Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255383 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/hbrkarakartal/status/673794257036136448

hahah bu nedir yaa .. :) :)
Bu yeni bisey degil 2-3 senedir var
Ama her izlediğimde Gülerim
Cocuk hakli dağılın beyler :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

ulan günay :D 1 tane yersem demişin hepsinden yemişin  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Denizli çakaldır. Takım komple elensin ister Avrupa'dan bu kadro ile tamamen lige odaklanmak için.

Bize saklarsa oyuncularını şaşırmam çünkü biz yenilirsek farketmez ama onlar kaybederse sezonu kapatırlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

http://videos.sapo.pt/Sv1k7h4FDEItYYrIY0ss

Napiyor bu çingene?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

verseler bile satılırmı orası ayrı ha mbia'yı alıcaksak neden olmasın :D

bu mesajı okumus olmayım:)

atiba evet müthiş fakat her zaman savunuruz tek kişi olarak ortasahayı yonetemiyor hala yardımcıya ihtiyacı var ve o parayla herturlu gonderirim ki o hayal bea
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ekrembaser

bu mesajı okumus olmayım:)

atiba evet müthiş fakat her zaman savunuruz tek kişi olarak ortasahayı yonetemiyor hala yardımcıya ihtiyacı var ve o parayla herturlu gonderirim ki o hayal bea
Doğru söze ne denir

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdi akhisar Sivas maçını izliyorum da taraftar kaç dk dır bizim şşşşş gol tezahüratının aynısını yapıyor. La ülkenin her yanına tribün ve tezahürat Kültürünü İnönü kapalısı ihraç etti be... Bi de kendine büyük diyen başkaları var Gülüyor insan ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdi akhisar Sivas maçını izliyorum da taraftar kaç dk dır bizim şşşşş gol tezahüratının aynısını yapıyor. La ülkenin her yanına tribün ve tezahürat Kültürünü İnönü kapalısı ihraç etti be... Bi de kendine büyük diyen başkaları var Gülüyor insan ...

Şimdi de "neyleyim cebimdeki milyon doları ..."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://videos.sapo.pt/Sv1k7h4FDEItYYrIY0ss

Napiyor bu çingene?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Crossfit yapıyor galiba.

Çevrimdışı Necmi

ulan günay :D 1 tane yersem demişin hepsinden yemişin  :biggrinking:

serdarınkini kurtarmış :D

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Manisa'dan 3 Kişi gelecek; Ablamın eşi ve arkadaşları. Ben stada girmeyeceğim, Onlar maç için geliyorlar.

Öğlen 12 gibi gelecekler, sizce nereye götürmeliyim? Semte götürürüm, Kazan da bir şeyler içerler, Şairler parkına çıkarırım, İnönü stadına götürürüm. ( Dışarıdan bakarız )

Olimpiyat stadına nasıl gidecekler ve Anadolu yakasına nasıl gelecekler. Anadolu yakasında İçerenköy.

Yardımcı olabilecek var mı?

Ümit karanın o açıklamalarını dün canlı izledim tam olarak öyle değil
Atibaya talip olmuşlar Başkan ile görüşmüşler Başkan 12 m Euro altına satılık oyuncumuz yok demiş onlarda tamam gelelim bi görüşme yapalım demişler 15 m Euro bütçe ile geliyorlarmış Türkiye'den 1 forvet 1 ön libero transferi yapmayı düşünüyorlarmış
Atiba + Pektemek =  15 m Euro  :D Miss hemen bir bira açayım  :icool:

Çevrimdışı Batuhan1903

Atiba + Pektemek 15 m Euro  :D Miss hemen bir bira açayım  :icool:
Atiba+Pektemek = 5 milyon euro iyidir iyi :evillol: :evillol: 

Çevrimdışı ozan062

yeni bilgi geldi ben bunu bilmiyordum

veli bu kadar uzun zamandır sahalara donmemesinin sebebi uzun sure kendi doktoruyla tedavi yapmıs bunda diretmis sonrada hatasından dondugunden dolayı sure uzamıs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Atibayi 12 verirlerse kara para akliyolardir çünkü 7 verenin elinde kalır

Çevrimdışı LuceGel

Rasim Kara : 20 yıl profesyonel kalecilik yaptım 1 kez çim sahada antenman yapamadım.Bu adam bizim gerçek yaşayan efsanemiz 1996-97 sezonunda teknik direktörlüğümüzü yaptı başarılı olmasına rağmen gönderildi anlayamadığım bir şekilde.Rasim Karayı onore etmek gerek klüb ve taraftar olarak. :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 21:06:15 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Atiba'ya 12 mi ? 12 Atiba ? 12M ? Habere şöyle bir 10 km uzaktan baksan yalan olduğu anlaşılıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yeni bilgi geldi ben bunu bilmiyordum

veli bu kadar uzun zamandır sahalara donmemesinin sebebi uzun sure kendi doktoruyla tedavi yapmıs bunda diretmis sonrada hatasından dondugunden dolayı sure uzamıs
büyük hata izin vermemeleri gerekirdi

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/673645997940195330
Kolombiya çetesi Pedro'da yalnız kalmaz belki düzelir formu.Ben sonuna kadar Sirigu'nun zorlanması gerektiğine inansamda Ospinada mükkemel olur. Bu transferler net şampiyon yapar
Ya şurda k.ından sallıyan su adamı paylasmayın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atibayi 12 verirlerse kara para akliyolardir çünkü 7 verenin elinde kalır
atiba + cenk + pektemek 3'lüsü 12'ye gitse bayağı sevinirim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

atiba + cenk + pektemek 3'lüsü 12'ye gitse bayağı sevinirim

Cenk mi ?  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş