Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7284727 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

@Çağrı @atalay Sirigu'nun şartlarıyla ilgili bir bilginiz var mı? Neden herkes imkansız diyor?Sonuçta bizim 12 milyon euro kullanma hakkımız bu hakkı devre arasında kullanmadığımız takdirde sezon sonu oyuncu satmadan oyuncu alamayacağız. Madem öyleyse neden 3-4 milyon euro'ya Balanta,Papy,Douglas'tan birini alıp kalan 8-9 milyon euro'yada Sirigu almıyoruz?

Çevrimdışı canU

Avrupa'dan elenince Ospina 1,5 yıl kiralandı; derbi kazanılınca Ospina defteri kapandı.

Üfürmek serbest...

Aynen öyle yönetimin 1-2 tane tetikçisi var. Normal zamanda transfer haberi alabilmek için zor zamanlarda servisler yapıyor. Yağız mıdır yiğit midir bir adet var mesela twitterda bir sitenin editörüymüş. Maç bitti kaybettik tolga yüzünden hemen ospina ile 1.5 yıllığına anlaşıldı haberleri geliyor teyit edicem vs dedi sonra teyit ettim dedi derbiden sonra yönetim olmuyor diyince ne dedi bilmiyorum tetikçilik yapma dedim engelledi😂

Çevrimdışı Çağrı

Handanovic haberi gördüğünde ilk beni hatırlayanlar buraya toplansın  :lol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Handanovic haberi gördüğünde ilk beni hatırlayanlar buraya toplansın  :lol: :evillol:

Kulaklarını çınlatıyoruz Çağrı :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Oo geciktin :)

Çevrimdışı Çağrı

Konu hakkındaki fikrim de şu. Handanovic, Handanovic ile anlaşma açısından mümkün.

Yani Handanovic ile anlaşırız. 2.5 milyon euro gibi bir ücretten 4 yıl imza atar. Ancak mesele Inter.

Handanovic kariyeri boyunda underrated kaleci olarak kaldı ve iyi para kazanamadı sözleşmelerinden. 10 milyon euroya asla hayır demez hayat sigortası bu onun.

Inter bu kaleciyi asla vermek istemez. Handanovic'i verse kimi koyacak yerine. O yüzden devre arası olmak ihtimali %1, sene sonu? Inter'in tutumuna bakar. Aynı parayı Inter verirse yine orada kalır vermezse ibre döner.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Konu hakkındaki fikrim de şu. Handanovic, Handanovic ile anlaşma açısından mümkün.

Yani Handanovic ile anlaşırız. 2.5 milyon euro gibi bir ücretten 4 yıl imza atar. Ancak mesele Inter.

Handanovic kariyeri boyunda underrated kaleci olarak kaldı ve iyi para kazanamadı sözleşmelerinden. 10 milyon euroya asla hayır demez hayat sigortası bu onun.

Inter bu kaleciyi asla vermek istemez. Handanovic'i verse kimi koyacak yerine. O yüzden devre arası olmak ihtimali %1, sene sonu? Inter'in tutumuna bakar. Aynı parayı Inter verirse yine orada kalır vermezse ibre döner.

2.5 milyona imkansız gözüyle bakıyorum. O parayı kazanacağı başka bir takım rahatlıkla bulur. Devre arası dediğin gibi bence de imkansız sene sonu içinse Gomez maaşının altına imza atmaz, bence.

Çevrimdışı Mehmet57

Djilobodji + cook iyi bir kaleci ile sampiyonluga ulasiriz.

Ama bugun Scarione haberi cikti. Kaliteli isim. Kadro derinligi acisindan gercekten istedigim bir futbolcu. Ligde son 3 sezonda 22, 16, 13 gol atmis bir isim.

Çevrimdışı TALAT

benim aklima sen ve leroy fer geldi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

benim aklima sen ve leroy fer geldi.

Benim aklıma da Obama geldi şuan  :evillol:

2.5 milyona imkansız gözüyle bakıyorum. O parayı kazanacağı başka bir takım rahatlıkla bulur. Devre arası dediğin gibi bence de imkansız sene sonu içinse Gomez maaşının altına imza atmaz, bence.

2.5 alması için 5-6 milyon euro maaş vermesi lazım gideceği takımın İngiltere dışından bir takım bu parayı kola kolay ödemez şu ortamda, oradan çıkarsa mesela Liverpool gibi olabilir tabi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ama bugun Scarione haberi cikti. Kaliteli isim. Kadro derinligi acisindan gercekten istedigim bir futbolcu. Ligde son 3 sezonda 22, 16, 13 gol atmis bir isim.

Delgado vol.2 hiç istemem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mehmetthedum

Aşkolsun @Çağrı , biz de az demedik handanoviç diye...

Mesela devre arasında mancini, gassaraydan muslerayı alsa, bu sayede gassaray ffp'den yırtacak mali kaynağa kavuşsa ve avrupadan men cezasından yırtsa,

Biz de handanoviç'i alsak...

Olmaz mı öyle...?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LuceGel

Scarione ilgimiz doğru adam gelmek istiyor devre arası vereceklerini sanmıyorum ama.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TALAT

Benim aklıma da Obama geldi şuan  :evillol:

2.5 alması için 5-6 milyon euro maaş vermesi lazım gideceği takımın İngiltere dışından bir takım bu parayı kola kolay ödemez şu ortamda, oradan çıkarsa mesela Liverpool gibi olabilir tabi.

onumuzdeki yaz donald trump i sokcam devreye ☺☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı adil arif

Merhaba hoşgeldin öncelikle @lonewolf1905

Forumumuz taraftar forumu herhangi bir kar amacı gütmüyor bu yüzden normalde Beşiktaşlı olmayan kimseyi kabul etmiyoruz.

Aramızda Galatasaraylı olarak sadece @martin40 var o da saygıyı sonuna kadar haketti bu ortama güzel şeyler de kattı.

Senden gelmeyebilir ancak bizim üyelerimizden Galatasaray'a doğal olarak hakaret içermese de saldırgan yorumlar gelebilir bu duruma karşı soğukkanlı olabileceksen yönetim olarak onay veriyoruz devam etmene.
Bence bu site sadece Beşiktaşlıların değil, seviyeli ve saygılı olan tüm futbol tutkunlarının sitesi olmalı. Tek kıstasımız konunun Beşiktaş dışına çıkmaması olmalı. Düzgün eleştiri dışarıdan gelecekse bizim için de iyi olur. Objektif bakma ihtimalimizi arttırır. Yeterki dh deki muhabbetler burada dönmesin. Bu nedenle bu arkadaşların yorum yazmaları benim hoşuma gider.
Bu arada en çok okunan forum sayfası bu sayfa olduğu için fulya davası ve YD dönemi için açılan ibranın iptali davası ile ilgili düşüncelerimizi buraya yazabilir miyiz. Başkan olduğundan beri hep desteklediğim ve sevdiğim Fikret Orman ile ilgili bu konuda bazı şüpheler duymaya başladım. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

Çevrimdışı LuceGel

Dnipro 31 ocak 2016 ya kadar borçlarını ödemezse avrupadan 3 yıl ihraç edilecekmiş.Boyko için ne istiyor bunlar bilen varmı atalay fiyat tuzlu demişti?Douglas+Boyko hiç fena kombine değil valla.
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 18:42:46 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Twente
Twente Avrupadan 3 Yil men yemis
Şimdi Cokelim iste Hakim Zieyche :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

inter devre arasında sportiello ya çökerse handanovici alabiliriz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dnipro 31 ocak 2016 ya kadar borçlarını ödemezse avrupadan 3 yıl ihraç edilecekmiş.Boyko için ne istiyor bunlar bilen varmı atalay fiyat tuzlu demişti?Douglas+Boyko hiç fena kombine değil valla.
Aynen abi
Douglas + Boyko Paketi icin soyle 6-7 milyonluk bir teklife hayir diyebileceklerini hic sanmiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Aynen abi
Douglas + Boyko Paketi icin soyle 6-7 milyonluk bir teklife hayir diyebileceklerini hic sanmiyorum :bandit:

bu ikiliye 10M den hatta 12M den kapıyı açarlar
ayrıca douglas olmaz sol stopere
tek başına boykoya da 5-6 civarı teklif yapılabilir

Çevrimdışı Tolga

inter devre arasında sportiello ya çökerse handanovici alabiliriz
Birini alabilmek için hep başkalarının transfer yapmasını bekliyoruz :kop:

Şezni Arsenal'e dönerse Ospina gelir, Sportiello Inter'e giderse Handanovic gelebilir gibi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Birini alabilmek için hep başkalarının transfer yapmasını bekliyoruz :kop:

Şezni Arsenal'e dönerse Ospina gelir, Sportiello Inter'e giderse Handanovic gelebilir gibi :evillol:

hakkaten ya ulan ne bahtsız takımız arkadaş 
sakatlıklar bitti derken bu sefer de transfer ederken zorlanıyoruz :D

edit: ayrıca roma da sportiello'yu alsa
bu sefer şezni nin dönme ihtimali çoğalır
gene yollar ospinaya çıkıyor  :kop:

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 19:04:53 Çağatay ]

Çevrimdışı Tolga

Bütün transfer süreçlerimiz sancılı geçiyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

edit: ayrıca roma da sportiello'yu alsa
bu sefer şezni nin dönme ihtimali çoğalır
gene yollar ospinaya çıkıyor  :kop:

Şezni arsenale dönerse ospinayı, arsenale dönmezse roma göndereceğinden şezniye çökmek lazım.