Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280175 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İsmail Biliç ve daha öncesi dönemlerde de takım içinde performans testlerinde 1.geliyor diye okumuştum. Cılız gözükse de görüntüsünden beklenenin üstünde özellikleri var sanırım küçükken çökelekle beslenmiş  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada dün Gomez süperdi.

Her hava topunu aldı çünkü gerçekten güçlü çıktı toplara. Savunmaya geldi. Her şeyi yaptı. Winner.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Şu manzara paha biçilemez. Quaresma oyundan çıkıyor, Töre giriyor golünü atıyor. İlk sevinen Quaresma oluyor.  :icool: :icool: :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

4 yıl arka arkaya ŞL'ye git. nasıl olursa olsun 3 defa şampiyon ol. Sportif başarıdan neredeyse 100 milyon USD para gelsin. Stadını devlet yapsın. Borsadan vurgun yap. ve neredeyse batacak durumda ol. GS'nin şu anki mali durumunu açıklamak için çok detaylı çalışmak gerek. Ben GSlilerin yerinde olsam bu işin peşini bırakmazdım.

Parayı görünce sapıttılar, sağa sola saçtılar. Bir ara kadrolarında 40 küsür futbolcu vardı, en az yarısı 1.5-2 milyon Euro'nun üzerinde alıyordu.

Ünay Aysal'ın Demirören'den tek farkı yaptığı harcamaların karşılığını almış olması, yoksa zihniyet aynı.

Bu arada konuyla alakasız ama dün Oğuzhan'a bir kez daha hayran oldum. Özellikle 2-1'den sonra Selçuk ve Sneijder tekmeleyerek durdurmaya çalıştılar çocuğu, resmen top diye oynadı adamlarla.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada dün Gomez süperdi.

Her hava topunu aldı çünkü gerçekten güçlü çıktı toplara. Savunmaya geldi. Her şeyi yaptı. Winner.
Gomez gerçekden tam bir Winner , anadolu maçlarında kendini çok sıkmıyor ama tam bir derbi canavarı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Gomez gerçekden tam bir Winner , anadolu maçlarında kendini çok sıkmıyor ama tam bir derbi canavarı.

uzzuuuuuuuuuuuuuuunnnn yıllardır aradıgımız birseydi sayın gomez bu işimizi çözdü
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon'u 10 kişi kalmasak yenerdik.

Akhisar maçını domine ettik skor çok adaletsiz oldu.

Kasımpaşa maçında 12 kez geldik 3 kez geldiler 3-3 bitti.

Gençler maçını domine ettik girmedi top.

Gerçekten tüm maçlarımızı kazanabilirdik tabi 1-2 kazandığımız maçı da kaybedebilirdik.

Eğrisi doğrusuna denk geldi. 40 puan devre arası iyi puan. 35-36 almak ikinci yarı ipi çekmek demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Haftaya şampiyonluktaki diğer rakibimizin maçı da önemli.

Akhisar ile aramızda 7 puan var umarım Galatasaray yener de önünü keserler Akhisarın  :kop: :kop:
Akhisar da yensin şunları da iyice ayakları yere bassın

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Parayı görünce sapıttılar, sağa sola saçtılar. Bir ara kadrolarında 40 küsür futbolcu vardı, en az yarısı 1.5-2 milyon Euro'nun üzerinde alıyordu.

Ünay Aysal'ın Demirören'den tek farkı yaptığı harcamaların karşılığını almış olması, yoksa zihniyet aynı.

Bu arada konuyla alakasız ama dün Oğuzhan'a bir kez daha hayran oldum. Özellikle 2-1'den sonra Selçuk ve Sneijder tekmeleyerek durdurmaya çalıştılar çocuğu, resmen top diye oynadı adamlarla.  :D
oğuzhan selçuk ve şınayderi fena rencide etti. Izlemek çok zevkliydi. Baktılar birşey yapamıyorlar tekme atarak Oğuzhan'ı durdurmaya çalıştılar. Oğuzhan yine de durmadı. Dün akşam kusursuza yakın oynadı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Adam sarisinlari ayri bir seviyor. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ensar

Doğu :)
he yok o zaman biz ekiple beraber kuzeydeydik  :) yalnız çok muhabbet ettik çocukla sen çıksan ne gülerdim
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan mansız

ismail iyi diyoruz da sivas maçında yediğimiz golü hatırlayın
tamam adam dün ve sporting maçında kariyer tavanı yaptı
ama hala saatli bomba malesef
İsmail gayet iyi bir futbolcu. Sivas'ın attığı gol çok büyük şanstı. Dün Podolski'nin neredeyse adı hiç duyulmadı. İsmail hem defansif hem de ofansif olarak çok başarılıydı. Bir futbolcu daha ne yapabilir sahada bilmiyorum hele saatli bomba ifadesi hiç doğru değil.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'u 10 kişi kalmasak yenerdik.

Akhisar maçını domine ettik skor çok adaletsiz oldu.

Kasımpaşa maçında 12 kez geldik 3 kez geldiler 3-3 bitti.

Gençler maçını domine ettik girmedi top.

Gerçekten tüm maçlarımızı kazanabilirdik tabi 1-2 kazandığımız maçı da kaybedebilirdik.

Eğrisi doğrusuna denk geldi. 40 puan devre arası iyi puan. 35-36 almak ikinci yarı ipi çekmek demek.

41 puan de sen şuna :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Okul müdürü Beşiktaş'lı herhalde :D

Çevrimdışı Çağatay

İsmail gayet iyi bir futbolcu. Sivas'ın attığı gol çok büyük şanstı. Dün Podolski'nin neredeyse adı hiç duyulmadı. İsmail hem defansif hem de ofansif olarak çok başarılıydı. Bir futbolcu daha ne yapabilir sahada bilmiyorum hele saatli bomba ifadesi hiç doğru değil.

sivasın attığı golde ön direkte duran ismail köse vurusunun hemen peşine ileri doğru koşmayı akıl edebilseydi gol zaten ofsayt olacaktı
veo ilk değildi daha öncede öyle hatalar yaptı.
bir-iki maçla bir futbolcuyu ne göğe çıkartın ne de yerin dibine sokun
ismail elinden geleni yapmaya çalışıyor hatalarını azaltıyor ama bir standardı olmalı
nasıl beck her maçta belli bir standardın altına düşmüyorsa ismailin de öyle olması gerek
o yüzden diyorum ismail hala saatli bombadır diye
sadece şu an için görünen patlama ihtimalinin daha düşük olduğudur :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karabük maçına tamamen yedek kadroyla çıkmalıyız bence. As oyunculardan bir kaçını yedek kadroya alabiliriz.

1-Günay
2-Serdar
3-Pedro
4-Milo
5-Motta
6-Eslem
7-Necip
8-Veli (En azından 1 devre)
9-Pektemek
10-Kerim
11-Cenk

İlk yarıda son düzlüğe girerken sakat ve cezalı oyuncularla uğraşmamalıyız. Belki 1 veya 2 tane as oyuncu 11 e konulabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kivanc

Çevrimdışı Kadir G.

İkisinin aynı anda sahada olduğu bir maçta hem Sosa'dan hem de Oğuzhan'dan çok iyi katkı aldık. Sosa'dan umudumu kesmiştim toparladı bu dönemde. Kayseri maçını alması özgüvenini yerine getirdi ona da çok ihtiyacımız var ve olacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

