Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256498 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenki su sartlarda hayatta birakmam. bence gayet iyi performans gosteriyor biraz az oynadigindan bazen acemi hatalar yapabiliyor ki bir golcu icin normal
ederini bulursa satılabilir 8 milyon euro gibi bi rakama gayet iyi olur bence şuan satılmayacak tek oyuncu oğuzhan bence takımımzda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Genç arkadaşların daha iyi anlayabilmesi için Burakvari dedim, yoksa gerçekten Arif'in üstüne yok o konuda. :lol:
arifin üstüne adam yoktur ama bizim yasin sülünün gs derbisinde takla atarak kendini atması da efsane atışlar arasına girer

Çevrimdışı TALAT

ederini bulursa satılabilir 8 milyon euro gibi bi rakama gayet iyi olur bence şuan satılmayacak tek oyuncu oğuzhan bence takımımzda

iyi de senin yazinda atiba cenk pektemek 12 milyona satalim diyordun. helen haberde yanlis hatirlamiyorsam 12 milyon atiba icin konusabiliriz demis baskan. 8 milyon nerden cikti. kaldi ki 8 milyon da verseler devre arasi ben satmam.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı denilanz

arifin üstüne adam yoktur ama bizim yasin sülünün gs derbisinde takla atarak kendini atması da efsane atışlar arasına girer
Yasin'in attığı takla abartı ama pozisyon net penaltıdır. :tabe:

Çevrimdışı AmaralGürses

iyi de senin yazinda atiba cenk pektemek 12 milyona satalim diyordun. helen haberde yanlis hatirlamiyorsam 12 milyon atiba icin konusabiliriz demis baskan. 8 milyon nerden cikti. kaldi ki 8 milyon da verseler devre arasi ben satmam.

@TALAT hocam söylemekten alıkoyamadım kendimi de bir resmindeki ünlü Osmanlı dönemi kabadayılarından Arap Hüsnü'ye baktım bir de İngilizce imzana baktım, aradaki tezata aman tanrım didim  :nerd: :red_bandana:  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ütopik bi haber benden onun üstüne ütopik bi yorum yaptım içimden böyle bir şey geçti olmasını isterim 8 milyon da naçizane  düşüncem

Çevrimdışı murat_

Mustafa Pektemek'i Rus kulüpleri izlemiyor muydu  :evillol:
tek umudumuz ruslardi pektemek konusunda ondada rusya futbol federasyonu ocak transfer döneminden itibaren rus kulüplerinin türk futbolcu transfer etmelerini yasakladi böyle sansiz bi kulübüz iste :akuma: :akuma:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 22:58:53 murat_ ]

Çevrimdışı ozan062

aynn tek satmıcagım adamdır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu arada hatırlatmakta fayda var Serdar Taşçı gelse bile yabancı kontenjanından sayılacak.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada hatırlatmakta fayda var Serdar Taşçı gelse bile yabancı kontenjanından sayılacak.
Beck-Rhodolfo-Pedro-Milosevic-Tosic-Motta-Atiba-Sosa-Quaresma-Gomez

10 yabancımız var. Devre arası Pedro ve Motta gidici gibi o yüzden sıkıntı olmaz.

Nihayetinde kadroda 14 yabancı bulundurma hakkımız var.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Kontenjan hiç sıkıntı olmaz. Alacağımız kadar yabancıyı gerek devre arası gerek sezon sonu göndereceğiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kontenjan hiç sıkıntı olmaz. Alacağımız kadar yabancıyı gerek devre arası gerek sezon sonu göndereceğiz.
işte sırf bu yüzden serdar ve ismail ile sözleşme uzatılmamalı

Çevrimdışı can1903

ROK Passolig kalkacak diyor.

İÇeriden almıs bilgiyi
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İÇeriden almıs bilgiyi
inşallah süper olur

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bak talep var  :D
bütün duyumculara hakaret edip kaçırıyorsunuz
artık ben bile duyduğumu söylemiyorum :o_o:
burda duyum yapmak için mangal gibi yürek lazım @AmaralGürses
adı üzerinde duyum insanlar duyduğunu söylüyor ama bazı arkadaşlar
imzalı resmi belge istiyorlar.

Çevrimdışı atalay

Önder Özen, dediğim şeyi tarif ediyor. Sosa ve Oğuzhan birbirinden uzaklaşmalı.

Sezon başı dediğim gibi. Sosa 15-20 metre geriye gelip sağ iç/sol iç oynamalılar. Bunun için net bir 6 numara lazım.

Tabii Tolgay geldiği zaman ideali; Tolgay - Ozzie merkez orta sahasıdır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bütün duyumculara hakaret edip kaçırıyorsunuz
artık ben bile duyduğumu söylemiyorum :o_o:
burda duyum yapmak için mangal gibi yürek lazım @AmaralGürses
adı üzerinde duyum insanlar duyduğunu söylüyor ama bazı arkadaşlar
imzalı resmi belge istiyorlar.
Duyumculuk sikintili iş
Martin Linnes olayi hala hafızalarda :naughty: :tabe: :icool:
@Necmi abi @AmaralGürses bilmez o günleri..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

İÇeriden almıs bilgiyi
Ne olacakmış peki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Mehmet Demirkol derki;

Tolgay dönünce;

Gomez

Sosa      Oğuzhan       Q7(Töre)

Tolgay       Atiba       

Önder Özen, dediğim şeyi tarif ediyor. Sosa ve Oğuzhan birbirinden uzaklaşmalı.

Sezon başı dediğim gibi. Sosa 15-20 metre geriye gelip sağ iç/sol iç oynamalılar. Bunun için net bir 6 numara lazım.

Tabii Tolgay geldiği zaman ideali; Tolgay - Ozzie merkez orta sahasıdır.
Bende Kayseri macindan sonra buna benzer birseyler yazmistim aynen soyle
Dun Sosanin Ozinin yokluğunda Skora direkt etki etmesi ve Show yapmasi aklima acaba Sosa - Ozi ayni anda sahada olmuyormu acaba dusuncesini getirdi
Tipki bir zamanlar tartisilan Tumer-Sergen ayni anda sahada olurmu tartismasi gibi @atalay

Çevrimdışı Deniz

Sinan engin:Burak Kalkavan önümüzdeki kongrede başkan adayı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Mehmet Demirkol derki;

Tolgay dönünce;

Gomez

Sosa      Oğuzhan       Q7(Töre)

Tolgay       Atiba     
Gayet mantıklı :ok:
Sosayi kanatta denemek lazim Hem Bayernde hemde Athletico madrid de Kanat oynadı bu adam
Ama yanlis hatırlamıyorsam Sol degil sag kanat oynuyordu..

Çevrimdışı Deniz

Şu an takımdaki en formda kanat oyuncusu Quaresma.
Olcaya da bir parantez açmak istiyorum yakın zamanda toparlanmazsa yedeğe düşecek ve sene sonuna kadar öyle kalacak.Acil toparlanması lazım olcayı hiç bu kadar kötü görmemiştim

Sinan engin:Burak Kalkavan önümüzdeki kongrede başkan adayı.
Olsun bakalim , Ama Zor gunde kimse ortaya cikmazken , Guzel gunlerin baslangicini gorenlerin aday olmasida düşündürücü
Sonuc olarak cok aday cikmasi Besiktasimizin menfaatinedir , Kulup sahipsiz degil mesajidir , Bu mevcut yonetim icinde olumlu anlamda iyi olacaktir daha az hata yapacaklardir
Sonuc olarak Baskanin yeniden seçilmesine Kesin gozuyle bakiyorum ki kesinlikle yeniden secilmeli bence.

Çevrimdışı cursedofdragon