Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7278970 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

İsmailin ortası Sosanın şutu olan pozisyonda ceza sahası içi ve dışındaki ilk 2-3 metrede tam 5 oyuncumuz var. Geçen sene Ba tüm ortalarda tek kalıyordu büyük değişimlerden sadece bir tanesi.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'in etkisi de gerçekten yine ortaya çıktı.

İsmail'in durumu ortada.

Oğuzhan inanılmaz bir oyuncuya evriliyor.

Necip sağlam bir defansif ortasaha oyuncusuna doğru evriliyor.

Kazanması gereken nerdeyse herkesi kazandı hoca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri söylemek gibi olmasın ama ben size söylemiştim formda bir ismail her zaman çok iyidir :)

İsmail sakatlanmadan önce milli takımda caner ismail'in yedeği idi :) Şimdi ismail böyle devam ederse yine caner ismail'in yedeği olur :)

Ha bu demek değil ki ismail hata yapmıyor mu yapıyor ofsayt çizgisini bozuyor,defansı boşluyor bazen vs.

İsmail bizim sol bek için güzel bir yedeğimiz olur ama orası kesin :)

Dün akşamdan sonra
Şampiyonluk oranları

Beşiktaş 2.15
fb 1.45
gs 7.50

Çevrimdışı Hicks

Arkadaşlar bozuk plak gibi aynı şeyleri söylemek gibi olmasın ama ben size söylemiştim formda bir ismail her zaman çok iyidir :)

İsmail sakatlanmadan önce milli takımda caner ismail'in yedeği idi :) Şimdi ismail böyle devam ederse yine caner ismail'in yedeği olur :)

Ha bu demek değil ki ismail hata yapmıyor mu yapıyor ofsayt çizgisini bozuyor,defansı boşluyor bazen vs.

İsmail bizim sol bek için güzel bir yedeğimiz olur ama orası kesin :)

Bunlar yeteneği sınırlı adamlar, İsmail, Ersan, Necip... Tam konsantrasyon ile oynadıkları zaman başarılı olabilirler. Onun dışında devamlı belli bir seviyeyi bu futbolculardan beklemek haksızlıktır, adamların yeteneği bu kadar. İsmail daha topun nasıl kendine gelip kaleci ile karsı karşıya kaldığına inanamazken biz oraya buraya vurmasını, altına girmesini bekliyoruz. Maalesef böyle bir dünya yok. Yeni gelecek kaleci ve stoper ile çok iyi olabiliriz. Yeni gelecek stoper Ersan'ı değil de Rhodolfo'yu kesebilir böyle giderse. Ayrıca bu takıma Veli ve Tolgay gibi oyuna etki edebilen 2 kişi daha katılacak... Seneye ciddi anlamda kaliteli 2 bek ve bir stoper daha alınmalı.  :ok:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail'in durumu ortada.

töre ?

Çevrimdışı Kemal

töre ?

Herkes aynı anda tavan yapmasın ki ara ara çıkışlarla lige nefesimiz yetsin , bunlardan down olanlar olduğunda da Töre - Kerim - Cenk tavan yapıp takımı sırtlarlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkes aynı anda tavan yapmasın ki ara ara çıkışlarla lige nefesimiz yetsin , bunlardan down olanlar olduğunda da Töre - Kerim - Cenk tavan yapıp takımı sırtlarlar
Aynen oyle Dun 2.ci Golu Kerim yoktan var etti mesela

Kanat oyuncularımızın hepsinin formda olmasi cok iyi

Olcay - Quaresma iyi oynadilar ve yoruldular yerlerine Giren Kerim - Tore ikiliside onlari hic aratmadilar ve Galibiyeti getirdiler

Gomezi Zaten Konusmaya gerek yok o bambaska bisey.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

töre ?

Töre de sıkıntı psikolojik neden diye soracak olursak töre zaten belli bir kapasitesi olan adam

Şenol hoca Türklere ciddi manada yardırdı ama yabancılar da halen daha tek sihiri atiba da gördük

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı panic13

İsmail'in durumu ortada.

@Çağrı Q17 sence ne olur? Son 2-3 maçtır takım oyunundaki rolünü benimsemiş gibi geldi. Daha akıllı tercihlerle daha delici oynuyor. sanırım Şenol Güneş'in özel telkini ile ilk geldiği dönemde yapmadığı şekilde çokça ceza sahsına kat ederek oynuyor. Biliyorsun genelde çizgide takılırdı. Bu şekilde devam etsin, bu yıl daha çok katkı sağlar gibi geliyor bana.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Töre de sıkıntı psikolojik neden diye soracak olursak töre zaten belli bir kapasitesi olan adam

Şenol hoca Türklere ciddi manada yardırdı ama yabancılar da halen daha tek sihiri atiba da gördük

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez ve Quaresma :alala:

@Çağrı Q17 sence ne olur? Son 2-3 maçtır takım oyunundaki rolünü benimsemiş gibi geldi. Daha akıllı tercihlerle daha delici oynuyor. sanırım Şenol Güneş'in özel telkini ile ilk geldiği dönemde yapmadığı şekilde çokça ceza sahsına kat ederek oynuyor. Biliyorsun genelde çizgide takılırdı. Bu şekilde devam etsin, bu yıl daha çok katkı sağlar gibi geliyor bana.
Ismaile yaptigi asist harikaydi.

Sezon basindan bu yana Nani dahil Hicbir kanat oyuncusu karşısında zorlanmayan BECK , Yasin karsinda Epey zorlandi benim gördüğüm..

Cok mac oynadi Fiziksel olarak düşüş ve yorgunluk belirtileri var gibi geldi bana @Çağrı
Bi dinlendirsek veya kart görüp cezali duruma düşse bari Dinlenir biraz..

Yenilgi sonrası alay konusu olmamak için gizli gizli staddan ayrılan Başkan gibi Başkan.. :D

Assasins Dursun :D

Çevrimdışı Hicks

Q7'nin gereken katkıyı verebileceğine inanmayanlardanım, hatta katkıdan çok zararı olacağını düşünüyorum fakat son bir kaç haftadır olması gerektiği gibi oynuyor, son vuruşlarda biraz becerikli olsak son haftalarda çok fazla asisti olurdu. Benim fikrimin değişmesi için bu performansını sezona yayması gerekiyor ne yazık ki... Bunda hocanın da payı var, Töre ile birlikte oynayamayacaklarını anlamak lazım artık. Potansiyeli ve yeteneği olup da bunu kafası çalışmadığı için kullanamayan insanlardan her zaman korkmuşumdur, her şey yapabilirler, şampiyon da yapabilirler, tepe taklak da edebilirler...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı panic13

Yenilgi sonrası alay konusu olmamak için gizli gizli staddan ayrılan Başkan gibi Başkan.. :D

Assasins Dursun :D

4 yıl arka arkaya ŞL'ye git. nasıl olursa olsun 3 defa şampiyon ol. Sportif başarıdan neredeyse 100 milyon USD para gelsin. Stadını devlet yapsın. Borsadan vurgun yap. ve neredeyse batacak durumda ol. GS'nin şu anki mali durumunu açıklamak için çok detaylı çalışmak gerek. Ben GSlilerin yerinde olsam bu işin peşini bırakmazdım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sezon basindan bu yana Nani dahil Hicbir kanat oyuncusu karşısında zorlanmayan BECK , Yasin karsinda Epey zorlandi benim gördüğüm..

Cok mac oynadi Fiziksel olarak düşüş ve yorgunluk belirtileri var gibi geldi bana @Çağrı
Bi dinlendirsek veya kart görüp cezali duruma düşse bari Dinlenir biraz..
bazen zorlandı ama devre arası geliyor ve haftada 1 maç oynayacak kupa maçlarında da oynamaz tahminim 7 tane falan as oyuncu kupa maçlarında dinlenir

Çevrimdışı panic13

Q7'nin gereken katkıyı verebileceğine inanmayanlardanım, hatta katkıdan çok zararı olacağını düşünüyorum fakat son bir kaç haftadır olması gerektiği gibi oynuyor, son vuruşlarda biraz becerikli olsak son haftalarda çok fazla asisti olurdu. Benim fikrimin değişmesi için bu performansını sezona yayması gerekiyor ne yazık ki... Bunda hocanın da payı var, Töre ile birlikte oynayamayacaklarını anlamak lazım artık. Potansiyeli ve yeteneği olup da bunu kafası çalışmadığı için kullanamayan insanlardan her zaman korkmuşumdur, her şey yapabilirler, şampiyon da yapabilirler, tepe taklak da edebilirler...

