Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275519 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında Tolga'da aramamak lazım , yahu bu tarla bu kadar kabak yapıyor anlayın işte . Bu süpriz yumurtada değil ki yönetim diyemez büyük umutlarla aldık bu çıktı ; hayır siz göstere göstere kaleci transferi yapmadınız , bizi ve Tolga'yı buna mahkum ettiniz. Şimdide çıkıp Resmi siteden ahlak dersi veriyorsunuz, geçin arkadaş bu işleri.
Taraftarla dalga geçiyorlar utanmadan resmi siteden. Bu taraftar aptal hiç bir şeyin farkında değil bir tek yönetim farkında herşeyin. İnsanların aklıyla dalga geçmektir bu ve bu taraftarın Tolga'ya gösterdiği tepkiden daha kötü bir durumdur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Bu sabah bir Londra muhabirinin yazısı var.
Matt Macey'nin tecrübesiz olduğunu bu yüzden Arsenal'in devre arası
Ospina'yı göndermeyeceğini yazıyor.  :alala:

Çevrimdışı panic13

Abi yine taraftara atmışsın suçu. Söyleyecek lafım yok artık. Fevzi'nin yaptıklarını ne çabuk unuttun? Cenk'i efsane kaleci yaptın. Ayrıca Cenk'e karşı taraftarın Tolga kadar negatif bir algısı hiç bir zaman olmadı. Herşeyde olduğu gibi yine bir şekilde suçu taraftara atma huyun devam ediyor abi valla bravo :)

@Serhat Akkaya @Necmi Valla Necmi abi, bu sefer ben de Serhat'ı haklı görüyorum. Sadece bizim değil, TR'de 3 büyük kulübün taraftarı aynı. Türk insanının yapısı ile alakalı bişey. Ayrıca geçen sene değil Brüj maçı, o maçlardan önce bile Tolga ile bu işin gitmeyeceği anlaşılmıştı. Liverpool maçı dönemlerini hatırla abi, kaleye Cenk geçecek diye hepimiz rahatlamıştık resmen. Ve Serhat'ın da dediği gibi, taraftarın Cenk'e karşı tolga kadar asla ön yargısı olmadı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı serdart

ya sen koca beşiktaşın oyuncusunun bırak da taraftar eleştirsin seni. arkadaş hem milyon eurolar alıyolar hem burunlarından kıl aldırmıyorlar. yahu 35lik etoo ya bakıp örnek alsınlar adam gol atınca çocuk gibi seviniyor hala. takımı sahipleniyor biz de bi tane böyle futbolcu yok. takımda bi kaptan gibi kaptan yok! 2-3 sezondur kaptansızlık lidersizlik sorunu var. gs de selçuk, snieder, hatta sabri bile saha içinde liderliği ele alıyor biz de bi oyuncu sayın. tolga dan kaptan olmaz ayrıca kimin fikriydi bilmiyorum adam yeni geldi kaptanlık verildi. bize lider vasıflı bi oyuncu lazım. böyle tecrübesizlikten el ayağa dolanıyor sonra. biraz gomez de var lisbon maçında golü yiyince bi herkese noluyor diyip el çırptı ama yok herkes tepkisiz. onu da dinleyen yok.

Çevrimdışı ozan062

Fevzi kötü kaleci değildi ama bizde forma giyeni öyle bitiriyoruzki bir daha adı bile duyulmuyor.
Beşiktaş taraftarı çok kötü bir taraftar profili hiç hak yemediklerini adil oldukların halkçı olduklarını söylemesinler
bunların hiç biri değiller. Messiyi getir bir hata yapsın mırıldanma başlar ikinci hatada hemen asarlar. Cenk tolgadan
on gömlek daha iyi kaleciydi. ama astılar onuda hataları olmadımı oldu tabiki  ama şu Tolganın videosundaki yenen gollerin kaçını cenk yer
en azından adam kaleci tamam yan top zaafı vardı ama tolganın direk topa zaafı var :bandit: @Çağrı

maalesef sayın seyirciler bu cümlelere katılmıyorum

taraftarımız candır can,, yapmasınlar acayip hatalar o oyuncular yapmasınlarki kimsede mırıldanmasın:) geldiğinden beri oynamayan tarık camdal ve sabriye yapılanları gorun rakipte.. emenikeler  vs vs

