Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7250915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina (Cordoba'nin da gaziyla) atlaya ziplaya gelir bize de olay Ospina degil, Wenger bence :) ''Şampiyonlar Ligi - Beşiktaş'' konulu açıklamasından sonra nefret ediyorum kendisinden.

Lucas Leiva da Ahmet Ateş'i takip etmeye baslamisti, Rodgers son dakikada tas koydu transfere, adam simdi Liverpool'un bankosu oldu.

Ospina da tweet'leri fav'lar fav'lar son dakikada Wenger pislik yapar diye tahmin ediyorum. Keske yanilsam.

Zaten bizde şans olsa :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı F1903

Kaleciyi Guney Amerikali, topcuyu da Premier League'den alacaksin bu bir gercek.

Ben daha Premier League'den gelip de patlayan transfer gormedim. Gs'de Kewell, Elmander, Bizde Demba Ba guzel isler yapti.

Al Ospina ile Ciloboci'yi (Djilobodji) kapat transferi.

Çevrimdışı can1903

Papy-Ospina çok şey mi istiyoruz be.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Papy-Ospina çok şey mi istiyoruz be.

Çok şey bile olsa bunun sonunda şampiyon olacaksak değer.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı F1903

Bizim ligimizde sampiyonu belirleyen faktor cok; TFF - MHK - LigTV vs.

Ama bunlari bir kenara koyarsak iyi bir kaleci ve iyi bir stoper bizi gercekten sampiyonluk yolunda cok ileri tasir.

Aslinda iyi bir orta saha da gerekli ama Senol Gunes ve Fikret Orman cozumu Veli ve Tolgay'da goruyor, bu mevkiye devre arasi transfer beklemiyorum.

Çevrimdışı Mehmet K

O ikisini alsak ligin hem en az gol yiyen hem de en çok gol atan takımı oluruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim ligimizde sampiyonu belirleyen faktor cok; TFF - MHK - LigTV vs.

Ama bunlari bir kenara koyarsak iyi bir kaleci ve iyi bir stoper bizi gercekten sampiyonluk yolunda cok ileri tasir.

Aslinda iyi bir orta saha da gerekli ama Senol Gunes ve Fikret Orman cozumu Veli ve Tolgay'da goruyor, bu mevkiye devre arasi transfer beklemiyorum.
O ikisini alsak ligin hem en az gol yiyen hem de en çok gol atan takımı oluruz diye düşünüyorum.

Eğer şampiyon olup, stadımıza şampiyon girip, renklileri dumur edip, sağlam bir kadro kurup, önümüzdeki en az 3 sene mutlaka ama mutlaka şampiyonluk yarışlarının içerisinde bulunmak istiyorsak bu sene bir milattır.

Artık sağlam ve keskin adımlar atma vaktidir. Yarı stoper yarı solbek Tosic'le, ne yapacağı belli olmayan Tolga'ya kalacaksak işimiz zor.

Ospina haberleri nerden çıktı birden , takip edemedim haberleri kusura bakmayın  :alala:

Çevrimdışı Deniz

Ospina haberleri nerden çıktı birden , takip edemedim haberleri kusura bakmayın  :alala:
Twitter adresinden taraftarların kendisi ile ilgili atttığı "Beşiktaşa gel " tweetlerini favlamış :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Twitter adresinden taraftarların kendisi ile ilgili atttığı "Beşiktaşa gel " tweetlerini favlamış :)

Bundan 2-3 gün evvel bazı sitelerde çıkmıştı ama tabi ki de güvenilir değil. Bizim taraftarın gazlamasıyla olay daha ciddileşti :halay: :evillol:

Çevrimdışı Batuhan1903

Şahsi fikrim Sirigu>Muslera>Ospina'dır ama tabi Ospina gelirse öpüpte başımıza koymak lazım Tolga'dan sonra ve şunu net biçimde söylüyorum Ospina+ Balanta şampiyon yapar üzerine eren Obi mikel alınırsa Uefa'yı aldırır.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://twitter.com/OCordobaBBVA/status/671859160552759296

eski kolombiyalı çalışıyor

Oy oy oy oy :ishock:

Doğru etiketleyip yarın öğlen saatlerinde bi yapıştırsa varya rt rekoru kırar :D
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2015, 04:17:01 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı TØLGA

Ospina gelirse @Anıl ı kesecem.
Eğer ospina gelirse 1 alana 1 bedava kampanyası olarak kendimi de ortaya koyuyorum  :D @Deniz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı AmaralGürses

Günaydın arena, Hukuk mücadelemize devam arkadaşlar

Çevrimdışı Ensar

Günaydın arena, Hukuk mücadelemize devam arkadaşlar

ne hukuku ne mücadelesi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AmaralGürses

ne hukuku ne mücadelesi ?

Ospina'yı getirme kampanyasına biraz mizah yollu yaklaşmak istedim :)

Çevrimdışı Ensar

Ospina'yı getirme kampanyasına biraz mizah yollu yaklaşmak istedim :)

geriden okudum ama bundan tam emin olamamıştım o yüzden sorma gereği duydum :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

fb nin kornere çıkan bir topu taç olarak verilmiş ve kural ihlali , maçın tekrarı konusunda bilgisi olan varmı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fb nin kornere çıkan bir topu taç olarak verilmiş ve kural ihlali , maçın tekrarı konusunda bilgisi olan varmı ?
kanımca hakem hatası olarak görünüyor hakem korner olan bir pozisyonu taç olarak gördü tekrar kararı imkansıza yakın bence.

Çevrimdışı murat_

kanımca hakem hatası olarak görünüyor hakem korner olan bir pozisyonu taç olarak gördü tekrar kararı imkansıza yakın bence.
  ben br turlu bu hakem hatasi kural hatasi olayini anlayamiyorum  :D hakemin yapmasi gerekenler zaten kurallarda belirtilen seyler deyilmi onu uygulamadigi zaman kural hatasi olmuyormu yani mantigim almiyor eyer bi top kornere cikiyorsa hakem tac veriyorsa bence hakem hatasi deyilde kural hatasidir cunkü kuralda taca cikan top tac ile, kornere cikan korner olarak kullanilmaz mi :D ve asil merak ettigim bi allahin kulu itiraz etmismidir  macin tekrari icin

Çevrimdışı LuceGel

ben br turlu bu hakem hatasi kural hatasi olayini anlayamiyorum  :D hakemin yapmasi gerekenler zaten kurallarda belirtilen seyler deyilmi onu uygulamadigi zaman kural hatasi olmuyormu yani mantigim almiyor eyer bi top kornere cikiyorsa hakem tac veriyorsa bence hakem hatasi deyilde kural hatasidir cunkü kuralda taca cikan top tac ile, kornere cikan korner olarak kullanilmaz mi :D ve asil merak ettigim bi allahin kulu itiraz etmismidir  macin tekrari icin
Kural kitapçıklarında net yazılı olan şeyler var onun ihlali durumu kural hatası mesela hakem eliyle korneri gösterip düdük çalsa oyun taçla başlasa kural hatası olurdu ama kornere çıkan topa hakem taç diyor bu hakem hatası.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...