Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269097 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Katılmıyorum
Hatali Gol yemiyor en azindan

Ben oynadigi maclardaki performansini begenmistim

Bi kere Tolgada hoc olmayan ama Gunayda olan bir ozellik var , Libero ozellligi var Gunayin
Pozisyon takibi cok iyi tehlikeyi sizip aninda kaleyi terkediyor ve tehlikeyi önlüyor

Gecen sene Akhisar macinda bu sekilde %100 luk 2 Golu cikardi cunku 2 sindede tam zamaninda Kaleden cikti
Tolga olsaydi 2 side Goldü cunku herzamanki gibi kale çizgisinde bekleyip topu aglardan çıkaracaktı :akuma: @Yunus abi

İyi de bu çıkışları her zaman çok iyi zamanlamayla yapmıyor. Bu da risk.
Bu arada bu yeni yetkilerle senin ismini değiştirebiliyorum ben  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kartal Ç

abi takım satmamalı haklısın da. Günay tolgadan kötü bir performans sergileyemez mümkün değil. Maksimum aynı performansı sergiler kaleye gelen her top gol olur daha ötesi maalesef yok ki.

+ olarak degajı var. Cordobanın vole degajlarını özledim valla.

Çevrimiçi Necmi

abi takım satmamalı haklısın da. Günay tolgadan kötü bir performans sergileyemez mümkün değil. Maksimum aynı performansı sergiler kaleye gelen her top gol olur daha ötesi maalesef yok ki.
:D

Çevrimdışı Deniz

https://twitter.com/muharrem_acar/status/675447034967527424
Bu adamı seviyorum :)

Dedikleri doğru ,"iyi çocuk","adam" gibi tabirlerle dünyanın hangi profesyonel takımında sözleşme yapılmış forma verilmiş ki bizde yapılıyor bunlar.
Geçecez bunları,pektemeke yaptılar da ne oldu?
Bizler yağmur çamur soğuk demeden maça gidiyoruz ,kısıtlı bütçelerle birşeyler alıp takıma katkıda bulunuyoruz ama bu adamlar sırf "iyi çocuk" diye bu paralı cebine koyuyor.Biz kötü müyüz?
Geçecez artık bunları kupalar kaldırmak istiyorsak ,başarı istiyorsak geçecez.Kötü olan gidecek bu oldukça basit.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

@Yakup yanlış bilgi veriyorsun. Kasımpaşa maçında bir kurtarışı olması lazım. Yani paşa 4 defa geldi 3 gol attı. Bir defa sanırım şans eseri üzerine vurmuşlardı. Yoksa onu da alırdı.

@panic13 herhangi bir bilgi yanlışlığı yok istatistiklere bakılabilir.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Tolgayı şuan tartışıyor olmamız bile aslında yanlış.
Bu adamın tartışılacak hiçbir yanı yok.Artık kaleye kesinlikle geçmemeli.
Günayla mı olur 3. kaleci ile mi olur bir şekilde dönem sonunu getirip devre arası 1st class bir kaleci almalıyız.

Bu adamın 2 senedir takımdaki diğer oyuncularda ve taraftarda yaşattığı tramvanın tarif edilir yanı yok.Bir süre yüzünü kimsenin görmemesi yerinde olur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

Bu adamı seviyorum :)

Dedikleri doğru ,"iyi çocuk","adam" gibi tabirlerle dünyanın hangi profesyonel takımında sözleşme yapılmış forma verilmiş ki bizde yapılıyor bunlar.
Geçecez bunları,pektemeke yaptılar da ne oldu?
Bizler yağmur çamur soğuk demeden maça gidiyoruz ,kısıtlı bütçelerle birşeyler alıp takıma katkıda bulunuyoruz ama bu adamlar sırf "iyi çocuk" diye bu paralı cebine koyuyor.Biz kötü müyüz?
Geçecez artık bunları kupalar kaldırmak istiyorsak ,başarı istiyorsak geçecez.Kötü olan gidecek bu oldukça basit.
Form geçici klas kalıcı lafı ne çok doğru bir ara form tuttu trabzonda gelmesi hataydı biliçle gecen 2 kötü yıla rağmen sambadenin raporuna rağmen bu yıl devam edilmesi hataydı ama artık vedalaşmak gerek. Derbide Günay oynamalı moral bozukluğuyla kötü şeyler olmasın en azından 2. yarıyada gelecek kaleciye veririz kaleyi sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten umarım yaşananlardan ders çıkarmıştır yönetim
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgayı şuan tartışıyor olmamız bile aslında yanlış.
Bu adamın tartışılacak hiçbir yanı yok.Artık kaleye kesinlikle geçmemeli.
Günayla mı olur 3. kaleci ile mi olur bir şekilde dönem sonunu getirip devre arası 1st class bir kaleci almalıyız.

