Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264166 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Uçak satın almanın maliyeti nedir bu konuda bilgisi olan var mı :)

tahminim baskanin soylemek istedigi bir boeing tarzi buyuk yolcu ucagi. yoksa kucuk is jetleri takim icin yetmez. ucak fiyatlarindan haberim yok ama bu tarz ucaklarda pek ucuz degil. ayrica bunun sabit mailyetleri de cabasi.

amerikada nba ve nfl takimlarinin ozel ucaklari var fakat bir futbol kulubunun avrupa dahil oldugunu sanmiyorum.

ben de sasirdim baskanin aciklamasina ama baskandan hersey beklenir. vardir bir bildigi diyelim ☺
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

tahminim baskanin soylemek istedigi bir boeing tarzi buyuk yolcu ucagi. yoksa kucuk is jetleri takim icin yetmez. ucak fiyatlarindan haberim yok ama bu tarz ucaklarda pek ucuz degil. ayrica bunun sabit mailyetleri de cabasi.

amerikada nba ve nfl takimlarinin ozel ucaklari var fakat bir futbol kulubunun avrupa dahil oldugunu sanmiyorum.

ben de sasirdim baskanin aciklamasina ama baskandan hersey beklenir. vardir bir bildigi diyelim ☺

Barca,
BvB,
City,
ManU,

Benim bildiklerim. Bunların kendi uçakları var.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı TALAT

Barca,
BvB,
City,
ManU,

Benim bildiklerim. Bunların kendi uçakları var.

benim bildigim kendi ucaklari yok. sponsorlarin ucaklari ile ucuyorlar. bir kismi ethiad, thy

Çevrimdışı AmaralGürses

benim bildigim kendi ucaklari yok. sponsorlarin ucaklari ile ucuyorlar. bir kismi ethiad, thy

Arap Hüsnü abi doğru söylüyor ben de böyle biliyorum.

Çevrimdışı can1903

Birisi başkana artık kulübün marka vs değerlerinin artması için Uçak değil Kupa lazım.

Önce Kupayı al, sonra uçakta alırsın gemide.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Birisi başkana artık kulübün marka vs değerlerinin artması için Uçak değil Kupa lazım.

Önce Kupayı al, sonra uçakta alırsın gemide.

gs gibi olalım kupayı alalım günü kurtaralım seneye allah kerim :)

Yapılanmadan bir habersiniz yeminle :) Kupa olsunda nasılsa olursa olsun ayrıca kupa sevdalılarını renklilerin forumuna alabiliriz.

Biz renklere aşığız,armaya aşığız.

Çevrimdışı Anıl

Bence bizim başkanın yapmak istediği de o. Ama nasıl ki Barca, Dortmund ve ManU'nun kullandığı uçak hep aynı ve dışı özel giydirilmişse bizim de öyle olur :)

Çevrimdışı can1903

Yapılanmadan bir habersiniz yeminle :) Kupa olsunda nasılsa olursa olsun ayrıca kupa sevdalılarını renklilerin forumuna alabiliriz.

Sene sonuda sevinmek için sevmedik biz tayfa..

Ya bu taraftar profiliyle başarı çok zor.

Stad yaptın tamam.

Tesisleşme yapıyosun tamam.

Artık Kupa al. Bi tane Kupa sok.

Ondan sonra Uçak al Gemi al.

2 sene sonra yayın hakları ihalesi var. Şampiyon olmadan gir bakalım ne kadar para alabileceksin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

Çok saçma düşünce o kadar faizli borcumuz var uçak almak mı bizi mutlu edecek, günlük işlerde çalışan işçinin i-phone telefon almasından ne farkı var bunun.Tabiki kupalar kazanmayı isteyeceğiz herşeyimiz tam olur (stad-tesis-spor salonu-sosyal tesis) paramız fazla olursa uçak işine sıra gelir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Sene sonuda sevinmek için sevmedik biz tayfa..

Ya bu taraftar profiliyle başarı çok zor.

Stad yaptın tamam.

Tesisleşme yapıyosun tamam.

Artık Kupa al. Bi tane Kupa sok.

Ondan sonra Uçak al Gemi al.

2 sene sonra yayın hakları ihalesi var. Şampiyon olmadan gir bakalım ne kadar para alabileceksin.

Bu sene şampiyonuz zaten kardeşim rahat ol. Hayırlısıyla bi de elendik mi Avrupa'dan inşallah ben kesin gözüyle bakıyorum.

Çevrimdışı tayfun_bjk

Uçak satın almanın maliyeti nedir bu konuda bilgisi olan var mı :)
20 30 milyon dolara bi tane alırız  :evillol: :evillol:
boeing 737-800'ün fiyatı 70 milyon dolar, muadili airbus 320 biraz daha pahalı. Arkadaşlar bu uçak boş durmaz ki zaten uçaklar uzun süre yerde durursa teknik sorunlar yaşar.  Başkan muhtemelen bu uçağın boş günlerinde kiralamasına gidecektir. 70-80 milyonu haftada iki kullanmak için bağlayacak göz var mı Fikret başkanda

Çevrimdışı LuceGel

Bu akşamki maç dünya genelinde en fazla ilgi gören maçlardan biri  olup 41 kanalda naklen yayınlanacakmış .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı dlcs

Bir yerde görmüştüm 30 milyona bir uçak alınabileceği yazılmıştı. Orta mesafe bir uçak markasını hatırlamıyorum. Kiralanması ve bizim yolculuk giderleri ile birlikte 3 yıla maliyetini çıkarıyormuş.

Uçak meselesi prestij katması kadar yatırım maksatlı da bir araç. Çok dar düşünüyorsunuz.

Çevrimdışı ozan062

Bence bizim başkanın yapmak istediği de o. Ama nasıl ki Barca, Dortmund ve ManU'nun kullandığı uçak hep aynı ve dışı özel giydirilmişse bizim de öyle olur :)

iletişim sıkıntısı var işte:) komple ucagı kim almıski:) ama bu sekilde dış giydirmeli tonlarca ucak var bizde oyle yaptırırız ama anlatısından bunu anlamıyoruz snaıyoruzki yepyeni bize has bize özel ucak alınacak:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

yapılanma diyorsun ama yapılanan nedir? oguzhanlar vs deme kacıncı kez bu kadro lige erken havlu attı:) ve hepsindede bu yapılanan kişiler 11deydi:)) araya bir iki tane superstar yada vasat üstü sıkıstırdık onunla devam ettik yine mutlu sona ulasamadık yani dediğin türlü birsey olsa bu taraftar yapısı bu sekilde karamsar olmazdı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs maci icin satilan Bilet sayisi 9.000 :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

valla baskan acik acik ucak almak dedi. eger gercekten boyle bir dusuncesi varsa da finansal olarak bir bildigi vardir diye dusunmek istiyorum. butun branslari dusunurek eger bizim seyahat giderlerimiz cok ise belki bunun kendini amorti edecegini falan hesaplamis olabilir.

Çevrimdışı TØLGA

Şu Quaresma'yı özledim be :)

o eski halimdennnnnnn eser yok şimdi   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

herşeyimiz tam bir tanede uçağımız olsun  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onder23

boeing 737-800'ün fiyatı 70 milyon dolar, muadili airbus 320 biraz daha pahalı. Arkadaşlar bu uçak boş durmaz ki zaten uçaklar uzun süre yerde durursa teknik sorunlar yaşar.  Başkan muhtemelen bu uçağın boş günlerinde kiralamasına gidecektir. 70-80 milyonu haftada iki kullanmak için bağlayacak göz var mı Fikret başkanda
Çok yakın bir arkadaşımın THY Teknik de çalışıyor azıcık muhabbet ettik genelde finans kuruluşları bankalar falan uçak alıp kiraya veriyorlar diyor THY nin çoğu uçağı öyleymiş asıl geliri oradan elde ediyorlarmış

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çok yakın bir arkadaşımın THY Teknik de çalışıyor azıcık muhabbet ettik genelde finans kuruluşları bankalar falan uçak alıp kiraya veriyorlar diyor THY nin çoğu uçağı öyleymiş asıl geliri oradan elde ediyorlarmış

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ki thy bir de tercihen kiralıyor küçük hava yolu şirketleri var onlar mecburen kiralama yoluna gidiyorlar.  O kuruluşlar vergi avantajları için yapıyorlar aslında ayrıca çok da iyi gelir elde ediyorlar. Biraz düze çıksak yatırım amaçlı ve marka değeri için bizim de yapmamızı isterim ama şuan zor o iş biraz ayranı yok içmeye tahtırevan ile gider çeşmeye  :D misali olur şu aşamada.

Başkan 30-40 kişilik uçakları 2. el alıp giydirip sadece kulüp işleri  (takım otobüsleri gibi kullanmayı) amaçlamış olabilir. O da sponsorsuz olmaz. İlki mantıklı ama zaman var ona  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan uçak alacağına gitsin yerlerde sürünen amatör branşlara yatırım yapsın marka değeriymiş marka değeri uçak alıpta üzerini Beşiktaş logosu ile kaplayarak gelişmez Avrupa da varolan branşlarının başarıları ile gelişir sen ilk önce belli sportif başarılara ulaş ondan sonra uçak al huzurevi yap banka kur gemi al istediğini yap

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Başkan uçak alacağına gitsin yerlerde sürünen amatör branşlara yatırım yapsın marka değeriymiş marka değeri uçak alıpta üzerini Beşiktaş logosu ile kaplayarak gelişmez Avrupa da varolan branşlarının başarıları ile gelişir sen ilk önce belli sportif başarılara ulaş ondan sonra uçak al huzurevi yap banka kur gemi al istediğini yap

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps: :claps: :claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu akşam maç hakkında şunu söyleyebilirim biliç döneminde avrupa maçlarınd baya sağlam bir oyunla oynuyorduk

şenol güneşe bu konuda güvenmiyorum malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batuhan1903

Burdad bile Tolga'yı 2. kaleciliğe yakıştırıp Alisson kim, ne yapmışta alınacak diyen insan vardı hatta kaleci transferine gerek yok başka yerlere transfer yapılsın diyenide vardı. Valla aziz nesin haklıymış zamanında.