Q17 ilk geldiğinde "lan ne gereği vardı, boşa transfer" diyenlerdendim. bir süre sonra bu görüşüm "aslında Şenol Güneş kullanabilirse  iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir"e evrildi. Gördüğümüz gibi zaman zaman rotasyonda 4 kanat oyuncusunun olması avantaj. Şenol hoca bu şekilde oynatmaya devam ettiği müddetçe bence beklediğimizden daha fazla katkı alacağız sezon sonuna kadar.

Ayrıca dediğin de doğru. Q17 pimi çekilmiş el bombasıdır: düşmana atıp 5-6 kişiyi patlatabilirsin, bir anda elinde de patlayabilir.

Çevrimdışı AmaralGürses

Öncelikle bugün gerçekten inanılmaz mutlu ve huzurlu uyandım ben de. Teşekkürler Beşiktaş'ım yüzümüzü güldürdün.

Quaresma ilk yarı İsmail'e yaptığı mükemmel asist haricinde tehlikeli bölgede kullandığı bütün topları olumsuz kullandı hatırladığım kadarıyla. Ortalarında ve şutlarıdna isabet kaydettiğini hatırlamıyorum hatta bazı şutları felaket kötüydü. İkinci yarı zaten fazla görünmedi.

Ama bundan da önemlisi q7 artık duran top kullanmamalı. Sosa, Oğuzhan, Töre varken q7'nin korner, frikik atması gerçekten olmuyor nitekim onları da olumsuz kullanıyor çoğu zaman ya direkt kaleciye ya da oyuncumuzun olmadığı yerlere kesiyor. Penaltı karnesi fecahat zaten yani kısacası bu adam duran top kullanamıyor. Quaresma'nın yapacağı iş yakaladığı geniş alanlarda depar atacak çalım atacak 0'a inecek. Gerisinde zaten ne yazık ki yetersiz.

Çevrimdışı Çağrı

Son 3-4 maçta gerçekten bence de özellikle Sporting maçında çok iyiydi Uyar. Ama dün yine hayalkırıklığı yarattı İsmail beygir gibi yılmadan bindirirken 4 top atmadı önüne onun vurmayı seçti hep.

Bir de hala oyunu yavaşlatıyor bizim çok daha hızlı tiki taka oynamamız gerek. Biraz olsun dönüşmesi sevindirici en azından açamadığımız maçlarda kullanabiliriz onu.

Yoksa diğer maçlarda elimizde Oğuzhan diye bir pırşanta var resmen sülklase ediyor ligi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

1-0 dan maçı almak bir derbiyi kazanmak çok güzel bir şey ama bu maçla kendimizi kandırmayalım son 15 Avrupa maçında sadece 1 defa galip gelebilen , ligde 4. durumdaki bir takımdan bahsediyoruz sonuçda.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Neden devamlı pazartesi oynuyoruz bu arada? Bu kez biz pazar oynasak da Fener pazartesi oynasa olmuyor muydu ?!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa da 3 maçtır gayet iyi oynuyor ve fizik olarak sahada çok daha diri gözüküyor.

Sosa'nın toparlanıyor olması gerçekten sevindirici çünkü ligin 2. yarısında ona baya ihtiyacımız olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrıcım hiç duyum var mı? Kaleci konusunda ciddi bir beklentiye girdik sence yönetim ne düşünüyor Fabri tarzı birisi mi yoksa kötüde çıksa paraya kıyılıp a class bi kaleci mi bekliyelim?