullanmamak gerekiyor. Handan'ın gelme ihtimali, halley kuyruklu yıldızının dünyaya çarpma ihtimali ile eşdeğer. sonra boşuna üzülmeyin. GS'nin İbra transferine dönmesin.

Gerçi isteyen hayal kursun, siz bilirsiniz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Şunu da ekleyeyim, Handanovic'i alma ihtimalimiz var ise, Neuer veya curtiouis'e de saldıralım. An itibarı ile transfer ihtimalleri arasında fark yok.

Çevrimdışı panic13

Madem seviye Handanovic bir de ben tavisye vereyim, Hollanda'da oynayan bir kaleci varmış: Jasper cillesen. Geleceği parlak, iyi para verirsek alırız devre arasında. Yönetim burayı okuyor ise bi müdahele etsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şunu da ekleyeyim, Handanovic'i alma ihtimalimiz var ise, Neuer veya curtiouis'e de saldıralım. An itibarı ile transfer ihtimalleri arasında fark yok.
Sene başında tolga ve günay bize yeter diyen zihniyetin gidip devre arasında Handanovic'i alabileceğini düşünmesi Nijerya'nın nükleer füze üretebileceğini düşünmesiyle eşdeğer benim gözümde.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 15:06:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Yazın herkes Handanovic diyordu şimdi Handan deyince hayal diyorsunuz :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Yazın herkes Handanovic diyordu şimdi Handan deyince hayal diyorsunuz :D
Adı üstünde yazın :D

Artık Inter şampiyonluğa oynuyor ve devre arası o yüzden çok zor :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman: Beşiktaş gibi bir takım 65 ten sonra 3 gol yememeli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Kaleci takviyesi yapacağız dedi başkan.

Çevrimdışı can1903

KALECİ DEDİ YAPICAZ DEDİ, BAŞGANIMMM
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Başkan, stoper olabilir de olmayabilir de dedi.

Öncelik kalecide diyor.

Çevrimdışı TALAT

Başkan, stoper olabilir de olmayabilir de dedi.

Öncelik kalecide diyor.

bu sozden kaynagin buyuk kismini kaleciye ayiracaz kalani ile de olursa stoper alicaz anlami cikarttim ben. heralde paraya kiycak bu sefer baskan kaleci icin
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Basganın ne yapacağı belli olmaz.

2 Ocak dedi kaleci için bakarsın stoper daha erken gelir.

Bekliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

bu sozden kaynagin buyuk kismini kaleciye ayiracaz kalani ile de olursa stoper alicaz anlami cikarttim ben. heralde paraya kiycak bu sefer baskan kaleci icin
Aynen ben de öyle anladım.

S.Lizbon maçıyla ilgili konuşurken takıma baya kızmış ama özellikle Tolga'ya kızmış gibi geldi bana o yüzden kaleci konusunda biraz daha umutlandım ben bakalım.

Stoper belki kiralık Papy olabilir.

Çevrimdışı LuceGel

Fikret Orman : Devre arası veya sene sonunda stadı açsak Barcelona gelebilirdi .(Ciddi açıyorlar heralde nisanda).Scout ekibi ve ben kaleci transferi için çalışıyoruz  :lol:

[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 15:52:39 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Bir oyuncuya teklif gelmiş ama satmayacağız dedi başkan :)

Belki yazın olabilir dedi.

Çevrimdışı LuceGel

Bir oyuncuya teklif gelmiş :)

Övünç:Kim?
Başkan:Iıı söylemem. :kop:
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2015, 15:58:03 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...