Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277270 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

iç savaştan anası ağlamış Dnipropetrovosk platolarından bir king kong bir de kara yağız yiğido kapmak kaç para hocam. Alalım şunların ikisini paket şeklinde, birbirlerini de tanıyorlar vallahi billahi yürür gideriz.

Daha iyisi lazım. Senelerce kaleyi koruyacak... Devre arası öylesi zordur, tabii kesenin ağzını açmazsan.

Kaptanlıkta yakışmış öyle veya böyle kötüde olsa ben feda ederim dediğinden beri bende yeri ayrı.bu sene bambaşka bende sana onu dicektim stoper diyoruz ama kim gelirse kulubeye hapsedecek ersan öyle gözüküyo ilk öncelik kaleci sonra stoper sonra olursa orta saha olmazsa napalım hem bir kulvar eksildi şimdi tekrar soruyorum oğuzhan atiba gomez 40 maçı çıkartırmı 50 oynayamaz demiştin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atiba, haftada tek maçı rahat çıkarır. Standardı belli. Ozzie'de öyle zira mental gelişimi üst düzey. 19 + (5-6) maç kaldı.

Çevrimdışı atalay

Sosa'yı da 3 maçtır çok beğeniyorum. Onunda geri dönmesi elimizi güçlendirdi.

Çevrimdışı Kadir G.

Kötü oynayan tek oyuncu söyleyemem. Derbiyle beraber Gökhan da geri döndü muazzam oldu vallahi :)

Çevrimdışı Çağrı

Trt yaptığı aldı operasyonun sonucunu almış.

Fenerliler Beşiktaş'ın deplasmanları çok o yüzden çöker diyorlar :D

İkinci yarı üstteki takımlarla deplasmanda oynamak çok daha iyi bunu nasıl düşünemez bu insanlar anlamam ki. Alttaki takımlara deplasmana giden herkes canını kurtarmak istedikleri için puan kaybedecekler.

İlk 9 takım ise çok rahat futbol oynayacak.

Şu futbolu oynayalım 12-13 maç kazanırız o da bizi 80 puan yapar zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa'yı da 3 maçtır çok beğeniyorum. Onunda geri dönmesi elimizi güçlendirdi.

2. yarılarda oyundan düşüyor gibi sanki?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Trt yaptığı aldı operasyonun sonucunu almış.

Fenerliler Beşiktaş'ın deplasmanları çok o yüzden çöker diyorlar :D

İkinci yarı üstteki takımlarla deplasmanda oynamak çok daha iyi bunu nasıl düşünemez bu insanlar anlamam ki. Alttaki takımlara deplasmana giden herkes canını kurtarmak istedikleri için puan kaybedecekler.

İlk 9 takım ise çok rahat futbol oynayacak.

Şu futbolu oynayalım 12-13 maç kazanırız o da bizi 80 puan yapar zaten.
Sus, gözünü seveyim sus :evillol:

Çevrimdışı atalay

2. yarılarda oyundan düşüyor gibi sanki?

Bütün maçlarda ikili mücadele kazanımlarında hep zirvede. Oyunun iki yönünde de ekstra efor sarf ediyor. Aslında onu oyunu tutmamız gereken bölümlerde kanatta oynatmamız lazım. Atiba'nın yanında Tolgay olsaydı, Ozzie'yi öne atıp, bunu daha rahat yapardık.

Çevrimdışı Kadir G.

Maç sonu röportajlarını vs. izleme şansı var mı?

Çevrimdışı TALAT

Kötü oynayan tek oyuncu söyleyemem. Derbiyle beraber Gökhan da geri döndü muazzam oldu vallahi :)

umut biraz kotuydu. gsnin girdigi pozisyonda topu daha once uzaklastirmaliydi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada söz verdiğim üzere 3 gün içinde cuğarayı bırakıyorum. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Eskişehir ve Mersin'in bir şekilde toparlanması lazım. Bu takımlar erken düşmemeli. Aşağısı ne kadar kaynarsa Fener o kadar puan kaybeder biz o kadar rahat kazanırız.

Onlar üstüne gelene yeniliyor biz üstümüze geleni perişan ediyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Eskişehir ve Mersin'in bir şekilde toparlanması lazım. Bu takımlar erken düşmemeli. Aşağısı ne kadar kaynarsa Fener o kadar puan kaybeder biz o kadar rahat kazanırız.

Onlar üstüne gelene yeniliyor biz üstümüze geleni perişan ediyoruz.

Ben bunların kadıköy'deki maçta da puan kaybedeceğini düşünüyorum artık. Avrupa dönüşünün ertesi yorgun olacaklar. Lokomotiv ilk maçından istediklerini alamazlarsa özellikle.

Çevrimdışı TØLGA

Maç sonu röportajlarını vs. izleme şansı var mı?
lig tv sitesine bak orada oluyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dlcs

Erdal t.oğulu transfer zor demiş. Galiba sönük bir isim alınacak

Çevrimdışı TALAT

tam oyle demedi. stoper icin 3 adayimiz var ama devre arasi transfer yapmak zor is dedi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

lig tv sitesine bak orada oluyor

Bakıyorum hemen. Bir de geniş özet veren oldu mu elden ele uzatsak varsa :)

Çevrimdışı Alper1903

E yok artık. Bugün resmen gözümüze sokuldu kaleci ihtiyacı. Bağırdı resmen. Düzgün bir kaleci alamazlarsa yazıklar olsun.

Çevrimdışı AmaralGürses

Çok büyük kaleci ve mükemmel bir sporcu.

Tolga'nın ayağı ile yetiştiremediği yere eliyle atıyor topu adam.

Şimdi gördüm bu mesajını. Şu saniyesine bi bakar mısın:

Nasıl mümkün abi böyle birşey? Buraya tolga gerçekten ayağıyla yetiştiremiyor. İkisini de Allah yaratmadı mı? Sorsan ikisi de "kaleci"..

https://youtu.be/reVJi_YVnk4?t=526

Çevrimdışı Kadir G.

Nasıl mümkün abi böyle birşey? Buraya tolga gerçekten ayağıyla yetiştiremiyor. İkisini de Allah yaratmadı mı? Sorsan ikisi de "kaleci"..

Kayserisporun eski kalecisi eliyle 70 metre atabiliyordu o geldi aklıma.

Çevrimdışı ZORBEY

Bu arada söz verdiğim üzere 3 gün içinde cuğarayı bırakıyorum. :D

:)))))))))))))))))))))))))) ağa 1 haftadir icmiyordum ama bu akşam 90 dakikada 1 paket yalan oldu bu cocuklar benide sağlığımdan edecekler banada yazık banada günah bukadar gol pozisyonu ile bu macta sakallarıma ak düştü resmen :)))))))))))))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı AmaralGürses

Maç ve skor sevinciyle bazı şeyleri unutuyoruz arkadaşlar LAKİN bu maçın bir önemi de mühendis Oktay Abi'nin ölüm (daha doğrusu gs'liler tarafından linç edilme) yıldönümüne gelmesiydi.

Ona armağan olsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Çevrimiçi 38life

Adam eliyle gol pası verebilir :D Bizimkisi topu taca atmadığında ve orta çizgiyi geçtiğinde şükür namazı kılıyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Birol Can'a da helal olsun demek istiyorum.

Çok güzel marşlar kazandırdı camiaya. Nice Beşiktaşlı sanatçımız var ama..

Kendisi doktordu sanırım. Çok başarılı işler yapıyor :claps: :claps: :claps: