Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272524 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Beyaz futbol spikeri kalede Tolga olacak diyor son dk bilgisi olarak .. Bu yönetim gerçekten ya bizimle dalga geçiyor ya da haberi yok futbolun / taraftarın gerçeklerinden...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolga yiyeceğinden fazlasını yedi
Bu taraftarın ciğerini yedi.
Tolganın Beşiktaş kariyeri lizbonda bitmiştir.

Ya ne çektik biz bu kalecilerden ha.

Cenk zıplayamayıp Falcao'ya gol attırır.

Rüştü ofsayt diye bağırırken top ağlara gider.

Günay kornerden gol yer.

Tolga anamızı ağlatır...

Ha unutmadan; Hakan da istisnasız her duran topa yanlış çıkar.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 02:20:49 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onder23

Ya ne çektik biz bu kalecilerden ha.

Cenk zıplayamayıp Falcao'ya gol attırır.

Rüştü ofsayt diye bağırırken top ağlara gider.

Günay kornerden gol yer.

Tolga anamızı ağlatır...

Ha unutmadan; Hakan da istisnasız her duran topa yanlış çıkar.

Kornerden gol yeme olayı fazla büyütülüyor bence çok istisnai
Bugün de de gea yedi kornerden gol ama bu onun kötü kaleci olduğunu göstermez
Cenk ve rüştü de durum çok farklı

Çevrimiçi Mehmet57

Interde Vidic'in sozlesmesi fesih edilecekmis

Çevrimiçi 38life

Kaleci için 8 milyon euro harcamak gerekiyorsa harcasınlar. Çöpe atacak paramız var artık, çöpe atacak şampiyonluğumuz yok çünkü... Onu sezon başında düşüneceklerdi...

Çevrimdışı Batuhan1903

Madem Ospina'ya 8.5 istiyorlar Sirigu için verirsin 8 milyon euro oyuncuyada Gomez maaşı verip ikna edersin. Boyle ust duze oyuncuları 1.9 larla kandıramazsın parayı basıp alacaksın ha eğer param yok diyorsanda Pektemekle imzalamıyacaksın.

Pektemek 1.6 milyon euro

Tolga 1.4 milyon euro

Toplamda 3 milyon euro al sana Sirigu nun maaşı.

Çevrimdışı Batuhan1903

@atalay Malesef Tolga oynayacak kalede Fırat günayer ve beyaz tv'de Tolga'nın olduğunu söylüyorlar kalede.

Çevrimdışı Ensar

tutturmussunuz kornerden yedi diye habire aynı terane , tamam oldu bi hata ama onun dışında çok kral oynadı çocuk ,   fener maçında geçmişti kaleye , açın izleyin ne toplar çıkardı , tolgadan kat kat iyi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Renton

Ne abartıyoruz kufur olayini arkadas hangi macta kufur edilmez.normalde de edilir oynatmasin tolgayi olmaz hep bir agizdan. oynatirsa tabi ki olacak. kamera sakasi olur resmen oynamasi tolga ne kurtarmis ki.olur da yine top ustune gelmez %100 gol olur o top bu sefer gunes buluta girer.senol hocada kendini atese atmis olur ona da tepki artar.kac senedir yenemiyoruz zaten.tolganin sıfatını gormek isteyen besiktasli var mı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fani madida

yav bizim taraftardaki bu arabesk tavırlara iyice uyuz olmaya başladım. neymiş kornerden gol yemiş. adamlar adeta bi hatası olsun da onu yazayım diye arıyorlar resmen. kapalı tribünde böyle uyuz tipler olurdu takım gol yesin de ''aldırma kartal aldırma'' diye tezahürat yapmayı bekleyen. şimdi de şey çıkmış ''bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa'' gibi edilgen bi beste daha. yav kardeşim ne meraklısınız böyle öldük, bittik tavırlara...
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ilhan mansız