bize dönersek neler yapmadık peki biz pedro için milo için pektemek için daha nicesi için bunları yapsak az bile.. canavar gibi para alıyor hele son saydıgım.... :akuma: :akuma:

hak edene hersey yapılır be abi:)) bu tepkileri verdirecek olanlara sitem etsek zaten cok daha dogru bakıs acısına sahip oluruz da işte  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2015, 10:04:32 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

maalesef sayın seyirciler bu cümlelere katılmıyorum

taraftarımız candır can,, yapmasınlar acayip hatalar o oyuncular yapmasınlarki kimsede mırıldanmasın:) geldiğinden beri oynamayan tarık camdal rakip aynı sekilde yıllardır oynayp son sampiyonlugunda pay sagibi olan sabriye yapılanlar vs vs

bize dönerse neler yapmadık peki biz pedro için milo için pektemek için daha nicesi için bunları yapsak az bile.. canavar gibi para alıyor hele son saydıgım.... :akuma: :akuma:

hak edene hersey yapılır be abi:))
Ben de buna katılmıyorum işte . Sorun futbolcu da değil ki sorun o futbolcuyu takımın başına getiren de yetmedi sözleşme uzatan da yetmedi ilk 11 futbolcusu olamayacak hatta kadroya giremeyecek kapasitede oyuncuları zorla bize benimsetmeye çalışanda.
Kulüp günlük yönetilirse, organizasyonu yeterli seviyede olmazsa olacağı da budur. Bu geçmişten gelen ve halen süregelen bir sorun.

Çevrimdışı ozan062

Ben de buna katılmıyorum işte . Sorun futbolcu da değil ki sorun o futbolcuyu takımın başına getiren de yetmedi sözleşme uzatan da yetmedi ilk 11 futbolcusu olamayacak hatta kadroya giremeyecek kapasitede oyuncuları zorla bize benimsetmeye çalışan da.
Kulüp günlük yönetilirse, organizasyonu yeterli seviyede olmazsa olacağı da budur. Bu geçmişten gelen ve halen süregelen bir sorun.

süpersin az once editleyip dediğin gibi bir maddeyide ekledim dogrudur katılıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi yine taraftara atmışsın suçu. Söyleyecek lafım yok artık. Fevzi'nin yaptıklarını ne çabuk unuttun? Cenk'i efsane kaleci yaptın. Ayrıca Cenk'e karşı taraftarın Tolga kadar negatif bir algısı hiç bir zaman olmadı. Herşeyde olduğu gibi yine bir şekilde suçu taraftara atma huyun devam ediyor abi valla bravo :)
Bizim taraftarın kötü bir profilde olduğunu cümle alem biliyo sana şunu söylüyüm bugünde maçı bizden alıp gs ye verirler atletico Madrid maçını hatırlatırım tolgadan daha fazla tepki vardı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalBaz

Su konuda ayrim yapamiyoruz arkadaslar. Evet futbolcu elestirilir evet futbolcuya sinirlenilebilir. Besiktasin sorunu tolga degildir, besiktasin sorunu kaleci sorunudur. Bununda tek sorumlusu yonetimdir. Ancak mevcut yonetimide is bilmez programsiz veya vizyonsuz tarzi elestirilerle degil, neden kaleci transferi icin senol hocaya baski yapmadigini ve bunun icin butce bulamadigini elestirebilirsiniz. Tabi bunun icinde elestirirken acimasiz olunmamasi gerekiyor. Bu adamlarda biliyor sikinti oldugunu ama sartlar imkanlar risk almalarina neden oldu. Bu risk ellerinde patladi tabiki. Akhisar macindan sonrada yaptigim yorumlrda tolganin ustune gidilmemesi gerektigini, kendisinin duygusal yasinin 1 oldugunu, oyle veya boyle ilk yariyi bu kaleciyle bitirecegimizi, zararli cikanin yine biz olacagini soylemistim. Nitekim avrupadan elenen biz olduk yine biz kahrolduk. Yarin maca gidecek arkadaslardan rica ediyorum. Lutfen tolgaya islik protesto yapmayin. Bu maci kaybetmemiz sampiyonluk yolunda cok darbe vurur bize. Zarari yine biz besiktaslilar gorecek. Bir futbolcuyu elestirmek icin kapsitesine bakarsiniz arkadaslar. Gokhani isliklayin elestirin kotu oynadiginda. Cunku gokhan tembellik yapiyorsa calismiyorsa kendi yetenegini ortaya cikarmiyorsa onu elestirin yerden yere vurun. Oyuna olcay yada q7 girer olur biter. Ama tolgada yetenek yok adam iyi niyetli. Kapasite bu kadar ne yapabilir? Sizi bir ise alsalar iyide para verseler, sizin bu isi yurutecek kapasiteniz olmasa ve hergun azar yeseniz naprdiniz? Burada suclu ptrondur. Kimse kimseyi kandirmasin suclu yonetimdir. Ama yonetimde para icinde yatiyorduda kaleci almadi degil. Yonetimi bile asiri elestirmek haksizliktir onca derdin icinde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Su konuda ayrim yapamiyoruz arkadaslar. Evet futbolcu elestirilir evet futbolcuya sinirlenilebilir. Besiktasin sorunu tolga degildir, besiktasin sorunu kaleci sorunudur. Bununda tek sorumlusu yonetimdir. Ancak mevcut yonetimide is bilmez programsiz veya vizyonsuz tarzi elestirilerle degil, neden kaleci transferi icin senol hocaya baski yapmadigini ve bunun icin butce bulamadigini elestirebilirsiniz. Tabi bunun icinde elestirirken acimasiz olunmamasi gerekiyor. Bu adamlarda biliyor sikinti oldugunu ama sartlar imkanlar risk almalarina neden oldu. Bu risk ellerinde patladi tabiki. Akhisar macindan sonrada yaptigim yorumlrda tolganin ustune gidilmemesi gerektigini, kendisinin duygusal yasinin 1 oldugunu, oyle veya boyle ilk yariyi bu kaleciyle bitirecegimizi, zararli cikanin yine biz olacagini soylemistim. Nitekim avrupadan elenen biz olduk yine biz kahrolduk. Yarin maca gidecek arkadaslardan rica ediyorum. Lutfen tolgaya islik protesto yapmayin. Bu maci kaybetmemiz sampiyonluk yolunda cok darbe vurur bize. Zarari yine biz besiktaslilar gorecek. Bir futbolcuyu elestirmek icin kapsitesine bakarsiniz arkadaslar. Gokhani isliklayin elestirin kotu oynadiginda. Cunku gokhan tembellik yapiyorsa calismiyorsa kendi yetenegini ortaya cikarmiyorsa onu elestirin yerden yere vurun. Oyuna olcay yada q7 girer olur biter. Ama tolgada yetenek yok adam iyi niyetli. Kapasite bu kadar ne yapabilir? Sizi bir ise alsalar iyide para verseler, sizin bu isi yurutecek kapasiteniz olmasa ve hergun azar yeseniz naprdiniz? Burada suclu ptrondur. Kimse kimseyi kandirmasin suclu yonetimdir. Ama yonetimde para icinde yatiyorduda kaleci almadi degil. Yonetimi bile asiri elestirmek haksizliktir onca derdin icinde.

Tolga'yı eleştirme, yönetimi eleştirme kimi eleştirelim malzemeci Süreyya'yı mı? Tolga'ya sanki zorla para veriyorlar. Kendini yeterli görmüyorsa yapamıyorum diyip sözleşmesini fesh etsin. Tolga'ya iyi niyetli dedin ya artık ne diyim ki ben sana..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim taraftarın kötü bir profilde olduğunu cümle alem biliyo sana şunu söylüyüm bugünde maçı bizden alıp gs ye verirler atletico Madrid maçını hatırlatırım tolgadan daha fazla tepki vardı

Sen Brugge maçında orada değildin galiba. Taraftar tepkisini o an sahadaki olan adama koyuyor. O taraftar Brugge maçına Tolga'yla çıkılmasın diye neredeyse yalvardı ama önümüze yine Tolga'yı koydular. Bir de yalandan sakatım hareketleri yapınca millet çileden çıktı. Bu adam iyi niyetli filan değil aldığı parayı hak etmeyen kaptanlığı da haketmeyen Trabzonspor'lu bir oyuncu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga'yı eleştirme, yönetimi eleştirme kimi eleştirelim malzemeci Süreyya'yı mı? Tolga'ya sanki zorla para veriyorlar. Kendini yeterli görmüyorsa yapamıyorum diyip sözleşmesini fesh etsin. Tolga'ya iyi niyetli dedin ya artık ne diyim ki ben sana..
Ne is yaptigini bilmiyorum kardesim. Ama dusunurken birini kendini onun yerine koymadigini anlayabiliyorum. Senin yaptigin ise bir buyuk sirket gelip, sen cok iyimissin al sana aylik 50 bin tl bizimle calis buda 4 senelik kontrat dese napcaksin kardesim? Ben buna uygun degilim eskisi gibi takilacagimmi diyeceksin? Kimse kimseyi kandirmasin ben bu isi yapmiyorum diyip kimse milyonlari birakmaz. Tolgayla sozlesme imzaladysan bitmistir. Tolganin ne sucu var? Hep beraber yonetimi elestirelim diyorum. Ama elestirirken vizyonlari yok isbilmezler demeyelim diyorum. Sunu diyelim, bu adamlar neden kaleciye butce bulamiyor? Neden daha cok gelir yaratamiyor? Bunuda derken yildirim demiroreni elestirir gibi elestirirsen mevcut yonetiminde hakkini yersin. Olayi her konudan ele almadan elestirmek anca bos konusmaktir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne is yaptigini bilmiyorum kardesim. Ama dusunurken birini kendini onun yerine koymadigini anlayabiliyorum. Senin yaptigin ise bir buyuk sirket gelip, sen cok iyimissin al sana aylik 50 bin tl bizimle calis buda 4 senelik kontrat dese napcaksin kardesim? Ben buna uygun degilim eskisi gibi takilacagimmi diyeceksin? Kimse kimseyi kandirmasin ben bu isi yapmiyorum diyip kimse milyonlari birakmaz. Tolgayla sozlesme imzaladysan bitmistir. Tolganin ne sucu var? Hep beraber yonetimi elestirelim diyorum. Ama elestirirken vizyonlari yok isbilmezler demeyelim diyorum. Sunu diyelim, bu adamlar neden kaleciye butce bulamiyor? Neden daha cok gelir yaratamiyor? Bunuda derken yildirim demiroreni elestirir gibi elestirirsen mevcut yonetiminde hakkini yersin. Olayi her konudan ele almadan elestirmek anca bos konusmaktir.

Yani sen diyorsun ki kimseyi eleştirmeyelim? Yetersiz bir adamı takıma kazandıranları eleştirmeyelim? Trabzon'un bile istemediği 2.kaleci durumundaki adamı aldığı için eleştirmeyelim. Hadi aldı diyelim geçen sene olanlardan sonra hala göndermeyip veyahut yerine kaleci almadığı için mi eleştirmeyelim? Mustafa Pektemek'e 1.7 milyon euro veren adam kaleci içinde elbet para bulur. Şimdi o konulara girmeyelim hiç. Kimse Demirören gibi eleştirmiyor olanı söylüyor, bile bile lades denmesine kızıyor. Milyonlarca taraftar bunu görürken asli işi bu olanların bunu görememesini eleştirmek neden acımasızca olsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Dnipro Sportif Direktörü Boyko ve Douglas'ı Ocak ayında satabileceklerini açıklamış bekledikleri teklifler gelirse. Boyko'ya çökmek lazım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sen Brugge maçında orada değildin galiba. Taraftar tepkisini o an sahadaki olan adama koyuyor. O taraftar Brugge maçına Tolga'yla çıkılmasın diye neredeyse yalvardı ama önümüze yine Tolga'yı koydular. Bir de yalandan sakatım hareketleri yapınca millet çileden çıktı. Bu adam iyi niyetli filan değil aldığı parayı hak etmeyen kaptanlığı da haketmeyen Trabzonspor'lu bir oyuncu.
Zaten tolga kalsın diyen yok cok güzel örnek vermişsin brugge maçı bende oradaydım o maçı taraftar verdi onun hatalı gol yiyecegi belli maçada cıkarttılar yapacak birşeyde yok biz orada ıslıklamayıp homurdanmasaydık o turu geçmiştik daha 1-1 ken adamda kapasite yok adam kaleci değil kesinlikle transfere ihtiyacımız var ama maç içinde oldumu iyice sapıtıyo bu adam takım oyundan düşüyo maç bambaşka düzeye geliyo onu anlatmaya calısıyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga Zengin'e bonservis için 2 milyon 750 bin euro verdiğimizi hatırlatırım bedavaya almadık bu adamı. 1.3 milyon euroda maaş veriyoruz. Bu şartlarla çok daha iyi bir kaleci bulabilirdik bunu sokaktaki 10 yaşındaki çocuk bile biliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Taraftara atmadım suçu şu anda burnundan soluyan taraftarlardan biriyim zaten
Fevzinin yaptıklarını derken adam duygusaldı yaşamadığıda kalmadı. Cenke gelince valla
şu anda gözüme zubizaretta gibi görünüyor Tolgadan sonra :bandit:
ama katılmıyorum bayağı negatif algısı oldu siz yaşananları çabuk unutuyorsunuz.
Şu anda kulübün kapısına dayanalım deseniz ne zaman isterseniz varım maç bitsin her türlü
protestoya gene varım ama maç öncesi maçta yapılacak bir haraket maçada Beşiktaşada zarar verir.
burda pireye kızıp yorgan yakmanın mantığı ne zaten zarar verdi üstüne bir yenisimi eklensin
@Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zaten tolga kalsın diyen yok cok güzel örnek vermişsin brugge maçı bende oradaydım o maçı taraftar verdi onun hatalı gol yiyecegi belli maçada cıkarttılar yapacak birşeyde yok biz orada ıslıklamayıp homurdanmasaydık o turu geçmiştik daha 1-1 ken adamda kapasite yok adam kaleci değil kesinlikle transfere ihtiyacımız var ama maç içinde oldumu iyice sapıtıyo bu adam takım oyundan düşüyo maç bambaşka düzeye geliyo onu anlatmaya calısıyorum

Benim takıldığım nokta bu. taraftarın tepkisini ölçmekten aciz bir yönetim ve teknik heyet var biz şampiyonluğa oynamak istiyoruz. Yine dönüp dolaşıp suçlu taraftar oluyor. Aylardır oynamayan adamı en kritik maçta oynatan Bilic'le buna müsade eden yönetim suçsuz maçı kaybetmemizin nedeni tepki gösteren taraftar. Böyle bir şeye kimse inanmaz kusura bakmayın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftara atmadım suçu şu anda burnundan soluyan taraftarlardan biriyim zaten
Fevzinin yaptıklarını derken adam duygusaldı yaşamadığıda kalmadı. Cenke gelince valla
şu anda gözüme zubizaretta gibi görünüyor Tolgadan sonra :bandit:
ama katılmıyorum bayağı negatif algısı oldu siz yaşananları çabuk unutuyorsunuz.
Şu anda kulübün kapısına dayanalım deseniz ne zaman isterseniz varım maç bitsin her türlü
protestoya gene varım ama maç öncesi maçta yapılacak bir haraket maçada Beşiktaşada zarar verir.
burda pireye kızıp yorgan yakmanın mantığı ne zaten zarar verdi üstüne bir yenisimi eklensin
@Serhat Akkaya
Abi bir kere yorganı yakalım ki bir daha bu pirelerle uğraşmayalım. Biz yorganı yakmadığımız için başımıza bunlar geliyor. Şimdi biz burada Sosyal Medyada defalarca dile getirdik bu adam bi süre ortalarda gözükmesin diye. Buna rağmen çıkıpta 11 e koyarlarsa bu taraftarla dalga geçmek demektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Elestirmek cok guzel evet. Elestiricez ki cozum uretelim. Ben sadece cozum onerisi gormek istiyorum. Mesela mustafa pektemek ornegini veriyor bircok arkadasimiz yanlis anlama sen onun ismini veriyorsun diye aklima geldi. Mustafayi gonderip ondan gelen kar ile kaleci alinir falan filan. 1.7 aliyor diyoruz evet haklisiniz cok fazla mustafaya. Peki mustafayi gonderdik diyelim, 3. Forveti kim yapacagiz? 2 forvetlemi devam edecegiz? Eger yeni bir 3. Forvet gelirse ona en az 1 milyon vermeyecekmiyiz? Bonservisi olacakmi? Iste beni bu elestiriler cildirtiyor. Elestirelim ama elestirirken cozum sunalim. Sordugun soruda bence yanlis. Tabiki goruyorlar hepsi bizden daha cok takimi biliyor ve kaleci hocasindan raporlar aliyorlar. Onlarda kaleci almak icin kaleci almak istemiyorlar. Zaten A sinifi kaleci degilse almasinlar daha iyi. Birde senol hoca risk almak istedi. Futbolda 2+2 her zaman 4 olmuyor. Bundan sonra ne yapabiliriz ona bakmak lazim. Suanda yonetimin uzerinde baski var. Insallah gidip sacma sapan bir kaleci almazlar baskidan dolayi.

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga Zengin'e bonservis için 2 milyon 750 bin euro verdiğimizi hatırlatırım bedavaya almadık bu adamı. 1.3 milyon euroda maaş veriyoruz. Bu şartlarla çok daha iyi bir kaleci bulabilirdik bunu sokaktaki 10 yaşındaki çocuk bile biliyor.
O zamanda o sartlarda ve turk statusunde ondan iyisi yoktu. Bunuda 10 yasindaki cocuk bile biliyor. Zamanin sartlarina gore elestirelim.

Çevrimiçi Necmi

o zaman yabancı kontenjanını unutuyorsun bazen şartlara göre davranmak gerekiyor.
Birde şimdi konuşmak kolay bütün taraftar ts 4 istiyordu verilsin alınsın diye davul çaldı.
Bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz. O zamanda söylemiştim kötü kaleci diye ama gel görkü o günün şartlarında
ya onu alacaktın yada onuru onuru kopartamazdın ts den zaten aralarındada ne fark var tartışılır.
yabancı kontenjana takılmasak zaten ospinanın peşindeydik buda yere göğe sığdıramadığınız Önder Özen
planlamalarından biri. Ben önde yabancıdan feda edilir ospina alınır diyenlerdendim. Gittik Önder Beyin
büyük futbol bilgisiyle Motto aldık ospinayı almadık. sanki onun ayarında yerli bir sol bek bulamazdık.
Ne isteniyordu ospina için yanlış hatırlamıyorsam 4 M

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o zaman yabancı kontenjanını unutuyorsun bazen şartlara göre davranmak gerekiyor.
Birde şimdi konuşmak kolay bütün taraftar ts 4 istiyordu verilsin alınsın diye davul çaldı.
Bazı şeyleri çok çabuk unutuyorsunuz. O zamanda söylemiştim kötü kaleci diye ama gel görkü o günün şartlarında
ya onu alacaktın yada onuru onuru kopartamazdın ts den zaten aralarındada ne fark var tartışılır.
yabancı kontenjana takılmasak zaten ospinanın peşindeydik buda yere göğe sığdıramadığınız Önder Özen
planlamalarından biri. Ben önde yabancıdan feda edilir ospina alınır diyenlerdendim. Gittik Önder Beyin
büyük futbol bilgisiyle Motto aldık ospinayı almadık. sanki onun ayarında yerli bir sol bek bulamazdık.
arada 1 milyon euro fark var Ospina ile Tolga arasında. Holebas'ın ne kadar küçük miktarlardan kaçtığını hepimiz biliyoruz. Burada hep eleştirdiğim bir durum var 1-2 milyon euro kâr edecez derken öbür tarafta milyon eurolar uçup gidiyor. Bu da vizyonsuzluktur benim gözümde. Vizyonu olan adamlar bunları yapmazlar küçük düşünmezler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

Abi deselerki, biz yabanci kontenjanindan dolayi gittik bu adama bu kadar pra verdik risk aldik. Bizim yonetimde gs ve fb istiyor diye kaldirilan yabanci kuralina itiraz etmedi, biz magdur olduk yonetim bisey yapmadi. Boyle deseler yonetimi elestirseler tamam diycem haklilar. Ama o donemde yapilacak olan oydu. Yok pektemegi necibi ismaili gonderelim, sirigu parasi cikar. Eeee kim yedekte duracak? Onlarin yerine kimseyi almayacakmiyiz? Beni hic dusunmeden yapilan sig elestiriler cildirtiyor acikcasi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O zamanda o sartlarda ve turk statusunde ondan iyisi yoktu. Bunuda 10 yasindaki cocuk bile biliyor. Zamanin sartlarina gore elestirelim.

Aynı yönetim yabancı sınırının kaldırılmasına onay vermedi mi? O zaman gelin onu tartışalım. Ne karşılığında buna izin verdiler? Bizim bundan çıkarımız ne oldu?
Korku akıl katilidir.