sivasın attığı golde ön direkte duran ismail köse vurusunun hemen peşine ileri doğru koşmayı akıl edebilseydi gol zaten ofsayt olacaktı
veo ilk değildi daha öncede öyle hatalar yaptı.
bir-iki maçla bir futbolcuyu ne göğe çıkartın ne de yerin dibine sokun
ismail elinden geleni yapmaya çalışıyor hatalarını azaltıyor ama bir standardı olmalı
nasıl beck her maçta belli bir standardın altına düşmüyorsa ismailin de öyle olması gerek
o yüzden diyorum ismail hala saatli bombadır diye
sadece şu an için görünen patlama ihtimalinin daha düşük olduğudur :D
kimsenin göğe çıkardığı falan yok, Sivas'ın golü tamamen şans golüydü. Dün akşam İsmail kusursuza yakın oynadı. Bilmiyorum daha ne yapması gerekirdi. Saatli bomba falan değil tam aksine top ayağına geldiğinde en güvenilebilecek oyunculardan bir tanesi, topları olumlu kullanma yüzdesi çok yüksek. 90 dk yı tempolu oynuyor, hala sonuçta İsmail demek bence doğru değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu maçın oyun olarak  Sporting Lisbon maçının ilk 60 dakikası gibi olacağı ve G.S.'yi eze eze yeneceğimiz  kendini belli ediyordu . Şenol Hoca'nın takım oyunundan feda ederek oyuncuların bireysel özelliklerinden daha fazla yararlanmaya çalışması oyunumuzu da negatif etkiliyordu . Sosa'nın , beklerin ve kanat açık oyuncularının görev tanımının daha iyi yapılması , kanat oyuncularına eskiye oranla daha az serbestlik tanınması alanları daha iyi parselleyip oyunu daha geniş bir alana taşımamıza daha kompakt oynayabilmemize , takım boyunu kısaltmamıza faydası oldu . Şenol Hoca oyunu daha geniş alana yığabilmek için her ne kadar ara sıra kanat açık oyuncuları kanatlarını değiştirse de  pozisyonlarında oynayan oyuncuların ters ayaklı olmamasına da özen gösteriyor . Gökhan Töre'nin attığı golü gördüğümde aklıma Töre'nin Trabzon maçında sağ taraftan kaçırdığı pozisyon aklıma geldi. Töre pozisyonu bu kez soldan yakaladığında topu durdurmak gereksinimi duymadan kaleye gönderdi. Şenol Hoca'nın aldığı doğru kararın da bir sonucuydu Töre'nin attığı gol . Q7'nin son birkaç maçında performansındaki artışta yine Şenol Hoca'nın Q7'ye oyun içinde oynayacağı rolü çok iyi anlatıp eskiden olduğu gibi aşırı özgürlük vermekten vazgeçmesiyle alakalı. Yine de Q7 iyi bir rotasyon oyuncusu olarak ele alınmalı .Töre ve Quaresma gibi oyunculara aşırı özgürlük verilmesi hem onların hem de takımın performansını negatif yönde etkiler. İsmail dünkü maçta çok iyi oynadı fakat 2 maça göre karar  verip hemen  ilk 11'in değişmez ismi oldu şeklinde muamele yapmamalı. Günay yediği golde hatalıydı . Her kaleci hata yapabilir hatta en iyiler bile ama hatalar alışkanlık halini alırsa , eksik noktalarını düzeltmek için çaba harcamayıp performansında artış sağlayamazsa Günay için Beşiktaşta kalecilik yapmak zorlaşır.
Şu ligde kalan 2 maçımızı alıp devre arasına rahat girmeli. Devre arasında kaleci ve stoper transferleri de gerçekleştirilmeli.İkinci devre daha zor olacak.Fener daha da çirkefleşecek. İkinci yarıya takım eksiklerini olabildiğince tamamlayarak daha hazır girmeli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu maçın oyun olarak  Sporting Lisbon maçının ilk 60 dakikası gibi olacağı ve G.S.'yi eze eze yeneceğimiz  kendini belli ediyordu . Şenol Hoca'nın takım oyunundan feda ederek oyuncuların bireysel özelliklerinden daha fazla yararlanmaya çalışması oyunumuzu da negatif etkiliyordu . Sosa'nın , beklerin ve kanat açık oyuncularının görev tanımının daha iyi yapılması , kanat oyuncularına eskiye oranla daha az serbestlik tanınması alanları daha iyi parselleyip oyunu daha geniş bir alana taşımamıza daha kompakt oynayabilmemize , takım boyunu kısaltmamıza faydası oldu . Şenol Hoca oyunu daha geniş alana yığabilmek için her ne kadar ara sıra kanat açık oyuncuları kanatlarını değiştirse de  pozisyonlarında oynayan oyuncuların ters ayaklı olmamasına da özen gösteriyor . Gökhan Töre'nin attığı golü gördüğümde aklıma Töre'nin Trabzon maçında sağ taraftan kaçırdığı pozisyon aklıma geldi. Töre pozisyonu bu kez soldan yakaladığında topu durdurmak gereksinimi duymadan kaleye gönderdi. Şenol Hoca'nın aldığı doğru kararın da bir sonucuydu Töre'nin attığı gol . Q7'nin son birkaç maçında performansındaki artışta yine Şenol Hoca'nın Q7'ye oyun içinde oynayacağı rolü çok iyi anlatıp eskiden olduğu gibi aşırı özgürlük vermekten vazgeçmesiyle alakalı. Yine de Q7 iyi bir rotasyon oyuncusu olarak ele alınmalı .Töre ve Quaresma gibi oyunculara aşırı özgürlük verilmesi hem onların hem de takımın performansını negatif yönde etkiler. İsmail dünkü maçta çok iyi oynadı fakat 2 maça göre karar  verip hemen  ilk 11'in değişmez ismi oldu şeklinde muamele yapmamalı. Günay yediği golde hatalıydı . Her kaleci hata yapabilir hatta en iyiler bile ama hatalar alışkanlık halini alırsa , eksik noktalarını düzeltmek için çaba harcamayıp performansında artış sağlayamazsa Günay için Beşiktaşta kalecilik yapmak zorlaşır.
Şu ligde kalan 2 maçımızı alıp devre arasına rahat girmeli. Devre arasında kaleci ve stoper transferleri de gerçekleştirilmeli.İkinci devre daha zor olacak.Fener daha da çirkefleşecek. İkinci yarıya takım eksiklerini olabildiğince tamamlayarak daha hazır girmeli.
İkinci yarı çok daha kırıcı olacak. İlk yarıdaki duruma bakıp ne teknik heyet ne yönetim rehavete girmemeli. Herkes üstüne düşeni yapmalı. Ayrıca dünkü maçta durum 2-1 ken oley çeken taraftara da sözüm var, bu kadar amatörlük olmaz! Farklı önde olursun son dakikalarda böyle bir şey yaparsın ki yinede istemem biz maçın bitmesine 6-7 dakika var oley çekiyoruz hem rakibi kızdırıyoruz hem de oyuncuları psikolojik olarak baskı altına alıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

kimsenin göğe çıkardığı falan yok, Sivas'ın golü tamamen şans golüydü. Dün akşam İsmail kusursuza yakın oynadı. Bilmiyorum daha ne yapması gerekirdi. Saatli bomba falan değil tam aksine top ayağına geldiğinde en güvenilebilecek oyunculardan bir tanesi, topları olumlu kullanma yüzdesi çok yüksek. 90 dk yı tempolu oynuyor, hala sonuçta İsmail demek bence doğru değil.

öncelikle o maçta yediğimiz gol şans golüydü doğru ama adama top geldiğinde ismail daha öncede yaptığı geride kalıp ofsayı bozma hatasını tekrarlamasaydı o gol zaten iptal edilecekti.
şundan bir kaç maç öncesine kadar burda herkes devre arası sol bek sol bek diye inliyorduk hangimiz ismail ile sezon sonunu görebileceğimize inanıyordu ?
göğe çıkarıp yerin dibine sokma olayını da sadece ismail için değil herhangi bir futbolcu için söylüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar devrelerim yandı Sivas değil Kayseri maçı olmasın o 15 dkdır sivastan yediğimiz golü hatırlamaya çalışıyorum :)

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar devrelerim yandı Sivas değil Kayseri maçı olmasın o 15 dkdır sivastan yediğimiz golü hatırlamaya çalışıyorum :)
pardon, maçlar karıştı  :D