yav bizim taraftardaki bu arabesk tavırlara iyice uyuz olmaya başladım. neymiş kornerden gol yemiş. adamlar adeta bi hatası olsun da onu yazayım diye arıyorlar resmen. kapalı tribünde böyle uyuz tipler olurdu takım gol yesin de ''aldırma kartal aldırma'' diye tezahürat yapmayı bekleyen. şimdi de şey çıkmış ''bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa'' gibi edilgen bi beste daha. yav kardeşim ne meraklısınız böyle öldük, bittik tavırlara...
+1903 aynen, ölmedik bitmedik. son ana kadar da mücadele edeceğiz. Büyük takımlar bir yenilgiyle ağlayıp zırlamazlar. Kaleci değişmeli evet bu yüzde yüz doğru ama böyle bir maçta protesto falan gibi tavırlar sadece rakibe yarar ve bize yakışmaz.

Çevrimdışı AmaralGürses

@atalay Boyko hakkında bilgin var mı, bizimkiler ilgileniyormuş sanırım. Genel özellikleri nelerdir? Kağıt üzerinde ilk dikkatimi çeken boyu oldu benim Ospina'dan 15cm kadar daha uzun.

Çevrimdışı AmaralGürses

+1903 aynen, ölmedik bitmedik. son ana kadar da mücadele edeceğiz. Büyük takımlar bir yenilgiyle ağlayıp zırlamazlar. Kaleci değişmeli evet bu yüzde yüz doğru ama böyle bir maçta protesto falan gibi tavırlar sadece rakibe yarar ve bize yakışmaz.

Hocam kesinlikle katılıyorum büyük takım refleksi göstermemiz gerektiği konusunda. "Yiğit düştüğü yerden kalkar" en sevdiğim atasözlerimizden biridir.

Lakin, bir de gerçekler var:

Tolga eğer yarın oynarsa %95 ihtimal hatalı bir hareket yapacaktır. Takım istenilen sonucu alamazsa bunda mutlaka fatura Tolga'ya kesilecektir. Hele bir de bariz hata yaparsa (degajlarının orta sahayı geçememesi, topu oyuna çok yavaş sokması, hatalı çıkışlar, elden kaçırmalar, içeri almalar vs. vs.) Tolga'nın protesto edilmeme ihtimali YOK!.

Yani bunun yanlış olacağını söylemek şuna benziyor: "arakdaşlar stadda sigara içmeyelim, yanlış olur". Yahu her maç baca gibi tütüyor olimpiyat stadı kapalısı ben maça giydiğim kıyafetlerin etrafına kireç döküp karantinaya alıyorum eve gelince, "yanlış olur" demenin ne faydası oluyor neyin olacağı belli sonuçta.

Tolga konusu artık tamamen başka bir noktaya gelmiştir, herhangi bir formsuz oyuncu hadisesi değildir. Tolga bu takıma ve taraftara inanılmaz derecede zarar vermektedir. Unutulmasın ki, bu taraftar Tolga'yı (bana göre golde hatası olmasına rağmen) Kayseri maçı sonrası tribüne çağırdı ve alkışladı, moral verdi. Biz Baki Mercimekleri, Nihatları, Uğur İncemanları, Ekrem Dağları berbat futbollarına rağmen protesto etmedik, hatta baştacı etmiş bir taraftarız. Bu konuda en yüce gönüllü taraftar grubuyuz hatta bence fazla yüce gönüllüyüz ama ne yazık ki, herkesin bir sınırı var ve kalede Tolga olursa çok büyük ihtimal maç sırası veya sonrasında protesto olacaktır çünkü Tolga'nın kalede olduğu bir gs maçını kazanma ihtimalimiz çok düşük...

Çevrimdışı Çağatay

Tolga yiyeceğinden fazlasını yedi
Bu taraftarın ciğerini yedi.
Tolganın Beşiktaş kariyeri lizbonda bitmiştir.