Bu adamın 2 senedir takımdaki diğer oyuncularda ve taraftarda yaşattığı tramvanın tarif edilir yanı yok.Bir süre yüzünü kimsenin görmemesi yerinde olur.

yok yav olurmu tolga oynasın arkadaşlar mutlu olsun sakın taraftarda ıslıklamasın tolgaya çiçek verelim alkış tutalım tolga için moral verelim.

Maç önemli değil Avrupa önemsizdi zaten bizim için deriz gs'ye karşıda yenilirsek tolga yüzünden yeterki tolga mutlu olsun deriz.

Tolga giderse pastaları kimi kesicek sonra yanlış olmasın.Gomez'den sonra takımda en çok parayı alan adam sonuçta hakediyor parayıda dibine kadar.

Maç'a ferrarisi ile gelmesini bekliyorum.Ama kaçtane maç kurtardı şimdi Allah var hakkını yemeyelim o kadar çok ki ben sayamadım sayanlar bana söylesin bi zahmet.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu video'yu tolgaya izletinde topa nasıl çıkılır görsün.

Çevrimdışı Çağrı

Evet demis cokda iyi yapmis

Tolganin takimda istennedigini artik butun futbolcularimiz bu sekilde belli etmeli

GUNAY GÜVENÇ RESMI FACEBOOK HESABI @Çağrı

https://www.facebook.com/gunayguvencsayfasi/

Böyle bir paylaşım gözükmüyor @Yunus Emre Dökmeci muhtemelen fotoşop.

Hiçbir oyuncu böyle bir şey söylemez, Günay da söylememiştir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Skorun 2-1’e gelmesiyle birlikte stadı terk eden başkan Orman, “Böyle maç verilmez” dedi

Yöneticiler kriz zirvesi yaptı: “Geçen senenin tekrarını yaşadık. Kaleci transferi artık şart!”

Sporting Lizbon maçına yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Umut Güner ve Emre Kocadağ ile birlikte çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman turdan umutluydu. Ancak göreve geldiğinden beri Avrupa’da final oynama arzusunu sürekli gündeme getiren ve bunun için de takımı maddi anlamda da rahat ettirmeye çalışan Orman, Portekiz’de kelimenin tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradı. 67 ve 72’de 5 dakika arayla gelen 2 golün ardından protokol tribününden kalkıp giden Beşiktaş Başkanı, adeta küplere binmişti. Orman ve kurmayları maç sonrasında ‘kriz zirvesi’ yaparken şu noktalar öne çıktı:

"KALECİ OLMAZSA OLMAZ"

Takımla birlikte Lizbon’a gelen yöneticiler de maç sonu ortaya çıkan tablodan dolayı oldukça üzgündü. İlk yarıdaki futboldan memnun olan kurmaylar, “Böylesine kritik bir maçta, hem de son yarım saate önde girerken saçma sapan gollerle eleniyoruz. Gerçekten yazık. Tolga tecrübeli bir kaleci ama böylesine hatalı goller yememeli. Geçen seneki Club Brugge maçının kopyasını yaşadık. Oysa ki sezona çok iyi başlamıştı. Artık kaleci transferi olmazsa olmaz noktaya geldi. Tolga’yı rekabete sürükleyecek iyi bir kaleci şart oldu” yorumunu yaptı.

"HOCA HEP GEÇ KALIYOR"

Kritik zirvede; yöneticilerin, tek başına Tolga’nın suçlanmasının yanlış olduğunu savundukları ve “Tamam, Tolga çok büyük hatalar yaptı ama suçlu sadece o mu? 1-0 öne geçtikten sonra 2. golü atamazsan böyle olur! Hocanın işine karışılmaz ama Kerim Frei ile Cenk Tosun hamleleri daha erken yapılsa, Sporting Lizbon sahada uyurken bir gol daha bulur, işi bitirirdik. Hoca maalesef değişiklikleri hep geç yapıyor” dedikleri belirtildi.

Haber Kaynağı: Habertürk

Bu haber gerçekse kendimi öldürücem.

Çevrimdışı Tomahawk

Günay muhtemelen silmiş gönderiyi çünkü yorumlar da sileceğini biliyordum yazmışlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://www.facebook.com/gunayguvencsayfasi/

Böyle bir paylaşım gözükmüyor @Yunus Emre Dökmeci muhtemelen fotoşop.

Hiçbir oyuncu böyle bir şey söylemez, Günay da söylememiştir.
Bu hesap Gunayin resmi hesabi @Çağrı
Silmistir muhtemelen...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iste demek istedigim tamda bu

Gordunuzmu nasil çıkıyor toplara hemde muthis zamanlamayla..

Hep dedigim gibi bizim oyun ve defans sistemimize en uygun LIBERO kaleci diye..

Su izlediginiz videoda Kalede Tolga olsa en az 4 Gol izlerdik , Cunku cizgide bekleyip Topu aglardan cikarirdi

@Çağrı @Yunus Abi @Necmi abi @Tolga @atalay
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 14:11:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Iste demek istedigim tamda bu

Gordunuzmu nasil çıkıyor toplara hemde muthis zamanlamayla..

Hep dedigim gibi bizim oyun ve defans sistemimize en uygun LIBERO kaleci diye..
Su izlediginiz videoda Kalede Tolga olsa en az 4 Gol izlerdik , Cunku cizgide bekleyip Topu aglardan cikarirdi

@Çağrı @Yunus Abi @Necmi abi @Tolga @atalay
Tolga'nın bir tane öne çıkan özelliği yok.

Hepsinden yarım var ya da hiç yok.

Bu saatten sonra Tolga'yı tartışmanın da bir anlamı yok.

Günay yeni kaleci gelene kadar kaleyi korumalı ama uzun vadede anca yedek kaleci olur bu takımda.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 14:29:50 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Günay belirgin 2-3 özelliği var.

Refleksleri, çıkışları ve top tekniği.

Ancak uzaktan şutlar, pozisyon alma, yan toplar hepsi vasatın da altında.

Kornerden gol yedi adam geçen sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Tolga yüzünden maçtaki güzellikleride arada kaynattık :bandit:
Quaresmanın asisti mükemmel bir asist resmen gomeze çarptırıp
sokmuş ilk asistide mükemmele yakındı çünkü orda çarptırıp sokmayı denememiş 1 puan kırdım
gomezde kaçırdı :D ama bir konuda haksızlık etmeyelim o kadar net pozisyonda
kaleye o topu yuvarlayamayanlarda en az Tolga kadar elenmemizden sorumlu
hep diyoruz bu kadar gol kaçırmak bir gün başımıza iş açacak diye işte açtı ilk
yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek Tolga bile engelleyemezdi tur atlamamızı :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne meraklısınız bi futbolcunun en başarılı hareketlerinin olduğu videolara bakıp beğenmeye. Ben Günay kötü kaleci demiyorum. Keşke Tolga yerine o oynasaydı da deneyimini kazansaydı bu sene. Ancak elde kalan hedef lig. Bunun içinde deneyimli bir kaleciye ihtiyaç var. Alman kalecisi enteresan geliyor diye illa bizde de olacak öyle bir kaleci. Var mı var cumhuriyeti işte. Hadi geçen sene defans allahlık alibeylerden ibaretti topu sarkıtan geliyordu ama bu sene öyle değil. O kadar boşluk bırakmıyor. Sen öyle bir anlatıyorsun ki sanki Shuster dönemine döndük. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Necmi

Günay belirgin 2-3 özelliği var.

Refleksleri, çıkışları ve top tekniği.

Ancak uzaktan şutlar, pozisyon alma, yan toplar hepsi vasatın da altında.

Kornerden gol yedi adam geçen sene.
ama biz hep karşı karşıya yiyoruz biz uzaktan şut attırmıyoruzki :alala:

Çevrimdışı Çağrı

ama biz hep karşı karşıya yiyoruz biz uzaktan şut attırmıyoruzki :alala:

Karşı karşıyalarda da iyi değil ki @Necmi abi çıkışları iyi sadece. Top savunmacıyla onun arasındaysa iyi top forvetin ayaklarındaysa her türlü yer golü yine.

Çok vasat iki kaleciye mahkum ettiler bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada tamam yaktı bizi, evet 2 senedir eledi ama bu sene kötü başlamamıştı. Gerçekten iyi maçlar çıkarıyordu ama Akhisar maçıyla başlayan bir harakiri var.

Şuanki duruma göre Ospina gelecek gibi duruyor. Duran toplar sıkıntı yaşamayız Ospina ile.

Yumruklamaları iyi, çıkışları ve refleksleri mükemmele yakın, bire birlerde Dünya'nın en iyi kalecilerinden biri ve penaltı da çıkarır.

Benim gördüğüm tek sıkıntısı yan topları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın kalesini korumak için yeterlimi :alala: bence daha değil
ama en azından kaleci şu an için bu bile yeterli :D

Çevrimdışı Tolga

Bu arada tamam yaktı bizi, evet 2 senedir eledi ama bu sene kötü başlamamıştı. Gerçekten iyi maçlar çıkarıyordu ama Akhisar maçıyla başlayan bir harakiri var.

Şuanki duruma göre Ospina gelecek gibi duruyor. Duran toplar sıkıntı yaşamayız Ospina ile.

Yumruklamaları iyi, çıkışları ve refleksleri mükemmele yakın, bire birlerde Dünya'nın en iyi kalecilerinden biri ve penaltı da çıkarır.

Benim gördüğüm tek sıkıntısı yan topları.
Ospina adam gibi adamdır, adam gibi kalecidir :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...