Aslinda tolga nın bizdeki kariyeri geçen sene brugge maciyla bitmisti ama ne yazıkki hala kalede...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Boyko çok iyi kaleci 2-3 hamle yapabiliyor üsüste cephaden iyi ceza sahasına çok hakim zaten 1.97 ama Ukrayna milli takımı kalecisi turnuva bitmeden satmaz dnipro keşke öyle bir şey olabilse.,ospina yerine isterim şahsen.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Sarp

Yalnız Çaykur Rize'nin kalecisi Charles ne oynamış arkadaş.
Adam A Takımındaki Biyey Baraküs mübarek  :)

Çevrimdışı AmaralGürses

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 13:58:04 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Deniz

Kimsenin ağzı torba değil büzemezsin hele ki olimpiyat gibi tribün bütünlüğünün olmadığı ,herkesin kafasına göre takıldığı bir yerde bunu hiç yapamazsın.

En iyi ihtimalleri düşünelim,tolga ile başlandı birçok kişi kendisini tuttu protesto etmedi ,ayağına her top geldiğinde de yine millet kendini tuttu diyelim.
Oldu ya derbi bu gs 1 gol attı,emin olun kalecinin suçu olmasa bile ciddi şekilde yuhalanır.
Hatalı bir gol yerse toplu halde küfür edilir ,kulüp ceza yer maç da zaten gider.

Kötü senaryoyu düşünmek bile istemiyorum.Sahaya atlayanlar da olur başka tatsız durumlar da olur.

Böyle bir riske girilmez.Ne tolga fizik kondisyon ve mentalite olarak o formayı giyebilir ne de taraftar psikolojik olarak ona tahammül edebilir.
Geçen sene arsenal maçında alexisten saçma sapan elinin altından kaçırarak gol yedi Şampiyonlar liginden eledi taraftar affetti, belki de finale kadar uzanacağımız yolda ayağımıza çelme taktı Brugge maçında bizi eledi taraftar yine affetti ama artık bardağı taşıran son damla da geldi.
Tolganın Beşiktaş kariyeri Lizbonda bitmiştir.Bundan sonra işi inada bindirirse kaybeden Beşiktaş olur.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 14:03:48 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eyvahlar olsun, birinci ağızdan olması nedeniyle gerçek haber sanırım:

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1166249-arsenalin-ikinci-kalecisini-nasil-alalim
Baskan gercekten boyle konusmussa bu İş bitmis demektir :sevinc :sevinc :sevinc

Sen hala bizim baskani çözememişsin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

normalde pek tasvip etmem böyle şeyleri şu anda Beşiktaş forması giydiği için ama yaptığı hatalar açısından neden bizim kalecimiz olamıcağını anlatması açısından güzel bir video olmuş.

www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dYvfK4jsVmY
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

normalde pek tasvip etmem böyle şeyleri şu anda Beşiktaş forması giydiği için ama yaptığı hatalar açısından neden bizim kalecimiz olamıcağını anlatması açısından güzel bir video olmuş.

Slimaninin golünü görünce kan beynime sıçradı.

Bu arada devre arası kaleci almıyacağımızı düşünmeye başladım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Tolga konusunu şimdilik kapatalım bence artık. Yarın çok önemli bir maçımız var.

Medyaya Beşiktaş'ın geçen seneki gibi bir düşüş yaşamayacağını kabul ettirmeliyiz.

2 sene boyunca Şampiyonlar Ligini ve Lig şampiyonluğunu peşkeş çektiğimiz bir rakibi saf dışı bırakmalıyız.

Bazılarının ağzına tokadı vurmanın zamanı gelmedi mi sizce de? :busted_cop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben de paylaşmayı düşündüm bunu ama paylaşmadım. Yarın önemli bir derbimiz var. Bu konuyu kapatmamız lazım artık.

Çevrimdışı TØLGA

Ben de paylaşmayı düşündüm bunu ama paylaşmadım. Yarın önemli bir derbimiz var. Bu konuyu kapatmamız lazım artık.
daha dur bakalım bu fragman asıl film yarın malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK